GBU Kapitel 20. Ice cream

Jag tänkte ut en låt och sedan började jag sjunga helt oberoende om det skulle vara långa noter eller om jag skulle högt eller lågt. Vi var ensamma hemma och Alex brydde sig inte precis eftersom han var så trött. Jag log och sjöng vidare på Taylor Swifts Safe and Sound medans Alex somnade och jag sjöng klart låten.

 

När jag vaknade på morgonen kändes det som om jag hade grus i ögonen. Jag gäspade stort och tittade på klockan. Tio på morgonen. Dom hade redan åkt utan att ens säga hej då. Alex var inte i sängen bredvid mig och inte heller satt han med Pluto i garderoben. Jag tittade på mobilen. Niall hade skickat ett hej då och det hade Zayn och Liam också gjort. Jag svarade snabbt innan jag gick ner. Jag gnuggade sömnen ur ögonen och hittade Alex i vardagsrummet. Han tittade på svampbob med någon. Jag log.

- Så du smiter in du, log jag och slog armarna om Justins hals.

- Hey beautiful, svarade han och drog ner mig i hans famn.

Alex himlade med ögonen och gick till köket efter mer flingor. Justin kysste mig och jag fnittrade mot hans perfekta läppar. Hon log och kysste mig igen. Jag drog mina fingrar genom hans hår och rös när hans hand smekte min rygg.

- Vad vill du göra idag?, viskade jag mot hans läppar när han till slut släppte mig.
- Vad vill du göra?, kom svaret snabbt innan han kysste mig igen.
- Bio? eller sitta hemma med en stor glass och bara prata?, frågade jag.
- hm... Båda, log Justin.
Jag satte mig ner i biosalongen. Justin skulle komma fem minuter efter att filmen börjat så jag brede ut mig riktigt ordentligt. jag åt popcorna långt före filmen började och sedan satt jag och smsade och såg ut som vilken tonåring som helst. snart bad dom oss stänga av mobilen och filmen började. det var en 3D verision av Lejon kungen. såklart hade jag fått välja och jag hade valt dne jag visste jag inte skulle gråta på eftersom dom även hade en ny bättre verision av titanic. snart satte någon händerna för mina ögon och jag började skratta. Justin slog sig ner bredvid mig och tog min hand. det var säkert runt femtio andra personer i salongen och ingen reagerade på att en popstjärna precis slagit sig ner. Vi gosade och jag skrattade ibland åt några dåliga skämt och sjöng löjligt men lågt med i sångerna. jag kände mig som fem år igen. fast skillnaden var att jag var här med en kändis, i en biosalong med andra personer, jag var i Canada och jag var inte fem år. när filmen var slut så gick vi ut först. vi skyndade oss igenom entrén och när vi kom ut på gatorna började man känna av att hösten snart var här. vi gick ner för en gata och svängde och kom till skolan. jag suckade usch vilken tur att vi hade lov i minst fem dagar till. eller åtminstone jag eftersom jag har fått halv vård för Alex. Justin pussade min kind och jag log mot honom. Han pratade om hur det har varit hos sin pappa och sina syskon. han berättade ävne att han tyckte det var synd att jag inte följde med.
- Jag kommer nästa gång... jag lovar, sa jag och log.
- bäst för dig det shawty, sa han och kysste mig igen.
När vi kom hem hämtade jag glassen och skedar medans Justin hämtade filtar och kuddar som han slängde ner i soffan. jag hittade en lapp från mamma.
Hej gumman jag kommer inte idag eller imorgon jag har mycket arbete och Hank ska jobba lika mycket. Alex är hos en kompis så du har huset för dig själv. Ta hand om dig älskling xx Mamma
Jag log och gick tillbaka till Justin. Han öppnade upp kartongen och tog en stor sked och stoppade i munnen. Jag skrattade när han skrek av att det var så kallt. samtidigt tog jag små skedar och sedan satt vi och pratade med varandra. jag hade mina ben över hans och halv låg med säkert tre filtar över mig. och sedan hade jag även minst sju vita kuddar under min rygg så jag kunde luta mig bakåt. det var härligt att bara sitta här med sin allra första pojkvän och bara prata.
- Hur är det med killarna då?, frågade Justin.
- Det är väl bra. Louis håller ett litet avstånd men det börjar bli bättre. Du kan vara lung jag vill bara ha dig, sa jag och kysste honom passionerat innan jag tog en till sked glass.
Han pratade på om sin turné och sedan log han mot mig.
- Jag ska iväg igen om en vecka vill du följa med?
- Vänta vänta vänta.... med dig.
han nickade.
- till ett annat land? han nickade igen.
- Och det är okej för Scooter? gud vad ska jag göra med dig?
- Det är okej för honom och jag tänkte att du kunde öppna för mig på varje konsert, han kysste mig.
- Jag kan inte sjunga.
- Det är intevad Alex har sagt till mig.
Jag log blekt och kramade om honom innan jag tog det sista av glassen.

Postat av: Sara

naw vilken gullig bild på Justin, xD

Gulligt kapitel

Date:2012-02-19 / Time:20:55:50
Hemsida: http://powersara.blogg.se/
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: