Rock Me! Chapter 8

Jag hade varit i London en gång när jag var yngre. Vi hade haft utflykter hit så ofta vi kunde och ibland åkte vi hit med skolan. Flynn gick vant igenom gatorna och tittade då och då på mig. Han höll fortfarande min hand i ett stadigt grepp och det var ganska behagligt. Jag hade tänkt mindre och mindre på våldtäkten. Louis och Zayn fanns alltid som stöd om jag behövde prata om det och Flynn var en fantastik lyssnare men jag hade inte berättat det för honom... än. Jag litade på honom men jag ville inte berätta det för någon.
"Jag älskar natten" sa han tyst.
"Jag med det är tyst men inte för tyst" sa jag och lyssnade till ljudet av bilarna som åkte förbi.
"Jag gillar att bara sätta mig på en buss och se hur natten flyger förbi" sa han med ett lågt skratt.
"Du bryr dig inte vad andra tycker om dig eller hur" log jag ner mot marken.
"Inte precis" sa han och styrde in mig mot en park.
vi satte oss på varsin gunga och skrattade och pratade hur länge som helst. Imorgon var ingen speciell dag i huset vi skulle bara lära känna varandra lite och sedan träffa de man skulle träna tillsammans med. När det var dags att gå ifrån parken så gick vi så sakta som möjligt. det kändes konstigt att jag precis har börjat lära känna den här killen och jag redan hade känslor för honom. Jag hoppades att han också kände något. Jag hade aldrig riktigt haft en pojkvän förut. Liam och Louis var upptagna just nu med flickvänner precis som Zayn men resten av oss var lediga. Jag hade lärt mig allt av mina äldre bröder när det kom till förhållanden och det var ganska roligt att se hur mycket vi alla hade växt upp. det kändes som igår som Liam fick sin första kyss och som Louis fällde Eleanor för att få en anledning att prata med henne. NU gick jag här med min första kille. Vi stannade vid Starbucks och köpte varsin latte som jag betalade. Flynn hade protesterat men jag hade skakat på huvudet och betalat ändå. När vi bara var ett kvarter ifrån X-factor huset så hade vi druckit upp och kändes oss varma igen i den kyliga London luften. Flynn stannade och tittade på mig. han la fingrarna under min haka och lyfte upp mitt ansikte tills våra läppar mötte varandra. Kyssen var mjuk och behaglig och efter åt log vi åt varandra. Jag tror att han gillade mig också.
 
På morgonen satt vi alla i köket. Flynn var inte närvarande men jag brydde mig inte speciellt han hade varit sen förut. Cher satt och lekte med frukosten precis som Niall gjorde. Harry skrattade och berättade skämt med Rebecca och Liam och Louis var i en djup konversation med Zayn.
Då kom Flynn in, han hade solglasögon på sig och en starbucks mug i handen. Femton minuter sen med en starbucks jag skrattade åt tanken. Han hade en t-shirt på sig och lyssnade på sin ipod. Han log och satte sig bredvid mig och Cher.
Efter att ha mött alla personer idag var jag helt slut. Flynn och jag hade kysst varandra idag igen och det kändes underbart med honom. Mina bröder visste ingenting och det var helt överlyckliga att vara där medans jag bara följde med i mängden. man kan säga att jag var lite ovan vid alla nya intryck som var överallt omkring mig. Vi fick se scenen där vi skulle uppträda och vi fick till och med öva sjunga lite. jag hade sjungit med Cher och vi hade skrattat tills vi fick magont av hur fejkade vi båda lät. Vi hade inte ens försökt, det var första gången jag hörde Flynn och han lät underbar. Det var som om hans röst var gjord för det här och jag var stolt över att ha honom som bästavän/pojkvän eller vad vi nu var.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: