GBU Kapitel 44. Trouble

Alfredo som fick ett samtal lämnade oss ensamma. Hon tittade in i mina ögon och jag tror att jag aldrig sett så mörka ögon förut. Hon log innan hon lutade sig fram och kysste mig snabbt innan hon la en papperslapp i min ficka och sedan försvann ut ur rummet. Vad skulle Alison säga nu? Nu när hon äntligen var hemma ett tag. hon skulle se nyheterna om det här. Jag hoppas bara att hon är trygg där hemma.

 

London

 

Louis händer åkte över min skakande kropp. Jag rös och mumlade mer då han plötsligt kysste mig rakt på läpparna så kraftigt att jag kände blodet komma ifrån min läpp. Hans händer trevade över min kropp och mina händer strök hans muskler. Jag kände svetten mellan oss och hörde Louis skratta innan han kysste mig igen.

 

Jag vaknade med ett ryck och torkade bort svetten från pannan. Niall sov bredvid mig och jag kände mig yr. Jag gick ut till köket där jag tog ett glas vatten. Jag sjönk ner i soffan och satte på Nialls laptop. Jag gick in på några bloggar jag följt ett tag nu och såg inget intressant, jag gick vidare till tumblr där jag såg en fråga som fick min hjärna att tänka.

Who's this girl that steals Bieber from Alison. I mean I don't like Alison but I rather have my baby with her than that black haired fame whore!

Den som ägde bloggen hade inte svarat. Direkt gick jag till en av Justin Biebers fans sida. Första inlägget var dekorerat med bilder av Justin som gick hand i hand med en flicka. Hon var ungefär samma längd som honom, hon hade svart kort hår, nästan svarta ögon och väldigt utmanade kläder. Justin pussade henne på kinden och smekte henne. Sista bilden hade hon tryckt upp honom mot väggen och dom stod och hånglade. Jag tryckte ner sidan. Jag mådde illa och istället satte jag tyst på musik och började skriva lite på en historia som jag hade på Nialls dator. Den hade varit där sedan jätte länge och den handlade om mig. Det var typ som en dagbok fast på en blogg som var låst. Jag skrev av mig riktigt mycket eftersom jag knappt skrivit något på länge. Jag skrev precis allt jag kände och mina fingrar rörde sig snabbt över tangentbordet. The Wanted började sjunga Glad You Came. Dörren öppnades och Niall kom in. Jag log lite innan jag publicerade och stängde ner sidan så bara youtube var kvar. jag vet inte varför men musiken lugnade mig även om den faktiskt inte var så värst lugn.

- Vill du berätta varför du så argt slår på tangentbordet?, skrattade han.
- Nej men kolla här, sa jag och tog upp Bieber bloggen igen.
Niall tittade igenom den lite snabbt och drog sedan in mig i en kram.
- Egentligen ska jag inte säga något eftersom jag bedrog honom med Louis.
- Du gjorde vad?!, jag glömde att Niall inte visste.
- Jag låg med Louis därav missfallet förut i stugan, sa jag och drog på munnen.
Niall ställde sig upp han var arg och sårad och sedan sprang han ut ur lägenheten. jag visste inte vad jag skulle göra men jag skrek efter honom. jag hörde dörren smällas igen och jag brast ut i gråt. jag hörde snart hur någon i någon annan lägenhet skrek. det förvånade mig inte att jag hörde det eftersom det var tre på morgonen och hela huset var tyst. jag hörde flera röster nu. snart tystnade dom och jag försökte sluta gråta men det gick inte. Snart kom Louis in genom dörren. Han skyndade fram till mig och höll om mig hårt tills min andning var normal och tårarna slutade komma.
- Föelåt Louis, sa jag och slog armarna om honom.
- It doesn't matter Love, svarade han och ströck mig över håret.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: