Kapitel 11 Love

- Miranda jag gillar verkligen dig, han kysste mig.
han gick ut innan jag hann svara något.

Jag steg upp och duschade. Jag kammade det bruna håret och satte på mig en kort klänning och ett halsband.
(Mirandas outfit)
Jag satte på mig ett par vita sneakers och gick ner till Justin som satt i soffan. Jag satte mig ner bredvid honom och jag hörde hur han stönade till. Jag blev genast generad. Jag vände mig om och tittade på Justin som tittade på tv. Nästan ohörbart viskade jag Justin. Han fortsatte att titta på tvn. Mitt mod sjönk och jag kände mig mindre och obetydligare. efter ett tag sa han att han va rtvungen att åka men jag var så nära gråten att jag knappt hörde det. Han hade gått från kyssen till att inte märka mig. Han stängde dörren och jag hörde hur han åkt ehär ifrån. Jag stängde av tvn och började städa i huset. Jag va rklar på två timmar vilket var ett rekord för mig. Min mobil började ringa och jag bolstavligen slängde mig på den.
- Ja hallå?
- Ja hejsan jag heter Scooter Braun och jag är.....
- Justins manager
- Ja just det och jag undrar om du vill komma och prata lite med mig.
- Jag har ingen bil. rösten dog bort.
- Jag kommer och hämtar dig om tio minuter.
Jag svarade inte och han la snabbt på. Jag gjorde iordning mig det sista och sedan gick jag ut och ställde mig på gatan. Jag tittade ner på mina händer och kände hur en tår föll. en bil stannade framför mig och jag steg in. Utan att hälsa frågade han varför jag grät. Jag ryckte på axlarna och berättade hur Justin hade uppfört sig. Han smekte mig på kinden och berättade hur mycket Justin hade pratat om mig och hur han verkligen gillade mig.
- Jag tror bara att det blir konstigt nu med Selena, sa Scooter uppmuntranden.
vi pratade lite smått medans vi åkte och när vi stannade så var vi vid studion där sång tävlingen hade varit och ska vara igen om två dagar. jag gick in och möttes genast av en massa människor som redan arbetade.
- Angel! skrek dom flesta när dom såg mig gå upp på scenen.
- Kan du inte sjunga?, frågade Scooter
Jag slutade sjunga och torkade bort en tår. Jag satte mig ner på scenen och torkade bort mer tårar. Scooter applåderade och snart fylldes hela studion med applåder. Jag hörde hur en dörr öppnades men jag fortsatte bara att gråta utan att veta varför. Saknaden var förstor och mina känslor för Justin och allt i mitt liv fick mig att gråta. Jag kände en arm runt mig och jag lutade mig mot personens axel. Jag tittade upp och tittade in i Justins ögon.
- I would do anything for you Shawty
sedan kysste han mig och jag kysste honom tillbaka. jag fattade nästan ingenting. menjag älskade stunden. Scooter kom fram till oss och började prata om att gå ut med det till alla fans. men jag skakade på huvudet. det var och kändes konstigt. jag ville vara ihop med Justin ett tag till innan Fansen fick veta något. jag var även rädd att vara med i tidningar efter som jag inte visste om Aris var där ute och letade efter mig. det räkte med tävlingen som snart var slut.
Jag älskar Justin och jag hoppas att han älskade mig

Postat av: j

hej jag undrar bara var kan man köpa den där klänningen.. sjuukt snygg

Date:2012-03-18 / Time:11:11:04
Postat av: Catte

Åh! Vart är klänningen ifrån? Finns det någon interbetsids man kan köpa den på? :)

Date:2012-04-05 / Time:19:04:39
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: