GBU Kapitel 23. Trying to fix it

Niall hade fortfarande inte stängt munnen och jag såg bedrövlig ut i hans gamla kläder och sorgsen. Jag ville inte bort från dom men va dskulle jag ha för val om jag blev bort adopterad till andra sidan jordklotet eller om jag kom till en familj som var jätte elaka. vad skulle jag ha för val då?

 

Zayn stannade till i dörröppningen och hindrade dom andra från att komma in. Niall stängde munnen och jag tittade ner i golvet. Dom kom alla in och jag behövde inte ens se dom för att veta att alla tittade på mig och undrade varför jag var här. Jag tittade upp på dom. Alla tårar som jag någonsin gråtit kändes löjliga nu. Jag ska gråta och skrika nu när jag förlorat allt men jag kunde. Inte en enda tår ville falla och inte en enda tår kom heller. Jag skulle precis börja berätta när Liam harklade sig. Jag tittade upp och mötte hans ögon. Han stirrade på mina naglar. Jag tittade på dom också. Jag hade aldrig tänkt på det men där under låg aska och naglarna var nästan svarta av smuts. Jag luktade säkert rök också precis som Zayn brukade göra efter att han hade rökt. Ungefär som just nu. Jag hade bet honom lägga av flera gånger och varje gång hade han varit lite närmare att lägga av. Jag tittade på Zayn ganska anklagande och han nickade som om han erkände att han hade tagit en cigarett för bara några sekunder sedan. Ingen annan av killarna brukade reagera på att han luktade rök men tydligen gjorde jag det... varenda gång.

- Ali, frågade Liam.

- Jag kan förklara jag lovar, sa jag lite för snabbt.

Han nickade och sedan åkte hans blick över hans bandmedlemmar och över dom som var hans bröder, hans familj. Den var inte jag en del av. en del som jag aldrig skulle bli en del av.

- jo jag var den som startade branden i Stradford. Det var jag som gjorde det för jag kanske önskade att mitt liv skulle försvinna i lågorna. Jag vet inte men när jag stod framför huset och det brann ner så kändes det underbart tills det började falla ihop. Men en brandman räddade mig så jag klarade mig undan men han skakade sig och jag hamnade i häkte och sedan fick jag böta och nu kommer jag att bli omhändertagen och aldrig få se mina vänner igen och jag vill inte det. Jag ångrar allt, sa jag snabbt och skakande.

- Ali vi hjälper dig, sa Harry och la en hand på min handled.

Jag rös till och snabb som han var drog han upp ärmen och visade ett stort brännmärke på armen. Jag log glädjelöst mot honom. Zayn var snabbt framme och tog hand om mitt sår. Han var van vid bränsår och tydligen var det här inget undantag.

 

Nialls perspektiv

 

Jag stirrade på Alison. Den enda flickan i mitt liv som jag skulle älska förutom min framtida fru och dotter/döttrar och min egen mamma förstås. Hon förstod aldrig hur viktig hon var för killarna och mig. Hon hade aldrig förstått det. Nu när hon sitter framför mig i min lägenhet i London och säger att hon kommer att bli omhändertagen och att jag kanske inte kommer få se henne mer vet jag redan vad jag vill göra. Jag ställer mig snabbt upp och drar mig med Louis in i mitt sovrum. Går dagens Nandos förpackning ligger på golvet med smutstvätt och flera dagars gammal disk. Mamma skulle inte bli glad om hon såg mitt rum men nu bodde jag ensam det var därför jag tvingade Louis att sätta sig ner.

- Jag vet det här kommer låta sjukt men kan inte du fylla i formulären och ta hand om Ali?, frågade jag.

- Vad skulle media säga eller Simon?, frågade Louis.

- Media behöver aldrig få veta och Simon har alltid gillat Alison du vet första julen när Simon kom över till oss och Alison gjorde det med. Dom kom överens och jag tror nog att han tycker att hon är en del av familjen snälla Louis snälla. Jag vet att du fortfarande gillar henne, sa jag.

- För hennes skull ingen annan kom ihåg det Niall, sa han surt.

Jag nickade och när vi kom ut möttes vi av Harry och Liam som var i en djup diskussion och en Alison som sov i Zayns knä. Jag gick fram och berättade plannen för Liam och Harry. Liam tog på sig ansvaret att fixa fram papper och gav sig genast iväg. Zayn strök undan hennes nu axel långa bruna hår. hon hade klippt det igen och färgat det. jag såg att hon inte trivdes i sig själv och det smärtade mig att hon inte gjorde det eftersom hon var den finaste människan på hela jorden.

 

Justins perspektiv

 

Jag slog upp ögonen och log åt att idag var dagen då Alison skulle komma till London. Jag skulle äntligen få ha henne i mina armar och få känna hennes läppar mot mina. Jag satte mig upp och tittade på mobilen. Niall hade försökt ringa mig flera gånger undernatten och hade lämnat mig flera sms. Jag öppnade det första där det stod en adress och han bad mig att ta mig dit så fort jag vaknade. Jag satte på mig gårdagens kläder och bad Kenny köra mig dit. När vi kom fram var han lika snabb som mig att komma upp för alla trappor och sedan knacka som en galning tills en trött Niall öppnade dörren. När han såg mig så var det som om han vaknade till. Han visade att vi skulle komma in och vara tysta. Jag nickade och när jag såg en vacker flicka med axel långt brunt hår så kände jag inte igen min egen flickvän. Hon var förändrad där hon låg på soffan och sov. jag smekte hennes kind innan jga pressade mina läppar mot hennes varma panna.

- goodmorning Shawty, log jga när hon slog upp sina ögon.

- Justin?, hennes röst lät spräckt och jag kunde bara nicka.

Liam och Louis kom in genom dörren men stannade för att ge mig tid med Alison jag visade att dom kunde komma och visa papprena dom hade i handen.

- Ali vi har löst ditt problem.

Mitt hjärta stannade vad hade hon inte berättat för mig. Louis förklarade allt och när han till sist tystnade kändes det som om mitt hjärta hade stannat. Louis som var kär i min flickvän skulle skrivaunder och ta hand om henne tills hon blev myndig. han skulle se till att hon hade det bra och Alison gick med på det. Jag visste att hon ville hamna med någon hon kände och inte någon främling men jag kände mig bort vald då hon inte pratade med mig först. men jag visste att hon hellre pratade med Niall men dom hade kännt varandra längre. men när man väljer bort pojkvännen till en kille som varit kär i en och kanske fortfarande är vad eller hur ska jag känna då? men jag visste precis som en av mina låtar jag skulle aldrig välja bort henne jag älskade henne


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: