For Sickness Kapitel 39

- Jag älskar dig av hela mitt hjärta det är därför jag inte vill att du ska gå igenom det här.
- Om du verkligen älskade mig skulle du inte lämna mig, snyftade hon fram.
Hon gick förbi mig och slängde igen dörren. jag ville inte att det skulle sluta så här...

- Ryan nu stiger du upp, skrek Selena och drog ur mig ur sängen så jag ramlade ner på golvet och slog i axeln. jag total ignorerade smärtan och bara tittade trött upp på henne. Mina ögon var röd svullna, jag var snorig och jätte äcklig eftersom jag legat i sängen i tre dagar. jag visste inte och jag ville inte veta av att Liam gjort slut med mig. alla har smsat mig som galningar. jag hade till slut stängt av den och låst in mig på rummet tills Selena hittade nyckeln. Hon tittade trotsigt på mig och jag torkade av snor på ärmen av min pyjamas.
- Euw ditt äckel!, sa hon och jag började skratta innan jag brast ut i tårar igen.
Selena satte mig upp och sedan kramade hon om mig.
- I know how it is to be heart broken, viskade hon. Men jag vet vad som botar!, hon sken upp.
- Sh-Sh-Shopping, snyftade jag fram och hon nickade.
- Men först ska du duscha, sa hon och puttade in mig i badrummet.

När jag kom ut kände jag mig fräshare och jag såg mycket bättre ut. jag hade fått tillbaka färgen och svullnaden hade gått över. mina läppar var röda efter det varma vattnet och håret var fylligt igen och hängde i en stor lejonmann runt mitt huvud. Selena hade lagt fram kläder som jag snabbt gled ner i och sedan sminkade jag mig lite lätt och tog min väska. jag sprang ner och hittade Sel framför dörren. Hon log mot mig ohc när vi steg ut tog hon min hand. När vi gick in i centrum så var det skönt. den friska luften gjorde underverk och jag kände mig som en ny människa fast med mer smärtor än före. När Liam gjort slut så hade jag rymt hem till Selena men när jag hade shoppat skulle jag hem igen.
- Ryan vart ska vi gå först?, frågade hon och log stort som på ett upprymt barn som skulle till disneyland för första gången.
- Jag följer dig så du väljer, sa jag och skrattade när hon klappade händerna och tittade på vilka val vi hade.
vi gick in i fem olika affärer och när vi satte oss på starbucks så hade vi båda minst tio påsar. Vi skrattade och pratade medans vi drack våran latte och åt våra blåbärs muffins. Ingen hade reagerat så mycket att vi kommit in och servitrisen var riktigt snäll. En femton årig flicka med blått hår och svarta läppar. hon var verkligen pratglad och hade många frågor. efter ett tag när vi hade för ont i magen att skratta mer bad vi henne att slå sig ner hos oss och sedan började förhöret. Hon frågade om allt mellan vart vi handlade till hur det kändes att vara känd. vi svarade och log och innan hon var tvungen att gå tillbaka till jobbet.
- Det var trevligt att möta dig...
- Elvira, sa hon och log.
- trevligt att träffa dig Elvira, sa Sel och log mot henne innan hon gav Elvira en kram.
när vi gick ut för att shoppa ännu mer så gick Sel nästan in i Harry. Jag log ursäktande innan jag drog med henne bort. Jag sa inte hej eller något utan jag bara gick och när jag log såg jag att han saknat mig men jag hade inte vågat möta mina känslor så jag hade gått. Vi skyndade oss att shoppa klart sedan tog vi en taxi som lämnade av mig först. Jag tackade för skjutsen och sedan låste jag upp. Jag slängde påsarna in på min dubbelsäng och sedan kollade jag posten. inget nytt förutom en tonårstidning som jag snabbt bläddrade igenom och sedan där låg det. ett brev från någon. det stod inte vem det var från.

Ryan

Jag vet att du antagligen inte pratar med någon förutom Selena nu men du måste förstå att Liam var en dåre som lät dig bara gå iväg. Jag är ledsen för allt som vi gått igenom och jag hoppas att när du är redo att prata igen att du söker upp mig. Jag skriver inte vem jag är men du har möt mig i dag och Jag saknar dig Lill Tejejen

Jag log det var Harry. Sedan hittade jag ett foto längre ner i kuväret och jag var tvungen att le.

Jag la undan brevet och slängde resten av reklambladen. Jag slog på tv:n och åt på en macka och sedan somnade jag när jag ätit upp.

Postat av: Sara

aw my gosh, hot boys :D

Date:2012-01-11 / Time:22:52:38
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: