GBU Kapitel 30. cellphone

- Justin jag måste berätta något.

- Shoot me baby, svarade han glatt.

- Jo jag låg med Louis.

Det tystnade på andra änden. Jag blev rädd och kunde se rubriken på tidningen imorgon. Hjälpte det att jag inte setts av papparazzin så mycket som jag brukar? Jag var rädd och hjärtat gick i hundra åttio. Snälla svara tänkte jag.

- Hej då Alison


 

Jag stirrade på telefonen i min hand. Han hade svarat varför var jag då så besviken? Jag visste att han skulle lämna mig ändå kände jag hur hjärtat brast i tusen bitar i bröstet. Hur tårarna strömmade ner och jag såg hur händerna skakade. Jag kände knappt något annat än den verkande smärtan bröstet. Tur att jag satt ner på min säng annars skulle jag ha svimmat det visste jag redan nu. Mina tankar åkte iväg och på något sätt lugnande jag ner mig själv. Jag la mobilen på sängen. Jag gick ut till vardagsrummet, Zayn var inte där men däremot var hans dator det. Jag suckade och gick ut för att springa ner en våning och knacka på hos Niall. Han öppnade inte. Jag gick till den enda jag kom att tänka på... Louis. Han öppnade med ett leende men när han såg mig kom jag på mig själv att fortfarande skaka och gråta. Jag torkade bort tårarna.

- Får jag komma in?, frågade jag.

- Ja visst, sa Louis.

Med ens kände jag av ålders skillnaden. Jag kom in och såg att Louis varit i full färd med att äta middag. Smutsiga kläder låg runt omkring i vardagsrummet och disken var staplad. Jag satte mig i soffan och Louis kom direkt med en kopp te. Jag drack snabbt eftersom jag hatade te men jag ville inte tacka nej.

- Så jag antar att du berättade.

Jag nickade men hörde snart en dörr ryckas upp. Harry kom in stormande med sin laptop i famnen. Han stannade när han såg mig men vände snabbt dataskärmen mot oss.

 

Are they over?

 

We have seen Alison McGomery being friends with One Direction. Since Justins last trip to Canada we found out the secret relationship between Bieber and McGomery.

No one have really found out if they where a couple but no we saw Justin coming out the hotel with tears and his cellphone pressed against his face. Our sources think that the McGomery girl finally broke the pop sensations heart.

 

Now we saw Bieber with packed bags and leaving for Spain which he was suppose to leave to in two days. What have happened and will McGomery be able

to answer to our questions next time we see her?

 

Jag stönade och slog händerna för ansiktet. Justin skulle lämna mig för evigt.

 

Justins perspektiv

 

Jag hade gått ut ur hotellentrén när Alison berättat för mig. Tårarna hade strömmat upp direkt. Jag älskade henne och hon gick och låg med honom. Såklart hade papparazzis kommit och Kenny hade blivit att hjälpa mig. Scooter hade pratat med mig direkt men jag hade inte sagt ett ord. Vi bestämde att åka redan idag, samma kväll eftersom jag egentligen skulle vara ledig nu. Jag skulle bara åka och jag visste redan att nyheten kommit ut när jag gick från taxin till flygplatsen. Tårarna var borta men smärtan var kvar. Mobilen pep till var femte minut och jag orkade inte bry mig. Antingen var det Ryan, Chaz, Jasmine, Selena, pappa eller ännu värre Alison. När jag steg in i flygplanet tog jag upp mobilen. Mycket riktigt. Ryan, Chaz, pappa, Selena, Jasmine men det var inte Alison det var Zayn. Jag tittade igen det lite snabbt. På tre timmar hade hon gått från super glad till att bara sitta i soffan. Zayn beskrev hur mycket hon saknade mig. Behövde mig. Hur ensam hon faktiskt var. Jag svarade inte försen på sista. Det hade hon skrivit själv

 

Look Justin I don't need you to forgive me. But one chance to explain please. I will always love you and it haven't been easy and it won't be either. But don't leave me with death treaths and crazy fans when I will never stop loving you. I know my mistake.

I love you forever XX your Alison

 

Jag rörde vid knapparna snabbt och smidigt. Sedan innan jag skickat kom ännu ett sms. Från Zayn igen. Jag skummade igenom vad han hade skrivit innan jag hittade en länk till ett instagram. Det var Alison. Röd gråten och log mot kameran med händerna format som ett hjärta. Jag log och skickade till Alisons mobil. Flygplanet lyfte och det sög som vanligt till bakom naveln. Jag vet inte hur jag kände men jag var besviken men lycklig.

 

Alisons perspektiv

 

Jag såg Zayn sitta lutade över mobilen. Jag ville slå till honom men jag visste att han hjälpte mig på något sätt. Det hade alla killarna gjort. Niall hade stått för maten, Liam och Zayn gjorde något för att få tag på Justin och reda ut det här. Louis och Harry satt vid datorn och försökte svara på så många frågor som vanligt. Jag tittade mot Zayn och såg hur han för ett ögonblick log. Sedan visade han mig mobilen.


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: