For Sickness Kapitel 3 part 1

Jag såg hur Chaz blev besvärad när jag pratade om Hapus. efter ett tag var vi framme vid mitt hus och det kände som vi gått på bara några få minuter fast vi hade gått i  en timme. jag kramade Justin hejdå och jag kramade även Chaz. båda gav mig deras nummer och jag mitt till dom och sedan skildes vi åt dom gick hem och jag gick in och somnade nästan direkt.


Det hade nu gått tre dagar sedan båtolyckan och att jag hade träffat killarna. Jag hade smsat som en tok med alla tre killarna men det kändes inte lika roligt. Jag tänkte på Chaz samtidigt som jag gick in i duschen. Jag satte på radion och sjöng genast med i toplistan. Jag visste inte att inne i mitt rum satt nu alla tre och log åt deras skämt om att skrämma mig. Jag skruvade upp volymen på radion och sjöng med ganska högt och ganska fult. efter fem låtar och en häftig spott attack när jag fick schampoo i munnen var jag klar. Jag letade efter handduken men jag hittade den inte. Jag sträckte mig efter handtaget och höll på att gå ut när jag såg handduken ligga över elementet.  jag fönade håret lite snabbt och virade in mig i den varma handduken. Killarna välkommnade mig med stora leende och vinkade stort mot mig där jag stannade fast frusen i dörröppningen.
- Så vad ger ni mig äran av att se er här?
- Vi saknade våran tjej, sa Ryan och blinkade mot mig.
- Men vänta det är bara jag hemma. dörren är låst så hur fan kom ni in?, sa jag förvånat.
- sten som sten men nej vi gömmer också våran nyckel i blommkrukan, sa Chaz och blinkade.
- så vad ska vi göra?
- Först ska handduken bort, sa Justin och blinkade.
jag nickade och började knyta upp knuten vid ena bröstet och alla tre stirrade på mig men innan jag släppte ner den på golvet vände jag mig om och gick skrattandes in i min stora garderob. Jag trokade mig lite snabbt och böt om till rosa underkläder och sminkade mig lite lätt innan jag satte upp håret i en toffs. satte på mig strumpor och ett par skinny jeans. sedan var jag tvungen att gå ut för att hämta mitt linne som hängde på sänglampan. jag gick lugnt till den och satte på mig den och sjönk ner med ett flin på läpparna bredvid Justin. Alla tre bussvisslade och blinkade samtidigt. fort sjönk jag ner och drog fram en låda under sängen. i den hade jag mina smycken. jag tog fram två stycken båda med två R på. ena var två silver och den andra två guld. äkta silver och guld. sedan ett med ett guld kors.
- Varför fyra stycken R?, frågade Chaz.
- Min mamma som hette Raina, Min syster som hette Royce, Min pappa som heter Roy och jag som heter Ryan, sa jag och pekade på varje R. och guldkorset fick jag av pappa när jag lämnade sjukhuset.
- Hette? sjukhus? nu får du allt berätta unga dam och du har fortfarande din mamma, sa Ryan med ett leende.
- Ni vet bilkrashen. som inträffade för sju år sedan. Jo både min mamma och min syster dog i den. Jag var också i bilen men jag blev bara skadad där av sjukhuset. och innan vi åkte iväg mot deras död gav mamma mig dom här R:en och sen dess har jag nästan dom alltid på mig. som minne av min familj. eller som minne av varför jag skulle ha dött, tårarna brände bakom ögonlocken.

Justin drog upp mig från golvet och kramade hårt om mig. han viskade lugnande ord och jag kände hur tårarna började strömma ner för mina kinder. Justin sa något och killarna försvann ut medans Justin satte sig i min säng och drog med mig ner i hans knä. Han strök mitt hår tills jag inte grät längre. Han log mot mig, det skulle han aldrig göra om han visste sanningen om mig.
- where is that beautiful smile that's always cheers me up?, frågade han.
- right here, sa jag och kysste honom.

vi hann snart ifatt Chaz och Ryan och sedan gick vi till stranden. Justin hade åter gömmt sig under Ryans keps och nu även under min rosa hoodjacka som han var jätte söt i. Vi gick ganska snabbt och snart såg jag hur någon tog en bild. Chaz började skratta och vände sig om för att vinka papparazzisarna välkommna. dom sprang ikapp oss och Justin drog ner luvan ännu mer. Jag log sött mot kameran och vinkade. VI började prata normalt snart och jag glömde nästan bort att papparazzisarna fortfarande var där.
- Så har ni fått en ny flört?, frågade en av dom.
- Haha nej nej hon är bara en vän, sa Ryan och jag vände mig om och gjorde high five.
- Så Miss Ryan är bara en vän.
- Precis det borde väl du veta Arthur att jag har svårt för pojkvänner.
alla började skratta samtidigt som Arthur började rodna. dom frågade inget mer utan höll sig på avstånd fast nära någ att ta foton. snart var vi vid foten av min scen och där valde killarna att lägga ner sina hanndukar och jag hade ingen med mig men Justin drog ner mig på sin. jag satt i hans knä samtidigt som han hade armarna runt mig. vi satt och pratade samtidigt som en massa folk kom runt oss eftersom Justin hade tagit av sig hoodjackan och kepsen. hans livvakter ställde sig runt oss också men det kände tryggt istället för den vanliga känslan som jag brukade få. jag var verkligen inte besvärad. Jag hörde ett skrik och suckade.
- Ryan!!, Hanna kom springandes.
hon hoppade in mellan två av likvakterna och slog omkull mig från Justins knä så vi låg mot sanden och kramades. Justin skrattade och visade åt dom förvirrade livvakterna att det var okej. do hade trott att Hanna var ute efter den andra Ryan. När vi satte oss upp och hon såg Bieber så såg hon livrädd ut.
- So Bieber can you cure the fever from my friend?
- It's uncureble, sa han med ett skratt.

Hanna räkte mig från varande radion och burken och visade att jag skulle upp. Killarna gillade idén. jag nickade och sedan fick jag en skiva av Justin. jag stoppade in den och satte på nummer sju precis som han sa åt mig att göra. jag nickade och ställde mig på scenen. musiken började jag och små skrattade medans jag improviserade. Låten blev såklart Dr. Bieber


jag dansade och snart hoppade Justin upp på scen med en mick och började sjunga. skivan jag hade fått fanns bara melodin och inte själva sången. Justin sjöng helt otroligt och jag dansade runt honom.
snart gav han mig en annan mick och jag log.

(Oh my Gosh, I love him!)
(Isn' he perfect?)

alla i publiken skrattade eftersom jag lät ganska lik den lilla tjejen som sjöng i videon
Justin sjöng sedan sina delar ohc jag sjöng den andra. det var riktigt roligt och eftersom jag halv dansade hel tiden så följde Justin med i mina rörelser. när låten var slut så applåderade alla och Hanna gick runt och samlade in pengar. efter det fick jag köra mina tre som jag egentligen skulle gjort. ena var en ballad som jag mixat och en var en impovations dans. jag älskade båda lika mycket och när jag hoppade ner från scenen tio minuter scenare så sa killarna i munnen på varandra.
- Vi har hittat en talang.
Justin kramade om mig och då hörde jag någon skrika mitt namn. Ryan ryckte också till och tittade mot den brun håriga mannen som kom emot oss. Hampus hade ett leende på läpparna och kramade om mig så jag var några centimeter över marken. det var inte ofta som jag såg min halv bror men nu skulle jag spendera tid med honom.
- Det var riktigt roligt killar vi syns senare jag måste gå med Hampus. Kom nu Hanna vi går, jag kramade om killarna och förvsann sedan med Hanna och Hampus

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: