GBU Kapitel 8. weird

- Jag vet att du och Alison står riktigt nära varandra men jag måste berätta för dig jag kan inte vara hemlig längre men jag gillar henner verkligen. jag menar gillar gillar
orden slogs emot mig men jag nickade och sa att det var lugnt. så nu måste jag tävla mot den charmiga Styles också kan det bli värre? precis då skrattade Louis och skickade en lapp till mig. det syntes inte men när jag läste medelandet frös hjärtat till is och jag trode jag skulle svimma. Så Tomlinson är med i fajten. detta kommer inte slut bra varken för oss eller för Alison.
- wake up in the mornin' feeling like Loui T. grab my carrot I'm out the door gonna hit the city, before I eat I brush my teeth cause Iäm weird like that Harry says Marry's his I ain't having that!
sjöng jag genom mitt sovrum medans jag letade efter något att ha på mig. jag sjöng och sjöng och dansade runt att jag inte ens märkte Liam och Zayn i dörren.
- I'm Louis this is Zayn Harry's there with Liam Payne, Niall's irish and he's cute and we all look good in suits. screw the lightbulb pat the dog Zayn should be in a catalog oh oh ohhh oh oh ohh, sjöng jag och hoppade nu på ett ben för att få på mig mina skinny jeans.
- Do you wanna know what's under this blanket girl? Cos it is.. THE ONLY THING I'M WEARING RIGHT NOW!, sjöng jag vidare och hoppade nu på det andra benet fast jag hade bytit låt.
- Cos' Liam always gonna be afraid of spoons, you can always find me naked.
- you even stalk us for days too be with me for a while, jag slängde på mig en stor munktröja med en stor Hello Kitty tryck på.
Jag sminkade mig lite och nynade vidare. Liam coh Zayn stod fortfarande och betrakade mig från dörr öppningen när jag började sjunga igen. och denna gång en ny låt igen.
- My name Niall Horan auditioned in Dublin think nothing of it, My name Liam James Payne auditioned in Birmingham Cry Me A River. Justin BIeber hair yes you can stare.
jag kammade håret och flög mot byrån för att hämta strumpor.
- Niall's from a land over sea... and we live round yorkshire, which means that there's four! but he don't care cos he can eat more!
- Yeah I feel it in my toes, gunna get some Nandos, Vas Happening girlies Mullingar bitches.
Jag skulle precis springa ut när jag såg Liam och Zayn. jag visste redan att dom hade hört allt och att jag totalt hade gjort bort mig genom att sjunga parodier om dom. men låtarna var riktigt bra efter att jag hittat alla tre igår och lärt mig dom super snabbt. första var Tik tok verisonen, andra var next to you och sista var E.T och alla hade fasnat och var helt underbara om dom ändå inte hade hört mig vill säga.
dom skrattade och log mot mig där jag började rodna.
- Ni är tysta om att detta någonsin hände och nu måste jag till skolan, sa jag och slängde väskan över axeln.
Zayn grep tag i bandet på baksidan av min rygg och drog tillbaka mig in i en stor kram. Som om jag inte hade fått nog med skuldkänslor över allt annat redan? jag visste inte längre vart jag stod hos pojkarna men det var lika bra att börja någonstans.
- Vi är vänner eller hur? jag menar bara vänner, sa jag coh tittade upp i Zayns leende ansikte.
- Nej bästa vänner är vi alla tre. dom två musketörerna plus den hjälplösa prinsessan, skrattade Liam och kramade om oss två.
- argh, morrade jag åt dom så dom skrattade igen.
- Varför undrar du fagra dam, fortsatte Zayn när dom släppt mig.
- Jo Louis kom över för film kväll i söndags och han var jätte gullig och på mig, Harry var på mig efter midnatts festen. Justin är på mig fast det vill jag och Niall visar ett enormt mycket större intresse för mig. det enda som faktiskt fungerar bra är ni två och sedan Chaz och Ryan och jag vet inte vad jag ska göra. jag börjar få känslor för dom alla och jag har bara en sådan panik och ångest över att dom ska få reda att alla gillar mig men att jag inte kan bestämma och nu blir jag sen, sa jag och gick mot trappan igen med Liam och Zayn efter mig.
- Säg det till dom, sa Liam men jag skakade på huvudet.
- aldrig dom är mina vänner och dom borde inte se mig på det sättet plus ni är kändisar allihop jag kommer få hat ändå vem jag än väljer och jag kommer alltid att hamna i trubel för det och jag kommer ändå bara att ångra och jag kommer ändå bara att bryta någons hjärta, sa jag och gick ut genom dörren.
Mamma tittade på mig genom köksfönstret, jag log och vinkade så hon skulle förstå att allt faktiskt var bra fast det egentligne inte var det.
- VI måste gå nu men säg till dom, sa Zayn och tittade på mobilen.
- Skicka intervjun sen via youtube, sa jag och vinkade hej då till dom.
det märktes att jag var van vid dom eftersom jag jämnt visste vad som skulle hända här näst och jag hade full förståelse för deras fans som redan hoppat på mig en gång. bara för att jag och Harry höll på att flörta med varandra förra året och jag trodde det skulle bli något men Harry sa nej och sedna hoppade fansen på oss och nu säger han att han har känslor. hur kan han ens?! jag kände ilskan komma men jag sköt undan den. jag ville bara vara glad och nöjd med Justin. det var honom jag ville ha men jag ville inte göra halva One Direction besviken bara för att mitt dumma hjärta säger nej. mobilen pep till.
det var en preview och jag skrattade åt Harry och Louis.
- fuck school, skrek Chaz när jag kom igenom entrén.
- varför?, frågade jag och slängde in mina saker i mitt skåp.
- för vi har hockey hela dagen.
- Tack för dissningen men vi ses, sa jag och tog kemi sakerna plus den stora läxan som rymde 30 sidor.
efter kemin kom franska igen sedan engelska, hemkunskap, idrott och sedan musik. jag sjöng mig igenom musiken och när jag kom ut väntade Justin på mig vid bilen. jag log mot honom och vinkade innan jag hoppade in i bilen bredvid honom. han log och jag rotade runt i baksättet efter något att skriva på.
- Vad gör du?
jag höll upp ett finger som visade att han skulle vänta. jag hittade äntligen en bit kartong och en tushpenna innan ajag skrve ner vad jag ville göra. jag visade och han nickade entusiastiskt åt mitt förslag och vi åkte iväg. det hade varit en jobbig tisdag tills jag hade sett Justin. han fick mig på bra humör och jag skulle berätta hur jag kände för honom även om jag skulle dö på kuppen eller om han skulle lämna mig. Chaz och Ryan hade fortfarande hockey så dom märkte inte att jag förvsann och om Justin och jag gick i parken i tre timmar skulle vi hinna se slutet av deras tränings match. jag var stolt över mitt förslag men parken hade folk. och folk älskade kändisar. jag satte på Justin solglasögon, en keps och sedan satte jag på honom en munkjacka som också låg i baksättet. jag fixade till hans hår och sedan voila ingen mer Bieber som är synlig. han såg lite ut som Chaz istället och jag skrattade åt mitt mäster verk medans Justin körd evidare helt opåverkad av vad jag hade hållit på med att göra.

Postat av: Sara

Najs :D

Date:2012-02-10 / Time:22:34:30
Hemsida: http://powersara.blogg.se/
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: