For Sickness Kapitel 8

- Vem var det?, frågade Justin efter att jag gått in i honom ovetande att han hade stannat. Jag masserade handen. och han tog den snabbt och log stort.
- Selena Gomez jag ska dansa i hennes videor, och i taylors och i dina, sa jag och blinkade mot honom.
- jag vet, sa han och kysste mig.
Jag kände nästan känna hur alla blixtrar från kamerorna gick av.

 

Jag slet mig ur Justins grep men det var försent redan ett hundratal av alla på Gallerian hade fotat oss. Jag sprang ut, jag visste inte vad jag skulle göra. Jag ville vara med Justin men det var för tidigt att komma ut. Jag vet ju inte ens om vi är ihop ihop eller om Justin bara tror att jag är en flört. Jag vinkade in en taxi och åkte iväg. Det sista jag såg innan jag hamnade i stadens vimmel var hur Justin kom ut med en oroad blick. Men detta var jag. Jag var en rymmare när något blev svårt. Jag rymde hela tiden från mina känslor.

Taxin stannade och jag sprang upp för trapporna. Jag orkade inte med hissen med den lugna musiken jag ville bara prata med någon som kunde förstå. Jag öppnade dörren utan att knacka. Selena satt där inne och sminkade sig samtidigt som locktången låg bredvid och blev varm. Hon tittade upp när hon såg mig i dörröppningen fortfarande med ett krampaktigt tag om dörrhandtaget.

- Ryan vad har hänt?, frågade hon och sprang fram till mig.

Hon drog ner mig i sin säng och låste dörren om oss. Jag satt där och letade efter orden i mitt huvud. Hon log mot mig men jag såg oron i hennes ögon. Jag började sakta förklara allt som hade hänt mellan mig och Justin. Allt från första kyssen till det som hände nu i gallerian. Hon kramade om min hand och nickade efter varje mening som jag skyndade mig igenom för att snabbt fortsätta.

- Ryan det är helt normalt att känna så här. Jag har haft flera förhållanden när killen inte vill komma ut med förhållandet efter att det minst gått tre månader eller något. Och du har ju inte kännt Justin så länge så det är fullständigt normalt att du kommer så här, hon log och kramade om mig.

Jag hjälpte henne med håret och sedan åkte jag med henne till studion. Jag skickade ett sms och berättade för Justin vart jag var om han ville komma och prata var det hans sak men han visste nu var jag var någonstans.

 

Jag satt i danslokalen och värmde upp med tre andra killar. Jag var den enda tjejen som dansade i den här videon och låten handlade precis om det. En ensam tjej som letade kärlek och fann den i slutet av videon. Ganska gulligt. När jag var klar med upp värmningen så ställde jag mig upp och började dansa utan musik. Killarna följde snabbt efter och satte även på musiken som dånade i lokalen. Vi tog från början och jag spelade mot en kille som heter Anton. Han hade blont hår och såg lite ut som Liam Payne fast kortare, blond och Anton hade även ljus gröna ögon. Men förutom det kunde man tro att dom var bröder. Jag dansade balett i slutet och så gjorde Anton. Jag hoppade graciöst och jag fångades av Anton när jag var några centimeter i från golvet. Anton bar mig i famnen och lutade sin panna mot min. låten tog slut och alla applåderade.

- Okej gör om det där nu ute i lokalen. Vi har en grön bakgrund och golv men ni ska dansa två gånger en gång där inne och sedan en gång utomhus. Vi har fixat allt och Ryan du måste byta om nu, sa direktorn och gav mig mina scenkläder.

Jag skulle ha två olika klänningar. En som var kort och räckte ner till knäna. Den var gul med paljetter längst upp. Den andra skulle vara en överraskningen. Dansen i den ”gröna” lokalen gick jätte bra och nu satte dom på mig den andra klänningen och satte ögonbindel på mig så jag inte såg något. Jag följde efter Anton som höll min hand. Jag var barfota och kände därför hur asfalten snart tog slut och hur vi gått på gräs. Dom tog av mig ögonbindeln och jag tittade ner på klänningen.

den verkade jätte svår att dansa i men det var verkligen enkelt. Selena stod och sjöng framför oss medans vi dansade och när hon vände sig om mot oss så hoppade jag graciöst ner i hans famn och han vilade pannan mot min. det var då jag märkte att det inte var Anton. Anton stod bredvid och klappade händerna. jag tittade in i ett par hasselbruna ögon. Justin satte ner mig och Selena kom fram till oss.
- Jag hörde vad som hade hänt så jag frågade om inte du och Justin kunde göra en kyss scen i slutet fast fansen får inte veta att det är Justin men du vill väl inte heller vara otrogen mot din pojkvän genom att kyssa Anton.
det jag nyss hade hört gick igenom ena örat och ut genom det andra men jag log stort och nickade. Vi gjorde om slut scenen och när Justin vilade sin panna mot mig satte han ner mig och vi kysstes.  kameran gick av och alla applåderade. jag log stort mot Justin innan han tog min hand.
image
När jobbet var klart så gick vi hemoch jag var så trött att det blev en film kväll med bara Ryn och Justin. det blev krigsfilm bara för att Ryan inte skulle somna men det var inget fel med det och jag hade ändå inte tänkt se romantik eftersom det hade varit en dag full av det.

Postat av: Sara

haha du, de var inte lite jobbigt att läsa med den rörande bilden.. O.o

Date:2011-12-22 / Time:19:21:43
Hemsida: http://www.nattstad.se/saradaqueen
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: