Morning, Princess

Förlåt förlåt men jag hinner inte skriva kapitel 31 idag. min kompis ska komma och sova över så jag har inte tid men det kan hända att det blir något litet kaitel i kväll när vi ser på film. men jag vet inte så har inte för höga förhoppningar men annars kommer kapitel 31 ut i morgon kommentera gärna vad ni tycker! :)
okej men lite läsning ska ni få så här kommer en one shot av min bästa vän Shaf:
 
 
You were sleeping on your bed in the morning. Niall sits by the bed and looks at how gorgeous you look when you sleep. He then strokes your face and smiles at the way you wrinkle your face at his touch. He stroke your face again and you slowly move your head to face him. Niall move closer to your face and whispers, “Good morning beautiful. Had a good sleep?” As you slowly open your eyes, you reply him with a smile. As he sees your beautiful smile, Niall’s heart skips a bit and he leans forward to kiss you on the forehead. Chills run through your spine making you wide awake. With a whisper you reply him, “Hey handsome. I’ve had a good sleep. What do you want for your breakfast?” As the ends of his mouth lengthens, he whispers into your ears, “You.” He then place his tender lips on yours and kissed you gently. Breaking away from the kiss, you slowly hide your face in his chest and he hugs you tightly, afraid to leave you. You could feel his heart beat getting harder and you kiss his chest in a belief it would slow down. His fingers slowly run through your hair and tugs a strand behind your ears. You could feel his hot breath on your shoulders. Slowly he hides his face onto your neck and says, “You’re the best thing I’ve ever got. I wish the time froze and we could lie in each others arms all day. My gorgeous princess, I love you and I’m the most luckiest man in the world.”

Ett år innan jag dör del. 30

"Om jag inte kan få henne ska ingen få henne"
sedan mörknade det och jag kände min kropp slå emot sanden. jag kände händer som trycktes mot min mage och jag hörde mig själv kvida till och stöna under smärtan.
på några minuter hade natten gått från underbar till ett helvete, jag kände den kyliga vinden slita i mig när dom drog av mig tröjan och insepkterade såren på magen. jag hörde dom ropa efter hjälp. jag kände smärtan och jag hörde röster men jag kunde inget annat. detta var värren än själva knivvhugget tänkte jag förtvivlat.
 

Zayns perspektiv
 

vi låg i sanden och hade det trevligt. Jenny hade blivit sitt vanliga jag och igen och Niall hade berättat om minnesluckorna och ibörjan hade det skrämt mig men inte lika mycket nu. Jenny låg och höll Niall i handen och inspektera stjärnorna som speglades i hennes ögon. det var lite kyligt och jag frös men skulle gärna kunna ligga här hela natten ändå tills morgonen om så både Jenny och Niall ville det. mina känslor för Jenny hade inte riktigt sloknat men min vänskap med Niall betydde mer än en flicka för mig.   Niall klagade ljudligt för femte gången om att det var kallt men det fick mig bara att skratta. 
- Jenny mår du bra?, frågade Niall till slut efter tionde gången av att klaga.
- ja faktiskt, log hon och kysste honom.
det högg till i magen men jag sköt undan känslan och fokusrade på månen som lysste i mina ögon. en förvuxen nattlampa som aldrig skulle slokna tänkte jag och kvävde ett fniss. mina tankar spelade nästan ingen roll. jag låg här på stranden i hawaii, jorden, universum. jag log. jag var här med dom jag älskade, på grund av att jag jobbade med något som jag älskade. hur kunde det ha blivit så här stort? plötssligt försvann Jenny från min sida och jag tittade in i Nialls blåa förvånade ögon. jag tittade oförstående på honom innan jag satte mig upp och såg Luke stå med Jenny i hans famn. knivskaftet stack ur hennes kropp och hon hostade, hon gjorde inget motstånd ens men jag såg hur hon förtvivlat försökte. 
- Släpp henne!, skrek jag högt men han skrattade bara.
Om jag inte kan få henne ska ingen få henne, sa han giftigt.
Hennes ögon stängdes och snart kastade Luke henne ifrån sig. han sprang iväg och Niall hade tårar rinnandes ner för kinderna. jag drog upp hennes huvud i mitt knä, hon stönade och kved av smärtan. hon hade långa sår på magen och jag kände hur blodfläken vid mina ben vxte, det betydde bara att Luke hade skadat hennes rygg också. Niall skrek hennes namn om och om igen och jag fattade att denna gång var det jag som var tvungen att vara modig och vuxen. Liam fanns inte här, han och Danielle låg i hans hotell rum och sov. Harry och Louis såg film med Paul. det var bara vi här och jag fick vara vuxen. blodet tömdes snabbt från hennes kropp och hon blev kall och blek i mitt knä. jag var tvungen att tänka snabbt eftersom det röda blodet skrämde mig mer än vad jag ville erkänna. jag tryckte min hand mot hennes mage och hörde henne stöna igen av smärta. hon var vid iv åtminstone sa den lilla rösten i mitt huvud.
- Okej Niall ring någon vi måste få hjälp snabbt!, sa jag högt och drog av mig tröjan och knöt den runt såren. 
- Ve-e-em?, stammade han fram i gråten.
- någon, sa jag och knöt tröjan hårdare. jag torkade av handen på sanden.
det var inte smart gjort då min hand nu både var täckt i blod och sand. jag torkade bort svetten med baksidan av handen och fokuserade på Jenny som knappt andades. Niall kom tillbaka och jag hade inte ens märkt att han gått iväg. han berättade att han ringt Liam och Paul och att alla var nu på väg.
Liams perspektiv
 

Jag kastade mig ur sängen och drog på dom första par byxor och tröja som jag såg. Danielle var snabb som följde efter och sedan tog vi varandras händer. jag kunde inte fatta att detta hade hänt. vi hade väl varit försiktigta?
vi tog hissen ner och missade precis Paul, Louis och Harry som sprungit ut. vi sprang efter och skyndade ner för trapporna mot stranden. jag såg dom tydligt i månens ljus. jag var rädd men lugn. det var konstigt men Danielle bröt ihop bredvid mig och jag fröstod att jag var tvungen att ta rollen som den vuxna. den som jag jämnt tog ända sedan gruppen bildades. detta var mitt ansvar, de thade alltid varit mitt ansvar. 
vi föll på knä bredvid Zayn som blivit blodig. det röda syntes tydligt i natten men det skrämde mig inte. Louis böt plats med honom och tog bort tröjan som täckte tre djupa sår. blodet hade slutat flöda men nu när trycket försvann pressades det upp igen och rann ner för hennes mage. stackars Jenny vad hade hänt? Harry stod och tröstade Zayn och Niall och Danielle rusade in i Nialls famn och dom kramade varandra. det hade varit do som stod henne närmast och jag visste inte ens hur jag skulle kunna hjälpa dom...
Paul ringde sjukhuset som medelade att dom kunde komma om en halv timme men att vi var tvungna att ta med henne bort från stranden. vi såg parkeringen som enda chansen och berättade för ambulansmännen att vi skulle vänta där. nu skrämdes jag. hhur skulle i få bort henne här ifrån utan att hon dog?
- Louis kan du bära henne?, frågade jag plötsligt och märkte inte ens att det var jag som pratat. jag lät så annorlunda.
han nickade sammanbittet.
- Okej, sa jag och drog av mig min tröja. jag knöt den på samma sätt som Zayn gjort fast jag blötte ner min av havsvattnet. jag hoppades att det skulle ta bort det mest infekterade bakterierna.
Jag hjälpte Louis att lyfte henne men han puttade snabbt bort mig och gick på ostadiga ben mot parkeringen. Han var modig och starkare än någon annan av oss. när vi kom mot parkeringen satte han sig med ryggen mot vägen jag fattade varför. vem skulle kunna stå ut med att stirra mot horisonten och ändå aldrig se räddningen?
Louis perspektiv
 
Jag kände hur hon andades tungt. hur hennes kropp krampade och jag kände hur ina tårar började komma. jag tryckte argt undan dom. Jag såg hur rädd Liam var, hur förstörd Niall och Danielle var. Zayns blodiga ansikte oh fläkade jeans, hur Harry desperat försökte få honom på andra tankar. hur Paul verkade mer borta och ledsam än vanligt. det var bara jag kvar och jag skulle inte visa mig rädd eller svag detta hängde på mig. det var ren kraftansträngning att bära Jenny över stranden. mina fötter fastnade i grenar och jag skadade av kylan men när jag kände asfalten under mina fötter slappnade jag av. jag satte mig med rygen mot vägen. jag orkade inte spana efter hjälpen det kunde dom andra göra. jag skulle skydda Jenny från vinden som envist drog i våra kläder. hon viskade något och jag tryckte undan tårarna igen. jag utade mig över henne och smekte hennes kind. jag log och viskade sakta.
- bara lite till Jenny sedan kommer allt bli bra.
en kvart gick och Jenny kunde knappt andas. om hon hade det svårt förut så var det nästan omöjligt nu. varför tog det så lång tid för och skulle det ta lika lång tid tillbaka. hon skulle dö innan hon ens såg sjukhuset.  ytterliagare tio minuter släpade sig förbi och då hände det. hennes kropp skakde till och paniken i mitt bröst växte. hon fick inte luft. hon tog ett ssta rostlande andetag innan hjärtat stannade på henne. jag skrek och det var första gången någon av dom andra tittade på mig. alla förstod varför.
- Snälla Jenny dö inte!
skrek jag och släppte ner henne på marken. jag gjorde hjärt-lungräddning på henne. jag räknade högt till tio medans jag tryckte vid hennes hjärta sedan la jag läpparna mot hennes mun och andades tre gånger in i hennes mun. hon fick inte dö nu och precis då hörde vi alla sirenerna som sa att räddningen snart var här och jag hoppades att det inte var försent.

My Little Angels - Harry

I hurried out of bed when I heard the crying coming from the baby monitor. Running to the kitchen, I prepared a warm milk bottle for my little girl. Rushing to her room, I quietly opened her door and hovered over the white crib. Within seconds of seeing my face, she stopped crying and started to giggle. I couldn’t help but giggle with her. Picking her up, I led us both to the wooden rocking chair in the corner of the room. Even in the dark I can see her beautiful green orbs for eyes and her glistening white smile. You look so much like her. Tears suddenly begin to form in my eyes as a billion memories came rushing back to me. I suddenly felt a small hand brush my cheek and I look down to see Darcy reaching for my face. 

“You are now my only reason to be here.” 

Oh, Ella, what do I do now. Why’d you have to go and leave us. We miss you too much. It’s been 3 months now. 3 months since she left us. 8 months since the start of her Chemotherapy. The day we found out she had cancer tore my heart. I had no idea what I would do if she left me, left us. She had just given birth to Darcy when suddenly she started getting ill. Upon the many tests, it was finally confirmed. We stayed by her side everyday until that final moment. She died holding Darcy against her chest. Darcy was only 9 months. Even she knew her mother had gone when I tried to lift her and started to fight me. We cried endlessly for the next couple of days. Moments filling my head as Ella’s funeral approached. The moment we met at the park and I looked into her eyes and knew she was the one. The moment I finally had the courage to ask her out and kiss her. The moment the first “I love you” came out of my lips. The moment we first made love. And then the moment she finally said “I do” to becoming mine forever suddenly killed me. We were so happy, dancing together at the reception, caring about nothing and nobody. And when we found out we were expecting, we spent countless hours thinking of the perfect name. When Darcy was born, I’d never been happier in my life, only to have the moment ripped away from me as I saw her body fall to the floor. At the funeral, I remained silent.She’s gone, she’s really gone. I still can’t get my head and my heart to accept it. My heart hurt every second of everyday. Cleaning out her stuff, I noticed CD titled, “To Harry and Darcy”. I popped it in the player and got Darcy to sit with me. The t.v. flashed and I saw her. Her face tired, yet so beautiful. Her hair was all gone, but oh was she still so beautiful. I almost broke down on the spot until I realized I needed to be strong for Darcy. 

“Harry, by now I’m probably gone. I knew I wouldn’t make it, but I still stayed strong for Darcy, for you.” she smiled, “I just wanted to thank you, for everything. For loving me like no one else has. For staying by my side when no one else did. For helping me bring our little angel into this world. I can’t help but think that pretty soon I won’t be here anymore. As much as I want to stay here with you, you have to let me go. Live your life, but still remember you now have a little one to take care of. I may no longer be there by your side, but always remember that I’ll always be watching you, both of you.” she started to cry, “Always remember that I love you, and being your wife and mother to Darcy was the best thing that ever happened to me. I love you, forever and always.” 

With that the screen went black.

I was suddenly snapped back to reality when Darcy made an unfamiliar sound. 

“Da-a-dy,” she tried to muster. 

I couldn’t help but smile at the thought of her first word finally being heard. I clutched her tight. “That’s right, Daddy’s here and I promise I won’t ever leave you.” I kissed her forehead as I started to become more comfortable in the chair.I’m going to get through this, with you Darcy. I stared at her beautiful face one more time. My eyes and her smile. Perfect. We made such a beautiful angel, Ella. I promise to take care of her always. But always know that you are our original angel. We love you. 


-Maddy-

 


Ett år innan jag dör del. 29

vi åkte in till centrum och shoppade en liten del och larvade oss ännu mer. när vi äntligen bestämde oss för att äta så fick Niall beställa åt mig medans jag gick på toa. när jag kom tillbaka så hittade jag knappt bordet för alla tonårs tjejer som ville ha em glimt av killarna. jag ville vara själv med mina vänner så därför ställde jag mig på bardisken vilket var närmast och sedan tittade jag på alla tjejer,
- Hey! om ni låter oss ha hela dagen ifred så lovar jag att dom kommer sjunga för er ikväll. fem låtar och några autografer kom till stranden så kommer spelningen att hållas där klockan tio!
sa jag högt och ett illskrik gick genom publiken som snabbt lämnade lokalen.



Jag slog mig ner bredvid Niall med ett leende.
- Seriöst Jenny om du vill så gärna att vi ska sjunga kan du bara be om det, skämtade Harry.
- Mm nej jag tycker ni suger så det så, sa jag i min bästa Lory röst.
Ett skratt kom runt bordet och jag log mot Danielle.
image
Efter middagen så gick vi alla runt på stan ett tag till ohc det var helt öde på tjejer nu. Mitt lilla tal hade verkligen satt förväntan i dom. Danielle gick med Liam och pratade om allt, jag log åt hur lyckliga dom var tillsammans. Eleanor kunde tyvärr inte följa med på grund av sitt jobb men Louis hade roligt med att gå tillsammans med Harry och Zayn så dom tre gick runt och skämtade och spände sig för några turister. Själv gick jag och Niall sist och bara höll handen. han märkte att jag inte var på prathumör så vi bara gick och njöt av varandras sällskap. vi var perfekta igen men jag undrade vad Luke gjorde. jag borde inte bara ha lämnat honom men det kändes inte rätt att stanna och jag trivdes här med mina vänner, med min familj... jag tänkte på Mark som var hemma med sin fästmö. 
 
Mot klockan nio gick vi alla ner till stranden och gjorde iordning scenen. Jag kopplade in alla sladdar, Paul fixade instrumenten som ett annat band skulle spela på. Dom hette Sissy och var verkligen jätte bra på trummor, gitarr och fiol. Fiolen spelades av en tjej som var tio år gammal och hon va rverkligen helt otrolig. Danielle och Liam hade hittat dom på sin promenad och själv hade Lou och jag skrivit ner alla noter och kopierat upp dom flera gånger åt bandet. det hade blivit många skratt men nu satt vi alla där. Sissy prov spelade och One Direction sjöng medans Danielle och jag dansade runt och skrattade. det lät perfekt!
 - är alla klara?, frågade Paul.
- japp du kan gå tillbaka till jobbet nu din latmask, skämtade Louis.
- jag vill bara ert bästa, sa han med ett skratt.
- my precious, sa Niall och härmade Gollum.
Snart var stranden full proppad med tonåringar och Sissy började spela. Gotta Be You blev första låten och alla dansade och skrattade och skrek om vart annat. jag fick snabbt huvudvärk men det var värt det att se alla glada och jag tror nog att killarna gillade det med. Danielle stod med Paul lite avsides men jag dansade med resten. jag brydde mig inte speciellt mycket även om Danielle varande mig.
Efter Gotta Be You spelade One Thing och alla blev som galna men efter låten så spelades Moments och det blev helt tyst på stranden. några började gråta men alla var så tysta att man så tydligt hörde killarna. som man hade dragit upp volymen och dämpat allt annat. det lät helt otroligt och hela min kropp stannade till. man stelnade till i publiken och för första gången stirrade jag stor ögt på killarna på scen. dom var gladare, mer bekväma. dom hörde hemma på scenen och det gjorde inte jag men det spelade ingen roll. detta var om dom inte om mig. 
När sista tonen tystnat så klappade alla händerna och respekten växte bland oss alla. Nästa sång var What Makes You Beauitful och sedan Up All Night.
 
Klockan var ett när det åter igen var tomt på stranden. vattnet hade stigit men jag låg kvar på sanden och lät vattnet smeka mina ben. Niall låg på min vänstra sida och Zayn på min högra. vi pratade om stjärnorna och månen som lös långt ovanför oss. alla hade gått hem förutom vi tre och jag frös inte ens trotts att Niall om och om igen klagade på att det var kyligt.
- Jenny mår du bra?, frågade han till slut.
- Jag faktiskt, log jag och kysste honom lätt på munnen.
Han log men såg fortfarande oroad ut. plötsligt kände jag hur någon lyfte upp mig och då kände jag kylan slå emot mig så hårt att jag tappade andan. jag tittade bakåt och såg Luke stå med armarna runt mig. det sved i magen och runt till ryggen. jag försökte ta mig ur hans grepp men mina armar var slöa. jag såg på Niall och kved till av smärtan som blossade upp i min kropp. Zayn skrek något men det var mer som ett mummel i mina öron och sedan hörde jag Lukes röst strömma igenom mig lika tydligt som han skulle ha skrikit i mitt öra.
"Om jag inte kan få henne ska ingen få henne"
sedan mörknade det och jag kände min kropp slå emot sanden. jag kände händer som trycktes mot min mage och jag hörde mig själv kvida till och stöna under smärtan.
på några minuter hade natten gått från underbar till ett helvete, jag kände den kyliga vinden slita i mig när dom drog av mig tröjan och insepkterade såren på magen. jag hörde dom ropa efter hjälp. jag kände smärtan och jag hörde röster men jag kunde inget annat. detta var värren än själva knivvhugget tänkte jag förtvivlat.

Ett år innan jag dör del. 28

- tack för att jag får äta här, log jag och tänkte på stackars Niall som jag lämnat.
maten var enkel det var makaroner och ostsås vilket var väldigt gott, Luke och jag satt i soffan medans Matilda satt vid matbordet. vi små pratade lite och jag gillade verkligen den här familjen.

 
det mörknade och blev kyligt. för att vara juni, för att vara i hawaii blev det kallt och jag visste inte om jag fortfarande var sur på Niall eller inte. Luke log mot mig.
- du kan sova över här om du vill, log han.
- men din mamma då?, frågade jag.
- hon jobbar natt och kommer inte hem försen sju imorgon bitti så det blir bara du och jag, log han flörtigt.
jag nickade och skickade ett sms till Zayn om att jag stannade hos Luke. Han skulle berätta för Niall och det fick han gärna göra för mig. detta kändes lite som payback även om Niall var helt perfekt mot mig.
 
 
När vi låg i dubbelsängensög det till i magen och jag visste direkt vad jag ville ha. så när Luke hade somnat skrev jag en liten lapp och lämnade rummet. jag sprang upp mot hotellet eftersom Luke och hans mamma hade som ett hus bredvid och sedan ställde jag mig i hissen. jag hade bara på mig Lukes stora tröja och ett par trosor. jag hade glömt klänningen men det gjorde inget jag gillade det ändå inte. hissen stannade och jag sprang fram till Niall och min dörr. jag tvekade lite innan jag knackade på. jag hörde ett stön och en suck innan dörren låstes upp och Niall stod i dörröppningen, halvt i sömnen och i bara kalsonger och ett linne. Jag kysste honom hårt samtidigt som han drog in mig på rummet. Niall låste dörren och satte sig ner i sängen där jag stod framför honom. han satte händerna på min midja och jag satte mig i hans knä med ansiktet mot honom. han log stort och kysste mig igen,
han drog ner oss så jag låg över honom innan jag kysste honom ner mot hans hals och slet av honom linnet. Han rullade runt så han låg över mig innan han drog av mig Lukes tröja. Han log flörtigt innan hans läppar smällde emot mina. hans hand trevade sig ner i mina trosor och han stoppade in två fingrar i mig så jag stönade. han böjde sig sedan neråt och slickade av mig från navel och upp mellan mina bröst. han drog upp handen och började massera mina bröst så att jag stönade igen. sedan drog han ut fingrarna och slikade av dom. jag log stort och tog mitt övertag genom att rulla runt igen och jag satte mig på hans mage innan jag steg av och försiktigt tog av hans kalsonger. min hand åkte ner och började runka av honom innan jag försiktigt böjde mig ne roch gav honom en avsugning som han stönade av. jag tog av mig trosorna och nu var vi båda två helt nakna. Niall satte på sig kondomen och jag gled sakta ner över honom och började sakta rida av honom. han satte händerna på min midja och rörde min kropp snabbare. jag andades häftigt och lyssnade med njutning när han stönade om och om igen.  jag öppnade ögonen och klev av honom och kysste honom hårt, jag blev lätt överraskad när han vände mig och trängde in i mig igen. jag stönade till när han körde snabbare och jag satte mina händer på hans rygg. jag borrade in naglarna och viskade med sammanbitna tänder att han skulle gå hårdare. han lyssnade villigt på mig och gick även snabbare. jag stönade och lät honom sköta jobbet. Jag kände hur han kom och hur mina muskler spändes och jag skrek av njutning innan hela jag slappnades av med ett leende på läpparna. 
den natten sov jag glad i hans famn. jag kände mig trygg igen och leendet på läpparna var fortfarande inte borta.
 
på morgonen var det dags att gå ut igen. Niall och jag klädde snabbt på oss, han tog på sig ett par blåa chinos och en ok tröja som han lånat av Zayn. själv satte jag på mig ett par shorts och ett linne. värmen var tillbaka och innan vi lämnade rummet så kysste jag min pojkvän på munnen.
det första som hände när vi kom ut ur hotellet var alla fansen som ville ha autografer, bilder eller kramar. jag lät killarna ta hand om det och gick och väntade i bilen. ändå kunde jag inte undgå hur killarna reagerade. dom blev mer sammanbitna.
vi åkte in till centrum och shoppade en liten del och larvade oss ännu mer. när vi äntligen bestämde oss för att äta så fick Niall beställa åt mig medans jag gick på toa. när jag kom tillbaka så hittade jag knappt bordet för alla tonårs tjejer som ville ha em glimt av killarna. jag ville vara själv med mina vänner så därför ställde jag mig på bardisken vilket var närmast och sedan tittade jag på alla tjejer,
- Hey! om ni låter oss ha hela dagen ifred så lovar jag att dom kommer sjunga för er ikväll. fem låtar och några autografer kom till stranden så kommer spelningen att hållas där klockan tio!
sa jag högt och ett illskrik gick genom publiken som snabbt lämnade lokalen.

Ett år innan jag dör del. 27

- vi kunde prata om allt, viskade han.
jag blev sur och gick där ifrån och ut genom bakdörren. trädgården var underbart stor med många träd och blommor som slingrade sig runt stammarna. jag log och kände vinden slita mig medans solen strålar värmde mig.
- var det inte kul nog där inne hos One Direction?, skrattade Luke.
han hade på sig ett par jeans och en lång ärmad randig tröja. han log stort mot mig. kunde han bli mer perfekt?

 
jag log mot honom och gick mot trädet där han satt. Han hjälpte mig up mot grenen där han satt och jag slätade till klänningen. jag var glad över att jag var så liten och att trädet var ganska stort. vi syntes knappt där i trädkronan som vi satt. Jag kände mig lugn och säker även om jag hela tiden kände Lukes blick som vandrade över min kropp.
- Nå vad sa Zayn till dig?, frågade jag och bet mig i läppen.
- något om att hlla mig borta från dig, något om vakter och sen lite hot, sa han och tittade allvarligt på mig fast han nästan skrattade och lät jätte glad på rösten.
- Ändå smög du hit, log jag.
- nej jag bor här på hotellet. min mamma och jag lever här. hon är städerska och hjälper till och i utbyte får hon mat och rum här. jag hjälper till med pengar genom den lilla affären så jag har slutat gå i skolan och träffar knappt mina vänner men det är värt det när mamma och jag sitter hemma på kvällen och kramar varandra godnatt för jag vet att jag kommer träffa henne nästa dag. jag älskar henne.
han slet av ett blad från grenen och lekte med det. han såg inte alls ut som en sjutton åring men det spelade ingen roll om han så var äldre och ljög mot mig. han gav mig en trygghets känsla som jag helt hade tappat.
- min mamma stack, mumlade jag och tittade ner på marken där gula och röda blommor spred ut sig.
- vad hände?
- pappa slogs jämnt för han var full och jag antar att hon inte orkade med det längre, sa jag tyst.
- vad hemskt...
han såg riktigt ledsen ut men sedan sken han upp.
- vill du träffa Matilda?, sa han.
jag nickade och antog att det var hans mamma.
 
när vi kom in i det lilla huset så var det fint och lite större än vad det såg ut att vara på utsidan. där inne fanns ett litet kök, ett badrum som var halv gömt bakom två andra dörrar. sovrummet var litet men dubbelsängen som stod där verkade mysig och varm. vardagsrummet innehöll en soffa och en tv samt ett litet matbord. 
Matilda var runt trettiotvå år gammal, hade det mörka håret uppsatt i två långa flätor. hon var lång och smal och var verkligen både vacker och snäll och jag förstod direkt varför Luke älskade henne. dom båda hade kommit hit när Luke fyllt nio och sedan åkte dom aldrig hem till kalifornien igen. 
- tack för att jag får äta här, log jag och tänkte på stackars Niall som jag lämnat.
maten var enkel det var makaroner och ostsås vilket var väldigt gott, Luke och jag satt i soffan medans Matilda satt vid matbordet. vi små pratade lite och jag gillade verkligen den här familjen.

Ett år innan jag dör del. 26

Zayn stod över mig och drog upp mig i hans famn.
- mår du bra?, frågade han och drog undan mitt hår som såg ut att hänga löst. jag nickade och log medans jag begravde mitt ansikte mot hans bröst.

 
jag var inte rädd, inte det minsta men jag kände mig trygg i Zayns armar och det hade jämnt varit honom och Niall som jag sett upp till lite extra även om alla hade varit jätte snälla mot mig.
Jag höll andan när Zayn ställde mig ur vägen, Harry var nu vid hans sida också och snart la Louis en hand på min axel precis som jag var sju år och inte kunde försvara mig själv. jag visste inte själv varför men jag blev riktigt arg och kände för att förstöra något även om det närmaste som fanns var mitt halsband som jag inte hade något minne av att ha tagit på mig. Harry, Zayn och Luke pratade lågmelt. jag blev trött och ville lyssna på vad dom sa. jag var verkligen inte en liten flicka längre. visst pappa hade kört med mig, Lory med men jag hade mod nog att sluta prata med båda. pappa är i fängelse nu, Lory sitter i skolbänken med Lark och jag är på jävla hawaii!
Louis hann bara ge mig en blick innan jag slet mig ur hans grep.
- förlåt Lou men jag är inte tio år! jag kan ta hand om mig själv, mumlade och skrek jag åt honom.
- Jenny jag.., sa han och sträckte sig efter min hand men jag hade redan börjat gå bort från stranden.
- nej jag gillar idéen om att ni skyddar mig okej men herregud vad tänker ni med var är era livvakter?! 
jag skakade av ilska över att dom utsatte sig själva för  fara bara för att hitta mig.
Luke log mot mig och blinkade lite snabbt.
Jag vinkade mot honom och gick ifrån stranden och upp mot hotellet. jag visste inte vart jag skulle bara att mina fötter gjorde ont sv den varma marken, ryggen gjorde ont av alla gånger jag ramlat av brädan och magen skrek efter mat. hur länge hade jag varit borta?
 
Niall kramade om mig hårt när jag kom in i entrén. Han kysste mig tafatt och jag kände av Lukes varma berörning. vad var det för fel på mig. jag hade jämnt drömt om Niall...
- Jenny, suckade han.
- förlåt det var jag som gjorde fel jag vill bara göra det ogjort okej?, mumlade jag mot honom när han kramade om mig.
- haha ta det lugnt Jenny, skrattade han. upp och duscha med dig så äter vi middag sen.
jag nickade och kom upp till vårt rum på någon minut. jag duschade länge och drog på mig en sommar klänning som var djupt urringad, nådde till halva låren och var rosa med svarta noter på sig. håret fönade jag innan jag flätade det. jag mötte Niall i resturangen han hade redan beställt åt oss båda så vi hann små prata lite innan maten kom. Niall tittade på mig medans jag hög in på laxen.
- vad?, frågade jag med ett leende.
- jag saknar ditt gamla jag, sa han fort.
- vad menar du?
- vi kunde prata om allt, viskade han.
jag blev sur och gick där ifrån och ut genom bakdörren. trädgården var underbart stor med många träd och blommor som slingrade sig runt stammarna. jag log och kände vinden slita mig medans solen strålar värmde mig.
- var det inte kul nog där inne hos One Direction?, skrattade Luke.
han hade på sig ett par jeans och en lång ärmad randig tröja. han log stort mot mig. kunde han bli mer perfekt?

Rose Petals - Louis

I walked into mine and Louis’ room in his and Harry’s flat to tell him some exciting news. When I entered I saw on the bed spelled out in rose petals were four words I’ve been waiting to hear for the past 3 years.

 

I remeber when he was so nervous to try out for the X Factor. He looked so adorable in his light blue button up and black tie. He wasn’t sure to westher to wear his luck tan sweater or not but I talked him into it. He had been practicing for months singing Hey There Delilah to me every chance he got. He always said that it was our song and that he had to sing it for his auditions because he knew it would get him through. His confidence was one of the best things about him. “[y/n]?” He asked before he went onstage.

“Yeah Louis?” I answered.

“I Love you.” He stated kissing the tip of my nose.

“I Love you too.” I smiled as he ran onstage. I watched from backstage as Louis sang and all three judges saying yes to him. His face lit up and his beautiful smile broke through he had made it to bootcamp. He ran off stage and our bodies collided as we hugged, “I knew you could do it.” I cheered.

As the time went on Louis went to bootcamp but instead of going on as a solo he was put in a group with 4 others. They were all rather lovely and all five of them got on really well. They went on in the competition and came in third place. I was so proud of all of them especially Louis.

Now they were the number one boyband all over the world my little Louis’ dream was coming true and he gained 4 great friends out of it.

 

Now here I was staring at Louis down on one knee. The ring was huge. I started tearing up. “So [y/n], Will you?” He said gesturing to the bed which had the words WILL YOU MARRY ME on it.

I smiled, “Yes I will but I have some news for you.”

He stood up after slipping a huge diamand on my ring finger, “What is it Love?” he asked

I simply pulled a white stick out from behind my back and showed him the little pink plus sign. His lips slammed against mine


Because I can


Ett år innan jag dör del. 25

- kommer du inte ihåg något alls?, frågade jag.
- nej bara alla mardrömmar, viskade hon.
- och vad visar dom?, frågade jag och kramade om henne.
- framtiden, viskade hon.


Jennys perspektiv
 
- ursäkta vad säger du?, frågade Niall förvirrat.
-  du vet när Lory sa att jag ändå skulle dö på flygplatsen. Tja jag såg det i en dröm faktiskt. Men den slutar olika. och på senare tiden så har jag börjat drömma om din död och dom andra killarna. Danielle och Eleanor har också dött men det är inte min mening okej. Lory och jag brukade skämta om att jag var synsk men tänk om jag faktiskt är det?! Jag menar jag dör i varje dröm jag haft sedan jag träffade dig men du var med i en dröm jag hade några dagar före jag träffade dig. Detta låter säkert sjukt men jag tror faktiskt att jag drömt om min egen död, sa jag och tittade ner i golvet.
- Jenny du ska inte dö, skrattade Niall och pussade mig på kinden.
- men det ska jag visste, klockan fem över ett den femte januari 2013. Vi är på ett torg eftersom du och killarna har en konsert sak där. Och du och Zayn kommer stå bredvid varandra och kommer vara det sista jag ser innan jag dör. Du kommer springa fram till mig och be mig att inte dö och säger att allt kommer bli bra fast sen blir du också skjuten men det finns ett annat slut och det är att mördaren skonar dig.
- Jenny du måste skämta, fortsatte Niall med ett lågt skratt.
- Men det gör jag inte!, skrek jag och stormade ut ur rummet.
Jag sjönk argt ner på stranden. den varma sanden brände mina bara ben men jag brydde mig inte. Tack och lov hade jag somnat i mina jeansshorts och ett linne. jag la mig ner och kunde höra hur sandkornen knastrade under mitt huvud när jag tittade upp på den blå himlen. Det var verkligen vackert här på Hawaii.
Jag suckade och tittade på havet.
det kom stadiga vågor hela tiden som gjorde att kallt vatten svepte över mina ben. det var skönt och att titta på klockan så var det inte så sent heller. det hade inte ens börjat mörkna på himlen men luften var svalare. Det var en massa turister på stranden, en del badade, en del surfade och den stora mängden tjejer solade. jag visste inte vad jag ville göra. Jag lekte lite med sanden och vattnet innan jag tröttnade och ställde mig upp. Hotellet som vi bodde på låg precis vid stranden, det var stort och jätte fint med många fönster. Hela byggnaden såg prydlig ut i solskenet men jag såg alla människor som sprang runt där inne. Vilken våning hade jag sprungit ifrån egentligen? det enda jag kom ihåg var alla trappor och hur ont jag hade i magen. 
Jag borstade bort sanden och gick upp mot stan. Den var ganska stor men inte som London. Jag log mot alla som vinkade glatt till mig. vissa kom fram och pratade lite med mig även om jag var helt okänd för dom. antligen Directioners. Jag kom till en liten affär som jag gick in i, dels för värmen som nästan dödade mig och dels för folket som ville prata med mig. visst jag älskade att vara med folk men det hade varit en anledning till varför jag satt eller stod bredvid Lory och Lark när dom pratade med folk. jag var bara inte bra på att små prata.
inne i affären som var full med surfbärdor och en liten kyldisk så var det inte en enda person där. jag gick fram till kyldisken och tog fram en cola jag gick till disken och hoppades att det skulle komma någon och såklart gjorde det de. En kille som var lika gammal som jag kom ut, han hade brunt hår ner till axlarna, starka kindben och väldigt solbränd. Han hade gröna ögon och ett snyggt leende. Jag betalade och över vägde om jag ville ut igen eller om jag skulle hitta på en ursäkt att stanna inne när han avbröt mitt tänkande.
- Du är inte här ifrån eller hur? Jag heter Luke Williams, log han.
- Jenny, s ajag kort och sträckte fram handen som han skakade.
- vill du hänga med och surfa?
- jag kan inte surfa, skrattade jag.
- jag lär dig, blinkade han och visade mig in genom en dörr.
det var lagerrummet och sedan valde han ut två surfbrädor efter att ha stirrat på mig i någon minut. vi gick ut bakvägen och kom till en blå pick-up bil. Han la upp surfbrädorna och visade att jag skulle in på andra sidan.
jag nickade och hoppade in i bilen samtidigt som jag drack lite.
 
När vi kom till stranden så var det lite mindre folk men mera var och surfade. jag log mot Luke när han räckte fram sin hand. Jag höll min egen bräda under armen men att ha hans hand i min var faktiskt lite gulligt. Luke släppte sin bräda mitt på stranden och jag följde efter,
- Okej ställ dig på brädan, log han.
- men..
- litar du på mig?, frågan fick mig nästan att ramla men jag nickade ändå.
Jag ställde mig på brädan och så trixade jag lite som man gjorde med en skatebord fast utan att brädan rörde på sig. Luke skrattade och ställde sig på händerna på brädan innan han lipade mot mig.
- Show off... nu då?, skrattade jag.
- paddling, log han större.
Vi tog brädorna mot det grunda vattnet och jag kände salt lukten och havet som stänkte mot min hud. han visade hur jag skulle paddla, jag följde efter. Med Luke som hjälp kunde jag stå efter en timme. såklart höll han fortfarande i brädan men jag stod på den, jag tittade ner på honom och log stort innan jag föll i vattnet. 
- du gillar att ramla, log han och hjälpte mig upp.
- japp du vet jag är professionell i det, blinkade jag.
- Prova att paddla ut och sätt dig på brädan innan du ställer dig okej? jag kommer vara bredvid dig.
han satte fast en lina till surfbrädan om min fotled och gjorde sedan det samma med mig. jag hade fått låna en tröja av honom  som jag nu rättade till. jag paddlade ut och väntade på vågen precis som Luke bad mig göra. Han skrek över havets brus när jag skulle vända och paddla med vågen. snart satt jag på brädan och kunde vågen vibrera under mig. jag satte mig på huk innan jag försiktigt ställde mig upp och balenserade. det var riktigt svårt och jag stod bara upp i några sekunder innan jag ramlade av. jag var inte alls rädd att träffas av brädan. snart låg jag uppe på stranden med Luke över mig. såklart hade brädan slagit till mig.
- mår du bra?, frågade han och jag föreställde mig hur jag såg ut.
blek, sandig med blåaktiga läppar. jag skrattade och nickade såklart mådde jag bra jag skulle ju ändå inte dö än. då hände det hans varma kropp la sig över min och våra läppar samlänkades. Han kysste mig och jag kysste honom tillbaka och det kändes bra. det var inte alls som när Niall kysste mig. Detta var mer vilt, mer obekymrat om någon såg. Jag gillade Luke men inte på det sättet därför puttade jag undan honom.
- Luke jag har pojkvän, hann jag säga innan någon slog ner honom från mig.
Zayn stod över mig och drog upp mig i hans famn.
- mår du bra?, frågade han och drog undan mitt hår som såg ut att hänga löst. jag nickade och log medans jag begravde mitt ansikte mot hans bröst.

The Scientist - Niall

Listen to this song and read this:

Sadly, my husband Niall Horan passed away just a month ago and I’m barely coping. I’m 86 and re-living the life without him here. I grew up with him, he was always my best friend and we become a couple at the age of 16, we both ran off to London together where Niall became a famous singer in a band called One Direction. They became so famous and successful. I’m so proud of my loved man. Last night I went through his things, I found his suit that he wore that night his band won a Brit, I’m so proud. I lay it on the bed and smelled it. It was like he was there, watching me cry my heart out. I didn’t cry loud because our grown up children are here for Christmas, the first Christmas without him. We haven’t even told our Grandchildren what happened, I don’t know how to tell them. Niall passed away with one of his friends called Harry from a terrible car crash caused by some lunatic teenagers thinking they can do what they want. Drink driving is no laughing matter. I found a book in the box under our bed. It was a scrapbook. On the front page there was a picture of the first day I met him. We were just children. I opened the book to find many, many pictures of us together. He talked about everything, even his virginity, made me smile. There’s pictures of our first house together, our children and generally everything he did. It was the scrapbook of his life. Everytime I turned a page, a tear fell onto each one. When it came to the last page, there was a letter. 

To my dearest love,

If you find this then that means I didn’t make it. I know I might leave you in a terrible way but I just want you to know that I will always love you and whatever we have and did together. Our arguments, we were stupid and young. I wasn’t stupid enough to let you go. We got through it together. Our parents didn’t approve of each other but look what we achieved. When I leave, I’ll watch you. I’ll be the angel at your footsteps. Please do not cry, you know I never like seeing you cry. When you cry, I cry. Look after everyone for me. Don’t do anything silly just because I’m physically not there with you but I am in your heart. I love you so much.

Love from Niall.

Aged 16”


Ett år innan jag dör del. 24

Hey If two people are happy together, you leave them the fuck alone!
tweetade jag snabbt, inte direkt riktagt mot Jenny och Niall utan mot Eleanor och Louis och mig och Liam också. det här med Directioners som hatade flickvännerna hade gått för långt!



Jag vaknade med en gäspning och sträckte på mig. varför hade jag somnat om tänkte jag? Niall låg inte bredvid mig och jag tittade förvirrat mot klockan, den visade nio på kvällen. Jag rynkade på näsan innan jag kammade igenom håret med mina fingrar. Sedan steg jag upp men kände ett hugg i magen. Jag tittade förvirrat ner och såg blod, hela sängen var blodig. jag ruskade om mig själv och bytte byxor.  jag gick ner för att se vart mark var men det var helt ner släkt i hela huset. Jag gick ut och såg den stjärnfulla himlen, jag ryckte på axlarna och höll armarna om mig själv för att få upp värmen. Jag gick in igen och såg hur dimman följde med in, hade det varit dimma ute? 
- Mark kom fram det är inte kul längre!, skrek jag.
Jag gick ut till bakgården och såg den stora kyrkogården. Lika grå och hemsk som vanligt. jag kom ihåg när vi hade begravt farmor. Hennes kista hade varit öppen och det såg ut som om hon sovit. Jag steg in på osäkra ben och jag kände hur kvistar skrapade upp mina bara ben.  Jag stirrade ner på dom, hade jag inte nyss haft på mig mina favorit jeans? Jag gick i en knä lång svart klänning som var enkel och hade tre kvarts ärmar. plötsligt tog någon tag i min arm och när jag tittade upp tittade jag in i Zayns bruna ögon som såg så ledsna ut.
- Zayn vad är det?, jag kände paniken växa i bröstet.
- Stackarn hon kommer inte ihåg, mumlade Harry som kom upp på min andra sida.
- Den där krocken måste ha gjort något med hennes minne, mumlade Louis.
- Va? vänta killar vad pratar ni om?, nästan skrek jag och försökte slingra mig ur Zayns grep.
Alla tre tog ett hårt tag om mina armar och tvingade mig framåt fast jag gjorde allt för att stanna. vi var nästan framme vid den lilla kyrkan. dörrarna stod vid öppna. 
där inne var det fullt med folk och jag nästan sprang fram nu med dom andra efter mig. när jag kom fram till kistan fick jag panik. Var var Niall och varför var inte kistan öppen som den brukade. jag slet upp locket så blommorna åkte i golvet. Någon skrek och en annan försökte få bort mig men där låg han, det blonda håret som föll över ett hemskt ärr som han hade i pannan. min Niall var död? jag började gråta och lät mig släpas bort. jag vet inte vad som hände men skrik och slagsmål var det enda jag kunde se. Liam brottades med en medelålders man som nu var täckt i blod. Louis gick emot en tjej som var runt tretton år, hon grät och höll sig för magen som om hon var på väg att skratta, han hoppade på henne och det såg ut som han kysste henne på halsen tills jag såg hans blod dränkta ansikte mot mig. Zayn och Harry brottades mot varandra och snart kom en hand flygandes mot mig, den satte sig runt min hals och tvingade in mig i väggen. gråten slutade när jag kämpade för att komma fri.
 
handen försvann och lika så slagsmålen och kyrkan. jag stod ensam framför sju långa gravstenar. jag smekte dom med handen och läste namnen. ända sedan jag varit liten och min pappa tog med mig hit för att hans kompis dog så älskade jag att röra vid stenarna och läsa namnen. Denna sten var full med blommor som täckte namnet. försiktigt drog jag undan dom.
Harry Styles
äkta vän och älskad son och bror
Jag tittade på den bredvid
Liam Payne
älskad bror och pojkvän
du kommer alltid att finnas i våra hjärtan
Men det här måste vara ett sjukt spel tänkte jag och tittade på den tredje graven
Danielle Peazer
en äkta dansare
hoppas att du hittar änglar som dansar
Snyftande tittade jag på dom andra
Louis Tomlinson
ärad storebror och älskad son
Zayn Malik
hoppas du får det bra bland änglarna
Eleanor Calder
låt aldrig något stoppa dig
Jag tittade på den sista jag ville inte se namnet. jag bet mig hårt i läppen och drog undan blommorna
Niall Horan
vår irländska hjälte
tårarna strömmade ner för mina kinder och gjorde det svårt att andas. jag strök med handen över hans grav och till slut satte jag mig ner, den svarta klänningen såg gul ut i solljuset och mitt hår var mer som ett fågelbo än det blonda spikraka håret som jag brukade ha. texter flimrade för mina ögon. hat, hat och prisord för One Direction.
- Niall jag behöver dig, grät jag fram och la mig ner på hans grav som om han skulle hålla om mig en sista gång.
Jag kände en kall hand läggas på min och hur någon låg precis bredvid mig. Jag öppnade inte ögonen utan fortsatte låsas om att det var min Niall. Den kalla vind pusten vid min nacke fick mig att slå upp ögonen. Ett par blåa armar höll om mig.
- Mark det är inte kul att skämta på en kyrkogård, sa jag tungt och vände mig om.
- om det inte är Mark då?, log Niall.
Han hade nästan inga tänder kvar men det blonda håret låg klistrat mot hans ärriga panna. Han log brett och öppnade sin famn. han saknade tre fingrar på hans vänster hand och han ville hålla om mig. han nickade uppmuntrande. ett skrik steg i min strupe och jag kom snabbt på fötter medans jag sprang iväg från honom.
 
Jag vaknade med ett skrik. Niall var snabbt vid min sida men jag höll honom undan. jag tittade på honom, letade efter något märke att detta fortfarande var en dröm men inget. hans fingrar var tillbaka, lika så hans tänder och han såg precis ut så som han gjorde vanligt vis. Havs luften fick mig att rycka till. Jag hade haft minnes luckor förut när jag var tolv tror jag. jag kom inte ihåg att jag fyllt tretton, att mamma hade lagts in på sjukhus, hur min faster och kusin kom och hälsade på eller att jag hade tagit pappas bil och kört på grannens katt.  jag fick veta detta på sjukhuset när jag vaknade. det hade gått ett år utan att jag mindes det. jag hoppades att det inte var så illa den här gången. mina tabletter låg i badrumsskåpet. därför var det så konstigt med detta rum. Dom ljusa väggarna, det stora fönstret och balkongen. dubbelsängen som var så mjuk och Niall i shorts och ett vit linne.
 
Nialls perspektiv
 
Jenny vaknade med ett skrik bredvid mig. Jag hade väntat att hon skulle vakna igen. Hon hade varit helt borta på planet, man kunde inte prata med henne över huvudtaget men Danielle sa att hon var flygrädd. Jag gick med på det men när Jenny nu låg skrikandes försökte jag hjälpa men hon avvisade mig och tittade sig förvirrat omkring.
- Niall var är vi?, frågade hon sorgset.
- Hawaii... men det vet du för vi anlände imorse. det minns du va?, sa jag oroat.
- Niall förlåt så mycket! men jag har haft minnesluckor hela året. förlåt men det är bara början av april så det kommer lösa sig, log hon.
- älskling det är början av juni, sa jag och fick nästan panik.
- du sa vad?, nästan skrek hon.
- ja tionde juni.
hennes ögon tårades. det enda hon hade pratat om sedan mars var hennes mardrömmar, nu föll allt på plats det var därför hon var så borta. minnes luckor stackars Jenny. 
- kommer du inte ihåg något alls?, frågade jag.
- nej bara alla mardrömmar, viskade hon.
- och vad visar dom?, frågade jag och kramade om henne.
- framtiden, viskade hon.

Zayn


This is my favourite song” I squealed as ‘Stand Up’ by One Direction came on the sound system. I quickly stood up, wanting to dance, holding my hand out for Zayn to grab. 
Baby, I can’t dance” He sighed, knowing that he was letting me down.  
Okay” I sulked and walked off to the ‘dance floor’ on my own to dance. We were at one of Zayn’s friends house party, I didn’t really know anyone as Zayn and I had only been dating for about a month, and I wouldn’t change this month for the world. 
After a few minutes of dancing, I glanced up to where Zayn was sitting, but he wasn’t there anymore. I started to look around the crowded room, trying to spot my handsome boyfriend. I caught a glimpse of his perfect black hair, styled into a quiff. He was heading out of the house towards the back garden.  
After a few moments hesitating, I decided to go after him to see if he was okay. 
What’s the matter?” I asked, approaching him as he sat down on a wooden bench. 
Nothing” He quickly replied, hiding his feelings. 
Babe, tell me” I smiled, taking a seat next to him. 
I can’t dance, and I know that you love to dance. It makes me feel like a rubbish boyfriend and I feel like I have let you down tonight!” He replied, speaking fast. 
It took a moment for it all to sink in before I replied “You haven’t let me down, and you are THE best boyfriend. I am so lucky to have you, even if you can’t dance” 
Teach me” He turned to face me, looking into my eyes. 
What?” I asked, confused at his beaming smile. 
Teach me how to dance” He brushed his hand through my curled hair before resting it lightly on my cheek. 
In the background I could hear a slow song starting to play, what perfect timing I thought to myself. 
Alright, let’s do it” I stood up, taking Zayn’s hand in mine and pulling him up with me. 
I started walking back to the house, when I felt Zayn pulling me back. 
Let’s do it out here babe, I’ll just be an embarrassment in there” I hated how much he put himself down. 
Okay” I sighed, walking into the middle off the garden.
Right, how do we start?” Zayn laughed awkwardly. 
Well Malik, firstly put your hands on my waist” He obeyed my instruction on placed his hands on my waist making my heart stutter. 
What’s next?” He asked as I put my arms around his neck.
Just sway really, there isn’t much too slow dancing” I laughed as Zayn started swaying from side to side. “You’ve got it babe” I joined him with the swaying. 
A smiled grew on his face, showing me that he was enjoying this moment with me. 
I think I’m a better dancing than you Alexis” Zayn winked, pulling me closer to him. 
I showed him my best shocked and hurt face but all it did was make him laugh, “You’re mean” I ended up saying. 
Oh baby, you know I love you” my heart felt like it stopped as he said this. It was the first time he had said it in our relationship. 
I…I… I love you too” I managed to say as I got over the shock. Because I did, I loved him with all my heart. 
Zayn leant forward and pressed his soft moist lips against, making my knee’s go weak. Who cares if he couldn’t dance, he made up for it with his kissing. 


Ett år innan jag dör del. 23

- Jenny är du lycklig med dom?, frågade han.

- Ja väldigt faktiskt. så du behöver inte ta fram din hammare eller vad var det du skämtade om innan du åkte?

- yxa faktiskt, log han stort.

- Jag älskar Niall och jag älskar dom andra också som mina bröder. Men Niall är verkligen den perfekta pojkvännen. Du behöver inte skydda mig mot dom, du kan hjälpa dom skydda mig från världen om du vill, log jag innan jag somnade tungt.


 



Jag vaknade upp och märkte att Mark inte låg bredvid mig längre. jag oroade mig inte för honom även om magkänslan sa något annat. Pappa satt i fängelse och mamma hade säkert flygit till mormor och morfar eller något sånt. det var bara Mark och jag. jag log vid tanken. Jag loggade in på datorn som fortfarande låg under sängen. Visst killarna och Danielle hade tagit med mina saker men det mesta som var värdefullt för mig låg under sängen där ingen hade tagit något. Datorn var lite seg i början men efter ett tag startade den med ett högt pang! 
Jag gick in på Twitter och såg att killarna, Danielle och Eleanor hade börjat att följa mig. jag följde dom tillbaka och sedan gick jag in på min sida och skrev
@MarkBaby has come back home I'm so happy! Welcome home big brother
sedan gick jag och kollade runt på några andra eftersom jätte många hade börjat att följa mig. mest för dom visste att Niall och jag nu var tillsammans. Han hade gått ut med för någon dag sedan fast jag var säker på att dom flesta redan visste. Några skrev riktigt elaka saker och jag såg ungefär tio stycken som hade hatsidor om bara mig. 
Hora, bitch, fame whore, skaffa dig ett liv, du förtjänar inte honom, gå och dö, han är min gå och häng dig.
Jag kände tårarna även om jag inte kom ihåg att jag börjat gråta. 

Nialls perspektiv

Jag tänkte åka till Jenny och överraska henne. efter konserten igår hade vi haft en snabb intervju och såklart kom samma fråga som vanligt om vi var singlar, Louis, Liam och jag räckte inte upp handen och såklart blev jag bombad med frågor. Jag skrattade och berättade lite om Jenny. jag hade gjort det en gång förut men det var på radio och inte så populärt heller men nu var et tv och jag var säker på att Jenny visste om det nu. jag gick in och såg Mark göra frukost.
- Hej Mark är hon där uppe eller?, frågade jag vänligt.
- Ja hon sover tror jag men väck henne du, log han tillbaka. Och du Niall.. tack för att du gör min lilla syster lycklig. för att vara ärlig har hon inte varit så här glad på år.
- Hon gör mig lycklig också.
Jag hoppade snabbt upp för trappan men när jag skulle öppna hennes dörr så hörde jag snyftningar och någon som grät. Jag öppnade dörren och såg Jenny sitta med en gammal laptop i knät. Jag skyndade mig fram och läste det hon läst. Hat från tjejer som älskade mitt band. Jag mådde nästan illa.
- Jenny....
- Nej Niall vi visste att det skulle bli så här jag vill inte prata om det, sa hon snabbt.
- Du, jag och killarna åke rpå semester okej?, sa jag och tittade på henne. det skulle inte ta bort hatet men det skulle ta bort tankarna på det.
- Okej vart?, snyftade hon fram och kramade om mig.
- Hawaii, log jag.

Danielles perspektiv

Jag tittade in på twitter när jag vaknade. Liam sov bakom mig och jag var lycklig över att han var här hos mig. Jag tittade och såg det vanliga hatet mot mig men brydde mig inte så mycket. dom hade hållit på så länge att man inte ens kände något förutom ett litet stick som jämnt gick över när jag såg på pojken jag älskade. 
@JennyH34 your whore get away from Niall!
jag chokades nästan över vad det stod. Jag väckte Liam med en snabb sprak på benet men det tog någon extra minut för honom att vakna. jag visade honom en hel sida med bara hat mot Jenny. Hur kunde dom? Hon var som min lilla syster inte kunde dom göra så mot henne.
Hey If two people are happy together, you leave them the fuck alone!
tweetade jag snabbt, inte direkt riktagt mot Jenny och Niall utan mot Eleanor och Louis och mig och Liam också. det här med Directioners som hatade flickvännerna hade gått för långt!

Ett år innan jag dör del. 22

I'm already
I'm already torn

Jenny vinkade och gick av scenen medans vi började sjunga Use Somebody.



 

Jennys perspektiv

 

Jag skakade när jag kom bakom scenen, jag letade rätt på omklädningsrummet och slog mig ner i soffan. Jag kammade igenom håret två gånger och stirrade på mig själv i spegeln. Något saknades och jag visste exakt vad. Jag hade varit lite borta i några dagar och det var för att min bror skulle komma hem. Jag sa jämnt att jag var enda barnet för oftast kändes det som det. Min bror skickade aldrig brev, ringde eller gjorde sig påmind men ändå fanns han där. När vi varit yngre var det vi två som lekt med pinnar, vi hade varit pirater Long John Jenny hade han kallat mig. Efter piratlekarna var klara så var jag sju. Då lekte vi prins och prinsessa och Mark blev jämnt drake och prinsen. Jag kom ihåg alla gånger jag skrattat åt honom eftersom han var tvungen att slåss mot sig själv. Mark skulle komma hem när som helst. Till det tomma huset men jag hade lagt en lapp där som berättade var jag var varje dag i en vecka. Imorgon var sista dagen sen skulle han inte kunna hitta mig längre. Jag kände tårarna bränna men jag gjorde inget som fick dom att rulla. Jag snurrade på ett halsband som jag hade fått av honom. En silver kedja med en guld ring. Det stod våra namn på utsidan och på in sidan stod det jag älskar dig min kära lilla syster i skrivstil. Jag var tio när jag fick det, samma dag som han åkt. Han gav det som minne om han inte skulle komma tillbaka. Han skulle dra ut i krig, vart någonstans visste jag inte och jag ville inte fråga heller. Men varje dag efter det i två år väntade jag på att han skulle komma tillbaka. Alla nätter som jag låg i soffan vid dörren, alla gånger som jag blev rädd när någon ringde för jag var så rädd att dom skulle meddela hans död. Men ingen ringde, inget brev, ingen knackade på dörren. Han kunde lika gärna vara död.

- Argh vart är din besättning Long John Jenny?, frågade någon skämtsamt.

Jag tittade upp från halsbandet och såg honom. Dom gröna ögonen tindrade, det blonda håret som räckte ner till kindbenen. Hans näsa var lite mindre och hade ett ärr på vänster sida. Det hade han fått av min pinne när vi var mindre. Han var lång och lutade sig mot dörrkarmen. Han hade militärkläderna på sig fortfarande och dom bruna kängorna gnisslade mot golvet när han rörde på sig. Tårarna började rinna ner och jag sprang fram och kramade om honom så vi nästan slog i golvet. Han backade och slog emot väggen på korridoren. Jag grät och klamrade mig fast vid honom som om han skulle lämna mig igen. Han tröstade mig och sedan viskade han.

- Jenny min kära lilla syster.

Jag log och tänkte på minnet första gången han sagt så. Jag hade varit åtta och han hade lärt mig att cykla men jag ramlade och skrapade upp knät. Han hade plåstrat om det och viskat samma ord. Mark var sju år äldre än mig och vi hade egentligen bara samma mamma. Mamma som nu lämnat mig. Tänkte hon någonsin på oss?

- Jenny!, skrek Niall.

Jag torkade bort tårarna och släppte mark ur kramen men jag höll om hans hand. Jag ville ha närkontakt så att jag visste att det inte var en dröm.

 

Zayns perspektiv

 

när låtarna var slut så tackade vi för oss och vinkade hej då åt fansen. Vi gick runt och skämtade och gratulerade varandra över hur bra det varit. När vi kom till omklädningsrummet så såg vi Jenny. Hon var i famnen på en man som var mycket längre än henne. Han hade blont hår och gröna ögon och påminde lite om den lilla tjejen som han hade i sina armar. Niall skrek hennes namn och hon släppte mannen. Jenny hade tagit hans hand och dragit honom mot oss. Han hade militärkläder och lät sig ledas av Jenny.

- Killar detta är min bror Mark, sa hon med ett leende som fortfarande visade tårarna.

- Trevligt att mötas, sa Mark och stärkte fram sin lediga hand för oss att skaka.

Vi hälsade snabbt innan vi alla gick in i rummet.

 

Jennys perspektiv

 

jag delade med mig av historier för Mark hela kvällen. Det var skönt att prata av sig och jag berättade allt. Hur pappa hade uppfört sig värre efter att Mark åkt. Hur mamma sedan lämnat oss, om mina vänner, om Niall och One Direction. Hur mardrömmarna blev värre. Och han delade med sig av sitt liv. Hur han fått vänner i armén, hur han träffat en flicka och var förlovad. Hur han skulle flytta hit till London snart så vi kunde vara närmare varandra. Vi var båda lyckliga och jag gav honom en kram och viskade hur mycket jag älskade honom.

- Men Jenny det låter ju som jag ska åka igen, skämtade min bror.

- Men jag hann aldrig säga det första gången, log jag när han rufsade om mitt hår.

Vi gick in i huset. Det var väldigt tomt men jag hade inte sålt det. för många minnen både dåliga och bra. Vi gick direkt upp för att sova eftersom klockan var snart tolv. När vi låg i sängen så kändes det inte som en dröm längre.

- Jenny är du lycklig med dom?, frågade han.

- Ja väldigt faktiskt. så du behöver inte ta fram din hammare eller vad var det du skämtade om innan du åkte?

- yxa faktiskt, log han stort.

- Jag älskar Niall och jag älskar dom andra också som mina bröder. Men Niall är verkligen den perfekta pojkvännen. Du behöver inte skydda mig mot dom, du kan hjälpa dom skydda mig från världen om du vill, log jag innan jag somnade tungt.


Safe and Sound - Liam

CLICK PLAY AND READ

“I’ll be staying here,” Liam said as the others started to leave the room. He looked over the lad who was quietly lying at the bed unconscious and he knew he can’t just leave him alone. He was about to sit down at the chair beside the bed when he noticed that someone still hasn’t left. “He won’t be going anywhere Liam, and I’m sure the hospital would contact us once he wakes up,” Louis plastered a half-hearted smile on his face, placing an arm over his shoulder trying to reassure the lad. “I want to be the first one he sees when he wakes up,” Liam attempted a smile but ended up with an oblivious disappointed look on his face. “We’ll leave you then. Take care mate, we don’t want another one of us lying down in a bed next to this one,” Louis replied, pointing at the hospital bed. “I will, and I’ll give you updates, just in case,” Liam answered gently nudging Louis to the wide-opened door with a fake smile, but his eyes give him away. “I’ll be going then,” Louis hurriedly got out of the room, leaving the two alone.

It was after the party. Liam kept insisting that they should just wait for their service limousine but no one listened to him. “Come on Liam, there’s no harm on trying. Harry is the best driver on earth!” Niall laughed as he shoved Liam inside the car. “Thanks Niall!” Harry smiled as he sat on the driver’s seat. “You’re drunk as hell Harry! Don’t you dare step on that pedal,” Liam kept protesting but Zayn and Louis held him tight and fastened him onto his seat. He kept pushing the two away from him but they only laughed at him. “Liam, will you hold my hand?” Niall whispered to his ear as the others kept ranting and shouting senseless idiocies inside the car. The lad was sitting behind him but the Irish lad reached for his hand. Niall squeezed his hand in a tight grip and said, “I’ll be sleeping, will you watch out for me? I don’t want the lads playing a prank on me.” Niall let out a soft giggle before laying his head on Liam’s shoulder. It only took a few minutes before he heard Harry shout, “Damn it! The break isn’t working!” Harry was frantic and was already starting to panic. Louis rushed to Harry’s side, seemingly alarmed despite being drunk. Zayn pushed the door open, “Come on guys, let’s just jump outside of this car!” Zayn was the first one to jump, landing on the hard ground, breaking an arm. Harry and Louis were arm in arm, “Come on! Liam! Carry Niall! We can’t just leave you here!” they frantically shouted repeatedly. Liam tried his best to pull Niall, but the lad’s foot was stuck onto something at the back of the car. “COME ON! QUICKLY!” they shouted in unison before jumping out of the car, Harry almost broke a leg while Louis landed on Harry’s body, unharmed.

Everything else was a blur. Liam woke up and he thought it was all a dream. But his relieved face was suddenly filled with horror as he saw Niall, unconscious and bloody. “Niall, wake up! Please don’t do this to me,” Liam pleaded as he held Niall’s face in his arms. “Help us! Somebody help us!” he frantically shouted but no one came to their aide. He cried helplessly as he cradled Niall’s body in his arms, in the middle of the dark night.

Everything will be alright, they kept telling him. They never stopped reassuring him that Niall will wake up, but he wasn’t so sure of that. The longer Niall stayed in that room, the lesser the chance was that he will soon wake up. He sat on a chair near the hospital bed as the tears fell from his eyes. “I’m sorry Niall. I’m sorry for not being able to watch out for you that night. This must be the worst prank ever done to you, right? I should’ve protested even more. It wasn’t anybody else’s fault but mine. I was the only one sober that night but I wasn’t able to do anything. Niall, will you please wake up for me buddy?” Liam’s voice finally broke as he sobbed heavily. “Do you remember the first time I met you on X-Factor? You were the most innocent looking lad on that place, mate. I knew, from the moment I saw you that I had to take care of you, I had to have you or nothing on earth will ever matter to me. Then we became roommates, way before we were put together as One Direction. I still remember that day when you were playing your guitar and singing at those steps. I just stared at you, didn’t I? I was mesmerized by your voice. It was as if a thousand angels were singing from the heavens above. Believe me Niall, you’re the best singer I know, even better than Leona Lewis, now that’s saying something,” Liam can’t help but let out a chuckle. He continued, “Your eyes, your fascinating blue orbs … they are wonderful. It feels like you can see right through my soul whenever you look right into my eyes. The way your hair is blonde on top and brunette on the sides? That’s the best thing on earth. Damn it Niall, please, I’m begging you, open those eyes for me buddy. I can’t live without you. I just can’t,” Niall’s blanket was soaking wet but he kept on tugging, wishing that somehow, Niall could hear him.

 

“Three weeks had already passed since the accident. I would love to tell you all, that he made it and everything is now alright. I would love to say that he finally opened his eyes and mine was the first face he saw … But he never did,” Liam’s eyes were filled with tears as he tried his best to continue. “As I stand before all of you, I just want to give a message to my dearest friend, Niall James Horan. I will miss your laugh baby, the way you could cheer me up whenever I’m down with just one smile of yours. I’ll miss the way you look at me with those beautiful eyes with that look of adoration. I’ll miss touching your soft hair, and kissing the temple of your head. I’ll miss taking care of you whenever I get the chance to do so. I’ll miss everything baby,” he kept sobbing uncontrollably as his tears fell down from his eyes. “I know that you’d want me, all of us, to move on, but babe, I just can’t let you go without being able to say the truth. And the truth is that I love you and I forever will,” he breathed heavily. He was determined to finish his speech. “Take care of yourself alright? I won’t be there to take care of you for a while, but I promise, I’ll meet you there. Baby, will you promise me one thing though? Promise me that when the time comes, you’ll meet me there with the same wide smile and warm, tight hug, alright buddy?”


Safe and Sound - Harry

It has been almost a year. A whole year, since you have seen him. Since you have smelt him, kissed him, held his hand. You pull out the newspaper article from the small shoe box that has been tucked away in your closet for months, and stare at it for what seems like hours. It might have been hours, but you have no way of knowing. You’re eyes get clouded, as if you can’t see anymore. You try to forget that night, the night it all happened. The night you lost him.


Harry held you from behind, staring into the mirror right into your eyes. He was smiling uncontrollably, and kept repeating the same words into your ear, “Forever and always babe. I promise.” It was your one year anniversary, and Harry had planned a special night.

It had been one of the best years of your life. You couldn’t believe that someone like Harry could fall in love with you. You met at a signing, he had asked you to stay later after it, and you agreed. After the signing you two ended up going to a diner, and talking for hours about little nothings that had absolutely no importance in your lives. He smiled and kissed you at the end of the night, resulting in an amazing relationship.

For your one year anniversary Harry was apparently taking you to dinner, and knowing him it was probably fancy. You were dressed in a long gorgeous gown, and had your hair up in an up-do with small curls cascading down on your shoulders. He smiled again and kissed your cheek, giving you butterflies all over again.

He leads you to the car by grabbing your hand, leaving chills all the way down your spine. He opens your door and allows you in the car before closing the door and proceeding to the other side to open his. He grabs your hand and starts the car, still smiling, and at this point you are wondering why he is but you go along with it.

You guys end up taking a different road, a road you have never seen before. On one side of the car there are trees, and the other is a beautiful lake, reflecting the moonlight. He looks at you one last time and says, “I love you so much.”

“HARRY!” he looks back at the road but its too late to stop. There is a deer in the middle of the road, and he swerves to stop himself from hitting it. After this it is like everything is in slow motion. The car flips but you can barely feel it at all, as your head is already dizzy from everything that is going on. You feel Harry let go of your hand and look around to see that you are upside down, and Harry isn’t next to you. You immediately crawl out of the car and see Harry lying down in the middle of the street.

“Harry! Harry! Please, no!” You scream and try to catch your breath, you notice that the car is on fire now, and so is some of the shrubbery on the edge of the road. You limp to Harry as fast as you can, falling next to him when you reach him.

“Baby..” You can hear him manage to whisper out, you already can’t control your tears and he is trying to wipe them away. “Do something for me, please.” You know he is dying and you can’t help but die a little when you hear this.

“Anything Harry, anything.” You are crying even more now, your salty tears are washing away your makeup and you can feel your heart beating faster and faster.

“When I die you need to leave, get help, don’t look back.” You try to protest but he just shushes you and says, “One more thing,” He rummages around in his pocket for a while before he pulls out a small black box and opens it to reveal a ring. “Marry me.” You accept by nodding you head and crying, as he puts the ring on your finger and kisses your cheek. You snuggle into his cold body, listening to his slow heartbeat, until it stops.

You look at the newspaper article. “Boyband singer, Harry Styles killed in car accident. Fiance injured.” You spin the ring around on your finger before saying, “Forever and always babe. I promise.”


Ett år innan jag dör del. 21

Den kvällen var det tjej kväll i Liams lägenhet. Vi dukade fram lite godsaker och satte på en film. Vi pratade och blev alla bästa vänner. Det kändes ändå konstigt att ha någon att prata med som inte var Lory eller Lark, jag hade vant mig så snabbt vid att dom skulle finnas där. Tvillingarna som inte var tvillingar påminde jag mig själv och tänkte på gången då dom kysst varandra. Sedan tänkte jag på Niall som skulle komma hem snart. Med ens fick jag ett sms det var från Lory och jag ville nästan skratta men när jag läste så frös jag till is lite. Var det hämnd eller?

True love is not real, unless it is returned //Lory <3


 

Jag vaknade på morgonen med huvudvärk. Jag kom inte ihåg att jag hade haft en mardröm eller något men ändå bultade huvudet i protest när jag slog upp ögonen. Jag tittade bredvid mig och där låg han, hans blonda hår stod åt alla håll men han låg bredvid mig och delade med sig av sin värme. Jag log och tittade på klockan. Tjugonde mars... redan? Jag höll på att spy bara jag såg det. Jag hoppades att detta var en dröm för jag kom nästan inte ihåg något förutom att Danielle, Eleanor och jag hade kryssat av cirka fem saker till från min lista. Jag hade flyttat in till Niall helt nu och att jag precis hade slingat håret så det såg ut som guld. Jag tittade mig i spegeln och såg ett leende som inte gick att ta bort, vita tänder och tindrande ögon. Ärligt hur kunde jag vara så lycklig? Tanken slog mig i magen. Det var för att han låg här bredvid mig.

- Godmorgon älskling. Hur mår min favorit tjej?, frågade han och gäspade.

- Nialler, log jag.

Tystnade la sig mellan oss och jag kände en svag skakning från mina händer. Vad höll på att hända egentligen? Det var ju sexton dagar, nio månader och ungefär sju timmar kvar. Jag tittade in i Nialls blåa ögon som log mot mig.

- vet du jag mår inte så bra men jag tycker att idag ska du få välja en punkt på vår lista, sa jag och kysste honom lätt på munnen.

- Vad sägs som att komma till min och killarnas konsert och så kanske vi tar upp dig på scen precis som vi gjorde första dagen vi träffades fast denna gång sjunger du med oss? Det står på din lista att du vill sjunga framför publik, log han flirtigt.

- Ja men inte flera tusen, skrattade jag.

- Kom igen vi sjunger vilken låt du vill!, sa han bedjande.

- Okej Torn jag vet att det är fansens favorit och jag gillar den riktigt mycket. Men snälla kan vi ta det lugnt jag blir faktiskt nervös om du hade varit i mitt huvud första gången vi träffades så skulle du känt hur rädd jag var! Inte ett skämt, sa jag och kysste honom igen innan vi klädde på oss, innan vi gick över till Harrys och Louis lägenhet där dom åt frukost.

Vi pratade med dom och skrattade över frukost. som mest bestod av Jucie för min del. del vis på grund av huvudvärken och den andra delen fö ratt jag inte var speciellt hungrig.

 

Nialls perspektiv

 

mot kvällen så stod Jenny i ett par slitna jeans och ett vit långt linne som räckte ner till halva låren. Hon hade bara strumpor på fötterna och gick omkring helt orolig i omklädnings rummet. Hon bet på naglarna och jag ville bara krama om henne. Det verkade som om hon tänkte på mycket och jag ville inte störa henne. Hon hade verkat lite tillbaka dragen sedan jag kommit hem. Men mardrömmarna hade slutat sa hon. Det gjorde mig nästan lycklig att dom försvann. Hon hade inga mörka ringar under ögonen längre och hon log oftare. Ändå tänkte hon på något.

- Dags att gå upp hörni!, vrålade Louis mot oss.

Jag tog hennes hand och pussade henne på kinden innan lamporna släktes och vi steg ut på scenen. Harry drog fram sin gitarr och jag följde efter, Liam slog sig ner vid pianot och Zayn, Louis och Jenny satte sig i soffan som stod på scenen. Vi började spela och det blev helt knäpp tyst i hela lokalen. Det var otroligt och när Jenny började sjunga fryste mitt blod till is i mina ådror så fint det var.


I thought I saw a man brought to life
He was warm he came around like
He was dignified
He showed me what it was to cry
Well you couldn't be that man I adored
You don't seem to know don't seem to care
What your heart is for
No I don't know him anymore

 

Harry fortsatte och spelade lite tystare och lämnade ut gitarren till en av våra säkerthetsvakter som stod lite avsides och Harry satte sig bredvid Jenny.

 

There's nothing left, I used to cry
My conversation has run dry
That's what's going on
Nothing's fine

 

Jag och Louis sjöng nu med Harry och alla fansen började också sjunga med oss.

 

I'm torn
I'm all out of faith
This is how I feel
I'm cold and I am shamed
Lying naked on the floor
Illusion never changed
Into something real
I'm wide awake and I can see
The perfect sky is torn
You're a little late
I'm already torn (I'm already torn)

 

Jenny lyfte upp micken och fortsatte

 

There's nothing left, I used to cry
Inspiration has run dry
That's what's going on
Nothing's fine

I'm torn
Torn
I'm torn

Harry sjöng med henne och deras röster passade perfekt ihop.

 

Nothing's fine
I'm torn

Nu sjöng vi alla och jag förvånades över hur man nästan bara hörde Liam. Det var vackert och nästan så slående att man tappade andan. Jag såg det på fansen också.


I'm all out of faith
This is how I feel
I'm cold and I am shamed
Lying broken on the floor
Illusion never changed
Into something real
I'm wide awake and I can see
The perfect sky is torn
You're a little late
I'm already torn

Zayn sjöng slutet som vanligt och det gav mig samma rysningar som jag brukade få.


I'm already
I'm already torn

Jenny vinkade och gick av scenen medans vi började sjunga Use Somebody.


Ett år innan jag dör del. 20

- mardröm, viskade jag till henne och fick en kort nickning tillbaka.

- jag hoppas att dom kommer tillbaka snart, viskade Danielle till mig.

- jag med, viskade jag tillbaka och kunde äntligen krama om henne.

tystnade var kkompakt och gjorde mig osäker.

- förlåt för att jag har mardrömmar jag menade inte att skrämma dig så mycket. det var ovanligt i drömmen och jag blev bara så rädd.

- vad hände?

- dom dog...


 

Mardrömmarna blev ibland värre och dom kvällarna skyndade jag in i badrummet och sjönk ner ensam mot dörren och grät ut. Alla slutade inte bara med min död utan även Danielles, Larks, Nialls, Zayns, mammas och pappas. Ibland dog till och med personer som jag knappt kände så bra. Men varje död såg hemsk ut med den röda blandningen på den svart vita bakgrunden i min dröm värld. Tills slut bestämde jag mig för att skriva ner alla. Anteckningsboken som fick bli en drömbok var en liten lila bok med sammets pärm. Den var fin och pennan matchade. Den var snart en fjärde del full men jag brydde mig inte. Ibland la jag in lösa papper på teckningar eller beskrivningar.

- Jenny kom igen nu vi måste hinna med bussen om du vill hålla i en orm på Zoo!, skrek Danielle.

- Jag kommer!, skrek jag tillbaka och drog på mig ett par ljus blå jeans och ett rött linne med en vit kofta.

- Är det okej om Eleanor följer med?, frågade hon och tog min hand.

- Ja då hon får gärna följa med jag har velat träffa Louis tjej ganska länge nu, log jag.

- Åhh har inte du hört dom gjorde slut för någon vecka sedan. Det var hemskt men hon tar det bra och fansen stör henne inte lika mycket längre.

Jag tystnade och följde efter hennes raska steg när vi gick till busshållplatsen. Vi steg på fem minuter senare och snart stannade vi. Eller det var snart för mig eftersom jag somnat på hennes axel men det gjorde inget eftersom hon visste om mina sömnproblem. När vi steg ut i solen igen kom en tjej emot oss. Hon var lika lång som Danielle, Hon hade långt brunt hår som var lite lockigt men inte alls lika lockigt som Danielles. Hon hade ett gulligt leende och jätte fina bruna ögon som ramades in a svarta ögonfransar.

Dom båda vännerna kramade om varandra innan Eleanor ens hann få en blick mot mitt håll. Jag slätade ut mitt blonda hår som envisades med att bli trassligt hela tiden. Jag log mot henne och tänkte precis sträcka fram handen för att skaka hennes när hon drog in mig i en kram också. Hon doftade av jordgubbar och sommar. Jag älskade redan att vara i hennes omgivning fast vi inte ens hade sagt ett ord till varandra.

- Hej jag är Eleanor förlåt att vi inte träffats tidigare, log hon stort.

- Hej jag är Jenny och det gör inget vi träffas ju nu, skrattade jag.

- Gör det något om vi tar en snabb kaffe före Zoo?, frågade hon och tittade från mig till Danielle.

- Nej då kom, log Danielle och tog min hand igen för att jag skulle hinna med deras snabba gång stil.

Vi kom in på ett litet café som var tomt. Vi beställde våra varma drycker och något att äta innan vi slog oss ner längst bak. Vi små pratade och drack. Vi skrattade och åt. Efter ett tag tog Eleanor fram mobilen och tog en bild på mig när jag drack lite av mitt eget kaffe. Sedan tog vi allihopa en bild tillsammans och båda bilderna hamnade på twitter. För att vara ärlig höll jag mig undan från sådana sidor eftersom det var där dom mesta fansen kom. Så jag var inte alls så inne i hatet och jag brydde mig inte heller så mycket.

När vi kom till Zoo så såg jag på alla inburade djur och var tvungen att se alla som hamnade i mitt synfält. Mitt sällskap skrattade åt mig så fort jag la ögonen på ett nytt djur. Dom följde efter och pratade igen den tiden som dom förlorat. Att ha pojkvänner som är kända kanske inte var så dumt ändå och nu träffade jag mer folk och det var exakt vad jag behövde. Ändå gav jag dom en falsk förhoppning om en lång vänskap jag räknade fortfarande dagarna men jag hade slutat att bry mig. Nu levde jag bara. Jag vinkade hej då åt några lejon innan vi gick in i orm huset. Danielle letade upp en ur personalen och pratade lite med honom till att jag skulle få hålla i ormen.

Såklart fick jag en stor orm som kändes hal. Den skimrade i grönt och svart och var inte giftig över huvud taget. Det kändes lite tryggt när den slingrade sig runt mina axlar. Den väste lågt och jag skrattade nervöst. Jag höll i ormens kropp och Danielle och Eleanor fnittrade bredvid säkert åt mitt ansiktsuttryck. Jag ångrade mig lite men när kortet var taget och killen tog tillbaka ormen i sin glasbur så tyckte jag ändå att det hade varit roligt. Och så fick jag se bilden. Det såg ut som om jag skulle bajsa på mig så jag brast ut i skratt när vi klev ut i solens ljus igen.

 

Den kvällen var det tjej kväll i Liams lägenhet. Vi dukade fram lite godsaker och satte på en film. Vi pratade och blev alla bästa vänner. Det kändes ändå konstigt att ha någon att prata med som inte var Lory eller Lark, jag hade vant mig så snabbt vid att dom skulle finnas där. Tvillingarna som inte var tvillingar påminde jag mig själv och tänkte på gången då dom kysst varandra. Sedan tänkte jag på Niall som skulle komma hem snart. Med ens fick jag ett sms det var från Lory och jag ville nästan skratta men när jag läste så frös jag till is lite. Var det hämnd eller?

True love is not real, unless it is returned //Lory <3


Jag vill tacka alla som läst mina noveller både dom gamla och den som jag håller på och skriver nu. det betyder mycket för mig att så många vill läsa och jag lovar att bli klar med nästa kapitel såfort som möjligt! älskar er tack så mycket <3

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image


All Back - Louis

Listen to this song and read this:

“Would you like another drink mam?” The bartender asked. “Yea give me the same as last time” I replied drowsily. I’ve already had 6 drinks already. The alcohol’s burning the back of my throat. Today is officially the worst day of my life. I just got kicked out of my house and I have no family to go to since they’re all dead. Technically you could call me a hobo. I hate my life. I wish someone could kill me now. The bartender gave me my drink and I chugged it down. My mind is blank. I have nowhere else to go.

Louis POV

“Come on Louis. Cheer up” Harry joked. “How can I cheer up? You know how embarrassing it is? To have you fiancé leave you during your wedding? I don’t think so.” Tears swelled up from my eyes. Niall and Harry decided to take me to a bar to try and forget about what happened yesterday. I was still devastated. I can’t believe my fiancé would do that to me. We were supposed to get married yesterday but she ran off. Was it something I did? I’ve called her a thousand times and she hasn’t answered. I even went to her parent’s house but she wasn’t there. Even they don’t know the reason why she left. I guess I’m back to single Louis. “Lou we’re in a bar for god sake! How are we supposed to have fun if you’re mopping around!” Niall exclaimed drunkenly. “Niall you can’t expect me to be happy. The woman I loved for 4 years just vanished from my life. She was the only one who understood me. She loved me for who I am. Not because of my money or because I’m a famous singer. You know how hard it is to find that special someone with all the fame? Out of all the people you should understand. No one could ever cheer me up or love me they way she did” Niall was silent. “How about we make a bet? I bet you any girl in this room can cheer you up and love you like your ex.” I looked up at Harry. “Ha as if that’s going to happen!” “So you’ll do it? Okay I’ll give you two million quid and beg management to give you at least one solo in every song on our next album, if you find that special someone in this bar!” Harry said excitedly “Why should I even try? I mean no one is ever going to cheer me up. Why should I do it if I know that won’t happen?” I moaned.  “Louis we just want you to get your mind off her and relax. Plus you never know your next lucky girl could be here! Okay Niall pick a random girl in here.” “Umm I pick her” He waved his hand around and pointed his finger to the girl on the other side of the bar. She had auburn hair and chestnut brown eyes. She was extremely pretty but she looked upset.  She wasn’t like any other girl in the bar. She had a suitcase next to her which was kind of odd. She wore a regular jumper and jeans. “At least pick someone with more….you know? How is she going to cheer me up if she’s already depressed? I argued. “Hey I said anyone from this room. Ha guess you’re not getting your two million pounds after all.” “I give up you win.” I replied. “Hey you agreed to do it! Now get over there.”He nudged me towards her. I walked over to her and sat next to her.

I fixed my hair. “Mind giving this lovely lady any drink she wants today. It’s on me.” She turned her head. Her make-up was smudged. I really didn’t want to do this stupid bet anymore. “Don’t even try flirting with me. I’m not in a good mood right now. Thanks for the offer though.” “Woah feisty! Can I at least get your name or number?” I responded cheekily. “No, you cannot. Now can you please go away?” I sighed. She’s definitely not going to cheer me up. I wanted to help her though. She seemed really depressed and in desperate need of help.  “What’s wrong?” I questioned. “You really want to know? It’s a really long story,” she moaned. “Sure, anything to help you out.”  “Okay here it goes.” She took a deep breath and told me her story. It was sad and miserable. She’s gone through a pretty tough day. Tears fell down her face. I gave her a tight warm hug. “I don’t even know why I’m telling a complete stranger about this!” she wailed. “Hey I’m not a stranger! I’m Louis. Louis Tomlinson. And you are?” I asked. “Haha I’m (Y/N)” She wiped away the tears from her eyes.  Since she told me her story I told her my crazy week. How I got my heart broken.  After I told my story we were both in tears.  I stared into her eyes. The glistened like the stars. “Since you don’t have anywhere to stay…do you want to stay at my place? I have an extra room. You could stay there until you find a place.”“Really, you would do that? I held her hand and as we exited the noisy pub. Her hands were smooth and soft. We hopped into the car and drove off.

***

(Y/N) POV

A few days after I stayed at Louis’s house we started going on dates. Then it was official. Lou and I were dating. These past few months, Louis has been helping sort out my life. He helped find a job as a waitress. He has done so much for me. He even bought me a brand new car for my birthday. I swear he is the sweetest man on earth. I’m the luckiest girl ever. I’m so glad he decided to rescue me. I don’t know where I would be without him. I would probably be living under a bridge or something. Anyways today was our seventh month together. Louis was still at the studio recording they’re new album. He told me once he was done with work we would go somewhere special.

It was late at night. Louis and I were ready for our date. I had no idea where he was taking me this time. I got into the car and waited to arrive at our destination. We ended up in the forest. There was a picnic set up with candles and chocolate strawberries. I was sort of expecting something more fancy and elegant but this was much sweeter. After eating dinner we laid down on the plaid picnic blanket. I laid my head over his chest and hugged him tightly. His arm was around my shoulder. I could hear his heart beating. We gazed at the night sky. It was absolutely beautiful out tonight. It was a full moon and the glistening stars were out. “Oh I almost forgot I have a present for you!” Louis announced. I sat up. He handed me a medium sized envelope with a bow on it. I glanced at him and smiled. I opened the envelope slowly. I took at the paper and read it. CONGRATS! YOU OWN A STAR! The letter contained some coordinates and a bunch of other stuff. I looked at him confused. “What is this?” He giggled. “It’s a star silly. You see that bright star next to that one. Well that’s officially yours now.  I looked down at the paper and read the information again. “Why does it say its name’s Louis? Shouldn’t it be my name, since your giving the star to me?” “Hahaha it could be, but I named it after me because if you ever miss me or anything you can always look up that star and be reminded of me. I’ll always be by your side no matter how far away I am. I mean the world tour is coming up and I won’t be able to see you as much. Plus I’m your one and only shining star right?” He teased. He pointed up at the other star across from it. “And you see that star. I named that after you! I picked that star because it reminded me of how your eyes sparkle whenever you smile and if you connect the other stars surrounding it, it makes the infinity shape.” He motioned his fingers in the sideways figure of eight. “That means will be together forever.” Tear swelled from my eyes. This was probably the most meaningful gift a guy has given me. Then, Louis took out a fortune cookie from the picnic basket. I cracked it open. I read the fortune out loud as Louis went to get something. “Will you marry me?” I looked at Louis. He was kneeling down on one knee and held a ring. I started squealing. “Yes, Yes I will!” I exclaimed. Tears rolled down my face. I kissed him passionately, and then I realized something. “Don’t you think we’re going a little too fast?” I inquired. “Nothing fast when you’re in love.”

The next day, I was still shocked. I couldn’t believe I was getting married. It was a rainy morning. After eating breakfast, I received a text from Harry. It said ‘COME TO MY HOUSE ASAP!’ The text was kind of strange. It sounded like he was in danger. Louis was in the shower. I opened the bathroom door. “Hey Lou, I’m going to Harry’s House, I’ll be back.” “Okay, just make sure you drive safe though, it’s pouring outside” I got dressed and got in my SUV. I carefully drove to Harry’s house.

Harry had a worried look on his face when I arrived. “I see you and Louis are engaged.” He pointed to the diamond ring on my hand. “Yea, he proposed yesterday! Isn’t this great Harry?” He sighed. “Actually it isn’t. I need to tell you something.” I looked at him confused. “What’s that supposed to mean?” We sat down. I was literally shaking. I was terrified of what he was going to tell me. “Do you remember how you and Louis first met?” “Yea…what about it?” I asked nervously. “He was so upset that day, because of what happened to his ex fiancé and him. I decided to make a deal with him so he could cheer up a bit. I told him I would owe him a lot of money and beg management to give him a solo in every song we make, if he found that girl that special girl; someone to cheer him up and make him forget about his ex-fiancé. Louis might be marrying you just to win the bet.” He showed me a text he received from Louis last night. It read ‘Hey you still owe me two million quid and a solo in each song. I proposed to that girl from the bar, (Y/N) tonight.’ I was overwhelmed. “That’s not true! He wouldn’t do that. That text is bogus!” I exclaimed. “Its true go ask him!”  I rushed out of his house. I couldn’t believe what he said.

I drove back to Louis’s house. I had no idea what I was going to tell him. I was at the driveway. I watched the rain slide across the windshield. I took a deep breath. I started weeping my eyes out. I saw the door open. It was Louis. “Aren’t you gonna come inside?” He yelled. I stepped out of the car. “Is it true you met me because of a bet Harry made? Is that why you decided to propose to me?” I shouted. He sighed. He looked down on the ground. “So what Harry’s said is true? I guess I’m just worth a few stupid solos and a couple million pounds to you.” My hair was drenched. I could barely see Louis through the rain. He started running towards me. He grabbed my arm. “Yes I met you because of a bet, but I didn’t marry you…” I released myself from his grip. I immediately got in the car and started driving away. The road was slippery and wet. Before I knew it Louis’s car was behind me. He honked his horn. His car suddenly parallel to mine. He rolled down the window. Before he could say anything I sped up. I was past the speed limit already. I screamed. Why do all the bad things happen to me?  I looked at the rearview mirror. Louis was speeding up to. I focused on the road. I slowed down and quickly turned the steering wheel left. I almost forgot about the sharp turn. I kept on driving. Suddenly I realized Louis’s car wasn’t behind anymore. I stopped the car, and waited to see if he was still chasing me. He never came. I turned the car around and drove back wondering where he went. He probably gave up on me. Something caught my eye. A tree fell on top of a car. I couldn’t tell what the car looked like. I got out of the car. I neared the car. It was damaged badly. The windows were smashed and the car was dented. It was a grayish color like Louis’s car. My heart pounded…please don’t let it be Louis. I approached the front seat. It was Louis. “Nooo!” I yelled. There was a deep cut with blood gushing out on his forehead. His body squished between the seat and the steering wheel. I tried to open the door but it wouldn’t budge. “Louis!” I bellowed. He slightly turns his head. His scruffy hair was wet and tiny pieces of glass stabbed his face. “Hey, you still mad at me?” He whispered. “You’re about to die and you ask that? Louis this is serious!” I said at him angrily. I took out my phone and dialed 911. After I spoke to the operator I turned to Louis. He could barely move his arms or body. “Listen I need to tell you something…” “I’m listening,” I cried. He was dying in front of my face, and I couldn’t do anything to help him. The paramedics wouldn’t make it in time. “It’s true, I met you because of a bet…but once I got to know you I fell in love with your wonderful personality. I didn’t propose to you because of the bet. I proposed to you because I love you.” He had a faint smile. “But what about the text you sent Harry?” “I don’t care about the money. That was only a joke to see if he still remembered the bet he made. I wouldn’t hurt you like that.” The skies were getting darker as the storm raged on. The thunder roared louder. “Why didn’t you tell me this earlier? This would have never had happened it you did.” “You didn’t give me time to explain” he chuckled silently. He started coughing out blood. “Hang in there Louis, the ambulance will be here any second. I love you…don’t leave. We’re engaged remember?” His precious greenish blue eyes stared blankly into mine. I screamed to the top of my lungs. I gently closed his eyes and kissed his bloody forehead. I stood their hopelessly, knowing that that was the last time I would ever see him again. I heard the ambulance sirens. They were too late.

I went home that night. The night sky was clear. Louis’s clothes were still on the floor. The room was still a mess, since I didn’t have time to clean it up earlier. I picked up the picture of Louis and me. I placed it against my heart. I trudged toward the window. I gazed at the star Louis gave me; the one that shined brighter than the moon. A single tear drop steamed down my face. “I miss you already Louis.”


Ett år innan jag dör del. 19

- Okej älskar dig Niall men jag måste gå.

- Älskar dig mer.

Jag stängde igen datorn och gick ut till Danielle som satt i soffan. Liams lägenhet kändes som mitt nya hem även om jag någon natt då och då sov i Nialls lägenhet. Hon log ett matt leende. Hon hade varit förkyld nu i tre dagar. Jag gav henne en till filt och gjorde lite soppa som hon tacksamt tog emot. Vi satte på en film och jag försjönk ner i en djup sömn med som tur var inga mardrömmar.


 

Långa skuggor föll mot asfalten när vi gick fram på ett litet led. Det var jag som hade svårt att andas, det var jag som var skadad.... tror jag. Jag gick i mitten och framför mig gick en kille, han var lång, lockigt hår men när han vände sig om var det lockiga håret inte kvar. Det hade bytits ut till platt grått hår, dom intensiva gröna ögonen var ledsna och greppet om min hand lossnade när mannen eller killen när han föll mot marken. Vi fortsatte gå men jag tittade bakåt mot mannen men han var borta och en stor ödslig kyrkogård med stora gravstenar var allt man såg. Världen var grått och det fanns ingen färg, ändå såg jag hur en liten flicka knäböjde vid en av gravarna. Tårarna hade runnit och nu pistolskott och världen skiftade till rött när flickan föll ner med ett leende mot gravstenen. Jag tittade framåt igen. Istället för den lockiga killen som skulle ha hållit min hand stod nu en kille som var lång, brunet och hade som ett bieber hår. Hjärtat ökade i takten och jag visste att jag gillade honom även om jag inte kunde säga vem han var. Han log mot mig och droh mig fram så vi gick sida vid sida. Bakom mig gick en svart hårig kille med bruna ögon, han vinkade stilla innan ett tåg kom. Det höga tjutet och hans skrik blanade sig och sedan blev det svart. Det fanns inget bakom oss nu. Ingen att säga hej då till då var det bara dom två framför oss och vi kvar. Mörkret jagade oss genom en stor äng. Blommor och gräs piskades mot mina bara ben när jag sprang. Den brun håriga killen framför oss föll. Jag hoppade över honom men stannade vad skulle hända med honom? ”Spring!” jag hörde inte hans skrik men jag läste på läpparna och sedan kom tårarna inte bara jag grät utan killen som höll min hand gjorde det också. Killen som hade fallit sögs in i mörkret och jag hörde ett rov djur. Den röt och klorna slet sönder vår kompis. Han skrek inte men jag hörde den ständiga gråten. Då såg jag dom. Det var inget mörker det var alla olika djur med svarta ögon och svart päls. Varulvar, hundar, hästar, stora odjur med långa klor, till och med gulliga små djur sprang med dom. Killen som höll min hand släppte och puttade mig fram mot den blonda. Han dog men inte av rov djuren. Han gjorde en svepande gest och mörkret försvann. Han vinkade mot oss innan en ljuspelar sköt ner över honom, långt där uppe i himlen var ett rymdskepp. Detta spårade verkligen ut när han åkte upp i pelaren och skeppet försvann utan ett ljud. Den blonda satte mig ner i gräset och torkade bort blodet jag fått på benen och mitt näsblod innan han kysste mig. Do intensiva blåa ögonen log mot mig och hans händer var varma mot in kalla hud. Sedan var vi på torget. Stenen under min mörbulltade kropp var sval och kulan som låg under min hud brände som om hela jag var en stor eldslåga. Han viskade att han älskade mig innan han dog med mig. Fem över ett var det som han dog men jag väntade, försökte andas. Det var bara jag kvar nu.... inte en själ var på torget inte ens han som hade skjutit vad hade hänt med dom. Jag tittade upp, jag ställde mig på skakiga ben men smärtan var så stor att jag såg suddigt. Ändå avtecknade sig gestalterna hela tiden. Dom ropade på mig och jag sprang dom till möttes. Alla som log, alla döda... jag såg riv märken, en sönder trasad kropp efter att ha blivit påkörd av ett tåg, gamlingen som dränktes av blod från den lilla flickan, killen som blivit bort förd av ljuset var inte där men den blonda log mot ig. Han hade fått en kula i pannan, i magen och en vid axeln. Han stönade när han gick mot mig. ”nu är det din tur Jenny” rösten var mörk och han förvandlades till mannen som hade skjutit mig första gången. Blodet som rann blandades i munnen och lämnade en smak av järn efter sig. Kniven hade trängt igenom huden på en sekund och nu låg jag där, alla killar tittade ner på mig med hemska grin över hela ansiktet. ”dags att äta” viskade den svart håriga. Tänderna mot min brinnande hud gjorde ont och jag kände hur mitt eget kött slets av från benen. Tårarna strömmade ner på mina smutsiga kinder och skriket som aldrig dog bort i min strupe. den lilla flickan gick mig till möttes men dom röda ögonen, svarta håret och kroppen som gick släpit gjorde mig rädd. "kom" viskade hon.

jag vaknade med ett skrik och tårarna strömmade ner, jag trasslade mig ur det svettiga sängkläderna och stormade in i badrummet. jag drack kallvatten tills jag inte orkade mer men det hade inte hjälpt. nu skakade jag av kylan men drömmen var så hemsk. dom skulle dö, alla skulle dö. jag satte mig gråtandes ner mot elementet. jag hade inget minne av att ha somnat i Nialls lägenhet...

- Jenny?, Nialls röst lät hemma och trygg.

- Niall?, frågande kom så fort att jag ställde mig upp och letade mig in i vardagsrummet där han stod.

jag torkade bort tårarna och drömmen var som bort blåst.

- säg hej då Jenny.

han skött mig fast det hade inte kännts försen jag slog i väggen bakom mig. det bultade i huvudet när han knäböjde sig bredvid mig. han ryckte på axlarna och sköt mig igen tills hela min värld bestod av mörker och smärta och sorg...

- Jenny du måste vakna... lyssna på mig vakna!, Danielle skrek panikslaget bredvid mig.

jag öppnade ögonen och tittade in i hennes. hon kramade om mig hårt och tröstade mig när jag började gråta på riktigt. två mardrömmar efter varandra det hade aldrig hänt förut. och att jag dött i båda var ett rekord. hela min kropp skakade men Danielle höll i mig.

- mardröm, viskade jag till henne och fick en kort nickning tillbaka.

- jag hoppas att dom kommer tillbaka snart, viskade Danielle till mig.

- jag med, viskade jag tillbaka och kunde äntligen krama om henne.

tystnade var kkompakt och gjorde mig osäker.

- förlåt för att jag har mardrömmar jag menade inte att skrämma dig så mycket. det var ovanligt i drömmen och jag blev bara så rädd.

- vad hände?

- dom dog...


Ett år innan jag dör del. 18

Han var som min lille bror och jag ville verkligen skydda honom och jag ville inte göra så mot honom en gång till. Den gången hade inget hänt mellan oss förutom att vi inte pratat med varandra på en månad. Okej det var jätte mycket och sårat mig ännu mer och jag ville inte gå igenom det en gång till. Jag var hundra på att denna gång skulle jag förlora inte bara honom utan henne och resten av mina bröder också.

 

Veckorna för flöt och avskeddet av Niall hade sattit mig i ett dåligt humör. Lina som fortfarande var min skjutsköterska tyckte lite synd om mig så efterrätterna blev åtminstone en succe. Zayn hade bettet sig lite kontsigt och jag hade hunnit träffa Liam och Harry i några minuter. Båda två bad om ursäkt för min pappa när det egentligen borde vara jag som skulle be om ursäkt. Harry hade fått ett isket rött märke och Liam var hela tiden nära tårarna när vi hade träffats. Det sårade mig mer än att min egen pappa hade knivhuggit mig. Jag var inte så rädd för honom ändå. Jag var på något sätt mer rädd för skolan, tvillingarna och mamma. Det kändes konstigt att medge att man var rädd för sin egen mamma men det var sant. Jag var rädd att hon skulle komma tillbaka.

När killarna åkt så hade Liam lämnat sin nyckel till sin lägenhet och Niall hade gjort likadant. Jag ville inte hem igen och därför hade Danielle fixat med mina saker och kläder och redan börjat leta efter en lägenhet. Den där mardrömmen om döden spelade inte så mycket roll nu även om jag listat ut att den blonda pojken var Niall och den svart håriga var Zayn. Det var fortfarande ett torg och efter att jag drömt den igen några gånger på sjukhuset hade jag även sett resten av gruppen, Danielle och en tjej som stämde in på beskrivningen av Eleanor som jag fått förklarat av Louis. Det var en massa fans runt oss så jag gissade att killarna hade konsert på torget eller spelade in en musikvideo. Även om jag aldrig märkt kameror eller livvakter. Där emot var mysteriet om mördaren kvar. Det var som magvärk när jag tänkte på honom.

- Jenny ät lite, sa Lina och ställde ner en bricka på sängen. Jag hade aldrig haft lust att äta under hela sjukhus vistelsen. Mest för jag visste att det stod massa fans och papparazzis utanför och dels för att jag visste inte om jag orkade.

- Visst Lina... kan du berätta om din man?, frågade jag och började tugga på en macka med ost och skinka.

- Ohh du menar David? Ja han är riktigt stilig och har lika blå ögon som din pojkvän, sa Lina och armbågade mig lätt på armen. Han är dock brun hårig, har lite skägg är lång han är längre än mig, log hon vidare.

Lina var faktiskt ganska lång för att vara en kvinna inte för att tjejer inte är långa men hon var cirka 1.87 eller något men hade den snällaste personligheten av alla som jag mött än så länge.

- Han kommer från Australien så jag älskar hans dialekt. Han blir aldrig av med den fast han har bott här i London i cirka femton år. Vi passar ihop David och jag. Ungefär samma energi som du och din pojkvän har, skrattade Lina.

- Han låter väldigt speciell och snäll, svarade jag dystert.

- Tro mig du ska få träffa honom en dag om du vill, log hon och jag nickade.

Jag åt snabbt upp. Det hade gått veckor som sagt och ärret hade blivit bättre och jag skulle få komma ut redan imorgon. Det skulle bli skönt eftersom jag började bli riktigt trött på dom vita väggarna och dåliga täkningen. Niall och jag hade inte pratat så mycket men Liam och jag hade dagliga konversationer.

 

Jag andades in doften av Niall. Jag hade övertalat Danielle att sova själv i Nialls lägenhet för i kväll. Imorgon skulle jag sova med henne i Liams. Jag åt lite innan jag la mig i Nialls säng. Allt luktade som honom och det fick mig att sakna honom ännu mer. Denna gång skulle jag inte se honom försen i Juni. Därför hade jag gjort upp med Danielle att vi två skulle full följa min lista så gott det gick. Första uppdraget var imorgon med att äta kräfta, krabba och bläckfisk. Jag hade aldrig ätit det och var ganska intresserad och om det inte smakade gott sa Danielle att hon skulle bjuda mig på sushi.

Första mars

 

jag log stort mot dataskärmen. Niall vinkade.

- Hej älskling, log han.

- Hej Nialler hur mår du?, frågade jag snabbt.

- Bara bra och du?, oron avspeglade sig.

- Bra, Danielle är en jätte bra andra hands mamma. Hur mår killarna?

- Bättre dom ligger och sover i rummet bredvid. Är du säker på att du mår bra?

- Ja dom fångade in pappa och det var bara bra jag hörde att han hade supit till ordentligt och mördat en liten flicka... tänk på hennes familj. Det var rätt åt honom att han hmande i fängelse. Tvillingarna kan jag inte göra något åt men Lark och jag har fått kontakt igen och det är skönt att ha en gammal vän tillbaka. Jag saknar dig...

- jag saknar dig mer, sa han och gav mig en släng kyss som jag genast besvarade.

- Vet du..... har du märkt något annorlunda med Zayn?

Jag tänkte på tiden under sjukhuset dagen då dom måkt. Jag hade inte vågat diskutera det med Niall förut men nu var jag tvungen. Tanken nästan bombade mitt huvud varje gång.

- ja han verkar lite mer tillbaka dragen bara, svarade han bekymrat.

- Du tror inte att det kan ha att göra med mig?, frågade jag.

- Du vet att oro klär du inte i, skämtade han men skrattet dog snabbt bort. Förlåt men såklart det inte är på grund av dig Jenny!

- Okej älskar dig Niall men jag måste gå.

- Älskar dig mer.

Jag stängde igen datorn och gick ut till Danielle som satt i soffan. Liams lägenhet kändes som mitt nya hem även om jag någon natt då och då sov i Nialls lägenhet. Hon log ett matt leende. Hon hade varit förkyld nu i tre dagar. Jag gav henne en till filt och gjorde lite soppa som hon tacksamt tog emot. Vi satte på en film och jag försjönk ner i en djup sömn med som tur var inga mardrömmar.



Ett år innan jag dör del. 17

Knivhuggen? Jag fingrade på smärtan och märkte nu att ärret under bandaget kändes irriterande under fingrarna. Smärtan ilade i kroppen. Jag slutade fingra på det och bleknade säkert för Niall tvingade Zayn hämta sjuksköterska.man såg klart och tydligt att båda var oroliga och inte visste vad dom skulle göra... vad hade egentligen hänt medans jag sov?

 

Jag tittade mot Louis som satt kvar i rummet medans min pojkvän och kompis sprang runt i korridoren.

- är dom jämnt så där?, frågade jag och skrattade lite.

- Nej det är oftast jag eller Liam, log han tillbaka.

Han ställde sig upp och gick fram mot min säng där han satte sig och tog min hand. Han såg medlidande på mig.

- jag är ledsen men det var inte ditt fel, sa han.

- Jag vet men...

- det var inte ditt fel Jenny det var aldrig ditt fel.

Tårarna strömmade och Louis kramade om mig. Han hade armarna beskyddande om mig och tröstade mig med lugna ord. När sjuksköterskan kom in med Zayn efter sig så fick Louis gå tillbaka till sitt rum. Sjuksköterskan som heter Lina tog min temperatur och sedan tittade hon till ärret. Hon torkade mina tårar och gav mig vatten innan hon sa att hon skulle komma med lite mat åt mig. Tydligen hade jag varit borta i tre dagar. När Lina gått saknade jag hennes varma händer som värmde mina. Zayn slog sig ner på sängens kant eftersom Niall inte kommit tillbaka och jag hade fortfarande inte sett till Harry eller Liam.

- Hur mår du?, frågade han.

- Mått bättre, mumlade jag. Jag var så himla blyg i hans omgivning.

- Är du blyg, skrattade han och la sin hand på min kind så jag tittade in i hans ögon.

- Nej, sa jag trottsigt även om jag var det.

Niall kom in genom dörren och såg ledsnare ut.

- vi måste åka ikväll...

 

Zayns perspektiv

 

När Niall inte hade varit med mig och Jenny hade jag känt något. Det hade kittlats i magen på det där speciella sättet och det var nästan så att jag började rodna när hon sagt nej. Vad var det med mig började jag bli kär i henne?

Det hjälpte inte direkt heller att hon var ihop med Niall. Det var inte första gången heller som jag hade blivit kär i Nialls tjej. Han var som min lille bror och jag ville verkligen skydda honom och jag ville inte göra så mot honom en gång till. Den gången hade inget hänt mellan oss förutom att vi inte pratat med varandra på en månad. Okej det var jätte mycket och sårat mig ännu mer och jag ville inte gå igenom det en gång till. Jag var hundra på att denna gång skulle jag förlora inte bara honom utan henne och resten av mina bröder också.


Ett år innan jag dör del. 16

Jag älskar dig Jenny snälla kom tillbaka!
Niall... Niall...Niall...Niall... Niall...
vänta jag lever, jag andas, jag finns kvar. jag måste till Niall.
jag hostade och slog upp ögonen. ljuset stickte sig i mina ögon men han satt där och i rummet satt även Zayn och Louis. vad var klockan egentligen?

 

Jag blinkade men kunde inte se bättre. Jag hostade lite så deras blickar vändes mot mig. Jag försöker prata men halsen var jätte torr. Niall kom snabbt till min sida följd av Zayn medans Louis satt kvar på sin plats vid det lilla bordet. Niall kramade om mig och kysste mig som om vi inte hade sett varandra på flera veckor. Zayn kramade om mig hårt och gick sedan och hämtade vatten åt mig. När jag svalt tre glas vatten så kunde jag äntligen prata igen men Nialls tårar oroade mig, även bristen på två bandmedlemmar gjorde det.

- var är Harry och Liam?

- Dom är och anmäler din pappa, svarade Zayn nästan lite för snabbt.

- Han kom igång rätt snabbt och sedan rymde. Liam sa att du blivit misshandlad av honom länge... han hörde det från Niall. Vi vill hjälpa dig. Men han riktade in ett bra slag på Harry och mig också, mumlade Louis.

- Hur mår du?, frågade jag snabbt ännu mer oroad.

- Mått bättre, dom fick sy något så jag måste vila i några dagar därför sitter jag här.

- Men Lou du borde ligga i din egen säng, protesterade jag.

- Nej han knivhögg dig. Hur kan jag ligga i mitt rum och undra om du mår bra?, han nästan skrek.

Knivhuggen? Jag fingrade på smärtan och märkte nu att ärret under bandaget kändes irriterande under fingrarna. Smärtan ilade i kroppen. Jag slutade fingra på det och bleknade säkert för Niall tvingade Zayn hämta sjuksköterska.man såg klart och tydligt att båda var oroliga och inte visste vad dom skulle göra... vad hade egentligen hänt medans jag sov?


kort kapitel jag vet men jag hinner inte skriva mer och det kommer inget försen på onsdag kväll om jag har tur att kunna skriva annars blir det torsdag eftersom jag har klassresa att åka på :/

hoppas att ni stannar och läser ändå!♥


Ett år innan jag dör del. 15

- Hej killar, log hon.

- Vem är det?, frågade en man argt.

- Det är One Dircetion du kan somna om pappa!, skrek hon tillbaka.

Hon gav oss ett ursäktat leende och bjöd in oss. Vi gick till köket där det var ett berg av disk, knappt någon mat i kylskåpet och det var lite smutsigt här och var. Jag tror det har blivit värre.


 

Zayns perspektiv

 

 

Jag tänkte på brevet som låg i min bakficka. Hur skulle jag ha tid att lämna det till Eleanor och jag undrar vad det stod. Jag hoppas bara att Louis är förståndig. Jenny ställde fram te åt oss och ursäktade att Niall inte var uppe än. Vi små pratade lite och nog märkte vi alla att Jenny tyckte det var pinsamt att leva som hon gjorde. Vad kunde man egentligen säga om det? Jo hör du Jenny du kanske borde städa, skaffa bättre pappa eller rent av flytta ut vad tycker du om det? Jag ville inte heller vara elak mot henne eftersom hon hade det jobbigt. Verkligen jobbigt och jag hade hört från Liam att hennes mamma flyttat och lämnat familjen och att hon förlorat sina enda vänner. Nu var det bara vi kvar.

- så då sa jag nej det är inte sant.

Alla skrattade åt Louis skämt och Jenny slutde bry sig för ett tag.

- så hur mår familjen Lou?, frågade hon och började med disken.

- Kunde varit bättre, mormor vakar över oss som vanligt, log han.

- Hur mår du då?

- Bättre, log han och han menade det faktiskt. Hur mår du då?

- Vet inte riktigt... jag menar jag är ledsen ganska mycket och jag har förlorat mycket mer. Men jag försöker vara glad. Jag sover fortfarande dåligt och pappa har börjat dricka igen lite men han är tjurig. Men han bättrar sig säkert.

Man såg den falska förhoppningen och jag hoppades verkligen att hon och Danielle skulle flytta ihop snart!

 

Nialls perspektiv

 

jag vaknade av rösterna på botten våningen. Det hetiska, arga och så hörde jag skrik. Jag fumlade med handen över sängen nej Jenny låg inte där. Jag hoppade upp, om hennes pappa hade rört henne. Tankarna gick runt och jag blev mer och mer arg och mer rädd. När jag kommit in i köket så höll Zayn och Liam i Jenny, dom skyddade henne medans Harry och Louis släppade ut en man med grå sprängt hår och öl mage.

- vad händer?, frågade jag med oro i rösten.

- Han kom in full och började slåss, stammade Harry fram av ansträning.

- Gick det bra?, frågade jag med blicken på Jenny.

- Nej, mumlade Zayn

Jenny ramlade till golvet, Harry förlorade greppet om Mr. Horner som slog Harry på kinden och Louis i magen innan han sprang iväg. Liam hade fallit på knä bredvid Jenny... blodet... hennes blod täckte golvet vad skulle jag göra om jag förloarde henne?

 

Jennys perspektiv

 

jag kom ihåg Niall, pappa och flera utav slagen. Hur golvet kändes skönt under min trötta kropp och hur jag flöt in i drömmarnas land det var så skönt och välkommnande.

jag hade svårt att andas men jag brydde mig inte. det kände svårt att ens röra sig, att orka leva men spelar det någon roll? Jag hade väl ändå ingen?
Jag älskar dig Jenny snälla kom tillbaka!
Niall... Niall...Niall...Niall... Niall...
vänta jag lever, jag andas, jag finns kvar. jag måste till Niall.
jag hostade och slog upp ögonen. ljuset stickte sig i mina ögon men han satt där och i rummet satt även Zayn och Louis. vad var klockan egentligen?