For Sickness Kapitel 4

men Chaz verkade förändrad. mer hård och inte lika snäll och godhjärtat men det var från kyssen som jag och Justin hade haft. men jag visste inte om Chaz gillade mig eller om han ville göra Justin avundsjuk. Jag kanske inte kände Chaz överhuvudtaget

Den här veckan hade varit otroligt jobbig. Alla känslor och dansen. Pappa hade listat ut att det var något men jag svarade aldrig på hans frågor. däremot brydde sig inte "mamma" sådär jätte mycket om det eftersom hon jämnt var borta och sedan pratade vi nästan aldrig när hon väl var hemma. Chaz och jag skulle snart ut på våran tredje dejt. Han hade gått tillbaka till sig själv nu och var jätte trevlig igen. Jag gillade honom verkligen mycket fast vi inte hade kännt varandra så länge. Däremot hade jag problem med Justin. Eftersom vi hade kysst varandra tre gånger så kände det nu ganska pinsamt att vara med honom med dom andra. Eftersom Chaz oftas ville sitta och gulla nu när dom andra visste så pratade jag knappt med Justin. däremot när vi var själva var det som om inget hade hänt. Däremot vart det jobbigt när vi var alla fyra.
- Är du klar?
Jag vände mig om och möttes av ett stort leende. Jag nickade och kysste honom. Jag låste rummet och sedan ytterdörren innan jag tog Chaz hand och vi gick.
- Vad vill du göra?, frågade han och la armen runt mina axlar.
- Hm.... överraska mig, sa jag med ett stort leende.

När vi gått ett tag så stannade Chaz mig. Han kysste mig innan han satte på mig ögonbindel. Vi fortsatte gå. med Chaz bakom mig ledde han mig in i en byggnad. Det pirrade i magen när han försiktigt tog av bindeln.  Framför mig var en basketplan. Korgarna stod ensamma på vardera sida av rummet, linjerna på golvet syntes knappt, det var grått och gammalt men samtidigt väldigt mysigt.

Chaz kastade en basketboll till mig. Det var jätte länge sen jag spelade basket. Jag dunkade den några gånger i golvet innan jag kastade den som jag missade med några millimeter. Jag tog upp bollen igen och Chaz ställde sig bakom mig. Han satte ena sin hand på min midja och den andra på ena min hand. Han viskade sakta hur jag skulle göra samtidigt som han kysste mig på halsen. Jag sköt iväg bollen som träffade. Jag vände mig om och kysste honom. Han bärde upp mig och jag satte benen runt hans midja. Han bärde in mig i vad jag trodde var ett omklädningsrum. Han pressade upp mig mot väggen. Han kysste mig på halsen och ner mot nyckelbenet samtidigt som han fingrade på min tröjkant. han slet av tröjan och smekte min mage. jag rös i hela kroppen. han la ner mig mot golvet och kysste min mage och upp mot munnen. Han ställde sig upp och tittade runt sig som om vi inte var ensamma. Jag ställde mig upp och drog på mig tröjan igen.
- Ryan vad gör du?, frågade han samtidigt som han vände sig om mot mig för att dra av mig tröjan igen.
- Jag vill inte göra det, jag är inte redo.
- Ryan snälla det är inget stort, Han kysste mig igen och letade efter tröjkanten.
Jag puttade bort honom och gick argt där ifrån. Chaz ropade efter mig och började gå efter mig. Han tog min hand men jag slet loss mig. Jag sprang där ifrån. Jag hörde hans steg bakom mig och jag skyndade på stegen. Jag tog en genväg jag visste precis vart jag skulle just nu. det började mörkna och jag skyndade på mina steg. jag ville inte hem för där skulle Chaz leta efter mig först och jag ville inte tillbaka till Chaz. Jag gick in på gården, klockan var nu runt tio på kvällen men ändå så var det mörkt ute. konstigt eftersom det fortfarande var sommar. Jag knackade på fönstret. Jag ville inte väcka alla i huset därför hade jag valt fönstret. jag knackade igen, tänk om han inte öppnade? inget hände på ett tag men sedan tändes en lampa och gardinerna åkte åt sidan. Han tittade oroligt på mig och öppnade snabbt fönstret

- Ryan vad är det
- Jag var med Chaz... och han..., det var först nu jag upptäckte att jag grät.
- Han skadade dig väl inte?, frågade Justin och kramade hårt om mig.
- Nej men nästan. Jag visste inte vad han skulle göra så jag gick ifrån... men han följde efter... jag var rädd Justin. Jag visste inte vad jag skulle göra.
jag klättrade upp på fönsterbrädet och hoppade ner på sängen. Jag höll på att ramla omkull men Justin tog emot mig. Han omfamnade mig i en kram och jag kände mig trygg. Han la sig ner i sängen och jag la mig emot honom. vi låg i sängen ganska länge, helt tysta och han lugnade ner mig. när tårarna inte längre rann och jag hade fått tillbaka kontrollen över min röst ställde han sig upp. Han gick fram till garderoben och drog fram en stor grön tröja med New Yorkers märke på, ett par gråa shorts. Han räkte mig dom och jag sprang in på toa där jag böt om och satte upp mitt svarta hår i en fläta som jag la över axeln. jag gick tillbaka till Justin som redan låg i sängen igen. jag kröp ner bredvid honom och la mitt huvud på hans bröst.
- goodnight sweeite, sa han och pussade mig på pannan innan jag somnade.

Jag vaknade men inte av en klockan utan en len röst som berättade att det var en härlig morgon att vakna till. jag slog sömnigt upp mina ögon och tittade rakt in i Justins hasselsbruna ögon.  Jag log och kände att jag sovit gott. bättre än vanligt. Han sa något och utan att jag visste vad det var nickade jag. När han gått ut ur rummet gjorde jag i ordning mig och gick ner till köket. Jag träffades av två stycken morföräldrar som båda log varmt mot mig.
- Hejsan jag är Diane och detta är Bruce du får ursäkta Justin att han inte har presenterat oss.
- Ryan och det är lungt det är inte ofta jag träffar mina vänners familjer ändå.
Båda log och gav mig frukost. under hela tiden frågade dom en massa och jag svarade så gott jag kunde efter som det var gansak svåra frågor ibland. det enda som var skönt var att det inte blev pinsamtystnad mellan oss. När Diane gav mig min andra tallrik med pannkakor kom Justin ner. Vi båda åt snabbt och sedan drog Justin med mig ut i sommarluftens vilda blåst. Han gick genom bakgården mot äppelträden och kastade ett till mig och jag genast började tugga på. han vände mig ryggen och jag visste att något var fel.
- Jag måste åka snart..
- när då?, frågade jag med skakig röst.
- Imorgon kväll, det lät som om han skulle gråta.
- Om det känns bättre så måste jag också åka snart. jag bor bara här på sommaren och sedan bor jag i Los Angeles. så vi åker tillbaka imorgon kväll också.
- jag hade alltid trott att du bodde i new york, han skrattade när han vände sig om mot mig.
jag skakade på huvudet och kramade om honom.
- Jag kommer sakna dig Justin Drew Bieber.
- Och jag kommer sakna dig Ryan Katherine Adams
sa han och kysste mig passionerat

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: