Kapitle 8 Walking Up

- Ehm... Jag ska till min pojkvän.
sa jag snabbt efter som jag vågade inte följa med någon av männen.
jag skickade ett sms till Justin som svarade snabbt. Han var bara för bra. han skulle hämta mig om fem minuter så jag behövde inte vänta för länge.



När Justin svängde in på uppfarten till Stuidon frös jag. männen hade försvunnit för några minuter sedan och jag hade stått här ute i tio minuter. Varför hade Justin varit sen? men jag orkade inte tänka så länge på det efter som jag ville ha värme. snabbt slängde jag in min väska i baksättet och satte mig själv i framsättet. jag kramade om Justin innan han började köra iväg. det var tyst i bilen och jag började bli trött. jag tittade på klockan för säkert tionde gången. Vart skulle vi?
- framme, sa Justin när han väckte mig.
Jag hade somnat men när jag såg Justin blev jag pigg. han höll redan i min väska och med den andra handen ledde han in mig i hans hus. det var stort. inte för stort men fortfarande stort. det var hemtrevligt. jag tittade runt mig och såg att Justin började gå upp för en trappa. jag följde snabbt efter honom. han öppnade en dörr som ledde till gästrummet och bredvid den dörren var badrummet. jag log stort och tackade honom för att jag fick sova där. han ryckte bara på axlarna lite sömningt. han försvann in på sitt rum som var mitt emot gästrummet. Direkt när jag kom in la jag mig på sängen och somnade nästan direkt.
In my head, I see you all over me, 
In my head, you fulfill my fantasy
In my head, you'll be screamin', ooooh

Jag vaknade och svarade i mobilen. men personen hade redan lagt på. jag tittade sömnigt upp i taket och såg att Justin hade sitt ansikte bara några centimeter ifrån mitt.
- Inget privat liv eller?, frågade jag sömnigt.
han skrattade och satte sig på sängen. han strök bort en hårslinga från mitt ansikte och jag märkte genast fjärilar i magen. jag blev nervös.
- Idag är det tävling. får man komma?
- visst, sa jag och log.
jag tittade på klockan hon var tov och tävlingen började två. jag for upp och höll på att slå till Justin.
- måste göra i ordning mig.
sa jag innan jag sprang in i duschen. jag duschade ganska snabbt och gick sedan tillbaka till gästrummet. vad ska jag ha på mig? Justin höll redan i ett par tights, en blå kjol och en svart tunika. jag tog tacksamt emot dom och satte mig ner för att sminka mig. Justin fixade mitt hår, han satte på mig peruk som han köpt åt mig igår och när vi sedan inspekterade vårt "mästerverk" i spegeln så fattade jag knappt att det var jag.
- Kom nu vi måste åka, sa Justin.
bilresan var ganska kort mot vad den hade varit igår. vi kom fram till kvart i två.
- Angel du är nummer tre, sa en av männen jag träffat igår.
jag tackade och log stort åt mannen. som tur var frågade Justin ingenting om varför han sa Angel istället för Miranda. jag ställde mig nervös bakom scenen. Justin stod bredvid mi goch försökte få mig på bättre tankar. det gick tyvärr inte så bra efter som jag var otroligt nervös. tiden gick otroligt fort och nu var det min tur.

publiken jublade och Justin kramade om mig när jag sprang mot honom. jag älskade verkligen att sjunga och den här låten betyder mycket för mig. jag tänkte på Aaron.


jag skriver mer ikväll ska snart iväg
:)

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: