For Sickness Kapitel 5

- jag hade alltid trott att du bodde i new york, han skrattade när han vände sig om mot mig.

jag skakade på huvudet och kramade om honom.

- Jag kommer sakna dig Justin Drew Bieber.

- Och jag kommer sakna dig Ryan Katherine Adams

sa han och kysste mig passionerat


Nu hade det varit två veckor sedan både jag och Justin hade åkt ifrån Canada. Jag och Chaz hade inte pratat alls och jag förväntade mig det inte heller. för min del var det över men jag visste inte om Chaz fortfarande hade känslor för mig. Ryan hade jag smsat med även om han hade åkt på Hockeyläger så hade vi fortfarande ku lmed sena telefon samtal och roliga sms. Jag packade upp den sista kartongen eftersom det fortfarande var sommarlov hade jag mest sovit och därför inte blivit helt klar med flytten. När jag var klar med att lägga iordning allt i mitt rum log jag och drog upp min svarta kamera.

Jag fotade ofta mitt rum när jag var klar. Lite konstig men vem är inte det?. Jag gick ut för att sedan ställa mig i dörröppningen. jag började fota från vänster. väggarna var vita och sedan hade jag fyllt dom med bilder och hyllor. längst hela väggen mot dörren var det svarta hyllor fulla med filmer, böcker, fotoalbum, gosedjur, tavlor och smycken samt smink. den andra hade en stor svart soffa med en massa färgglada kuddar i sig. efter soffan stod en liten scen. där en stor bergsprängare satt på golvet och utrymme att dansa på. åt höger såg man min garderob som faktiskt inte var en garderob utan mer hyllor och lådor mot en lila vägg. om man följde väggen som ledde mot det stora fönstret hittade man nästan bara gammla saker som jag hade när jag var yngre som skolböcker, gamla kläder, leksaker och ett par målarböcker. under fönstret var min dubbelsäng. Jag hade ett otroligt stort rum och otroligt nog var det jämnt rent och allt var intryckt mot väggen. vid fotkanten av sängen hade jag en stor kista i den

hade jag min dator och en massa kuddar.

och förutom alla bilder på dom vita väggarna hade jag några få afficher på Justin. Min syster Royce hade spenderat mycket tid här inne och hon älskade Justin och därför lät jag henne sätta upp afficher och nu när hon var död vågade jga inte ta ner dom. så dom hängde bra där dom hängde. mit i rummet hade jag en stor lila matta med blomstermönster. på den låg en massa häften från när jag skrev.

 

jag stängde min dörr som var av ek och hade en skylt där det stod Ryan i skrivstil och sedan hade jag målat massa saker från när jag var liten så den hade både mitt handavtryck och mitt fotavtryck. jag älskade det så himla mycket att jag ibland stod och mätte hur mycket handen hade växt.

 

Justins perspektiv

 

Innan jag hade åkt för två veckor sedan hade Chaz kommit till mig. Han hade berättat att enda sedan han hade försökt att ha sex med henne så hade känslorna lagt av. Han visste inte hur han skulle säga det och eftersom jag skulle till Los Angeles snart så vart det min uppgift att berätta för henne. det var lika bra att göra det mellan fyra ögon och jag skulle ju till LA om en dag. Det var otroligt att jag inte redan tjatat håll i huvdet på mitt crew eftersom jag saknade Ryan så mycket att det värkte i hela kroppen. men snart skulle jag se henne igen, känna hennes lena händer mellan mina och hennes kyssar. jag log för mig själv.

 

Jag knackade på hennes dörr och en tjej med lejonman öppnade dörren. Hon gäspade och log stort.

- I have missed that smile.

Hon kramade om mig innan hon drog in mig i hennes rum. Jag hörde hur dörrarna öppnades och stängdes och sedan satt jag på hennes säng och inspekterade rummet. Det var verkligen Ryanaktigt och det var riktigt fint med alla bilder och särskilt afficherna på mig själv. Jag bärde upp henne i min famn och sedan satte jag mig i sängen med henne i mitt knä.

- Okej ut med språket vad gör du här Biebs?, frågade hon och log stort.

- Jo det är så att Chaz...

- Det är lugnt jag vet att det är slut. Dött och begravet, sa hon helt normalt.

Jag nickade utan att veta vad jag skulle säga. Hon började kamma håret och sedan tassade hon fram till sina kläder. Hon rotade runt lite och skrattade lite då och då. Hon drog fram en tunika och ett par jeansleggings innan hon försvann in i badrummet. Efter ett tag kom hon tillbaka och var helt klar med smink och allt. Men däremot såg jag att hon gråtit så jag gick fram och kramade om henne. Som en tröstande famn kunde göra henne glad. Hon tittade upp mot mig och satte ena sin hand på min kind innan hon kysste mig.

 

Ryans perspektiv

 

vi hade suttit och pratat i vardagsrummet jätte länge och jag stod inte ut längre jag var tvungen att komma ut och röra på mig.

- Justin jag måste ut, sa jag och stönade för att få honom med mig.

Han nickade och tog min hand innan vi gick ut. Vi gick ganska långt tills vi kom till en öde park med en klätterställning, gungor och en stor sandlåda. Jag sprang fram till en gunga och Justin ställde sig bakom och gjorde fart. När farten var snabb nog hoppade jag av och landade smidigt på fötterna så Justin började skratta. Jag gick fram och kysste honom. Medans jag letade i hans fickor.

- Justin vad har du här?!

Frågade jag med ett skratt när jag drog ut en flaska med såpbubblor. Jag skrek och sprang upp i klätterställningen innan Justin hann ta ifrån mig såpbubblorna. Jag satte mig längst upp och blåste lite medans Justin som var kvar nere i sanden förstörde dom genom att slå dom. Jag log och blåste ännu mer. Justin hoppade upp och bet efter en bubbla och började hosta som en galning när den spräcktes mot hans tunga. Jag hoppade ner och kysste honom som förlåt. Justin tog flaskan och blåste ett par stycken som jag lät åka upp till himlen. Han la ner flaskan i fickan och tog min hand.

 

Vi hade gått till stranden och med månen bakom oss så pratade vi om Justins turné och alla Beliebers som skulle freak out om dom visste om oss. Jag stannade och gick ner i vattnet tills det nådde mina knän. Justin följde efter.

- Du vet att du blir blöt.

- Nej men du blir, sa jag och knuffade ner honom.

Han drog ner mig och kysste mig passionerat innan vi tittade upp mot månen.


Postat av: Sara

oh vad gulligt de där var om bubblorna :DD

Date:2011-12-18 / Time:22:41:58
Hemsida: http://www.nattstad.se/saradaqueen
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: