GBU Kapitel 33. Set Fire To The Rain

Jag vaknade nästa dag och första tanken var: Jag kanske borde vara ensam? Jag släppte tanken och såg att jag fått sms från Selena som sa att hon skulle till spanien idag. Jag svarade att jag kunde hämta henne på flygplatsen. Hon svarade med ett okej och sedan en tid. Jag rusade mig att göra mig i ordning och sedan skjutsade Kenny mig.
Jag gick igenom Londons långa gator med Nialls ipod i öronen. Såklart hade jag lagt in en egen spellista eftersom vi två hade ganska lik musik smak men jag hade ändå fler favorit låtar än han. Jag drog fram mobilen och gick in på tumblr. KÄndes som år sedan jag var inne och det var säkert det också. Det första jag såg när jag kom in på min sida var spamningar om folk som började följa mig. jag följde alla där och kolla listan hur många följare jag hade. det var säkert 289 eller nåt men när siffran 367 kom var jag nära att svimma. Jag blev mest beundrad över att dom flesta var 1D bloggar. Jag tittade runt och rebloggade ganska mycket och sedan tittade jag upp ingen var där. på hela gatan. okej klockan var cirka sju, One Direction skulle ha sin konsert om fem minuter men kom igen. var är alla femtio-åringar som skulle vara fulla eller någon hund eller katt tant som skulle ut med djuren? Jag tittade runt en gång till. Nej fortfarande tomt. Jag började små sjunga på låten som spelades högt i mina öron. Det var Rolling in the deep av Adele. Jag fortsatte med att titta runt på tumblr.
När jag plötsligt gick in i någon så ramlade jag hårt på marken och mobilen landade och gick sönder mot trottoaren. Jag svärde och tog upp den för att sätta ihop den igen. Inget funkade och det var då jag tittade upp. Flickan jag gått in i stod och stirrade på mig där jag låg på alla fyra.
- Förlåt att jag gick in i dig jag såg dig inte..... Kan jag hjälpa dig?
Flickan stirrade på mig. hon hade midje långt blondt hår, ett rosa linne och en blå kofta med ett par rosa mysisbyxor. hon hade tre halsband på sig och ett diadem. Hon hade tandställning och ett flertal fräcknar.
- Jag är Alison behöver du hjälp?, frågade jag igen.
- Nej jag är ny här och försöker hitta hit, sa hon och pekade på kartan.
- Jaha One Direction fan kom jag hjälper dig dit.
- Tack jag är Hanna föresten. Jag kommer från Canada. Stradfrod.
- Det är verkligen vackert där. Jag bodde där förut jag tror inte att jag har sett dig.
- Jag är ganska osynlig av mig så det förvånar mig inte. Men jag var där när du brände huset. JAg bodde bredvid dig hela tiden. Fast jag är ett år yngre så det kanske inte är så konstigt. Men du var min idol verkligen.
- Tack antar jag, sa jag och log stort mot henne.
Vi gick och pratade och jag stängde av musiken och Hanna höll på att fixa min mobil. Vi pratade och pratade och snart stod vi framför konserthallen och vi hörde dom ända ut. Paul stod där och log mot mig.
- Så du har fått en vän.
- Ja skulle du kunna hjälpa oss in. HOn har biljett men allt är stängt.
- Såklart.
Vi följde efter honom in på baksidan samtidigt som killarna började köra covers. Hanna pratade med Paul och jag gick bakom och log som ett fån. Hanna var verkligen trevlig och vi hade många saker gemensamma. NÄr vi kom in bakom så sprang killarna ner för paus. Hanna nästan svimmade och jag tog emot henne och hon började skratta så killarna stannade ohc tittade mot oss. NIall hoppade fram mot oss och kramade om mig snabbt. Zayn och Louis mosade mig och pussade mig på kinderna medans Liam och Harry var dom enda normala som hälsade på Hanna först. Hon hoppade runt och var överlycklig medans killarna pratade med henne fast hon var så otroligt lugn. Snart hoppade Niall på henne och gav henne världens kram.
När alla hälsat och pausen var slut så gick vi upp på scen. Killarna hade tvingat med mig och Hanna. Jag tittade på henne när alla fansen skrek. Hon var inte det minsta rädd eftersom NIall hade armen runt henne. Jag tyckte synd om henne för så många skulle hata henne.
- Nu ska våra tjejer göra en cover ni alla känner igen.
Såklart hade killarna övertalat Hanna om att sjunga. Hon hade valt Set fire to the rain. jag kunde den så när låten började så nickade hon och lät mig börja
I let it fall, my heart,
And as it fell you rose to claim it
It was dark and I was over
Until you kissed my lips and you saved me

Hanna tog nästa och på refrängen sjöng alla med. Jag dansade och hoppade runt med Niall. Jag skrattade och sjöng nästa vers tillsammans med Hanna som sjöng helt otroligt. Jag kom att Harry hade en tjej på G precis som NIall och la på minnet tat fråga dom senare.

'Cause there's a side to you
That I never knew, never knew,
All the things you'd say,
They were never true, never true,
And the games you play
You would always win, always win.

sjöng jag och sedan sjöng alla med igen. Killarna sjöng klart låten och vi möttes av varma applåder och heja rop. Jag var lycklig och tog med Hanna bakom scen efter att killarna tackat oss för vi sjöng. HAnna hyperventilerade och var jätte glad. Hon sjöng helt perfekt.
- Kan jag få ditt nummer så håller vi kontakten.
- Visst, hon tog min mobil som hon lagat och la in nummret och gjorde så jag följde henne på twitter, tumblr och la till henne som vän på facebook.
- wow du har många konton.
- Du med, skrattade hon.
Vi sa hejdå och sedan gick jag hem för att vänta på att killarna skulle bli klara. det var ikväll som vi skulle till Harrys stuga och där skulle vi vara tills jag åkte till Spanien. Men jag tror att mina känslor för Justin svalnar. Han har ignorerat mig och det kanske är lika bra att inte åka?

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: