GBU Kapitel 45. Tomorrow

- Förlåt Louis, sa jag och slog armarna om honom.
- It doesn't matter Love, svarade han och ströck mig över håret.

 

Louis höll mig hårt och jag hörde hur folk kom och gick utanför lägenheten. Det var nästan aldrig så att man hörde folk gå förbi men klockan var sent och även om solljuset snart skulle komma kändes det overkligt. Jag tittade upp i Louis underbara ögon.

- Jag orkar inte med det här längre, mumlade jag.

- Vad då för nåt?, frågade han och la sin hand på min kind.

Hans hand var så varm eller var det jag som var kall. Det var varmt i lägenheten. Jag kanske höll på att bli sjuk.

- Allt. Fansen har blivit värre mot mig både era och Justins. Dom enda som faktiskt pratar med mig är du, Hanna och killarna. Det enda jag kan fokusera på är musiken och er. Jag orkar inte, mumlade jag som svar.

- Du behöver inte orka med det men snälla låt mig hjälpa.

- Det är därför det inte går Louis. Jag är inte dig. Du har jämnt haft det enkelt!

Louis kysste mig snabbt men romantiskt. Jag lät honom men när vi släppte varandra hördes stegen igen. Jag ställde mig upp och visade till Louis att han skulle sitta kvar. Jag hade blivit på lite bättre humör efter kyssen. Jag visste nu exakt hur jag kände och jag måste såklart såra en av dom till slut. Jag öppnade dörren och tittade ut i den tomma korridoren. Sedan tittade jga mot trappen och såg Harry komma emot mig upp. Såfort han kom upp hoppade han runt som i en dans. Han hade på sig solglasögon, en fejk mustacsh och något i händerna som jag inte fattade vad det var. Han hade en snygg grön tröja på sig och jeansen så långt nere att du såg kanten av hans kalsonger. Han log mot mig och lipade lite innan han började springa mot mig med saken över huvudet.
Jag började genast skratta innan han drog in mig i en kram och vi båda snubblade in i lägenheten och landade bredvid Louis i soffan med Harry över mig. efter vi skrattat klart och Harry inte längre låg på mig så satt jag emellan dom i soffanmed en filt runt om oss och såg på en film. klockan var närmare fem på morgonen och filmen var ganska tråkig fast ändå kunde jag inte somna. Mina tankar var överallt.
- Är Niall sur på mig?, frågade jag.
- lite men som sagt du berättade inte om din relation med Louis, sa Harry.
- Jag ville inte att det skulle gå så långt, sa jag lättsamt och kramade om Louis hand.
- Okej men vi åker till LA med dig vi ska ha några intervjuer och radioprogram så vi följer med men då måste du lova att välja mellan Louis och Justin. jag vet hur du pendlar, log Harry flörtigt.
Louis himlade med ögonen.

 

Justins perspektiv

 

Scooter och mamma satt och pratade med mig om Rebecca. Flickan med det korta håret och dom mörkaste ögonen jag sett. Hon hade dumpat mig efter mitt bråk med Alison och sagt att hon bara utnyttjat mig. Jag blev sårad men kom över det. Där emot tog det längre tid för Scooter och mamma som fortfarande tjatade på mig. Alfredo sa inte så mycket om det men jag visste att han var besviken på mig. Alison skulle komma imorgon det hade hon åtminstone sagt på sms. Hon hade varit arg och jag förstod men allt jag tänkte på var Louis. Hon hade även meddelat att hon skulle berätta något intressant. Kanske äntligen kan alla hemligheter mellan oss försvinna?


Postat av: Mai

BILDEN!! Asså gud jag dör xDDD haha.

Bra kapitel :')

Date:2012-03-24 / Time:13:58:20
Hemsida: http://powersara.blogg.se/
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: