Ett år innan jag dör del. 25

- kommer du inte ihåg något alls?, frågade jag.
- nej bara alla mardrömmar, viskade hon.
- och vad visar dom?, frågade jag och kramade om henne.
- framtiden, viskade hon.


Jennys perspektiv
 
- ursäkta vad säger du?, frågade Niall förvirrat.
-  du vet när Lory sa att jag ändå skulle dö på flygplatsen. Tja jag såg det i en dröm faktiskt. Men den slutar olika. och på senare tiden så har jag börjat drömma om din död och dom andra killarna. Danielle och Eleanor har också dött men det är inte min mening okej. Lory och jag brukade skämta om att jag var synsk men tänk om jag faktiskt är det?! Jag menar jag dör i varje dröm jag haft sedan jag träffade dig men du var med i en dröm jag hade några dagar före jag träffade dig. Detta låter säkert sjukt men jag tror faktiskt att jag drömt om min egen död, sa jag och tittade ner i golvet.
- Jenny du ska inte dö, skrattade Niall och pussade mig på kinden.
- men det ska jag visste, klockan fem över ett den femte januari 2013. Vi är på ett torg eftersom du och killarna har en konsert sak där. Och du och Zayn kommer stå bredvid varandra och kommer vara det sista jag ser innan jag dör. Du kommer springa fram till mig och be mig att inte dö och säger att allt kommer bli bra fast sen blir du också skjuten men det finns ett annat slut och det är att mördaren skonar dig.
- Jenny du måste skämta, fortsatte Niall med ett lågt skratt.
- Men det gör jag inte!, skrek jag och stormade ut ur rummet.
Jag sjönk argt ner på stranden. den varma sanden brände mina bara ben men jag brydde mig inte. Tack och lov hade jag somnat i mina jeansshorts och ett linne. jag la mig ner och kunde höra hur sandkornen knastrade under mitt huvud när jag tittade upp på den blå himlen. Det var verkligen vackert här på Hawaii.
Jag suckade och tittade på havet.
det kom stadiga vågor hela tiden som gjorde att kallt vatten svepte över mina ben. det var skönt och att titta på klockan så var det inte så sent heller. det hade inte ens börjat mörkna på himlen men luften var svalare. Det var en massa turister på stranden, en del badade, en del surfade och den stora mängden tjejer solade. jag visste inte vad jag ville göra. Jag lekte lite med sanden och vattnet innan jag tröttnade och ställde mig upp. Hotellet som vi bodde på låg precis vid stranden, det var stort och jätte fint med många fönster. Hela byggnaden såg prydlig ut i solskenet men jag såg alla människor som sprang runt där inne. Vilken våning hade jag sprungit ifrån egentligen? det enda jag kom ihåg var alla trappor och hur ont jag hade i magen. 
Jag borstade bort sanden och gick upp mot stan. Den var ganska stor men inte som London. Jag log mot alla som vinkade glatt till mig. vissa kom fram och pratade lite med mig även om jag var helt okänd för dom. antligen Directioners. Jag kom till en liten affär som jag gick in i, dels för värmen som nästan dödade mig och dels för folket som ville prata med mig. visst jag älskade att vara med folk men det hade varit en anledning till varför jag satt eller stod bredvid Lory och Lark när dom pratade med folk. jag var bara inte bra på att små prata.
inne i affären som var full med surfbärdor och en liten kyldisk så var det inte en enda person där. jag gick fram till kyldisken och tog fram en cola jag gick till disken och hoppades att det skulle komma någon och såklart gjorde det de. En kille som var lika gammal som jag kom ut, han hade brunt hår ner till axlarna, starka kindben och väldigt solbränd. Han hade gröna ögon och ett snyggt leende. Jag betalade och över vägde om jag ville ut igen eller om jag skulle hitta på en ursäkt att stanna inne när han avbröt mitt tänkande.
- Du är inte här ifrån eller hur? Jag heter Luke Williams, log han.
- Jenny, s ajag kort och sträckte fram handen som han skakade.
- vill du hänga med och surfa?
- jag kan inte surfa, skrattade jag.
- jag lär dig, blinkade han och visade mig in genom en dörr.
det var lagerrummet och sedan valde han ut två surfbrädor efter att ha stirrat på mig i någon minut. vi gick ut bakvägen och kom till en blå pick-up bil. Han la upp surfbrädorna och visade att jag skulle in på andra sidan.
jag nickade och hoppade in i bilen samtidigt som jag drack lite.
 
När vi kom till stranden så var det lite mindre folk men mera var och surfade. jag log mot Luke när han räckte fram sin hand. Jag höll min egen bräda under armen men att ha hans hand i min var faktiskt lite gulligt. Luke släppte sin bräda mitt på stranden och jag följde efter,
- Okej ställ dig på brädan, log han.
- men..
- litar du på mig?, frågan fick mig nästan att ramla men jag nickade ändå.
Jag ställde mig på brädan och så trixade jag lite som man gjorde med en skatebord fast utan att brädan rörde på sig. Luke skrattade och ställde sig på händerna på brädan innan han lipade mot mig.
- Show off... nu då?, skrattade jag.
- paddling, log han större.
Vi tog brädorna mot det grunda vattnet och jag kände salt lukten och havet som stänkte mot min hud. han visade hur jag skulle paddla, jag följde efter. Med Luke som hjälp kunde jag stå efter en timme. såklart höll han fortfarande i brädan men jag stod på den, jag tittade ner på honom och log stort innan jag föll i vattnet. 
- du gillar att ramla, log han och hjälpte mig upp.
- japp du vet jag är professionell i det, blinkade jag.
- Prova att paddla ut och sätt dig på brädan innan du ställer dig okej? jag kommer vara bredvid dig.
han satte fast en lina till surfbrädan om min fotled och gjorde sedan det samma med mig. jag hade fått låna en tröja av honom  som jag nu rättade till. jag paddlade ut och väntade på vågen precis som Luke bad mig göra. Han skrek över havets brus när jag skulle vända och paddla med vågen. snart satt jag på brädan och kunde vågen vibrera under mig. jag satte mig på huk innan jag försiktigt ställde mig upp och balenserade. det var riktigt svårt och jag stod bara upp i några sekunder innan jag ramlade av. jag var inte alls rädd att träffas av brädan. snart låg jag uppe på stranden med Luke över mig. såklart hade brädan slagit till mig.
- mår du bra?, frågade han och jag föreställde mig hur jag såg ut.
blek, sandig med blåaktiga läppar. jag skrattade och nickade såklart mådde jag bra jag skulle ju ändå inte dö än. då hände det hans varma kropp la sig över min och våra läppar samlänkades. Han kysste mig och jag kysste honom tillbaka och det kändes bra. det var inte alls som när Niall kysste mig. Detta var mer vilt, mer obekymrat om någon såg. Jag gillade Luke men inte på det sättet därför puttade jag undan honom.
- Luke jag har pojkvän, hann jag säga innan någon slog ner honom från mig.
Zayn stod över mig och drog upp mig i hans famn.
- mår du bra?, frågade han och drog undan mitt hår som såg ut att hänga löst. jag nickade och log medans jag begravde mitt ansikte mot hans bröst.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: