Ett år innan jag dör del. 16

Jag älskar dig Jenny snälla kom tillbaka!
Niall... Niall...Niall...Niall... Niall...
vänta jag lever, jag andas, jag finns kvar. jag måste till Niall.
jag hostade och slog upp ögonen. ljuset stickte sig i mina ögon men han satt där och i rummet satt även Zayn och Louis. vad var klockan egentligen?

 

Jag blinkade men kunde inte se bättre. Jag hostade lite så deras blickar vändes mot mig. Jag försöker prata men halsen var jätte torr. Niall kom snabbt till min sida följd av Zayn medans Louis satt kvar på sin plats vid det lilla bordet. Niall kramade om mig och kysste mig som om vi inte hade sett varandra på flera veckor. Zayn kramade om mig hårt och gick sedan och hämtade vatten åt mig. När jag svalt tre glas vatten så kunde jag äntligen prata igen men Nialls tårar oroade mig, även bristen på två bandmedlemmar gjorde det.

- var är Harry och Liam?

- Dom är och anmäler din pappa, svarade Zayn nästan lite för snabbt.

- Han kom igång rätt snabbt och sedan rymde. Liam sa att du blivit misshandlad av honom länge... han hörde det från Niall. Vi vill hjälpa dig. Men han riktade in ett bra slag på Harry och mig också, mumlade Louis.

- Hur mår du?, frågade jag snabbt ännu mer oroad.

- Mått bättre, dom fick sy något så jag måste vila i några dagar därför sitter jag här.

- Men Lou du borde ligga i din egen säng, protesterade jag.

- Nej han knivhögg dig. Hur kan jag ligga i mitt rum och undra om du mår bra?, han nästan skrek.

Knivhuggen? Jag fingrade på smärtan och märkte nu att ärret under bandaget kändes irriterande under fingrarna. Smärtan ilade i kroppen. Jag slutade fingra på det och bleknade säkert för Niall tvingade Zayn hämta sjuksköterska.man såg klart och tydligt att båda var oroliga och inte visste vad dom skulle göra... vad hade egentligen hänt medans jag sov?


kort kapitel jag vet men jag hinner inte skriva mer och det kommer inget försen på onsdag kväll om jag har tur att kunna skriva annars blir det torsdag eftersom jag har klassresa att åka på :/

hoppas att ni stannar och läser ändå!♥


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: