Kapitel 67 Somewhere only we know

- skämtar du med mig har du spenderat 15000 på oss eller?
- Ska man vara Fin får man betala dyrt.
Jag blinkade mot henne och log innan hon kastade en kudde på mig och vi började skratta.

dagarna gick sakta och jag saknade Justin jätte mycket men Mecky höll mig oftas på andra tankar.
Justin kommer du hem snart?
skickade jag och kände en tår falla. jag saknade honom och detta var säkert tredje gången jag smsade honom idga utan svar. jag gömde mig bakom lögner som att han jobbade på sin konsert eller var på intervju. jag la ifrån mig mobilen och satte på spotify och sedan la jag mig ner under täcket och andades sakta ut. låtarna åkte igenom mig och jag började snart gråta värre och värre. jag stängde av musiken och drog täcket tättare omkring mig och snart fick jag svårt att andas. jag ignorerade det och slöt ögonen. jag andades långsamt och bara tänkte. jag fick sms men jag ignorerade det. jag ville inte prata med någon längre, jag ville sjunka ner i sängen och lära känna mig själv. det hade varit ett tag sedan jag gjort så här. den senaste gången var efter att Aris hade hållit på med mig när jag var elva år. fem år kan sätta mycke skada på en person. jag mumlade lite för mig själv men förutom det tänkte jag mest i tystheten. jag drog av mig täcket surt och sedan satte jag på musik igen och gick mot datorn och tittade twitter, facebook och bloggar. där jag bland annat hittade bilden
jag började skratta men sedan kom låten som jag hatade av hela mitt hjärta
jag hatade inte låten men jag hade ingen speciell plats. kanske skulle jag ordna en. Jag ställde mig upp och stängde av allt och tog med mobilen och sedan låste jag dörren och började gå.

jag hittade mig själv sitta framför ett vattenfall på en stor sten. jag hade säkert gått i två timmar men det var verkligen vackert, stort och fridfullt här. jag andades in luften av vatten och sedan gick jag mot vattenfallet. jag började gå ner i vattnet helt fullt på klädd och sedan låg jag i vattnet och flöt. porlandet från vattnet hördes under vattenytan och allt var så magiskt från vattnet. himlen sträckte sig långt och allt var så stilla. detta var min speciella plats nu var bara frågan om jag skulle visa den för Justin när han kom tillbaka eller inte.
- Juste jag hade fått sms, sa jag och skyndade mig upp.
Jag kommer tyvärr bara fåt ett lov och den kommer när jag fyller år men sedan syns vi inte försen du fyller år. Jag saknar dig Miranda!
Jag la ner mobilen på makren och sedan lät jag mig torka i luften och när jag var helt torr började jag gå hem. jag gillade att tänka för mig själv och nu visste jag exakt vad jag kände och vad jag ville. nu måste jag bara berättadet för Justin när han kommer om två veckor.

Kapitel 66 Clothes

Chaz låg i baksätet och Ryan i framsätet. båda två sov såklart fotade jag och la upp det på twitter direkt och sedan väckte jag dom och vi åkte hem. jag hade verkligen överskottsenergie för jag ville inte sova så jag dansade för mig själv i vardagsrummet
Jag och Mecky gick runt på stan och bara slöade i det varma vädret.
- Mecky vi går in här!, sa jag ganska högt och pekade på Forever 21.
flera kollade mot oss men jag ryckte på axlarna och utan svar drog jag med henne in i affären. Jag drog fram säkert tusen klänningar, tröjor och jeans. Jag provade out fits och matchade med smyken och väskor. Jag satte upp håre i olika stilar med en tofs som jag fick av Mecky. Just nu höll jag på att pressa ner mig i en tajt kjol som jag matchade med ett vit linne och en lite glittrig jacka. Jag hade matchat det med ett par svarta convers, örhängen och en jätte snygg väska.
Jag ställde mig framför Mecky.
- Det var super snyggt du måste köpa det Miranda.
- Du har sagt så dom senaste tio outfitsen Mecky!
- Ja för du ser underbar ut! och jag kan inte längre komma ner i sånt, det sista viskade hon.
Jag nickade och böt om. Jag la fram säkert femton outfits som jag provat och jag behövde bara betala för hälften och det var bara så för jag tvingade dom efter som dom ville jag skulle få det gratis. När vi var klara med min shopping gick vi in till en annan affär som jag visste var en affär för blivande mammor. Jag ställde Mecky i ett prov rum och sedan slängde jag in kläder till henne. Jag sprang runt i hela affären och sedan tillbaka till omklädningsrummen och slängde över kläderna. Mecky provade alla men visade mig inget. När hon var klar så tittade hon på mig med glada ögon igen och kramade om mig.
- ohh jga önskade jag kunde köpa alla för dom såg helt underbara ut och dom passar under hela graviditeten också!
- Jag betalar, sa jag snabbt och tog tag i alla kläder och betala fullt pris den här gången för att jag nästan hotade dom i kassan. Usch hatade att vara kändis.
När vi kom ut där ifrån höll jag i tre av Meckys påsar och vi gick på väg hem. Jag hörde hur någon tog kort och snart var vi omringade av papparazzis. Jag log och posade medans Mecky tog alla påsar och gick vidare. Jag hann snart ikapp henne och råkade ta hennes påsar medans jag fortfarande såg blixtrarna från kamerona. Snart kom Kale och hjälpte oss som tur var. Jag pustade ut när vi var hemma. Kale låste dörren bakom oss och åkte sedan iväg igen för han skulle på möte med Frank. Jag gick in på internet där journalisterna redan börjat skriva.
Miranda Gravid Igen?
Mckay's Hiding
Justin Must Have Missed This
Jag smsade till Justin och förklarade så jag slapp göra det senare och han sa att det till och med hände den bäste. Jag fnissade och sedan började vi flört smsa med varandra medans Mecky gjorde iordning alla kläder som jag hade köpt åt oss. Hon räknade pengarna och tittade surt på mig.
- skämtar du med mig har du spenderat 15000 på oss eller?
- Ska man vara Fin får man betala dyrt.
Jag blinkade mot henne och log innan hon kastade en kudde på mig och vi började skratta.

Kapitel 65 Dance

- Wanna know how to plank?, sa Justin och blinkade mot mig.
- No I'm trying the Plank Dance, sa jag och blinkade tillbaka.
Vi somnade ganska så fort efter vårt lilla planking. Jag ville inte somna för om jag somnade skulle jag missa när Justin åkte och jag ville se honom en sista gång innan han åkte iväg. Men jag hade fallit för somnen och sov nu tungt. Jag vaknade av en lätt berörelse på min kind. jag drog ner Justin bredvid mig och kramade om honom.
- åk inte, mumlade jag tyst.
- Jag måste men jag älskar dig och tänker på dig hela tiden!
- Jag älskar dig också, sa jag och kysste honom innan jag somnade om igen.
På morgonen vaknade av mig själv och jag kände mig helt tom när jag såg att Justin inte låg bredvid mig. Jag rörde vid ringen och log stort tänk jag var Mrs. Bieber nu. Så idag var det chill dag igen. Skulle på bio eller disco men bestämde mig för både och. Bion var ganska bra även om mecky somnat och sedan gick jag på disco med Ryan och Chaz. Medans jag dansade så hörde jag en låt som jag blev helt förälskad i.
jag dansade ganska sexigt med Ryan och jag kände att det verkligen hetade till men jag dansade bara, det är inte förbjudet att dansa. När låten var slut drog killarna ut mig ur lokalen.
- Menjag ville dansa mer!, sa jag och gjorde puppy face.
- Det där var inte att dansa, sa ryan och tittade på mig.
- Okej jag vet att jag inte borde dansa så men det är så roligt och passade till låten sorry guys!, sa jag och kramade om dom.
dom ryckte bara på axlarna sedan gick vi in igen och jag började dansa medans dom satte sig ner. efter ett tag var nästa alla uppe på dansgolvet ochjag tappade bort killarna. Jag gick ut ur lokalen och började gå mot Ryans bil. Chaz låg i baksätet och Ryan i framsätet. båda två sov såklart fotade jag och la upp det på twitter direkt och sedan väckte jag dom och vi åkte hem. jag hade verkligen överskottsenergie för jag ville inte sova så jag dansade för mig själv i vardagsrummet

not today

Sorry blir inget idag men imorgon kommer två :)

Kapitel 64 Teach me How To Plank

- Jo jag är gravid

Jag blinkade några gånger mot Mecky som log osäkert mot mig och Ryan. Ryan log stort och dunkade henne i ryggen.
- Grattis till dig och Chaz.
- Skämtar du Ryan hon är bara sexton till skillnad från er!, jag höjde rösten.
- Men...
- Nej barn förendrar livet totalt! fattar du att Mecky inte kommer kunna jobba, göra vad hon vill och bara sitta hemma och göra allt hon kan för barnet. Chaz kommer jobba arslet av sig och Mecky kommer vara hemma helt ensam och säkert bli depprimerad!, skrek jag.
Ryan tog upp händerna och visade att han inte ville bråka.
- gått ut Ryan jag fixar det här, sa mecky lugnt och log mot honom.
Ryans perspektiv
Miranda hade blivit ganska arg och börjat skriva mot mig. Jag var lite rädd efter som jag visste vad som hade hänt henne så kunde hon försvara sigsjälv. det visste jag och det skulle vilket dumhuvud som helst veta. Jag satte mig ner bredvid chaz och Justin som tittade på mig.
- Hon blev arg, sa jag och Justin nickade.
- Men grattis Chaz, sa jag och slog honom på armen.
Justins perspektiv
Jag fattade att Miranda vart arg jag menar dom två är bara sexton år gammla och det borde vara svårt att skaffa barn vid den åldern. mamma hade klarat det men hon var lite äldre och hade mormor och morfar som hjälpte henne. dom här flickorna hade inga förutom dom själva och deras pojkvänner. jag rös vid tanken.
Mirandas perspektiv

Jag och Mecky satt och pratade om det och det lugnade ner mig ganska mycket. hon tänkte behålla det och hon visste redan hur man gjorde med barn efter som hon hjälpt mig med Aaron. Jag kramade om henne hårt och sedan gick vi tillbaka mot killarna som satt i vardagsrummet. Jag kysste Justin på läpparna och log sedan mot honom. Jag sa förlåt till Ryan och sa grattis till Chaz och sedan gick vi tillbaka till att ha kul.
Sent på natten när alla sov gick jag in på datorn och gick in på youtube där jag såg flera videos innan Teach Me How To Plank kom upp. jag sjöng med och dansade lite i vardagsrummet innan jag kloppade in den i tvn och såg vidoen på stortfortmat.
- Wanna know how to plank?, sa Justin och blinkade mot mig.
- No I'm trying the Plank Dance, sa jag och blinkade tillbaka.

Kapitel 63 Weird News

- Tonight we gonna do it wild, sa jag och blinkade mot honom.
Jag tog av mig klänningen för att sätta på mig något bekvämt då Justin drog ner mig på sängen. Han kysste mig och smekte mig. vi låg båda i underkläder.

Meckys perspektiv
Justin och Miranda var p övervåningen och höll säkert redan på efter som han skulle bort tidigt imorgon bitti. själv satt Jag, Chaz, Aaron och Ryan. Jag hade tråkigt så jag räckte över Aaron till Chaz. Jag hade en hemligthet för Miranda och Ryan. Chaz och Justin visste redan och jag var otroligt nervös över att berätta den. men som tur var skulle jag inte berätta den idag för idag var det om Miranda det var därför jag hade gått till den stora tvn som jag kopplade ihop med ipoden. jag letade efter Mirandas favorit låt. När jag hittade den så kom videon upp som jag visste hon var galen i. Låten spelades upp och dånade i hela huset. jag log nöjt när killarna tittade på mig. Jag la armarna om magen och skrattade när jag såg Miranda komma ner springades i sin one pice.
Hon skrek när hon såg videon och slängde ner sig mellan Chaz och Ryan och började sjunga med. Justin kom efter i mysis byxor och sedan var han shirtless. Jag log mot honom och han blinkade mot mig. Han och jga började dansa och snart hängde Ryan på. Chaz satt i soffan med Aaron i knät och tittade på oss som vi alla var idioter.
- Mamma! skrek Aaron efter några sekunder och vi såg Miranda ligga på golvet.
hon låg med ansiktet neråt och jag sprang genast fram till henne. Hon låg och skrattade som en galning på golvet.
- hahha jag ramlade ni skulle sett era minner.
Jag stämde med i skrattade innan jag drog med henne in i dansen. Vi stod så tills videon var slut och Justins låt Baby kom upp. Jag sjöng med och dansade ännu mer fånigt och Miranda hängde på. Justin och Ryan satte sig ner och inspekterade oss. snart började vi dansa mer med varandra och snart stod vi så nära varandra att det kändes konstigt. Miranda blev generad och drog upp Justin. Jag satte mig ner och kände mig illamående.
Justins perspektiv
Mecky såg inte så bra ut och försökte gömma undan det. Chaz la en hand på hennes axel och hon sjönk ner i hans omfamning. dom var riktigt gulliga ihop. enda sedan hon berättat sin hemlighet för oss två hade Chaz vuxit upp. Jag hoppades hon berättade för Miranda snart eftersom jag gillade inte att hålla något hemligt ifrån henne.
Mirandas Perspektiv
Bröllopet hade varit perfekt verkligen helt underbart! Nu hade vi efter fest och det jag och Justin hade gjort i sovrummet hoppades jag på inte hördes ner till vardagsrummet.
- Miranda kan vi prata?, Mecky tog tag i min hand och drog med mig och Ryan in i köket.
Jag tittade på henne och hon såg ganska skamsen ut.
- Jag är....
Justin kom in i rummet och tog ut massa snacks och drickor. när han försvunnit så harklade hon sig.
- Jo jag är gravid
I'm Pregnant Coffee Stencil

Kapitel 62 Wedding and after

Jag stod inne i ett av kyrkans alla rum. Jag hade klänningen på mig, skorna på och Mecky höll på med mitt hår. allt hade gått så snabbt på bara fem timmar. tänk att jag vaknade imorse utan att veta att Justin var här.
- Jag tror jag är klar, sa Mecky.
- okej men jag måste vila en stund allt har gått så snabbt, sa jag och tittade ner i golvet och slappnade av.
Jag suckade tungt och ställde mig upp. Jag gick till speglen och tittade på mig själv.
- Mecky det är helt otroligt, sa jag och stirrade på mig själv.
Hon log stort och tog tag i min arm efter som musiken redan börjat spelas. Jag var sjukt nervös men så fort jag såg Justin borta vid altaret så ville jag inget hellre än att gifta mig med honom. Jag och Mecky gick upp längs gången och jag började tänka på min pappa. Jag hade önskat att han kunde se mig nu men ändå ville jag inte det. Jag ville ha honom här efter som han ändå var min pappa men han förtjänade inte mig som sin dotter. tankarna stannade upp och Jag log stort mot Justin.
- Vi har samlats här idag för att viga dessa två.....
Bröllop hade varit underbart och när vi kysst varandra hade alla apploderat och skrikit. även om det var Justins familj, Min lilla familj på Mecky och Aaron och sedan våra vänner så kändes det som om det var tusen personer där. Vi stod och hade ett litet party i vårt hus. Vi hade jätte roligt och jag och Justin dansade tryckare, vals, discodans och alla andra möjliga danser. När vi äntligen kom av dansgolvet så gick vi och åt, jag var verkligen super hungrig. Vi skar upp tårtan och den smakade choklad och jordgubbar. bästa blandningen ever. otroligt att Justin fått det så perfekt på så kort tid. jag fingrade på ringen. Den var väldigt fin, stor och hade en diamant.
När festen var slut så satt Mecky och Aaron i vardagsrummet med Chaz och Ryan som flygit hit för vårt bröllop. Jag och Justin var på övervåningen.
- Tonight we gonna do it wild, sa jag och blinkade mot honom.
Jag tog av mig klänningen för att sätta på mig något bekvämt då Justin drog ner mig på sängen. Han kysste mig och smekte mig. vi låg båda i underkläder.

Kapitel 61 To Fast but to slow, i Love you

Jag saknade honomså mycket att det gjorde ont. varför var han borta för? och varför var det jag som skickat iväg honom? Jag vill ha honom här, bredvid mig.
När jag vaknade på morgonen kändes det som någon slagit mitt huvud mot väggen. Jag gnuggade tinningarna och sedan öppnade jag ögonen. Jag gäspade stort innan jag tog min ipod och gick ner till köket. Jag hade endast ett linne och trosor på mig men det var bara jag hemma så det gjorde inget. Jag satte på musik ganska högt i mina öron innan jag började bre en macka med massa pålägg på. min favorit låt kom upp och jag började sjunga med.
I like the way that you talk dirty
Don't wash your mouth out I like it dirty
You like to please yeah I like that yeah yeah yeah yeah me like it
I like the way that you keep me coming
That yeah you so good you had me running
Me like the way that he goin' down down down down down

No I ain't never gonna let no girl take him from me 
Never gonna let no girl steal him from me
Never gonna let a girl get that close now
I tell'em hey babe you're too close now

medans jag dansade ganska sexigt med stängda ögon. När låten var slut tittade jag ledsamt ner på bänkenoch skulle precis plocka undan när min andra favorit låt kom
(Detta är favorit låten, lyssna medans ni läser)
Jag plockade undan medans jag lyssnade och sedan vände jag mig om. Justin stod och höll i Aaron. Jag log stort innan jag tog ut ena hörluren så jag fortfarande hörde låten. Jag kysste Justin och tog aaron i mina armar. Jag kramade om honom och jag kände at than var tyngre och vuxit. Jag kysste Justin igen och sedan tog jag mackan och sen satte vi oss i soffan. Justin tog en tugga och jag med.
- Jag har saknat dig, sa jag efter ett tag.
- Och jag dig men jag kan bara stanna tills imorgon.
- Du gör vi det bästa av idag! vad vill du göra?, log jag.
- Bara vara med dig och Aaron.
jag nickade och åt upp, Aaron drog mig i håret igen medans jag och Justin pratade.
- mom, jag tittade ner på Aaron som log.
Jag log stort tillbaka innan jag pussade honom på pannan.
- Jag har saknat dig, sa han sen
- Och jag dig älskling.
Jag fick glädjetårar och Justin kramade hårt om mig.
- Jag kan inte vänta tills vi får en egen.
- Justin jag är bara sexton, sa jag skrämt.
- Det är lugnt jag kan vänta tills vi är åttio år gammla så länge vi får en mini kopia av dig så, han kysste mig och jag kunde inte sluta gråta.
låten tog slut och jag stängde av ipoden.
- Justin vi gifter hos, sa jga och tittade på honom.
- okej kom vi gör det nu, sa han och log stort.
Som tur var hade jag köpt en klänning när vi förlovat oss och skorna var blåa och dom skulle jag låna av Mecky. Jag nickade och Justin ringde några samtal.
Jag stod inne i ett av kyrkans alla rum. Jag hade klänningen på mig, skorna på och Mecky höll på med mitt hår. allt hade gått så snabbt på bara fem timmar. tänk att jag vaknade imorse utan att veta att Justin var här.
- Jag tror jag är klar, sa Mecky.
- okej men jag måste vila en stund allt har gått så snabbt, sa jag och tittade ner i golvet och slappnade av.

Kapitel 60 Next 2 You

När jag vaknade på morgonen hade jag huvudvärk och hade helt glömt bort vad jag hade gjort i går. allt låg som i en dimma men sedan kom jag ihåg när Frank gav mig utegångsförbud. Usch vad jag hatar vuxna.
Hangover sucks
twittrade jag och försökte somna om. det gick inget bra. Jag gick över till att tänka i stället och kom och tänka på Mecky. var var hon egentligen? hon kanske åkte tillbaka till sina föräldrar eller till Chaz. jag ryckte upp givet på axlarna. Jag tänkte på Justin. Jag for upp ur sängen och skrek högt när jag kom ihåg att jag skrikit åt Justin. Han måste hata mig nu. Jag var full hur ska jag bort förklara det här? Jag gick av och an innan jag gick ner i köket. Jag letade i kylen efter något och dumt nog hittade jag lätt öl längst bak i kylen. Jag drog fram den och öppnade. Jag började dricka och det kittlades i halsen. Jag tog en klunk till och stängde sedan dörren till kylskåpet. Jag satte mig framför tvn. vad ska man göra idag då? jag fick inte gå ut vilket var pest och pina men imorgon skulle det vara första februari och snart skulle det vara alla hjärtans dag. Jag hatade alla hjärtans dag förut men nu i år kanske det skulle vara annorlunda om man fick gå ut då. Jag stängde av tvn och suckade ljudligt precis när Frank kom in genom dörren. Han tittade på mig och log.
- Vad ler du åt?, frågade jag surt.
- Du ska göra en ny skiva och tre av dom låtarna ska vara duetter och en låt kommer vara en cover. detta är helt otroliga nyheter Miranda.
- Ahh om jag fick gå ut så, sa jag tjurigt
- Miranda en dag till inne sen får du gå ut men jag tar bort all sprit.
- visst visst, sa jag och räkte honom lätt ölen.
Mecky stormade in med Chaz i hälarna. Jag tittade på henne och hon såg ganska arg ut.
- Frank du måste upphäva utegångs förbudet!
-  Mecky du är typ några minuter försenad han har redan gjort det.
- Jaha, Jag älskar dig Frank, sa hon och kysste honom på kinden.
Chaz skrattade och jag gick och kramade om honom.
- Jag har saknat dig Chaz?!
- och jag dig Miranda.
Vi satt och pratade alla tre i flera timmar och som tur var gjorde Mecky paj som vi åt på under tiden. jag tror inte att Chaz skulle klarat det annars. Han måste ju äta en gång på halvtimmen. Jag skrattade för mig själv och kom och tänka på Justin. Jag skickade ett I'm So Sorry sms till honom och väntade.
som tur var fick jag svaret att det inte gjorde något.
Jag saknade honomså mycket att det gjorde ont. varför var han borta för? och varför var det jag som skickat iväg honom? Jag vill ha honom här, bredvid mig.

Kapitel 59 Angry

Jag hade vinkat in en taxi och sagt adressen till hotellet. Jag hade även sagt till Frank att jag inte ville att han skulle säga att de var jag som hade tjallat.
Jag kunde se Mirandas tårfyllda ansikte framför mig.
Justins perspektiv

Jag var orolig för Miranda så jag satt nervöst i hotel rummet med Scooter framför mig som gick av och an. jag darrade och höll mobilen kramaktigt. Usch vad jag hatade detta. Fast delvis hade vi druckit förut men då hade jag inte tänkt på att hon bara var sexton år. Jag sälv är ju sjutton och snart arton men jag hade själv druckit alkohol ganska många gånger och jag vet konsekvenserna men det vet inte Miranda.

Mirandas Perspektiv

Jag drack upp innehållet i glaset och fyllde på det igen. Mecky och dom andra två killarna gjorde likadant. precis när en av tjejerna skulle fråga någonting hörde jag hur nyckeln vreds runt i låset.
- Det kanske är Justin, sa en av tjejerna och började hoppa upp och ner.
In kom Frank och han såg riktigt arg ut. Han skickade ut alla förutom Mecky och mig och sedan började han skälla ut oss. Han skrek hela tidne och upprepade hur besviken han var på mig. Jag som aldrig sett honom arg blev ganska rädd och höll för öronen. Jag var även ganska full så jag vinglade till när jag skulle ställa mig upp. Mecky följde efter och snart stod vi båda framför honom.
- Frank.... Jag måste säga hej, sa jag och log och fnissade.
- Miranda du får inte gå utan för detta hus på tre månader och ingen telefon eller dator! tyvärr kan jag inte göra samma för Mecky men jag litade verkligen på dig Miranda!
- AHH! du förstår ju inte ett skit.
skrek jag argt tillbaka och sprang upp för trappan till mitt rum. Jag gömde undan min mobil och tog fram en annan som var en fake men såg exakt ut som den jag hade. JAg la mig gråtandes i sängen och jag visste redan vem som hade berättat. Justin hur kunde han berätta?

Justins perspektiv

Frank hade skickat ett medelande till mig men det var inga goda nyheter. Miranda hade redan blivit full när han kom dit. Jag ville skicka ett sms men Scooter pratade om att hon skulle smsa först. Vuxna kommer jag någonsin förstå mig på dom? klockan var ganska mycket och jag var trött men jag var tvungen att få sms av henne först. Min mobil vibrerade hon ringde. Miranda ringde.
- Miranda?

Mirandas Perspektiv

- Miranda hallå?
- Varför berättade du?, frågade jag med gråten i halsen.
- Jag var tvungen du är minderårig, sa han trotsigt.
- Det är du med och du klagade inte precis när vi var i skogen och drack!
- Det var annorlunda....
- Hur då annorlunda?, skrek jag tillbaka på honom.
- Miranda du är full lugna ner dig.
- Nej jag tänker fan inte lugna ner mig, hoppas du är nöjd nu, skrek jag och tryckte av samtalet.
Jag slängde mobilen på golvet och la mig sedan bekvämt i sängen. Jag somnade ganska sanbbt fast jag inte ville. Jag var arg på Justin för att han hade berättat och hur kunde det vara annorlunda när vi drack i skogen? det var väl exakt likadant?

När jag vaknade på morgonen hade jag huvudvärk och hade helt glömt bort vad jag hade gjort i går. allt låg som i en dimma men sedan kom jag ihåg när Frank gav mig utegångsförbud. Usch vad jag hatar vuxna.

kapitel 58 Alcohol

Hejsan! Nu är de jag Rachels kompis som skriver kapitel 58, så om ni undrar om något som inte stämmer in så är de jag som skriver konstigt eller missat något! + att jag brukar inte skriva noveller så döm inte!

Mirandas perspektiv

Jag satt och lyssnade på när man privatlärare höll i en föreläsning för mig. Jag var ganska uttråkad och jag tänkte att kanske en lektion skulle hjälpa men nej.. Det gjorde de bara ännu värre. Intervjun igår vart ganska lyckad.
Jag ville hitta på något roligt ikväll... Kanske skulle köra Sanning konka igen. Jag hade ingen lust att bara sitta hemma och uggla. Jag ville hitta på något och bara för att göra de hela lite mer intressant så kunde vi hämta upp slumpvis med människor på stan.
Undra vad Justin skulle säga om de... Äsch! Man kunde väl få ha ett eget liv! Nej inte sanning och konka utan Drick-leken där man en frågar en fråga och om svaret är ja så dricker man en klunk och om de är nej så händer det ingenting.
Hoppas Justin vill vara med. Men skulle inte tro de. Han skulle på någon intervju och sen något möte och jag vet inte allt.
- Miranda lyssnar du på mig? Frågade min lärare.
- Jadå.. men jag tror de räcker för idag. Jag har lite ont i huvudet, svarde jag.
- Okej men lektionen är inte slut förän om 30 minuter och...
- Det gör ingenting! Avbröt jag.
Läraren såg sig förvirrande omkring men hon gick iallafall.
Jag började genast tänka på vilken dryck vi skulle ha. Inte Vodka för de hade vi föra gången och jag ville testa något nytt. Kanske Gin eller vin.. Äsch vi tar båda. Då kanske de räcker längre med.
Men vem skulle köpa ut då? Skit samma... det var iallafall de minsta problemet. Frank skulle inte vara hemma. Men Mecky skulle nog vilja vara med.
Jag ringde Justin direkt och berättade om mina kvällsplaner.

Ur Justins perspektiv:

Jag hade just pratat med Miranda och hon berättade vad hon tänkte göra ikväll.. Det gjorde mig inte glad.
Hon förväntade mig även att jag skulle vara med på den där patetiska leken. Aldrig i livet.
Jag vill bli arg och försöka förbjuda henne och göra de men då skulle hon bli arg. Kanske man skulle kontakta någon om hjälp. För hon tänkte plocka upp slumpmässiga personer och kanske använda mitt namn!
Frank skulle inte vara hemma.. Kanske man skulle ringa honom och berätta.
Fast då skulle Miranda också bli vanisnig på mig men behövde hon få veta?
Hon var minderårig så hon borde inte dricka eller handskas med sprit.
Jag var på väg till ett möte och efter det skulle jag på intervju. Men efter det skulle jag ringa Frank och tala om vad som var på gång. Utan att Miranda skulle få veta de.
Egentligen ville jag inte sätta dit Miranda för antagligen skulle hon få utegångsförbud eller något sånt men jag gjorde de för hennes bästa och för att jag brydde mig om henne. Hon borde inte hålla på med sånt där.

Mirandas perspektiv:

Jag var så förbannad! Justin ville inte vara med ikväll och han sa åt mig att inte göra de! Ingen kunde bestäma över mig sådär och bara för att visa att jag kunde ta hand om mig själv skulle jag bjuda med två killar och två tjejer + Mecky.
För att göra de hela lite mer spännande. För jag menar... Vad kunde Justin göra? Nej ingenting.
Jag ringde Mecky och vi bestämde att ses utanför systembolaget för att håva in någon som kunde köpa ut åt oss. Jag höll i mina pengar i ett stadigt grepp och satte kurs mot mötesplatsen.
Väl utanför så kom Mecky en minut efter jag hade kommit fram.
- Är du verkligen säker på de här? Frågde Mecky
- Jadå! Tvärsäker, jag kommer se till att de här inte spårar ur, de kommer bara bli lite mer spännande, svarade jag.
- Okej... Säger du de så. Men vem ska handla då?
- Jag ber någon göra de. Sen stoppar jag ner spriten i min väska här, sen går vi till snabbköpet och handlar chips och bjuder in några gäster! Sa jag glatt.
Det tog en stund innan vi hittade någon lämplig person. Men vi gav inte upp.
Efter en timme så hade vi både sprit, chips och gäset. Vi satt nu i en taxi och var på väg hem till mig. Mamma och pappa hade ringt min mobil och sagt att dom var på väg till... Ja dit dom skulle.
Hemma hos mig var de mörkt men jag tände några levande ljus och satte fixade kuddar så vi kunde sitta på golvet.
Jag tog fram glad och spriten och snacksen.
Sedan när alla satte sig började vi. 
Justins perspektiv:

Jag hade ringt Frank och han hade blivit helt förkrossade. han var på väg någonstans men han har redan vänt om. Antagligen hade Miranda och hennes gäng redan börjat. Men de var lika bra.
Jag hoppades att hon mådde bra. Just därför hade jag ställt in min intervju och skulle ringa Frank om några minuter.
Jag hade vinkat in en taxi och sagt adressen till hotellet. Jag hade även sagt till Frank att jag inte ville att han skulle säga att de var jag som hade tjallat.
Jag kunde se Mirandas tårfyllda ansikte framför mig.


Japp det var Mai som skrev och det var ett mvg från mig ;) hon kanske hoppar in någon gång i framtiden också. kommentera :)

Kapitel 57 Work and Home

han svarade inte så jag förstod att han säkert somnat, gått upp på scen eller satt på intervju.
Jag satt på lektionen med min privatlärare. Hon försökte lära mig om andra världskriget men det gick inte bra efter som jag hela tiden fokuserade på annat som t.ex. roliga namn, roliga bilder eller helt enkelt tittade ut i tomma luften. jag hade sex timmars lektion och sedan konsert.
- Okej så Hitler var ledaren och dödade judarna.
- Ja men du förstår inte hel heten, sa hon och suckade.
- Varför förstå en hel het när han dödar judar för han inte gillar dom?
hon skakade på huvudet och vi gick över till matte som jag tyckte mycket bättre om. efter det var det språk och jag satt och pratade svenska med Lynn hela tiden och Lynn försökte få mig till konstiga meningar och grammatik men det var svårt att bara börja prata flytande svenska när man varit engelsk ett tag. snart gick vi över tiden och Nina knackade på dörren för andra gången. Vi åkte till studion där jag skulle spela in i en låt med Alexis Jordan. Hon var jätte trevlig och hade jätte mycket energi så vi kom bra överens. När låten var klar så satt vi och pratade lite innan vi skulle fota en bild till singeln. Vi valde en bakgrund som visade New York city och sedan fick vi kläder och smink och sedan upp och fota. det var helt otroligt vad bra det kändes när allt var klart.
låten hette Only Once och den var verkligen en av mina favorit låtar.
- Följer du med och shoppar lite?, frågade Alexis och jag nickade till svar.


När jag kom hem hade jag kanske tre påsar med mgi och i två var det bara skor. Jag älskade att shoppa skor även om jag knappt andvände skorna efter åt. Lynn kom fram till mig coh tog påsarna innan hon började göra iordning mig för en intervju. i såna här lägen saknade jag verkligen det gamla livet i svergie när det bara var skola och fritid istället för konserter, intervjuer, galna fans och en ur sexig pojkvän. även om jag gärna hade velat haft Justin i svergie så hade det varit ganska bra att vi var ifrån varandra lite efter som vi bråkade. Men nu bråkar vi knappt alls även om jag blir ganska svartsjuk.
- Miranda skynda dig du sa upp nu!
jag sprang det så snabbt jag kunde i mina högklackade skor men snart var jag framme och möttes av applåder och skrik. Jag hälsade på Ellen med en kram innan jag sjönk ner i den röda fåtöljen.
- Så Miranda McKay hur går det?
- Helt perfekt, jag kan inte fatta att jag är så känd redan. jag är verkligen super lycklig.
- Och en bra pojkvän har du också, sa hon och skrattade lite.
- Ahh ur gullig, sa jag samtidigt som jag tittade på bilden av oss två tillsammans.
- Och grattis till förlovningen.
- Tack så mycket, sa jag och kramade henne igen.

intervjun var klar och jag satt hemma och åt chips och tittade på film. det var någon tråkig barnfilm men jag orkade inte byta kanal så den fick det bli. när filmen var slut så kom det en ny en som jag dessutom hade sett. det var en jul film vilket var lite konstigt efter som det var slutet av januari men jag gillade jul filmer så jag höjde ljudet och hämtade glass med choklad sås över. sedan satt jag och myste under den tjockaste filten i huset.

Kapitel 56 OFC!

jag träffade även två Beliebers och hörde deras historier. två modiga flickor och dom hade vunnit en timme med mig. så jag satt med dom på en middag och pratade. mot slutet så gav jag dom autograf och varsin bild innan jag åkte till hotellet.
Allt hade varit bra mellan mig och Justin nu. det hade varit skönt att inte så många konstiga saker hade hänt som det där med skogen och tjejen och killen. det hade börjat kul men nu gillade jag inte tanken på det alls. Jag och Justin smsade ganska mycket även om tidsskillnaden var stor. Han hade varit borta ganska länge och jag saknade honom ganska mycket. Jag hade mina egna konserter och mina fans var underbara. varje gång jag gick och shoppade med Mecky eller Lynn kom det fram några som jag tog kort med eller skrev autograf. Min tur som jag hade var att knappt några papparazzis var vid mig. Konstigt efter som Justin nu även sagt att vi var förlovade med varandra. Hans mamma hade varit arg på honom till en början och Scooter och Frank hade haft extra tio minuter av sina samtal. Lynn hade The Talk med mig och det behövdes nog inte. Chaz och Mecky var inte lika mycket nu efter som Chaz åkt tillbaka till Canada och jag såg att hon saknade honom jätte mycket men hon ville stanna här med mig. hon var verkligen världens bästa kompis.

- Miranda upp på scen nu!, skrek Nina.
Jag nickade och gick upp. Jag körde mina låtar och sedan fick Kim och Kimberly göra sin berömda duett tillsammans. Alla fans var galna när tvillingarna sjungit klart. bakom scenen var det ganska lugnt för at vara bakom en scen. jag gick in i mitt omkläddningsrum och fixade mig innan jag satte mig i bilen med min livvakt Han heter Kale och är i slutet av tjugo åren så han var ganska snygg. Han körde hem mig och jag la mig trött i sängen. idag hade varit helt otroligt, en intervju, en kosnert och en meet and greet. Jag skulle aldrig kunna tröttna på att vara kändis men jag tror att Justin har börjat tröttna. det måste vara hemskt att resa så mycket och knappt träffa vänner och familj. Tänk att jag var med i familjen nu och att jag inte ens har träffat någon av hans släktingar förutom hans pappa, syskon och hans mamma. Han hade träffat hela min familj och jag tror nog inte att han gillade den så mycket efter vad min pappa hade gjort. Men Aris var i fängelset nu så jag brydde mig inte om honom. Aaron och jag hade inte träffats efter jul och jag saknade honom. Fast jag visste at jag inte skulle vara med honom försen allt nytt har blivit gammalt och jag har vant mig vid allting.

När jag vaknade på morgonen insåg jag att det hade gått en månad sedan jag inte träffat Justin. JAg saknade honom så jag skickade iväg ett sms och gjorde sedan iordning mig. Jag skulle och shoppa med Mecky bara för att hon inte skulle bli allt för ledsen över Chaz. När jag var klar åt jag en sanbb frukost och sedan hämtade Kale mig och Mecky och vi åkte mot stan. det var helt otroligt vad mycket folk det var ute. Mecky hade fått över fem påsar redan efter första timmen och själv gick jag där med en påse. Vi gick in på en ny affär där jag hittade en keps åt Justin som jag köpte. Sedan hittade jag ett par Jeans och ett söt linne. snart var Mecky utmattad så vi åt lite och Kale hade händerna fulla med att försöka göra det så privat som möjligt för mig och Mecky.
- Så när kommer Justin hem?
- Tja det är ju i slutet av Januari nu och han skulle inte komma hem försen i maj, Juni. och om vi har otur kommer han i juli efter att jag fyllt år.
- Haha no more sixteen, sa Mecky och log.
- yes sjutton och snart stenrik, fattar du hur mycket pengar jag har?
hon bara skrattade efter som det var jag som betalade allting i affären åt henne. förut hade det varit hon som betalade och nu tvärtom men det var bara payback och lite välgörenhet åt Mecky.Vi var tvungna att åka hem så inte Kale blev ner trmpad av alla killar och tjejer som stod runt oss hela tiden. Jag tittade på mobilen ett sms.
turnén blev förlängd kommer inte försen efter du har fyllt år men jag har ledigt då och då så kommer och träffar dig då baby <3
när du kommer du första gången?
Över min födelsedag och jag vill ha min present dirty ;)
ofc baby! har saknat dig ;)

han svarade inte så jag förstod att han säkert somnat, gått upp på scen eller satt på intervju.

Kapitel 55 Miranda

Men jag visste redan svaret....
Justins perspektiv

vi landade i danmark och jag steg ut i solen som sken i mina ögon. Många Beliebers stod och skrek när dom såg mig stiga ut och en massa livvakter flokades runt mig. Jag steg in i bilen som körde till studion där intervjun skulle vara. Jag togs emot och gjordes iordning. Jag fick nya jeans och en blå t-shirt samt en läder jacka att sätta på mig. Jag drog på mig allt ganska sanbbt och satte mig för att vänta på att jag skulle ropas upp och gå ut på scenen i studion. Jag skulle sjunga One Time och sedan bli intervjuad och det kändes helt otroligt att veta att jag snart skulle sjunga. Jag hoppade upp och ner och gick runt för att bli av med energi.
- Beiber du ska upp nu, skrek en man.
Jag tog micken och hoppade upp på scenen och började sjunga. Alla tjejer skrek och jag tog upp en utav tjejerna och flörtade lite med henne för att hon skulle känna sig speciell. Efter låten skrev jag en autograf till henne och gick sedan mot program ledaren. Bobo hette han och han var inte precis danmarks snygging men han dög. jag nickade för mig själv och log stort mot honom.
- Så hur går turnén?
- Helt perfekt! alla tjejer skrek högre när jag sa det.
- Hur tar din flickvän detta?
- Haha hon nästan skrek av glädje när hon fick veta. Det var hon som tvingade mig åka, sa jag och blinkade.
- Ni är förlovade?
- YEAH man, sa jag och nickade.
- Och väntar barn?
- Nej det var bara falska ryckten. hon har aldrig varit gravid, sa jag och log mot kameran.
Jag kände hur jag fick sms och stelnade till. men intervjun fortsatte och han frågade ganska mycket om mig och Miranda. några saker sa jag ja på och några blå nekade jag direkt. När jag kom fram till Scooter klappade han mig på axeln och vi hoppade in i bussen. Jag drog upp mobilen och såg att det var okänt nummer.
Det kommer mer hemligheter om dig och Miranda snart
det kom en rysning genom kroppen och jag raderade smset.  Jag somnade på bussen efter som jag inte sovit på flygplanet och vaknade av att Kenny kom in och väckte mig. Jag skulle till kosnerten och fixa med ljus, ljud och danssteg. hela tiden kände jag hur jag fick sms. men det var inte försen några minuter före vi skulle börja som jag hann kolla på dom. alla varfrån Miranda och det var femton stycken alla hade samma tre ord. Jag Hatar Dig. Jag ringde upp henne men det gick direkt till röstsamtal. Jag var tvungen att gå upp och göra konserten men direkt när den var klar. efter en timme och en halv kunde jag ringa igen.
- Miranda vad menar du?
- Miranda är inte här.
- varför hatar hon mig? jag grät nästan.
- Det gör hon inte (jag drog en lättnads suck) det är jag som hatar dig.
Personen la på och jag undrade vad hon eller han hade gjort med Miranda. några sekunder senare fick jag sms. Jag älskar dig Justin och jag mår bra, jag tappade bara bort mobilen <3
Jag var förvirrad och orolig men Miranda mådde bra. jag var tvungen att åka på en ny intervju och den var ungefär som den första och åter igen sa jag lika många ja som nej. jag träffade även två Beliebers och hörde deras historier. två modiga flickor och dom hade vunnit en timme med mig. så jag satt med dom på en middag och pratade. mot slutet så gav jag dom autograf och varsin bild innan jag åkte till hotellet.

Kapitel 54 McKay's and Bieber's Love

vi rörde oss hela tiden mot vardagsrummet där jag dumt nog hade hängt en mistel
När vi stod under den pussade dom båda mig på kinderna Justin på den Högra och Ryan den vänstra. Låten slutade spelas och Justin kysste mig passionerat under mistlen.
Justin var borta igen på sin turné och han var helt otrolig som gjorde det här för sina fans. Jag var även ute och gjorde konserter och signerade en massa saker och dom höll till och på att prata om någon film. Jag fokuserade på att klara allting i nu läget efter som jag inte mådde så bra. Jag mådde illa och spydde på kvällarna. men förutom det så sov jag inte så bra men gav ändå järnet uppe på scenen.
- Miranda gå till doktorn!, sa Lynn för tredje gången.
Jag nickade och satte mig i bilen med Frank. Bilresan gick väldigt snabbt och det kändes som om det bara var en sekund sedan jag satte mig i bilen. Jag kanske hade somnat? Jag gick in och dom gjorde några tester. Jag satt i vänt rummet med Frank och väntade. det hade säkert gått tio minuter sedan jag kommit ut ur rummet och doktorn hade sagt att jag skulle få snabba besked. Jag trummade på stolen och då kom han.
- Du kan vara gravid, alla tester riktar mot det men vi ska se efter lite längre. Vi ringer när vi vet.
- Tack så mycket doktorn, sa Jag och log.
Gravid? Jag? Nu? skämtar han jag var sexton år men visst Justin och jag hade hållit på ganska mycket innan han åkte iväg igen.
Justins perspektiv
- TACK FÖR ALLT NEW YORK!
skrek jag och alla tjejer skrek tillbaka. Jag gick av scenen och lämnade micken till närmast person. Jag gick till omklädnings rummet och hoppade in i duschen. Jag kom ut efter tjugo minuter och torkade mig sanbbt innan jag drog på mig ett par mörkblåa jeans och en grå tröja. Jag hämtade min väska och tittade på mobilen. Miranda hade ringt två gånger och skickat ett sms. Jag tittade på smset och svarade. Hon ville prata med mig om något ikväll på Skype. Jag hade skickat att jag kunde ringa klockan åtta. hon hade inte svarat än så jag gick och satte mig i bilen så åkte vi tillbaka till hotellet. Jag slängde mig på sängen och somnade efter som jag hade kört ganska hårt på konserten. Kenny väckte mig klockan fem och då skulle jag plugga lite. det gick sanbbt efter som allt jag tänkte på var Miranda. snart var klockan fem i åtta och jag skyndade mig att logga in på Skype. Jag fixade camen och sedan såg jag henne logga in. snabbt ringde jag upp henne och hon svarade. Hon log inte sitt vanliga leende utan hon såg mer seriös ut.
- Vad är det?
- Justin jag kanske är gravid.
Hon skakade på rösten och lät rädd. Jag tittade på henne och allt jag ville var att hålla henne i mina armar och säga att allt skulle bli bra.
Mirandas perspektiv

När jag hade sagt det kändes det som om mitt liv gick under. min karriär död och mitt förhållande slut. varför var jag tvungen att bli gravid om jag nu var det?
- Du kanske inte är det? Men om skulle du vilja behålla det?
frågade Justin och jag visste inte vad jag ville.
- Jag skulle vilja behålla det efter som det blir vårt första, sa jag och log.
- Det är ditt val Shawty men jag stöttar dig.
min mobil pep till i ett sms.
- okej är du bered om sanningen nu?, frågade jag och Justin nickade ivrigt.
- Justin OMB jag är inte gravid, sa började nästan gråta när jag sa det.
Jag hörde någon ropa på Justin.
- Jag måste gå älskar dig Shawty.
- älskar dig med Justin, sa jag och gav honom en slängkyss innan jag stängde ner laptopen.
Jag gick ner till Lynn och berättade och hon drog en lättnads suck. lite överdrivet men hon var min syster och hon var orolig vilket jag tycker var ganska gulligt. Jag kramade om henne och sedan gick jag upp till Justin och min säng. det luktade fortfarande Justin på hans del och jag somnade med tankar kring Justin och vår familj.
Justins perspektiv
Jag gick åter igen av scenen från New York. Mina fans var helt  galna och idag skulle jag dra vidare till danmark. ännu längre ifrån Miranda och det hög till i bröstet på mig när jag tänkte på avståndet jag skapade emellan oss. Jag hoppade in i bussen och den sattes genast igång och vi körde till flyplatsen. Jag skickade iväg ett sms till Miranda och sedan slog jag upp tidningen som låg på bordet.
Miranda McKay Pregnant With Justin Biebers Love Child?
Engaged and soon Married
det var två rubriker på fyra hela sidor med bilder på mig och Miranda. Vi hade gåt tut med förhållandet men aldrig att vi var förlovade. och vem hade läkt nyheten om Mirandas nästan graviditet? Jag hade suttit ensam i mitt rum med Kenny utan för. Mirandas sida kanske inte var så säker men hur skulle jag förklara det här för mamma och Scooter. Miranda skickade ett svar på mitt sms och hon hade också fått nyheten om vad som stod i tidningen. Hon satt ochtänkt epå vem det kunde vara hon också. jag lugnade ner henne och sa att jag skulle fixa det här och det skulle jag. fan också att jag hade en intervju så fort jag landade i danmark. undra vad Miranda tycker jag ska svara. Men jag visste redan svaret....

Kapitel 53 Mistletoe

När dom kom tillbaka så var det Ryan som kommit. Jag tittade på Mecky som nickade och sedan kastade vi två små kartongaskar på honom så Vi båda brast ut i skratt.
Ryan stod och tittade på oss som om vi var galna innan även killarna började skratta med oss. helt plötsligt stängde tvn av och det släcktes i hela huset. Jag blev livrädd och flera minnen åkte upp för min inre syn. Chaz och Ryan gick och tittade vad felet var och Justin stannade med mig och Mecky. Mecky var såklart cool lugn men jag satt och höll i Justins hand ganska hårt. tack och lov att Jeremy tog hand om Aaron idag. Jag vågade knappt andas men jag började se bättre i mörkret. efter några sekunder såg jag någon komma emot oss. den sträckte sig efter något och jag skrek efter som jag blev ganska rädd och det var ändå bara Ryan som hade fixat ljuset. Han skrattade och Chaz kom tillbaka och såg min min så skrattade även han. Mecky sprang fram och slog båda hårt på armen och sedan började hon förklara varför jag var rädd. Jag tittade ner i marken och höll för öronen. efter ett tag kände jag hur Justin tog ner mina händer och jag såg att han grät. jag tittade på killarna som tittade häpet på mig. Mecky sjönk ner bredvid mig och kramade om mig. Hon var den bästa vännen någonsin men jag ville ha alla mörka hemligheter för mig själv. Nu visste dom om att jag blivit våldtagen av min egen far. stämningenvar nu helt förstörd för att vara jul så jag gick in på badrummet och tvättade bort sminket. Jag andades ut och tittade ner på mina fötter.
efter jag hade kommit tillbaka var dom fortfarande chockade så Mecky och jag gjorde efterrätt i köket. när det var klart så ropade vi in dom och ställde fram. alla åt i tystnad innan Mecky kom på jätte många saker att säga. snart var allt roligt och lyckligt igen.
Jag slog på mobilen och letade efter rätta låten och sedan små fnissade jag och tittade på Justin innan jag slog på låten. Jag sjöng med och Mecky och jag började dansa trykare.
efter ett tag började Mecky dansa med chaz och Justin bjöd upp mig och det var jätte mysigt. justin sjöng med och hela jag rös när han sjöng. Jag kysste honom och tittade på Ryan. Jag bjöd in honom i justin och min trykare och jag blev lite kläm mellan dom. vi rörde oss hela tiden mot vardagsrummet där jag dumt nog hade hängt en mistel
När vi stod under den pussade dom båda mig på kinderna Justin på den Högra och Ryan den vänstra. Låten slutade spelas och Justin kysste mig passionerat under mistlen.

Kapitel 52 Jul

- Jag älskar dig mer och mer för varje dag.
- Jag älskar dig också Miranda.
Jag kysste honom igen och somnade.

Jag vaknade på morgonen och kände hur glad jag var över att vara hemma. Justin sov bredvid mig så jag ställde mig över honom och kysste honom på  hans underbara läppar. Han slog upp ögonen och log.
- Godmorgon Shawty
- Godjul trötter
Han satte sig käpprak upp så vi slog i varandras huvuden. vi började skratta och gick ner till julgranen där Mecky redan satt och sorterade i fina högar. Chaz låg bakom henne och sov och ändå var klockan långt över elva så han borde vara vaken. Jag satte mig bredvid Mecky och Justin väckte Chaz. Jag gjorde varmchoklad och Justin gjorde i ordning soffan så det blev jätte mysigt. Vi slog på tvn och tittade på några jul pogram medans vi drack varmchoklad och åt popcorn. efter ett tag slängde Mecky ett paket till mig. Det var från Mecky och sedan delade hon ut resten så satt vi där med varsin liten hög. Jag öppnade Meckys först. Det var ett jätte fint halsband
och på baksidan av hjärtat stod det: We R 4Ever
Jag kramade om henne och hon log stort åt sin julklapp av mig. Sedan öppnade jag Justins present. där låg en ring. den var ganska lik den jag redan hade på ringfingret. Men den här diamanten var störren och det var rent guld och den var jätte fin. på insidan stod det ingraverat:
Always yours Shawty Love You
- Jag älskar dig också Justin sa jag och kysste honom.
När vi satt där i allt papper och allting var uppslaget så suckade jag. Mecky blåste ett snöre på mig och skrattade. Jag kastade tillbaka papper och sedan satt Mecky och jag där och hade krig med papprena och snörena. Justin och chaz satt och pratade.
- Jag älskar våra krig.
Sa Mecky och kastade kartong på mig. jag skrattade och kastade tillbaka så hon fick den i huvudet. hon skrattade och kastade ett snöre som låg närmast. det plingade på dörren och Justin öppnade. När dom kom tillbaka så var det Ryan som kommit. Jag tittade på Mecky som nickade och sedan kastade vi två små kartongaskar på honom så Vi båda brast ut i skratt.

Kapitel 51 Help again

Innan jag hunnit öppna så kände jag ett hårt slag i ryggen och allt blev svart.
Justins perspektiv

När Han hade slagit Miranda blev jag ganska rädd. tjejen tog tag i hennes armar och släppade in henne i ett rum bredvid vardagsrummet vi stod i. Jag följde efter tjejen och såg att hon la Miranda i en kista. sakta drog jag upp mobilen och skickade ett sms. efter några sekunder fick jag svar. jag fotade kistan och sedan blev jag upptäckt. Tjejen blev arg och började skrika och det enda jag kunde tänka på var att springa. Jag sprang ut och genom skogen. Jag tittade efter ställen att sätta fötterna på och hoppade över stället där Miranda hade ramlat. dom två sprang efter mig och jag kunde höra mitt eget hjärta i öronen. adrenalinet åkte genom kroppen och jag sprang snabbare. jag kom fram till bilen samtidigt som jag såg en annan stanna bredvid. dom hade kommit snabbare än jag trott. snabbt drog jag upp bil dörren och började förklara. jag pekade mot skogen och berättade om tjejen och killen. När Scooter och Ryan började srpinga mot huset så följde jag efter.
Kenny hade tagit hand om tjejen och killen och nu hade vi även blandat in polisen. Jag kände fortfarande vodkan i munnen så det var ett under att ingen sa något om det. Jag stod i ett rum av kistor. Jag tog upp mobilen och bläddrade fram bilden på Mirandas men den fanns inte i rummet. Jag gick runt i hela huset men hittade den inte. jag gick in i kist rummet igen där Scooter stod.
- Kan du höra det där?, frågade han.
Jag försökte lyssna men jag hörde ingenting. vi stod helt tysta och efter ett tag hörde jag det. en svag knackning och någon som hostade. Jag letade efter ett ställe där ljudet skulle bli högre efter en stund stannade jag.
- Här, sa jag och pekade på den stora väggen.
Mirandas Perspektiv
Kistan var inte bekväm att ligga i och jag var rädd att luften snart skulle ta slut. jag kände tårarna bränna bakom ögonlocken. kan jag aldrig sluta gråta?
jag bankade hårt i locket och hostade högt när flisor regnade ner på mig. jag rev så en nagel gick av och sparkade och slog mot locket och sidorna av kistan. det kändes som om luften tog slut för jag fick svårt att andas. svårt att röra mig och jag blev rädd. jag skrek och då hörde jag röster.
- Fin jag har blivit galen, sa jag lågt för mig själv och kände tårarna strömma ner.
detta var min död. jag öppnade ögonen och bankade en sista gång. locket flög av och jag tittade häpet på taket som var långt där uppe. Jag satte mig upp och såg Scooter stå bredvid mig. justin stod framför mig och jag försökte säga något men det kom inte ljud. jag bara satt där och grät. till slut bärde Scooter upp mig och jag vilade mig mot honom medans han bärde ut mig. det gjorde ont att göra något så jag bara grät. jag grät tyst och försökte att inte somna. Justin höll för ett sår som killen hade gett mig och snart var vi ute på vägen. Jag satte mig i Justins bil och sedan började vi åka hem. det kändes som en kortare tid att åka hem och så fort vi var hemma så tog Justin hand om mig. Han ren gjorde såren och band för dom och plåstrade om mig. sedan la jag mig i sängen och han kom med alvedon och innan jag somnade så kysste jag honom och viskade.
- Jag älskar dig mer och mer för varje dag.
- Jag älskar dig också Miranda.
Jag kysste honom igen och somnade.

Kapitel 50 The Girl and The Guy

Mecky hade verkligen dålig tålamod men hon hade fått detaljer och nu satt jag och myste med Justin. Vi tittade på film och åt snacks. det var roligt att bara ta det lugnt med honom.
Framåt kvällen satt fortfarande och tittade på film. Jag hade ganska tråkigt efter som vi aldrig varit på något riktigt romantiskt förutom middagen i Svergie. men det gjorde mig igent jag ville egentligen inte då ut och göra saker men det vore ändå roligt på något sätt. Jag drog mig upp för trppan och kände ett par händer om min midja som drog ner mig igen. Han höll mig hårt coh tog med mig ut i bilen. Han band fast en ögonbindel för mina ögon och satte mig i bilen innan vi åkte iväg. Jag tog hans hand i min och höll den hårt innan jag började små fnissa.
- Vart ska vi Justin?
- överraskning, sa han och kysste mig på kinden.
Jag försökte samla mig men det gick inte jga var så ivrig och nyfiken på att veta vad det var för något. snart kände jag att bilen tappade fart. jag log stort och släppte Justins hand men han tog tag i min nästan direkt.
- Vad är vi inte framme? frågade jag oroligt och ville ta av mig ögonbindlen.
- Nej men du kan ta av dig bindeln efter som vi är fast!, han hade lite panik i rösten.
Jag tog av mig ögonbindeln och såg att vi var ute i en skog. typiskt är det inte nu vi ska bli överfallna och dödade av en konstig mördare precis som i alla andra skräck filmer. jag suckade och öppnade bildörren. Justin följde med mig ut och jag började gå längs vägen för att leta efter något. Justin letade efter ett sätt att få loss bilen.
- JUSTIN!, skrek jag ganska glatt och det gjorde så Justin kom ännu snabbare.
Jag pekade på det stora huset som låg lite längre bort.
- Vi kan fråga om hjälp, kom nu.
Jag log stort och började gå in i skogen. Justin följde efter och efter ett tag började han springa. Jag sprang efter honom och hamnade först och så var tävlingen i gång. Jag låg först för det mesta men ju närmare vi kom huset desto mer rötter och grenar och stenar låg på marken och gjorde det svårt att springa. Jag ökade farten medans Justin saktade ner men försökte fortfarande hålla en jämn takt med mig. jag halkade på ett par löv och åkte i marken. det kändes som jag skulle börja gråta och det gjorde ont i benet som jag hade brutit. det gjorde ont i ryggen och armarna så jag låg där helt still och snart såg jag Justin stå över mig. Han såg orolig ut och det gjorde så jag började skratta. han hjälpte mig upp och då och då så kved jag till eller sa aj. Sista biten till huset så gick vi ganska lugnt och så fort vi kommit fram knackade Justin på så det ekade inne i huset. jag rös till det här var verkligen super läskigt. efter några minuter öppnade en tjej. hon var säkert runt 20 år gammal och bakom henne stod en lika gammal kille. dom log stort och öppnade dörren för oss. det var jätte fint på insidan. det var stort och fint och rent. Jag sjönk ner på en stor soffa medans Justin frågade om hjälp. efter några minuter kom killen och satte sig bredvid mig.
- Har du ont?, frågade han.
- Lite, sa jag och försökte le.
han la en hand på mitt ben och han hade verkligen varma händer eller var det jag som var iskall. han pratade lite tyst med mig och jag svarade i viskningar. justin stod på andra sidan rummet coh pratade med tjejen. efter ett atg hade jag inte ont längre och jag var ganska varm så det stack i fingrarna.
Vi satt i en ring på golvet med flera glas framför oss.
- Har ni någonsin haft sex?
alla drack och smaken av vodka strömmade in i kroppen. jag hostade lite lätt.
- Har ni någonsin hatf sex på en flygplats?
alla drack förutom jag. vilket gjorde att det var min tur att fråga.
- Har ni någonsin haft sex med ett djur?
killen drack och log stort.
så satt vii säkert en timme och det slutade med att killen hade druckit mest sedan kom tjejen, Justin och sista jag. Killen som var ganska full höll på med tjejen och jag tittade osäkert på Justin men han såg inte heller så modig ut. jag svalde hårt och började gå mot dörren och Justin följde med.
Innan jag hunnit öppna så kände jag ett hårt slag i ryggen och allt blev svart.

Kapitel 49 Night Out

- Du kan väl inte låta din största beundrare stå utan autograf.
- Justin vad gör du här?
Han kysste mig och tog mig i sina armar. efter ett tag släppte jag honom och tittade på honom. När vi hade sagt hej då på flygplatsen så hade jag gråtit och det hade han också. vi hade kysst varandra och sedan hade han försvunnit. Nu stod han framför mig igen och log.
- Vad gör du här?
- Dom lät mig vara ledig tills efter jul är du inte glad?
- OFC!, jag kysste honom.
Han skrattad eoch tog min hand innan vi åkte tillbaka hem.
jag hann inte ta ens tre steg innan för dörren försen Justin ville gå på fest. jag tackade ja till erbjudandet och gick upp för att ta på mig ett lila linne och ett par mörkbruna shorts. jag sminkade mig och plattade håret och satte på mig convers. jag hoppade in i justins bil och vi åkte iväg. vi kom till första bästa ställe och alla tjejer blev galna. Han gick bara förbi dom med armen runt mig. Jag tittade in i köket som var fullt av sprit, Justin skyndade sig fram och tog två glas. jag tog emot det och drack lite. ren vodka. Jag drack snabbt upp och fyllde på men blandade med coca cola. Justin fyllde även på sitt glas och sedan gick vi ut och dansade.
Jag beröjade bli riktigt full och efter några minuter så drog Justin in mig i ett rum. Han tryckte upp mig mot väggen och kysste mig helt vilt. Jag drog av honom tröjan och han drog ner mina byxor. Han kysste mig mer passionerat. Han tog av sig allt och stod framför mig helt naken. Jag bet mig i läppen och drog av mig trosorna. Han tryckte upp mig mot väggen och jag la benen runt honom.
Meckys Perspektiv
- Miranda vakna och ge mig detaljer!, skrek jag medans jag hoppade runt av glädje.
- Okej han pressade mig upp mot väggen och sedan hade vi "det" mot väggen. Han bärde mig hela tiden och det var så skönt!
jag fnissade. och då kom Justin in.
- Ohh den starke mannen är i huset igen.
jag gick skrattandes ut genom rummet och lämnade Justin förvånad.
Mirandas Perspektiv
Mecky hade verkligen dålig tålamod men hon hade fått detaljer och nu satt jag och myste med Justin. Vi tittade på film och åt snacks. det var roligt att bara ta det lugnt med honom.

Kapitel 48 What are you doing here

"Twilight (n) - A depressed woman who can't decide whether she wants to marry a dead man or a dog
Just read this and I can't stop laughing and then I thought of you <3 I miss you Biebs"
"I Miss you to Miranda <3"

Jag satt och tittade på Justins konsert som sändes live på mtv. det var sköknt att se honom igen även om han inte kunde se mig. han passade på scenen och det kändes nästan som om jag stjälde honom från hans fans. han kände inte på det sättet men jag började känna så. Mecky satt bredvid mig och såfort han gjorde något som ett dans steg eller blinkade åt publiken så började hon skrika och blev helt hyper. Jag satt bara och log. efter några minuter var konserten slut och precis då ringde min mobil.
- Ja hejsan det är Frank.
- Frank Hej!
- Jo det är så här at du ska ha en konsert imorgon och sedan ska du på tre intervjuer dagen efter och en till konsert på kvällen. Nina och Lynn är taggade och Kim och Kimberly också. Kan du kanske smsa eller vad ni ungdomar gör till dina dansare så dom vet om detta?
- Såklart gör det på direkten. skicka en limo till mig och Mecky innan konsertern ses Frank.
Jag la på och Mecky var glad över mina konsert tider. Hon vart hyper igen och sprang upp och berättade för Chaz som hade oturen att bli barnvakt åt mig igen. fast jag tänkte ta med dom så dom får hänga backstage med resten av mitt lilla crew. Jag stängde av tvn och gick in i den stora garderoben. jag valde ut lite klädesplagg medans jag smsade mina dansare. när jag valt ut tre outfits så la jag mig i dubbelsängen och somnade ganska fort. jag drömde om Justin som satt i publiken och log medans jag sjöng uppe på scenen. efter ett tag började en tjej skrika och alla upptäckte Justin och hoppade på honom. vakter kom dit men det var för sent för Justin var redan borta. jag började gråta och då kom han framför mig och tittade argt på mig. OM du aldrig varit med i tävlingen så hade jag inte dött det är ditt fel Miranda.
Jag vaknade och började gråta. Chaz kom in och kramade om mig men det var Justin jag ville ha bredvid mig och säga att det aldrig skulle hända. jag hade försovit mig så jag sprang upp och klädde mig snabbt innan vi alla gick in i limon och åkte iväg.

Alla sprang runt bakom scenen och Nina stod och skrek åt alla att ta det lugnt och dom hade tid på sig. Dansarna tränade stegen och tvillingarna tränade på låtarna. Lynn satt och sydde in en klänning som jag skulle ha på mig och samtidigt gick Mecky runt och flörtade med alla killar. Chaz satt med Frank och höll i Aaron medans jag satt och drack vatten för att lugna ner nerverna. det var verkligen spänt bakom scenen och det var fullt ös så jag var verkligen peppad att gå upp på scen igen. idag skulle jag bara göra covers vilket var skönt. fansen där ute skrek och då och då kollade jag ut. det var verkligen många som hade kommit men jag var inte speciellt nervös.
- Miranda du ska upp om tre minuter.
jag nickade och tog micken. jag hoppade runt på stället och sedan kom Lynn och fixade det sista med min klädsel. mannen som räknade ner visade att jag skulle upp om tre... två... ett
- HEJ ALLIHOPA!
- HEJ!
- ÄR NI REDO?!
- JAAAAAAA!

I want someone to love me
For who I am
I want someone to need me
Is that so bad
I wanna break our madness
But it's all I have
I want someone to love me
For who I am

Det var Nick Jonas låt och det var en av mina favoriter. när låten var slut så körde jag Justins låt Pick Me. alla skrek som galningar när jag sjöng den och det var riktigt roligt. sedan var det ett snabbt byte av kläder och sedan upp och köra See No More. jag höll mig inom Jonas familjen. Mecky började små fnissa då och då det såg jag efter som jag då och då tittade på henne. efter det blev det You Belong With Me med Taylor Swift. efter det skulle jag prata lite med fansen så det gjorde jag. Vi pratade även om det var lite svårt men det gick bra tyckte jag. efter det så hade jag lite ont i rösten så Kim och Kimberly fick köra en duet på Airplanes



efter det var konserten slut och jag fick göra Meet and Greet. det var helt otroligt. jag skrev autograf, tog kort och småpratade lite. även om dom mesta ville stå och prata längre så lät jag alla komma fram och lät inte en enda kille eller tjej vara utan autograf. när det bara var två personer kvar så kändes det skönt. jag hade fått kramp i handen och det kändes som om jag aldrig skulle kunna sluta le. när sista autografen var skriven och sista kortet taget så kom en kille in springandes.
- Du kan väl inte låta din största beundrare stå utan autograf.
- Justin vad gör du här?

Kapitel 47 Miss you

jag berättade hur allt hade varit med Justin och lite sånt. Mecky berättade att hon och Chaz hade börjat dejta men det var inget allvarligt än så länge. dom passade så gulligt ihop.
- Så hur länge har ni träffats?
- kanske en månad eller nåt.
- Ni är jätte gullig tillsammans.
- ahh fast vi är ju inte ihop än men jag är sjukt kär i den där sjuka killen.
- Säg det, sa jag och tittade på henne.
Hon nickade och sedan gick vi ut. Jag gick och la mig bredvid Justin och jag hörde hur Mecky pratade tyst med Chaz efter några minuter hörde jag ett litet glädje rop och då visste jag att dom äntligen var ihop. Jag log och sedan somnade jag.

20 December

Jag var klar med alla presenter och hade blivit riktigt nöjd med Meckys present. Hon hade fått ett halsband och ett matchande armband i rent guld. båda två var så fina att jag hade struntat i priset, dels för jag hade shoppat med Justins kredit kort men dels för att Mecky betyde allt för mig. Och nej såklart handlade jag inte Justins present med hans eget kreditkort. Det tog jag mitt eget till. Jag var verkligen glad att det snart var jul för det var den besta högtiden på året. Jag gillade int dom andra så mycket och jag vet inte varför men Julen var speciell. Jag gick igenom köpcentret mot Taxibilarna då jag hörde ett gäng tjejer skrika. Jag tittade bakåt och det var tre stycken som sprang fram till mig.
- vi såg din konsert du måste ha en till!du äger
- aww tack
- kan vi få din autograf?
- Såklart ni kan.
jag skrev snabbt och sedan tog jag kort med tjejeran. jag sa hej då och sedan satte jag mig i taxin och åkte hem. jag la presenterna under julgranen. Justin var borta nu men vi pratade på Skype varje kväll. Att Justin var borta hade gjort mig lite mer ledsen än vanligt men jag höll ut. alla andra hade åkt hem förutom Chaz och Mecky. och även fast dom mest var ute eller hade det mysigt tillsammans så hjälpte dom mig otroligt mycket.
Aaron satt just i detta nu och lekte med Chaz som klagade på att Mecky lagade maten för sakta. Jag satte mig ner bredvid Chaz och försökte konsentrea mig på att inte slå till Chaz som inte sa snälla.
- OKej Chaz din lilla hungriga anaconda maten är klar nu nöjd?
- alltid.
Han kysste henne och sedan åt vi. det var tyst hela middagen och när vi ätit upp så gick jag och la mig. Mecky och Chaz tittade på film igen och tog hand om Aaron.

Nästa Dag Justins perspektiv

Att vara på Turné var roligt men jag saknade Miranda hela tiden så jag knappt kunde konsentrera mig. jag loggade in på twitter och gick in på hennes sida. hon hade inte skrivit något på flera dagar. jag skrev ett snabbt tweet och loggade ut. jag loggade sedan in på Facebook och då så spelade jag lite innan jag även loggade ut där ifrån. jag kollade på telefonen och såg ett sms som gjorde mig glad. det var från Miranda
"Twilight (n) - A depressed woman who can't decide whether she wants to marry a dead man or a dog
Just read this and I can't stop laughing and then I thought of you <3 I miss you Biebs"
"I Miss you to Miranda <3"

Kapitel 46 Nothing Serious

Jag gick in i det lilla rummet i garderoben och den här gången tände jag lampan och låste dörren. Jag kvävde tårarna så länge jag kunde men snart kom dom ändå. Gud vad jag hatade det här.
- Miranda?
Jag torkade tårarna och var så tyst jag kunde. personen knackade igen och suckade. efter några sekunder knackade den igen. jag kastade en kudde på dörren och kände hur tårarna började rinna igen. Jag ville vara själv just nu och så kom han eller hon och förstörde det. åter igen torkade jag bort flera tårar men det spelade ingen roll efter som fler och fler bara rann.
- Miranda?
- Lämna mig ifred!
jag hörde en nyckel vridas om och framför mig stod Chaz. Han såg ledsen ut och han klev in och låste dörren om oss. Jag lutade mig mot hans axel och han smekte mig på benet.
- Justin vill inte åka och det vet du, sa Chaz och jag nickade.
- Men om han inte åker förstörs hans karriär och jag vill inte vara personen som förstör allt och Beliebersarna kommer bli galna på mig om Justin la av.
- Jag vet men han tänker inte åka om du mår dåligt.
- Jag kan fejka men när han åker vill jag inte vara själv, det är det jag är rädd för.
- Det är lugnt jag och Ryan kan stanna och det är inte precis som vi blir av med Mecky eller Catilin. och om inte Catilin åker så stannar Christian.
- Tack för att ni vill stanna, jag kramade om honom och sedan gick vi ut.
Jag sminkade över så man inte kunde se att jag hade gråtit och sedan klistrade jag fast fejk smilet och gick ut till dom andra som väntade nere i köket. Jag kysste JUstin och sedan nästan skrek Mecky att vi skulle se film. Hon bönade och bad och till slut så fick hon med oss alla på att se film. Hon satte sig såklart mitt i soffan och jag satte mig bredvid henne på vänster sida och sedan satte sig Justin bredvid mig på min andra sida. på Meckys högra satte sig Chaz och sedan Catilin, Christian och Ryan fick sitta i fåtöljen. vi satte på filmen och såklart kommenterade hon hela filmen och i mitten när tonåringen skulle gå in i det stora mörka huset och då så skrek jag bara rätt ut
- NEJ MECKY LÅT BLI!

alla började skratta efter som det bara var jag som såg Mecky luta sig fram för att ta fjärrkontrolen och spola framåt. Mecky lutade sig surt tillbaka medans alla skrattade åt mig fortfarande.
När filmen var slut och tonåringen dödat mördaren så böt Mecky film. såklart blev det då Starwars efter som hon älskade den så himla mycket. Jag himlade med ögonen innan hon putade till mig. filmen gick igång och jag märkte att alla killar tittade ganska intresserade på den. utom jag och Catilin som helt hade tappat intresset. Hon satt och fnissade åt några riddare som sprang lite fult och jag satt hela filmen och bara aww och kolla där awww sedan efter några gånger så skrattade jag också. jag hade helt glömt bort hur det var att vara tonåring efter att ha tagit hand om Aaron. men jag älskade honom och Justin dom var min familj.

Justin hade gått och lagt sig och det hade alla andra också. själv låg jag inne i kuddrummet med Mecky och pratade. jag berättade om Svergie och Lynn och min familj. jag berättade hur allt hade varit med Justin och lite sånt. Mecky berättade att hon och Chaz hade börjat dejta men det var inget allvarligt än så länge. dom passade så gulligt ihop.

Kapitel 45 Keep Calm

- Jag tar det, Justin flög iväg och efter ett tag kom han tillbaka med en nappflaska och Aaron i famnen. Han matade honom och la honom sedan emellan oss.
- Tänk när vi får en egen sån här fast mindre, sa jag och log
- I can't wait

När jag vaknade så var jag extremt törstig så jag gick ner i köket och tog ett glas mjölk. Jag hade ett par shorts på mig och ett stort linne där det stod: I smile Because... I have no idea what's going on.
Jag satte på tvn och det började en film precis. Jag tittade på den och försökte lista ut vilken den var. plötsligt knackade det på dörren. Jag gick och öppnade och framför mig stod....
- Var är Justin?
- Ja hej på dig med Chaz.
han gick in och efter honom kom Ryan, Catilin, Christian och Mecky. Jag satte mig i soffan igen och alla slog sig ner bredvid mig.
- Det är ju Juno!, nästan skrek Mecky i mitt öra.
jag visste att det var det efter som jag hade kommit på det när jag öppnat dörren. Jag tittade på hnenhe argt och hon mumlade förlåt innan hon höjde ljudet.
- Sch! väck inte Aaron och Justin!
Chaz tittade förvånat på mig.
- Varför är du så förvånad bro?, frågade Ryan.
- Ja Justin har ju berättat om Aaron, sa Catilin och log.
jag tog Chaz i armen och sprang upp till vårt rum. Justin sov djupt med Aaron bredvid sig. såklart drog både jag och Chaz upp våra mobiler och fotade och la ut på twitter samtidigt. Jag lyfte upp Aaron och petade på Justin ganska hårt. Jag gick ut innan han öppnat ögonen. Jag gick ner för att hämta mat till Aaron och såklart skulle Mecky komma med sin bebisröst och överrösa Aaron med komplimanger. snart hängde Catilin och Christian på och jag stod där och tittade på dom som om dom vore idioter. snart kommer Justin ner och har en skrattattack med Chaz och dom stannar och tittar på dom andra som fortfarande pratar med bebis röst.
- Är ni sjuka i huvudet eller?
- haha ska du säga Chaz, svarar Justin och slår honom på armen.
- keep calm and carry on, sa Ryan
- Don't keep calm slap that bitch, hard!, sa jag.
- Va är jag en bitch, frågade Justin och tittade ledsamt mot mig.
- Yeah but you are my bitch
han skrattade och kysste mig innan han tog Aaron och jag gjorde frukost till alla.
vi satt och pratade om allt som hade hänt sedan vi senast träffats och jag visade Mecky och Catilin ringen. dom var alldeles "ohh" och "awww" och sedan frågade Mecky mig om vi hade haft sex än. tur var så pratade hon på svenska. jag svarade snabbt och log stort. Hon började fnissa och killarna bara kollade på mig. Catilin verkade lite sur och såklart skulle Chaz slänga in en spydig kommentar om att vi skulle prata så att alla förstod.
- Vad så ni vill asså också veta om Justin och mitt sexliv?, frågade jag och såg hur alla killar började rodna.
Catilin satt tyst och tittade ner på sina händer och efter ett tag ringde det på dörren igen. såklart åkte jag på att öppna efter som dom andra intresserade sig på maten. framför mig står Scooter, Justin managre och jag får lite panik. Jag tittar på honom och försöker få fram ett leende men jag vet att han är här för att prata med Justin om att åka bort. Jag släpper in honom och sjunker ner på min stol igen och börjar äta. Scooter pratade om en liten turné som Justin skulle göra på en månad. Jag ville inte att han skulle åka och jag såg på honom att han inte heller ville det.
- När åker Jag, frågade han lite surt.
- Om två dagar, sa Scooter och kramade om alla innan han försvann igen.
Jag tog upp Aaron och gick för att lägga honom i hans säng. Jag sjöng tyst för honom igen men jag började bli rädd så jag sjöng ofta fel. till slut somnade han ändå och jag kände tårarna komma. Jag gick in i det lilla rummet i garderoben och den här gången tände jag lampan och låste dörren. Jag kvävde tårarna så länge jag kunde men snart kom dom ändå. Gud vad jag hatade det här.
- Miranda?

Kapitel 44 Our Family

- Hey Sweety, sa jag och log stort.
- Vem är du?
- Miranda, hon kramade om mig och jag log större.
Justin tog tillbaka henne och kramade om henne igen.
Medans Justin stod och pratade med sin pappa så satt jag med Aaron i knät och berättade historier för honom. för att vara fyra år så hade han verkligen en konstig fantasi men jag fortsatte att berätta även om han själv slängde in några meningar. När den tredje berättelsen var klar så kom Justin och Jeremy in. jag log mot dom och ställde mig upp för att kyssa Justin på kinden. Jeremy ställde fram tallrikar medans han fru kom in och tog hand om barnen. hon såg verkligen inte bekväm ut i min omgivning. Jag var så snäll mot henne som jag kunde men hon verkade ändå inte gilla mig. Jag satte mig ner bredvid Justin som precis la upp tre pizza bitar. Jag la själv bara upp två och Jeremy tog en. Justin åt som en gris och jeremy satt bara och skrattade. själv så åt jag ganska "fint". När Justin nästan satte i halsen så dunkade Jeremy honom i ryggen två gånger innan Justin brörjade le och fortsatte äta. När jag väl var klar var jag ganska mätt och Jeremy hade varit klar ganska länge. justin däremot åt fortfarande. Det var säkert nionde biten pizza och jag satt bara och stirrade på honom. var han galen som åt så mycket? När han väl var klar hade han ätit upp en och en halv pizza helt själv. Jag skakade på huvudet och tackade för pizzan. Justin hämtade Aaron och kom ner efter några minuter efter som han sa hej då till sina syskon. Jag stod vid dörren och tog på mig mina skor när han kom ner. När jag knytit klart gav han mig Aaron och kysste mig innan han satte på sig sina skor. Aaron började direkt leka med mitt hår och när vi satte oss i bilen hade Justin redan tagit med en barnstol. Jag spände fast Aaron innan jag satte mig bredvid honom. Justin körde iväg och det blev genast väldigt tyst i bilen.
- Justin vi kan åka tillbaka om du vill vara med din familj.
- Det är lugnt, han gav mig ett ansträngt leende.
jag nickade och tittade på Aaron. jag gillade inte att se Justin ledsen men han ville inte tillbaka kanske kan jag få dom att komma till oss och det snart. Vi stannade framför vårt hus och jag kunde fortfarande inte förstå att det här var vårt hus. Aaron som nästan halv sov la jag direkt i hans säng. Jag sjöng lite för honom som jag brukade göra på barnhemmet. när han somnade gick jag ner till Justin. Han gjorde varm choklad och popade popcorn. Jag tog fram en film och satte på tvn. När allt var klart hjälpte jag Justin bära ut allt till vardagsrummet. vi satte på filmen och jag sjönk ner i hans famn. filmen gick och gick men jag konsentrerade mig på Justin. filmen handlade om en familj som föräldrarna skiljer sig i. inte den bästa jag kunde valt men Justin tittade kallt på utan att bry sig. efter några minuter pausade jag filmen och kysste honom.
- I know this brave person and i love him so much, can you tell him that?
Han log och blev på bättre humör på en gång. han kysste mig igen och smekte mig över ena benet. Min hand åkte ner i hans byxor och jag började runka av honom. efter ett litet tag drar han av mig mina byxor och trosor. Jag log medans han tog av sig. Jag tog av mig linnet och medans han åkte in i mig knäppte han av mig min bh. han rörde sig i en rytmisk takt och jag stönade. den här gången kom jag ganska snabbt och det samma gjorde han. Han stönade en sista gång innan han la sig bredvid mig i den trånga soffan.
- Fan jag glömde kondom, sahan efter ett tag.
- Det gör inget.
jag kysste honom innan jag hoppade in i duschen och sen gick jag och la mig. jag var så otroligt trött fast jag knappt gjort något. överansträning skulle Aris ha sagt men han var inte här nu så jag brydde mig inte. Justin la sig bredvid mig efter några minuter och smekte mig över näsan. Jag började skratta och hörde hur aaron började gråta. Jag skulle precis siga upp när.
- Jag tar det, Justin flög iväg och efter ett tag kom han tillbaka med en nappflaska och Aaron i famnen. Han matade honom och la honom sedan emellan oss.
- Tänk när vi får en egen sån här fast mindre, sa jag och log
- I can't wait

Kapitel 43 Big Smile

- Gillar du vad du ser?
- Nej.... Jag älskar det
Han kysste mig passionerat och smekte mig över ryggen så jag fick rysningar.
Hans mobil började ringa och jag började skratta medans han svarade. Jag gick mot garderoben och såg alla kläder som fanns där. det var helt enormt till med större än min walk in closet i svergie. det var helt otroligt stort så jag tappade hakan. Jag gick in och var tvungen att röra varje hylla och klädesplagg. det var helt otroligt att gå runt här. när jag gått in hela vägen så fanns det en till dörr som jag inte sett när jag kommit in. Jag öppnade dörren och trodde att jagskulle se mer kläder men det gjorde jag inte. I stället såg jag ett litet mörkt rum med en massa kuddar i. det såg nästan ut som om man hade glömt bort rummet men efter som det var olika kuddar i både former och färger så såg det faktiskt riktigt fint ut. på väggarna var det stora affisher med mig och Justin på och även en liten taklampa i rummet. Jag slängde mig ner på kuddarna och märkte att det säkert var en eller två meter ner till golvet. Jag tände lampan och satte dörren på glänt innan jag la mig bekvämt och stängde ögonen. Jag hörde hur justin höjde rösten och skrek något så jag visste att han var arg men inte över vad. Jag öppnade ögonen och blinkade hårt efter som det kom in ljus i hela rummet. Justin stod framför mig och han var tårögd. Inte igen, dom får inte ta honom ifrån mig igen! Jag visade att han skulle lägga sig ner bredvid mig. Han stängde dörren helt den här gången och la sig ner bredvid mig. han smekte min kind enda tills jag tittade på honom. Han log och visade sina vita tänder och jag smälte direkt. Jag kysste honom och log tillbaka.
- Varför gjorde du så?, han skrattade
- För annars hade jag inte kunnat hålla mig från att go crazy on you. du vill inte veta vad som händer då, sa jag och blinkade åt honom.
- Jag ska iväg snart, han blev så ledsen.
- Jag vet, sa jag och kysste honom igen.
- Jag vill inte åka! Ibland känner jag bara för att ge upp kändislivet.
-Justin åk, du blir glad av att stå på scenen och jag lovar att vänta precis här där jag och du hör hemma. Jag kommer alltid att finnas här varesig du vill eller inte. Åk!
Det sista skrattade jag medans jag sa. han kysste mig passionerat. åter igen stängde jag ögonen och kände hur Justin la sig närmare mig. jag börjde på benet som hade varit brutet och jag skrek för det gjorde så ont. Justin öppnade dörren så han såg mitt ansikte. jag var tårögd och han såg orolig ut.
- Det var bara mitt ben det är lugnt, sa jag och stängde dörren och drog honom närmare mig.
Jag somnade trotts att klockan inte var så mycket.

Justins perspektiv

Hon låg bredvid migoch andades sakta det var då jag fattade att hon sov. jag höll henne i handen som om hon var rädd att somna. Jag skulle ta mig ur hennes grepp för att bära henne till sängen men när hon höll om mig hårdare gav jag upp. Jag skulle bara väcka henne och det var rätt mysigt här fast det var för litet för min smak. Jag la mig tillrätta och höll hennes hand hårdare. Jag somnade nog efter ett tag efter som jag kände att jag inte längre höll i hennes hand.
När jag vaknade på morgonen så var inte Miranda vid min sida längre. Jag tittade mot dörren som stod på glänt. Jag öppnade den och såg att hon stod och tittade på alla klädder. jag började skratta efter som hon jämnt hade beslut ångest vad hon skulle ha på sig när hon såg fin ut i vad som helst. Jag ställde mig upp och gick till andra sidan och tittade på dom klädderna. efter ett tag hörde jag hur hon suckade och då ställde jag mig bakom henne. Hon tog min hand och jag blev förvånad för jag trodde inte att hon visste att jag stod där.
- Det går inte att skrämma dig va?
- Nej men jag kan skrämma dig, sa hon och log.
När vi väl valt kläder och tagit en snabb dusch tillsammans tog vi på oss dom och åt sedan frukost. klockan var sju på morgonen den 14 december 2011. wow tiden hade verkligen gått fort men jag hade gjort så mycket hela tiden att det inte gjort nåt. Miranda där emot hade haft långa och tråkiga dagar men snart skulle hon uppträda igen. Hon verkade inte bry sig så mycket och hon verkade inte rädd heller men det var hon aldrig. ifall någon av oss någonsin var nervös eller rädd så var det jag men det gjorde mig inget. Miranda hade gått igenom mycket och det visste jag.
Mirandas perspektiv

Jag klädde snabbt på mig ytterkläderna för nu skulle vi hämta Aaron. Bilresan tog ganska lång tid så vi satt och prata och till slut kom bröllopet upp på tal. första gången ända sedan vi vart förlovade. Det var pirrigt men jag berättade hur jag ville ha det. sedan berättade han och vi kommer överens om massa saker men vi skulle ha ett sommarbröllop så det skulle inte bli på ett tag.
- Hur många barn vill du ha?
- hundra, sa Justin och log.
- Jaha jag tänkte mer tre.
- Sure baby, sa han och tittade på vägen igen. Jag gick in på twitter på min mobil och läste lite från Beliebers som jag följde.
- Justin hör här: Dear Justin Bieber haters: Roses are red, violets are blue. When god gave out brains, where the hell were you?
vi båda brast ut i skratt. efter ett tag lugnade vi ner oss och jag tittade på klockan. Om fem minuter så skulle jag hålla Aaron i mina armar igen och jag skulle vara så lycklig som jag bara kunde bli. Justin stannade bilen och jag flög ut ur bilen och fram till dörren. Jag knackade på och Justin ställde sig bredvid mig och tog min hand. det kändes verkligen inte som om vi var hos hans pappa men så fort Jeremy öppnade dörren välkomande han oss med ett leende. Jag gick in i hallen och den varma luften och lukten av mat slogs emot mig. Jazzy kom in och sprang direkt till Justin som tog upp henne och kramade om henne. Hon tittade på mig med klotrunda ögon och sedan tittade hon på Justin igen. Han kom fram till mig och gav mig Jazzy.
- Hey Sweety, sa jag och log stort.
- Vem är du?
- Miranda, hon kramade om mig och jag log större.
Justin tog tillbaka henne och kramade om henne igen.

Kapitel 42 Funny thing

- Kan du stanna här i natt jag vet inte om jag vågar sova själv här.
han skrattade och nickade innan han la sig ner bredvid mig och la armen över min mage och kysste mig på pannan. gud vad jag älskade honom.

Vi låg i sängen ett tag och sedan började jag frysa ganska mycket.
- Justin lägg dig undertäcket.
Han lydde min order och la sig ner och jag drog upp täcket så hela jag blev varmpå några sekunder. Justin la armen om mig och la sig ännu närmare mig. Det kändes tryggt och inte långt efter det somnade jag.
När jag vaknade på morgonen låg inte Justin bredvid mig. Jag satte mig upp med ett ryck och såg att han satt i stolen som Lynn tidigare suttit i. Han log stort och blinkade åt mig.
- När somnade du?
- Jag var vaken hela natten. Den som kan somna bredvid en ängel som du är inte riktigt klok, Han kysste mig på handen och satte sig närmare mig. Jag log stort och hade helt glömt bort mitt brutna ben men ryggen gjorde inte ont längre. Jag tittade mot dörren igen och kände nästan hur instängd jag var. Doktorn som jag hade haft i går kom in och började prata men jag fattade inte så mycket efter som han pratade ganska snabbt som om han var stressad. När han gått ut kollade jag på Justin med oförstående blick och han förklarade att jag fick åka hem om två timmar. Jag tittade ner p åmitt ben och började precis börja tänka på gipset som en sjuksköterska kom in. Hon skulle ta bort gipset och ge mig någon stöd sak ifall jag skulle belasta benet något mer än nödvändigt. Jga log och tackade för hjälpen och sedan hjälpte Justin mig upp ur sängen. det gjorde inte ont längre men jag var alldeles för svag för att gå själv. Justin hjälpte mig till dörren och sedan ut till bilen. det hade varit över två veckor sedan jag såg solen och nu kändes det nästan som om jag alltid hade varit ute i den friska luften. vi åkte till ett ganska stort hus. Vårt hus.
(baksidan)
Jag tittade på det och vart tårögd.
- tack Justin, sa jag och kramade om honom innan jag gick in i huset.
det var precis i min stil och Justin hade även slängt in lite av sig själv som den stora tvn och xboxet och alla andra spelkonsoller och spel överhuvudtaget. det fanns även ett stort kök och på övervåningen fanns tre sovrum och på ena dörren stod det Aaron. Jag hade glömt bort honom och när jag läste hans namn så grät jag ännu mer. Jag saknade honom. Justin kom upp bakifrån och kramade om mig medans han kysste min axel.
- Gillar du det?
- Jag älskar det tack Justin du är för perfekt.
- No you are
- aww!
- haha
- När hämtar vi Aaron?
- första vi gör när vi vaknar imorgon, sa Justin och log.
Jag gick in i vårt rum och det var stort och hade en jätte stor dubbelsäng. Jag kunde inte vänta en sekund utan jag slängde mig ner i den direkt. Jag kände hur Justin ställde sig i sängen och började hoppa som en tok. Jag började skratta innan jag började hoppa med honom. det stack till i benet men jag brydde mig inte efter som jag precis tagit upp en kudde och startat kuddkrig med honom. Han fick skrattanfall och la sig ner och såklart drog han med mig ner så jag hamnade över honom. Han tittade ner i min urringning.
- Gillar du vad du ser?
- Nej.... Jag älskar det
Han kysste mig passionerat och smekte mig över ryggen så jag fick rysningar.

Kapitel 41 Don't wanna be alone tonight

Vart hade han tagit vägen egentligen efter att jag blivit påkörd


"To the world you are one person, but to one person you are the world."
Fick jag svaret från Justin efter några sekunder. Jag log och tittade mot dörren. Det var som om jag räknade ner sekunderna när han kom inrusandes genom dörren men han kom aldrig.
You have no idea how it's like to be surrounded by perfect girls all the time when I'm not even a little bit perfect but when you look me in the eyes and smile and say U smile I smile then I'm perfect
Skickade jag till Justin och väntade på svar. Jag var inte rädd även fast mitt ben var brutet och jag hade ont i ryggen så var jag inte rädd och speciellt inte för döden. Jag tänkte på min konsert och kom genast att tänka på Lynn och Nina. Jag smsade till Frank och han svarade att allt var bra med hela crewet. Han skrev också att jag skulle ha konsert om två veckor och att jag skulle hinna villa upp mig till det. Jag vet inte om mitt ben skulle vara helt igen då men det fick bli som det blev och Justin hade ju uppträdit med brutet ben.
- McKay varför min ängel skador du dig
- haha Mckay min baby det gör jag ju för dig.
Lynn kom in i rummet och log stort.
- Jag har med mig någon.
Justin kom in i rummet och jag såg att han hade gråtit. Jag kom och tänka på Selenas min när hon hade skrikit efter honom på parkeringen. Jag rös och jag tror nog att alla tyckte att det blev ganska obekvämt i rummet. det var verkligen inte mening att vara elak mot Justin nu men jag visste inte vad jag kände. Ena minuten så hatade jag honom och andra skickade jag kärleks sms. Varför kunde jag bara inte tänka klart? Lynn satte sig på stolen som stod i rummet och Justin satte sig på min säng. Han tog min högra hand i sin och Lynn tog min vänstra.
- Jo Justin och jag har pratat lite och du ska flytta tillbaka till honom, det är för svårt att ha dig i svergie när du måste åka iväg hela tiden. och vi ser varandra hela tiden ändå efter som jag är din stylist. Jag har funderat på om hela crewet ska flytta till usa. men jag måste prata med frank om det. men än sålänge så har han och jag kommit överens om att du ska bo med honom.
- Ett hus med mjuka golv eller?, frågade jag och log mot honom.
- Haha ja jag fick jätte ont av det där trägolvet.
- När får jag träffa alla andra igen?
- hmm... när vi har köpt huset kan vi ju ha film kväll. Du fattar inte hur mycket Mecky tjatar på mig att träffa dig igen.
- Jag vet hon tjatar hål i huvudet på en.
Jag log och kom sedan p vad han hade gjort. Jag mådde illa. Men jag visade det inte. Jag ville inte släppa honom igen men vi bråkade så mycket och han åkte jämnt bort och jag stannade hela tiden hemma och det gjorde ont att se honom lämna mig om och om igen. doktorn kom in igen
- Du får åka hem imorgon bitti men ikväll får du sova här.
jag nickade och Lynn gick ut så hon lämnade Justin och mig ensamma. justin tittade in i mina ögon och jag visste inte vad jag skulle svara. Jag hade legat och "sovit" i två veckor och medans dess har ahn hunnit tänka och agera som han velat men inerst inne visste jag redan svaret. Jag ville vara med honom och han visste redan att han gjort fel. Jag log mot honom och viskade
- Du är mitt allt dr. Bieber
- Du är mitt allt Angel
han kysste mig och räckte fram ringen mot mig. Jag log och satte på mig den innan jag kysste honom igen.
- Kan du stanna här i natt jag vet inte om jag vågar sova själv här.
han skrattade och nickade innan han la sig ner bredvid mig och la armen över min mage och kysste mig på pannan. gud vad jag älskade honom.

Kapitel 40 Flower and Sirens

- Vi tar ett break okay?
- Sure Angel but I'll be waiting for you.
Jag gav honom ringen och gick där ifrån.

Nina stod fortfarande och skrek. Mitt crew sprang runt och jag tog min väska och gick där ifrån. Jag hade ont så förskräckligt ont och jag visste inte hur jag kunde fixa det. Jag tänkte på hur Justin hade sett ut när jag gav honom ringen. Han hade varit förstörd av sorg. Det var jag med, jag hade så ont att jag bara ville lägga mig ner och dö. Jag tittade ner i marken och öppnade den stora dörren ut till parkeringen. mina fans hade redan sprungit iväg till mitt hotel vilken var lite gulligt. Mitt skosnöre gick upp så jag satte mig ner och knöt det och då hörde jag hur någon kom bakom mig. Jag knöt färdigt skon och ställde mig upp och tittade vem det var. Det var Justin och det gjorde så ont att se honom ledsen. bakom honom såg jag en tjej. Hon hade det svarta håret plattat och sminkat sig naturligt. Hon var inte en som jag ville se på men jag kunde inte ta blicken ifrån henne.
Hon kom fram till Justin men han bara tittade på mig. Jag gick fram till dom och tittade argt på Selena.
- well I told you to stay away from him youre famewhore!
Justin ryckte till och jag såg hur hans knöt knytnäven. Jag tittade bara på henne.
- Jag kanske ska vara mer tydlig nästa gång.
Hon puttade mig. hon puttade mig igen och snart stod jag mitt på parkeringen. Hon gick fram och puttade mig igen så jag ramlade på marken. Justin kom fram för att hjälpa mig upp men så fort jag stod upp slog Selena mig i ansiktet så jag ramlade i marken igen.
- JUSTIN!, skrek Selena.
allt gick så snabbt och det enda jag kunde se var något svart som kom emot mig. det gjorde inte ont längre, jag var inte ledsen eller sårad men på något sätt levde jag inte längre. Jag var vid liv efter som jag kunde höra något. det var som om tusen sirener var runt omkring mig. Jag blinkade två gånger och slog upp ögonen. Det var mörkt i rummet och det var maskiner som lät inte sirener.
Sirener. Ja. Vad mer kan man tro?
Sirener. Nej. Vad trodde jag?
Ljuset tändes och in kom en doktor jag blinkade och tittade på honom. Han log och sa nåt. Jag svarade.
- Du har varit borta i två veckor vi började tro att vi skulle inte skulle kunna rädda dig.
- Skulle jag ha dött?, jag började nästan gråta.
- Men du klarade dig.
Jag skulle ha dött precis som Selena ville att jag skulle göra.
allt hade börjat så bra och nu hade mitt liv verkligen blivit dåligt. Jàg var nära att dö bara för att jag hade varit ihop med Justin Bieber, Justin Bieber ville vara med mig och jag skulle ha dött för det. Jag älskade honom men var jag redo att dö för honom? sedan kom jag och tänka på när vi somnade på golvet och han ville köpa ett hus med mjuka golv. jag log. Jag hade valt bort honom i mitt liv men jag visste exakt var han var. jag kom och tänka på kuddkriget jag haft med våra vänner. jag  log. men jag hade valt bort honom så jag skulle aldrig se dom igen. var var Mecky egentligen? En tår föll och jag tog upp min mobil som låg på bordet bredvid sjukhus sängen.
"If I had a flower for every time I thought of you, I could walk in my garden forever."-Alfred Lord Tennyson
Jag skickade till Justin. Vart hade han tagit vägen egentligen efter att jag blivit påkörd.

Kapitel 39 The Concert

Nu måste jag bara ta reda på Justins hemlighet och sedan skulle allt vara perfekt
Mirandas perspektiv

Jag satt och åt ostbågar när Frank ringde.
- Miranda här!
- Hej Miranda, dina bakgrunds sångare har anmält sig. två underbara tonåringar må jag säga. Kim och Kimberly Andersson är det. dom kommer med till konserten så får du träffa dom på planet. Kom ihåg det går om en vecka klockan tre.
- okej tack Frank
- så lite så Angel.
vi la på och jag log åt mitt smeknamn. Okej en vecka skulle jag väl överleva? Jag smsade Justin att jag snart skulle komma men han svarade inte. Tänk om han glömt bort mig eller hittat någon bättre. Han kanske inte älskade mig längre. Jag skakade av mig tanken och satte på tv:n. Justins musik video One Less Lonly Girl gick. Jag böt kanal till nyheterna och sedan hoppade jag över den och såg på The Simpsons i stället. Jag tog upp min laptop och gick in till en blogg med bara bilder. Jag läste några texter och sedan satt jag där i en halvtimme och skrattade åt dåliga skämt och sedan läste jag lite fina saker som var gulliga.
http://ourteenbook.tumblr.com/
efter ett tag gav jag upp och såg på film i stället. det blev Never say Never och jag grät hela filmen. Jag saknade Justin så mycket att det gjorde ont.
Justins perspektiv

Jag tittade på smsen som hon hade skickat för en dag sedan. Jag hade inte svarat efter som jag var rädd att hon redan visste om vad jag hade gjort mot selena. det var inte rättvist mot henne att jag inte berättade men jag skulle göra det. om en vecka när hon kom hit och skulle ha konsert. men skulle jag göra det direkt eller efter konserten? jag gör det i mitten så hon inte kan springa där ifrån.
(en vecka senare) Mirandas perspektiv

Jag stod i det lilla rummet där Lynn skulle fixa till mig. Hon hade redan gett mig kläder som jag höll på att tapå mig. Jag hörde Nina stå utan för och skrika efter mina dansare och jag började små skratta. Mina bakgruns sångare Kim och Kimberly tog p sig kläderna bakom mig. Dom var tvillingar och Kim var riktigt snygg. Kimberly där emot hatade sin tvillingbror lite men det gör väl alla syskon. Lynn kom tillbaka in i rummet och började fläta mitt hår och sedan sminka mig. När jag var klar så tog jag på mig mina klackskor och gick till ingång till scenen. frank kom och gav mig en mick. Jag log mot honom och sedan tittade jag ut över publiken. Det kändes stort att stå här men jag var överlycklig och jag skulle genomföra det här. tyvärr så hade inte Justin kommit än men han skulle komma snart det visste jag. musiken började och jag sjöng Funhouse med P!nk. alla sjöng med och skrek och applåderade. mina dansare slet verkligen på scen och när låten var slut sprang dom ut för att vila lite innan nästa låt.
- Hello!, skrek jag
- HI!, skrek dom tillbaka.
- Ready for next song?!
- YES!
musik började igen och jag sjöng Fade Into Darkness
(tänk er en tjej som sjunger)

när jag var klar så kom mina dansare ut igen och jag skulle sjunga Mistakes. Jag log stort och började sjunga
My world thru your eyes
My love thru your weakness
My heart thru everything that you said
And everything that had been done.

You forgave me for my mistakes
I forgive you this time
i can't believe that this once was
a fairytale

Alla skrek och mina dansare såg helt otroliga ut. Jag sjöng vidare och när jag kom till refrängen igen kom Justin ut. alla tjejer skrek ännu högre och jag tappade bort mig i texten och bara stod och tittade på honom. Han kom fram till mig och kramade om mig och då började jga sjunga igen. När låten var slut gick vi hand i hand ut.
- Justin jag har saknat dig. Jag kysste honom.
- Det är nåt jag måste berätta.
När han förklarade att han hade haft sex med Selena blev jag arg, ledsen, besviken, krossad.... jag skulle precis börja gråta när jag ångrade mig. Jag var tvungen att byta om och när jag kom ut på scenen igen så skulle jag egentligen sjungit Bleeding Love men jag ändra till So What med P!nk. Efter den sjöng jag 7 Things med Miley Cyrus. Jag gick sanbbt av scenen för mitt tredje och sista byte. det var en kort tajt kjol och en pösig tröja
Jag gick ut på scenen igen och musiken startades och jag började dansa. Jag dansade och dansade så jag nästan missade mitt intro. Jag skulle sjunga He said She said med Ashley tisdale. efter det skulle jag prata lite med mina fans ohc det gjorde jag. tyvärr kom Justin okcså ut och pratade med dom.
- Hur känns det att vara tillsammans med justin?!
- Underbart när han finns för mig, jag blev genast ledsen.
- När han finns för dig?
- Det har hänt en sak men det är privat, insköt Justin snabbt och frågorna fortsatte.
Det kändes obekvämt att sitta där och svara men jag gjorde det i alla fall. Jag satt på scen kanten och Justin satt bredvid mig med armen runt mig. livvakterna där nere hade ganska tråkigt efter som ingen fösrökte hoppa på oss. Jag log för mig själv när Justin skulle gå av scenen och jag skulle sjunga min sista låt.
jag skulle välja själv och då sa jag till mitt band att köra Skyscraper med Demi Lovato.
När konserten var klar packade alla ihop sina saker och jag kände mig normal? jag vart aldrig nervös eller rädd men nu kände jag mig konstig fast ändå likadan. Jag var förvirrad och sårad. Jag tittade ner på ringen som satt på mitt finger. Justin kom emot mig och jag såg att han var ledsen för det han hade gjort med hur kunde han ligga med Selena när hon hade skadat mig. Jag hatade Selena och nu vet jag inte längre vad jag känner för Justin. Jag älskade honom och det kommer jag alltid göra men jag kände mig så ledsen och arg över det han gjort.
- Vi tar ett break okay?
- Sure Angel but I'll be waiting for you.
Jag gav honom ringen och gick där ifrån.