Rock Me! Chapter 16

Visst hände det att jag saknade Cassandra och Manny eller att jag saknade mina vänner i Doncaster men jag behövde komma bort ifrån sex missbruk och mammas död. pappa var ännu mer frånvaranda och det var som om mina föräldrar var döda... precis som mina biologiska. det var en hemsk tanke men Scott lyssnade gärna på mig när jag klagade. jag tror att han fortfarande gillade mig mer än en vän. Stiles däremot kom till oss då och då för att titta till hur det gick. han hade flyttat till sin syster som bor på utsidan av New York.
"I'm back!" skrek Scott när han kom igenom dörren och ställde ner mjölken i köket.
"Du förstörde min skönhetssömn!" surade jag.
"Som vanligt då" lipade han och ställde sedan mjölken i kylskåpet.
"när tänker du öppna affären?"
"När du känner dig vaken nog att följa med" skrattade han.
"kom då skithög" sa jag och hävde mig upp ifrån soffan.
Jag vred om nyckeln till den gamla puben och suckade nöjt när dörren gick upp och släppte ut en lukt av gammalt, citron och diskmedel. Det fanns bord längs hela högra sidan, på borden stod det små radioapparater både gamla och nya. Det fanns även som en knapp där man kunde klicka på för att beställa dricka eller be om hjälp. på vänster sidan bakom disken fanns det istället för sprit skivor över hela väggen. allt från LP skivor till CD skivor. längst bort mitt emot dörren fanns det en kareoke maskin och ännu mer skivor. drickan förvarade vi under disken tillsammans med glasen. borden, stolarna och disken var mörk ek som glänsde när man tände lampan. tapeterna hade en mossgrön nyans och pelarna i hela puben var mörk ek. Scott ställde sig bakom disken och kollade till kassaparaten och nickade nöjt, sedan tittade han till alla larm så de funkade och lyfte sedan luren och ringde vaktmästaren för att titta till toaletterna. 
Jag själv vände på vår stängd skylt så att det stod öppet, tände resten av lamporna så att det blev ljusare inne. visst var klockan ett på dagen och det lös ute i det soliga New York men fönstren och fönstren på dörrarna var mörkbelagda så det kom inte in så mycket ljus. därför hade Scott satt in spotlights och extra lampor lite över hela puben.
redan klockan två kom vaktmästaren som tittade till det enda badrummet som var delat på tjejer och killar. och de första kunderna kom in vid två. de satte sig ner vid ett bord ohc pratade och satte på den nya radioapparaten så att musik strömmade ut. jag satte mig på den långa disken. Scott log.
"Vad är det?" frågade jag och satte en hårslinga bakom örat, mina fötter vilade mot insidan av disken och den polerade träskivan var mycket mjukare än vad den såg ut att vara. det var väl därför som jag oftast satt på den vänd bort från kunderna medans Scott lutade sig över den vänd mot kunderna för att se mer välkommen ut.
"Inget du ser bara snällare ut nu när du har lagt ner din smikning och färgat håret blondare" sa han.
"flörtar du med mig" frågade jag sarkatiskt och lyfte ögonbrynet mot honom även om han inte såg eftersom han återigen var lutad över disken.
"Kanske" skrattade han och la en hand på mitt lår.
"Jag gillar dig Scott men innan vi går längre kanske vi ska satsa mer på hångel" skämtade jag.
"Låter som en bra idé" sa han och log stort.
dörren öppnades och in kom två gäng. ena var ett stort tjej gäng som bad om en One Direction och en Justin Bieber skiva och satte sig sedan närmast kareokemaskinen. Det andra gänget var ett par killar som frågade Scott om AC/DC skivor och en stor öl till vardera. Scott serverade snabbt och tog betalt.
"Fråga paret och tjejerna om de vill ha något och dricka så kan vi ta upp samtals ämnet igen" sa Scott som nu höll i en kökshandduk och torkade av ett par glas.
"Ska ske chefen" sa jag och gjorde honnörs gesten mot honom.
paret tog varsin cola och tjejerna tog en stor flaska Fanta och en liten whiskey vardera vilket inte lät så gott. när jag serverat och tagit betalt slog jag mig ner på den lill apallen vi ställt framför kassapparten. den var inte så liten det var en äkta barstol så man kom riktigt långt upp.
"när kommer dina bröder och hälsar på?" frågade Scott sedan.
"Vet inte men jag tror inte du vill träffa dem eftersom jag låg med både Harry och Zayn och dig samtidigt" sa jag och snörpte på munnen.
"äsch vad spelar de för roll? de spelar basket och fotboll jag skulle lät ta dem i en match" skrattade han.
"Lycka till grabben" sa jag och pussade honom på kinden innan jag började sortera in nya skivor.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: