For Sickness Kapitel 9

När jobbet var klart så gick vi hem och jag var så trött att det blev en film kväll med bara Ryn och Justin. det blev krigsfilm bara för att Ryan inte skulle somna men det var inget fel med det och jag hade ändå inte tänkt se romantik eftersom det hade varit en dag full av det.

 

Mot kvällens slut klockan 12 minuter över elva för att vara exakt låg vi alla tre i min säng. Jag låg i mitten och Ryan på min högra sida och Justin min vänstra. Båda var vända in mot mig och jag tittade själv upp i taket och tänkte. Helt plötsligt pussade dom mig på kinden samtidigt bara att Ryan pussade min högra och Justin min vänstra. Jag skrattade och kände hur Justin letade efter min hand. När han höll i den kände jag hur kall jag egentligen var. Han la armen över min mage och sedan på något helt underligt sätt flyttade både Justin och Ryan in sig närmare mig samtidigt. Jag log fånigt åt dom. Men jag fick en plan. Jag dubbel kollade så mobilen låg redo att snabbt tas upp.

- Igen tack, sa jag och släppte Justins hand.

Båda två nickade och lutade sig fram men precis i sista sekunden sprang jag upp och vände mig om och dom kysste varandra. Jag fotade och skrek.

- GOTCHA!

Jag började skratta men snart blev det en spring tur runt hela huset eftersom killarna ville ha fotot. Båda två såg rätt arga ut men jag hoppade över soffan och ställde mig bakom en fåtölj där dom inte hittade mig.

- Ryan radera bilden!, skrek båda vilket fick mig att skratta mer.

- Aldrig!

Jag hoppade upp ur gömstället och sprang förbi båda utan att dom fick tag i mig. Jag kände mig jätte larvig men samtidigt så hade min onormala humor fått sin del av det och ville inte sluta.

- Oh nej den är på facebook!

Sa jag efter ett tag och sprang in i pappas rum där jag gömde mig under sängen. Killarna protesterade högt och bad mig ta bort och fortsatte leta efter mig. Jag hörde hur dom flera gånger gick förbi dörren som jag smart nog hade stängt den helt ljudlöst.

- Twitter och myspace och Tumblr!

Killarna öppnade dörren och kom in och började leta men dom tittade inte under sängen så dom sprang ut och protesterade och jämrade sig. Jag kände snart ett starkt handtag om ena min fot och Justin drog ut mig från sängen. Han log ett hemskt leende vilket betydde hämnd. Jag tänkte aldrig i livet och sprang upp och emellan honom och Ryan och ut genom dörren. Som jag lutade mig emot så dom var inlåsta. Jag fortsatte rada upp alla konton jag hade och mycket väl tog jag upp varenda flik. Jag ställde mig upp med killarna fortfarande inlåsta i pappas sovrum.

- Ryan sluta vara så hyper och lägg av det är inte kul!

Jag kände att jag borde lägga av men min humor eller hjärna hade inte samma meningen med min kropp när jag helt random började springa mot Hampus rum som låg längre ner i korridoren. Killarna var lite trögare och precis när jag stängt Hampus dörr så kom dom ut genom pappas. Jag gömde mig och fnissade fram ett ger ni er snart?. Jag la mig på sängen när jag hörde hur dom sprang ner för trappan.

Dörren öppnades sakta och in kom Justin. Han log inte längre men när jag inte flyttade på mig eller ens rörde mig kom han närmare och precis när jag skulle springa upp satte han sig på mig. Han tog mobilen ur mina frusna fingrar och, flikarna var fortfarande uppe. Han tittade på mig med förvånad blick.

- men... du gjorde det inte, sa han och låste mobilen och la den i hans bakficka.

Bilden jag hade lagt upp över allt var en lila bild med vit text på som stod What If We Were Never Meant For Eachother.

- ett: du skulle bli arg. Två: alla papparazzis skulle bli galna och tre: jag är inte sån trodde du det verkligen om mig?

Han kysste mig och log ett tacksamt leende över att jag inte gjort något. Han kysste mig igen och in kom Ryan. Justin steg av mig och Ryan började kittla mig.

- PAYBACK!, skrek båda efter några sekunder och nu kittlade båda mig

båda slutade efter ett tag men ingen av dom slutade skratta. Tillbaka i min säng så somnade Ryan efter några minuter. Justin och jag låg vakna och tittade in i varandras ögon. Jag hade helt glömt bort det som fick mig att må dåligt det gjorde jag jämnt när Justin var i närheten. Han brydde sig inte om det förflutna han brydde sig bara om det som hände här och nu. Jag letade efter min kamera på nattduksbordet efter ett tag. Justin kysste min midja och log sexigt när jag tittade surt på honom. Jag ställde mig upp och Justin var inte sen att följa efter. Jag fotade rummet och Justin. Och snart var allt fotat Justins skor, mitt golv, en tavla, mina gamla foton, mitt hår, Justins leende. Ja allt. Till och med den sovande Ryan. När jag gav upp om att fota saker satte jag mig och skrev och rita medans Justin tog kameran och fortsatte. Han fotade sig själv och mig ganska mycket när jag hade stått modell åt honom ett tag satte vi oss i soffan. Justin petade på mig och log stort när jag tittade på honom. Han pekade på sina ögon, sedan gjorde han ett hjärta för att sedan peka på mig

jag kysste honom.
- Jag älskar dig också
- betyder det att vi är tillsammans?, frågade Justin.
Jag nickade och kysste honom. sedan satt vi där och pratade i vad som kändes en evighet. Justin fortsatte att fota mig fast med min mobil och sedan satt han och redigera dom. han visade mig en där jag log mot honom och sedan stod det under Belongs to Bieber <3 jag log och sedan la jag ut den på min Tumblr. Justin loggade snabbt in på twitter och delade bildne där också. jag skrattade när han gav mig kameran och posade. jag fotade och sedan tog han tillbaka och redigera den. när jag fick tillbaka stod det Ryan Adams Stole My Heart <3.
- kom så går vi och tar ut dom. vi har en fotostudio som är öppet dygnet runt.
Justin nickade och sedan gick vi för att ta ut dom allihopa.

 

När vi hade bilderna så tog jag en stor anslagstavla och satte dit alla bilder. I mitten satt dom som Justin redigerat och under dom satt en på när Justin och jag kysste varandra. Resten av fotona satte jag som i ett hjärta. När jag tittade på anslagstavlan så var alla bilder på oss uppe. Jag satte den bredvid det stora fönstret och den hängde nästan över sängen. Jag log och sedan gick jag tillbaka till Justin som hade somnat på soffan. Jag la mig bredvid honom och kysste honom innan jag själv somnade.


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: