Ett år innan jag dör del. 28

- tack för att jag får äta här, log jag och tänkte på stackars Niall som jag lämnat.
maten var enkel det var makaroner och ostsås vilket var väldigt gott, Luke och jag satt i soffan medans Matilda satt vid matbordet. vi små pratade lite och jag gillade verkligen den här familjen.

 
det mörknade och blev kyligt. för att vara juni, för att vara i hawaii blev det kallt och jag visste inte om jag fortfarande var sur på Niall eller inte. Luke log mot mig.
- du kan sova över här om du vill, log han.
- men din mamma då?, frågade jag.
- hon jobbar natt och kommer inte hem försen sju imorgon bitti så det blir bara du och jag, log han flörtigt.
jag nickade och skickade ett sms till Zayn om att jag stannade hos Luke. Han skulle berätta för Niall och det fick han gärna göra för mig. detta kändes lite som payback även om Niall var helt perfekt mot mig.
 
 
När vi låg i dubbelsängensög det till i magen och jag visste direkt vad jag ville ha. så när Luke hade somnat skrev jag en liten lapp och lämnade rummet. jag sprang upp mot hotellet eftersom Luke och hans mamma hade som ett hus bredvid och sedan ställde jag mig i hissen. jag hade bara på mig Lukes stora tröja och ett par trosor. jag hade glömt klänningen men det gjorde inget jag gillade det ändå inte. hissen stannade och jag sprang fram till Niall och min dörr. jag tvekade lite innan jag knackade på. jag hörde ett stön och en suck innan dörren låstes upp och Niall stod i dörröppningen, halvt i sömnen och i bara kalsonger och ett linne. Jag kysste honom hårt samtidigt som han drog in mig på rummet. Niall låste dörren och satte sig ner i sängen där jag stod framför honom. han satte händerna på min midja och jag satte mig i hans knä med ansiktet mot honom. han log stort och kysste mig igen,
han drog ner oss så jag låg över honom innan jag kysste honom ner mot hans hals och slet av honom linnet. Han rullade runt så han låg över mig innan han drog av mig Lukes tröja. Han log flörtigt innan hans läppar smällde emot mina. hans hand trevade sig ner i mina trosor och han stoppade in två fingrar i mig så jag stönade. han böjde sig sedan neråt och slickade av mig från navel och upp mellan mina bröst. han drog upp handen och började massera mina bröst så att jag stönade igen. sedan drog han ut fingrarna och slikade av dom. jag log stort och tog mitt övertag genom att rulla runt igen och jag satte mig på hans mage innan jag steg av och försiktigt tog av hans kalsonger. min hand åkte ner och började runka av honom innan jag försiktigt böjde mig ne roch gav honom en avsugning som han stönade av. jag tog av mig trosorna och nu var vi båda två helt nakna. Niall satte på sig kondomen och jag gled sakta ner över honom och började sakta rida av honom. han satte händerna på min midja och rörde min kropp snabbare. jag andades häftigt och lyssnade med njutning när han stönade om och om igen.  jag öppnade ögonen och klev av honom och kysste honom hårt, jag blev lätt överraskad när han vände mig och trängde in i mig igen. jag stönade till när han körde snabbare och jag satte mina händer på hans rygg. jag borrade in naglarna och viskade med sammanbitna tänder att han skulle gå hårdare. han lyssnade villigt på mig och gick även snabbare. jag stönade och lät honom sköta jobbet. Jag kände hur han kom och hur mina muskler spändes och jag skrek av njutning innan hela jag slappnades av med ett leende på läpparna. 
den natten sov jag glad i hans famn. jag kände mig trygg igen och leendet på läpparna var fortfarande inte borta.
 
på morgonen var det dags att gå ut igen. Niall och jag klädde snabbt på oss, han tog på sig ett par blåa chinos och en ok tröja som han lånat av Zayn. själv satte jag på mig ett par shorts och ett linne. värmen var tillbaka och innan vi lämnade rummet så kysste jag min pojkvän på munnen.
det första som hände när vi kom ut ur hotellet var alla fansen som ville ha autografer, bilder eller kramar. jag lät killarna ta hand om det och gick och väntade i bilen. ändå kunde jag inte undgå hur killarna reagerade. dom blev mer sammanbitna.
vi åkte in till centrum och shoppade en liten del och larvade oss ännu mer. när vi äntligen bestämde oss för att äta så fick Niall beställa åt mig medans jag gick på toa. när jag kom tillbaka så hittade jag knappt bordet för alla tonårs tjejer som ville ha em glimt av killarna. jag ville vara själv med mina vänner så därför ställde jag mig på bardisken vilket var närmast och sedan tittade jag på alla tjejer,
- Hey! om ni låter oss ha hela dagen ifred så lovar jag att dom kommer sjunga för er ikväll. fem låtar och några autografer kom till stranden så kommer spelningen att hållas där klockan tio!
sa jag högt och ett illskrik gick genom publiken som snabbt lämnade lokalen.

Postat av: Ninjapower

OMG this is soo best! :'D

Date:2012-06-26 / Time:01:00:46
Hemsida: http://ninjapower.devote.se
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: