GBU Kapitel 27. Trouble

Han skulle säga något men stängde istället munnen och lutade sig framåt. Jag undrade när han skulle kyssa mig och då pressades hans läppar mot mina och jag besvarade tacksamt kyssen och lät mina händer utforska hans överkropp. Jag kände hur han log mot mina läppar.

 

Innan jag visste ordet av hade han lyft upp mig så jag hade ett ben på vardera sida om honom. Jag kysste honom passionerat medans han smekte min rygg. Jag rös till och bet mig i läppen medans jag tittade in i hans ögon. Han log och jag kände hur han växte där nere. Jag lutade mig fram för att smaka på hans läppar när hans hand gick in under min tröja. Jag fnissade och stack sedan försiktigt tungan i hans mun. Hans händer gick upp mot mina bröst och började sakta massera dom. Jag stönade och hörde hur han började skratta. Hans läppar sökte sig mot min hals och ner mot nyckelbenet. Plötsligt drog han undan händerna och slängde mig mot soffan så jag låg ner med honom över mig. Han händer trevade mot mina byxor och försiktigt lät han en hand gå in och innan för mina trosor. Han tryckte försiktigt två fingrar upp i mig. Jag stönade och bet mig hårt i läppen. Jag slet av hans tröja och kände på hans magmuskler och retade honom genom att trevade med handen ovan på hans byxor. han tog ut fingrarna och drog av mig byxorna och trosorna samtidigt. han drog sedan av mig t-shirten och bh:n innan han började kyssa varenda del av min kropp. jag rös och stönade.

 

Han byxor låg på golvet och han stötte hårt in i mig. Jag stönade högt och mina naglar trängde ner i hans rygg när han rörde sig rytmiskt mot mig. Vi svettades båda två och andades djupt mellan allt stönande och lekfullt smekande. Snart drog han sig ut och la isg ner svettandes och anfådd. jag hade inte fått nog. snabbt sjönk jag ner på honom och red av honom. Hans händer tog tag i min midja och bestämde snabbt rörelserna och stönade mjukt medans jag bet mig i läppen för säkert hundrade gången den eftermiddagen. Jag kände när han kom och jag skrek av njutning. jag brydde mig inte vem som hörde och det var så skönt att hela kroppen skakade efter. Jag la mig ner bredvid Louis, igenom svettig. Han log och kysste mig hårt och pressade min fortfarande nakna kropp emot hans.

Dörren slogs upp och in kom Harry. Hans ögon vart stora när han tittade mot mig och Louis. Han öppnade munnen för att säga något men vände sig snabbt om och stängde dörren efter sig.

- fuck, sa jag och klädde snabbt på mig.

Louis gjorde samma sak och sedan rusade jag ut genom dörren. Harry var längst bort i korridoren och på väg ner med Zayn, Liam och Niall. Jag kände illamåendet och blev helt yr. Louis hade tagit min oskuld och nu skulle Harry berätta för alla andra och sedan skulle Justin få veta. Jag sprang in i Zayns lägenhet och hittade mobilen. klockan var halv fem.

- fuck, sa jag igen.

Jag satte på mig nya kläder och satte på parfym då jag inte hann duscha. Jag sprang ner för trapporna men killarna var borta. Jag vinkade in en taxi och berättade adressen. När jag kom fram var det försent. Harry stod med Justin framför sig. Jag kände mig yr igen och började gå mot dom.

- Hej, sa jag svagt.

Justin kramade om mig och kysste mig som vanligt. Harry hade inte berättat men det var bara en tidsfråga innan han gjorde det.

 

Harrys perspektiv

 

Jag kom igenom dörren och såg Alison och Louis ligga nakna emot varandra. Jag tänkte säga att Louis var oansvarig och jag tänkte fråga Alison vad hon skulle göra med Justin men jag kunde inte få ut ett enda ord. Jag vände mig om och stängde dörren. Precis då kom dom andra ut och satte fart mot lägenheten jag nyss lämnat.

- Ehm kan vi inte gå till starbucks? Louis är inte hemma.

- Är inte Alison hos någon av er?, frågade Zayn.

- Hon är väl med Justin, skrattade Niall.

- Visst kom så går vi, sa Liam och jag hörde hur dörren öppnades bakom oss.

Jag visste att jag inte hade tid att förklara för Alison. Hon gick in i Zayns lägenhet och sedan var vi nere för trapporna helt plötsligt. Vi försvann ner och ut på gatan. Liam satte sig i bilen och körde iväg oss. Eftersom fansen bokstavligt sprang efter oss så va vi tvungna att gå sista biten och låta en säkerhetsvakt lura bort dom. Vi älskade våra fans det var bara det att dom var för galna. Vi skulle gå förbi ett hotell när Justin kom ut. Han hälsade och jag sa åt dom andra att gå före. Justin och jag små pratade lite och sedan kom Alison bakom mig och log svagt osäker om jag sagt något. Justin hälsade på henne och jag visade att jag inte sagt något. Och att jag verkligen behövde prata med henne.


Postat av: Sara

fett bra

Date:2012-02-25 / Time:23:47:04
Hemsida: http://powersara.blogg.se/
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: