Kapitel 12 Sel

Jag älskar Justin och jag hoppas att han älskade mig

samma dag undertiden Mirandra var ensam:



Jag var tvungen att säga till Selena att det var slut. känslorna hade varit slut förlängesen och det var inte rättvist att ha kvar Selena.
Jag hörde varenda viskning som hon viskade och trodde att jag inte hörde. jag såg att hon blev ledsen och jag stod inte ut längre. Jag åkte där ifrån till Selena. hon bodde på ett hotel två timmar här ifrån.
jag stannade och gick in. Mina fans stoppade mig flera gånger men jag blev lika glad för varje gång någon skrek mitt namn. Jag skrev några autografer men dom flesta ville ha bilder. när jag väl kom upp till Selena så pustade jag ut för det var mycket mindre fans än vad det brukar vara. jag knackade på och hon öppnade. Hon log stort och kysste mig innan hon drog in mig i rummet.
- Jo Sel...
- Jag är så glad att du är här.
- Sel jag kan inte vara ihop med dig längre.
- Det är den där McKay va?
jag nickade stumt.
- Det är okej, sa hon och kramade om mig.
Jag gick där ifrån och fick ett sms från scooter som berättade att Miranda var i studion.
Mirandas perspektiv
(efter att dom blivit ihop)

Justin och Scooter hade pratat ensamma ett tag medans jag gått runt i studion och än en gång hjälpt några av männen. det var konstigt att jag kunde sånt här men männen gillade min hjälp.
jag satte upp håret i en toffs och gick på tå till baksidan av scenen. jag gick försiktigt in i ett rum och satte mig ner på soffan. en stor tv var framför mig och jag började genast sätta in en massa sladdar. jag fingrade på några knappar och satte in några sladdar till. jag tryckte på en annan knapp och med ett gnissel startades tvn. scenen syntes och jag såg hur Justin stod kvar där med Scooter. jag satte på ljudet med en gul knapp och snart hörde jag deras röster.
- Miranda måste tillbaka efter tävlingen.
- Nej hon ska stanna här.
- Då måste hon följa med på turnén och vi har inte plats för det. då måste vi antingen ta bort Jasmine och Selena eller Jasmine och Chris.
- Jasmine och Selena.
Scooter såg bekymrad ut men nickade.
- Vem ska öppna för dig då? och Jessica kan inte sjunga overboard med dig hela tiden.
- Miranda kan sjunga du har ju hört det själv jag behöver bara övertyga henne.
- Hon är en person också.
- HOn gör allt för mig jag vet det.
jag fick tårar i ögonen. tog han mig förgivet? hur kunde han. visst jag skulle sjunga för honom men int eför att han frågade nu utan för att dom inte hade någon och för att jag inte ville tillbaka till Aris. Jag stängde av tvn och gick ut på scenen. Jag tackade ja till erbjudandet och svalde ner tårarna som fastnade i halsen.

(tävlingen)

Jag skakade jag skulle snart upp på scenen. Justin satt på sin domar plats. bredvid honom på vänster sida satt Selena Gomez och på hans högra satt Niall Horan och bredvid honom satt Liam Payne, Harry Styles, Zayn Malik och Louis Tomlinson. Jag skulle upp men jag skakade så mycket att dom var tvungna att säga mitt namn två gånger innan jag gick upp. Jag tog micken och musiken startades
jag stod kvar på scenen med micken i handen och bara hörde applåderna. jag log stort och tittade bort mot domarna. Alla visade tummen upp och jag log större.
- omg Miranda you where awesome!, sa Liam.
- that's my Angel, sa Justin och blinkade mot mig.
- I love your voice. you are a great singer, sa Selena.
Jag log stort och gick av scenen. det var inte så många kvar efter mig. jag hade tre efter mig så jag satte mig i rummet med tvn där även Mecky satt. Hon skrattade och klappade händerna som ett uppspelt barn så fort man såg någon av killarna. jag satte mig ner bredvid henne och tittade klart och när dom ropade upp alla finalister ropade dom inte upp alla så jag satt spänd på att höra mitt namn. dom ropade upp mig och jag sprang till scenen. Alla log stort och jag log tillbaka. vi var fem personer på scenen och jag var inte speciellt nervös efter som jag redan hade en framtid men jag var mer nervös över att inte komma top 3. jag tog ett djupt andetag och tittade in i Justins ögon när han kom upp på scenen för att utnämna trean.
det var en lång tjej, kort brunt hår, blåa ögon och ett otroligt smile. hon vann 2000 dollar. och sedan kom One Direction upp för att utnämna tvåan. vilket blev en kille som liknade Liam. han vann 3000 dollar och chansen att göra en singel. sedan kom Selena upp. Hon log stort när hon stannade framför mig. jag hade vunnit! jag tappade hakan och kramade om henne. hon gav mig mina pris pengar och ett skivkontrakt. hon log stort och kramade om mig igen. nu stannade alla kvar extra länge för att få bli med på kort av super kändisarna. Jag gick snabbt fram till Justin och kysste honom på kinden.

alla tog foton medans jag och Justin stod och gullade bakom scen.
Selena kom och hon och jag blev riktigt bra kompisar.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: