Kapitel 4. vad händer egentligen?

Harry stirrade på mig med dom stora görna ögonen. sorgen i dom var så stor att jag ville försvinna från skolan men mina ben var som bly. Liam log stolt över vad han hade gjort. Orden fastnade i min hals och jag ville så förtvivlat säga att det inte stämde till Harry. Jag hade verkligen fått känslor för honom.
rummet skakade under mina fötter när jag argt gick fram och tillbaka på stengolvet. Cari satt uppe på min säng och såg ledsen ut. 
- Shaf sluta grubbla jag är säker på att Harry hörde vad Liam sa jag menar han skrek ju, sa Cari efter några minuter.
- Nej det gjorde han inte annars skulle han inte kollat på mig så där!, sa jag förtvivlat och kände tårarna som pressades upp.
vad var det med mig jag brukad einte gråta över sånt här. vad hade hänt egentligen. Harry betydde mycket för mig igen och nu skulle gängen förstöra på det igen? kunde dom sluta lägga sig i vad det andra gänget gjorde. jag orkade inte med deras tjat, bråk och krig mellan varandra. Cari kom fram och kramade om mig. jag kände hennes medvetnade sakta smeka mot mitt eget och jag kunde inte hjälpa att le. jag kramade henne tillbaka.
- Jag skulle träffa Louis om fem minuter ivll du följa med?, frågade hon.
- Nej tack Cari men jag stannar nog här och tänker ut ett sätt att bli vän med Harry igen, log jag och kramade om henne igen.
 
det kanckade på fönstret. klockan var ett på morgonen men jag låg klarvaken och tänkte på Cari, Harry och migsjälv. det knackade igen och jag tvingade mig själv att stiga upp. Jag öppnade fönstret och in med den kalla luften kom Niall. Han log stort och kramade om mig så att även kylan omfamnade mig. Niall tog försiktigt min hand och vi smet ut genom fönstret. vi smet ner för stegen och när jag landade i det våta gräset skrattade jag tyst. Niall tog min hand igen och drog mig emot skogen som låg bakom skolan. när vi hade kommit in en bit och skolan inte syntes mer så släptte han min hand. marken var torr så jag satte mig ner på den närmsta stenen och hämtade andan.
- Jag är ledsen för det där med Liam, sa Niall till slut.
- Det är lugnt, makten har bara stigit över huvudet på honom det blir väl så på oss alla om vi använder våra krafter för mycket, log jag.
- har du hittat dina ännu?, frågade han och fingrade på trädstammen som fanns på trädet framför mig.
jag skakade enkelt på huvudet visst hade det hänt saker när jag blivit arg som att rummet skakade. eller att det blev sprickor i marken om jag gick ifrån någon. men det var ingen speciell kraft eller var det det?
- du då har du märkt något?, frågade jag och log mot honom när han satte sig bredvid mig.
- konstigt nog så får du inte skratta nu men jag kan prata med djur och växter, sa han skamset och tittade ner i marken.
- växter?, sa jag frågande.
Han gick fram tilll trädet igen och viskade något och snart så var det som om trädet skakade på sig och löv föll ner mot marken. det var otroligt vackert att se dom olika färgerna på löven blanda sig med varandra innan dom föll ner mot marken och la sig runt Nialls fötter. 
- Det där var otroligt hur länge har du kunnat göra så?, skrattade jag och gick mot honom.
- någon vecka, sa han och ryckte på axlarna. Men det var inte därför jag tog dig ut hit. Jag vågar inte säga det rakt ut men jag tror nog detta kan hjälpa mig.
Han tog fram en gitarr bakom ett utav träden bakom mig och började sakta spela.
You can count on me cause I can count on you
Jag log barnsligt stort.
- Shaf sanningen är att jag litar otroligt mycket på dig och jag vill vara mer än vän med dig. jag kanske har varit dryg eller en idiot mot dig förut men jag gillar dig så mycket.
- Niall jag...
Hans läppar trycktes mot mina, hans händer åkte ner för min rygg och mina åkte igenom hans hår.
 
När jag steg in  med Niall bakom mig var klockan fem. Louis och Zayn sprang tillsammans mot oss. det var första gången på länge jga har sett dom två tillsammans. kort där efter kom Liam, Harry och Andy.
- Vart brinner det?, skrattade Niall.
- Cari är borta, sa Louis andfådd.
- Vad menar du?, frågade jag häpet.
- Borta som i att hon inte finns på skolan längre. Kolla här, sa Zayn och visade en lapp för oss.
Jag är ledsen Shaf men jag kan inte vara kvar jag har gett mig av men...
det såg ut som om någon hade ryckt bort henne från pappret. jag kände tårarna komma. Först Harry, nu har jag ställt till det med Niall och nu är Cari borta vad är de tsom händer egentligen?!

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: