GBU Kapitel 42. Fine

- Jag bara undrade för efter vår lilla fest igår kväll har han varit försvunnen.

- Han drack väl lite för mycket och ligger däckad på något hotell, sa jag och hoppades att jag hade fel.

Jag kände hur någon klappade mig på axeln och både Kenny och jag reagerade. När jag vände mig om möttes jag av ett par leende ögon och rufsigt brunt hår.

- Zayn jag måste ringa tillbaka till dig, sa jag och la ner mobilen i min jeans ficka.

Louis Tomlinson stod framför mig med ett flin på läpparna och sin mobil i handen. Vad hade tagit åt honom att åka hela vägen hit?


 

Han log innan han vinglade till lite. Jag tittade på Kenny som fattade vinken och gick undan lite så jag kunde prata ostört med Louis, han hjälpte även med att hålla fans undan från oss. Lika bra det eftersom Louis verkligen verkade full.

- Louis vad gör du här du borde vara i London och hjälpa killarna med intervjuer och konserter och allt annat ni gör. Vad gör du här?!, sa jag kanske lite för argt eftersom han fick ett ledsamt uttryck i ansiktet.

- Jag bara kom för att se dig, sa han och följde min käklinje med fingret och gav ifrån sig ett skratt.

- Louis sluta, sa jag och slog undan hans hand.

- Alison jag älskar dig, sa han och lutade sig framför att kyssa mig.

Lukten av vodka, öl, whiskey och många andra alkoholer slogs mot mig när han öppnade munnen i ett leende. Jag puttade undan honom men den där känslan att veta att jag nästan kysst honom värmde min kropp. Jag ville inte ha känslor för honom men ändå hade jag. Dom var mycket starkare än dom jag hade för Justin också men jag ville vara med Justin, Justin var rätt för mig och det var inte Louis. Men ändå ville jag ha honom.

- Louis åk hem, sa jag och puttade undan honom en gång till.

Han skrattade glädjelöst innan han nickade. Han tänkte precis börja vingla tillbaka när jag tog tag i hans handled. Jag ledde honom med mig mot Kenny.

- En natt sedan åker jag med honom hem.

Kenny tyckte om idén och vi gick tillsammans till hotellet igen.

 

Justins perspektiv

 

När jag kommit till hotellrummet och sjunkit ner i sängen märkte jag att varken Kenny eller Alison fanns någonstans i hotellet. Jag hade ringt till mamma och frågat vart dom var hon hade svarat trött att dom var på stan. Natten hade varit lång och full med radiointervjuer och tv-shower och en signering som var jätte jobbig. Jag hade somnat på täcket och vaknade när solen sken in i mina ögon och Alison öppnade dörren. Kenny lämnade påsarna och jag log mot henne tills jag såg hennes följe. Louis. Min konkurrent i allting och nu stod han här framför mig i händerna på Alison. Jag tittade oförstående på henne ett tag innan hon suckade tungt och började förklara.

- Han är full och jag kan inte låta honom springa fritt på New Yorks gator ensam. Jag tittade efter nästa flyg hem och det är imorgon förmiddag vid elva. Jag följer med honom hem och ser till att Harry eller någon annan tar hand om honom rätt. Snälla Justin jag måste göra det här, sa hon och jag hörde hur nära gråten hon var. Även om inga tårar föll.

- Såklart du ska älskling kom tillbaka så fort du kan. Vi lämnar New York för LA imorgon kväll så kom och möt mig i LA, sa jag och kysste henne lätt på läpparna.

Hon log och nickade innan hon ledde in Louis till soffan där hon bäddade ner honom. Hon sjönk ner bredvid honom och dom pratade i ett mummel innan hon till slut tog min hand och vi gick ner till restaurangen och åt något tillsammans och pratade. Hon frågade en massa saker om natten som gått och hon nickade och verkade helt inne i samtalet men ändå hade hon hela tiden blicken mot dubbeldörrarna.

- Alison mår du bra?, frågade jag oroligt och la min hand på hennes varma kind.

- I'm fine, log hon till svar.


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: