Kapitel 100 Baby Girl Bieber

jag nickade och gjorde som läkaren sagt. snart hörde jag ett barnskrik och hur Ryan skrattade.
- Miranda du klarade det.


Justins perspektiv

 

Jag hade slängt mobilen i soffan efter att Miranda lagt på. jag letade efter mamma men hittade varken henne eller Scooter någonstans. jag var tvungen att ta mig till Miranda men jag kunde inte bara åka även om jag ville. jag sprang till studion och såg Kenny sitta och vänta på mig. han ställde sig snabbt upp när han såg mitt ansikte och att jag var väldigt andfådd efter att ha letat efter mamma.

- Justin vad har hänt?, han lät orolig.

- Miranda... Barnet... Jag försökte... Jag måste... Miranda, jag kippade efter andan samtidigt som jag skulle förklara.

Kenny tog snabbt tag i min arm och vi kom ut i korridoren igen. Jag tittade på vänster och han åt höger en av dom roliga sidorna men just nu orkade jag inte skratta åt det efter som jag var så orolig för Miranda. jag visste att hon hade Ryan men jag förstod att hon måste vara livrädd. jag hörde hur Kenny pratade men jag var helt i egna tankar. jag kände en arm om mina axlar och hur någon ledde mig mot utgången. jag tittade upp och mötte Scooters oroliga ögon. han öppnade dörren och sedan satte jag mig i bilen. mamma satte sig bredvid mig och Kenny satte sig i framsättet med Scooter. hade jag hamnat i chock?

 

- Justin vi är framme Ryan möter dig okej?, frågade mamma och tittade på mig.

jag var blek och nickade så man knappt såg det. Kenny hjälpte mig ut och följde med mig in i sjukhuset och sedan la Ryan en hand på min rygg och log mot mig.

- Det är inget att oroa sig för. Miranda är jätte glad och hon väntar på dig, sa han och klappade mig på axeln.


Mirandas perspektiv

 

jag väntade i det ljusa rummet. Dom hade precis tagit ut Ashley och hon var så söt. Jag tittade på dörren när jag hörde Ryan prata med någon. In kom Justin, Ryan och Kenny. Justin såg väldigt blek och rädd ut men jag kramade snabbt om honom samtidigt som jag kysste honom på kinden. Han tog ett hårt tag om mig och tryckte mig närmare honom.

- det är inte precis som jag kommer försvinna, viskade jag

- det vet man aldrig, viskade han tillbaka och sedan kysste han mig.

Jag hade nästan glömt känslan av hans läppar mot mina även om det bara hade varit två dagar sedan vi hade kysst varandra.

- Så får vi se Ashley?, frågade Kenny.

Ryan nickade ivrigt åt oss och sprang iväg ut ur rummet. Jag skakade på huvudet, han var som ett uppspelt barn på julafton så fort det kom till Ashley. Han var gudfadern det hade jag och Justin bestämt för länge sen och Ryan tyckte så mycket om henne och kallade henne redan Baby Girl Bieber. Jag tyckte det lät otroligt gulligt att komma från honom som annars är så tuff av sig. Snart hörde man hur någon lugnt kom tillbaka och in genom rummet kom han med Ashley i sina armar. Han gav henne till Justin som satte sig ner på min sängkant. Han mumlade till henne och log fånigt åt henne.

- Kan vi få vara själva ett tag?, frågade jag och dom andra två nickade åt mig.

När dom stängt dörren så satte jag mig närmare Justin och log åt honom innan jag kysste honom. Vi små pratade lite och Justin tittade hela tiden på Ashley. Jag kunde knappt fatta heller att vi hade ett barn tillsammans. Dom där nio månaderna verkade inte existera längre och det kände som om det bara var igår som vi gifte oss. Ashley hade fötts den tionde november och var en frisk liten flicka med nästan askblond hår. Hon hade Justins hasselbruna ögon och sedan hans leende. Men hon liknade mig otroligt mycket.

- Hon är så vacker precis som sin mamma, sa Justin efter ett tag.

Jag log och kysste honom igen. Det kändes otroligt varmt i hjärtat att Justin satt här med mig just nu.

Justins Perspektiv

Miranda verkade lite borta men jag kunde inte skylla på henne. Hon hade varit ensam eller nästan ensam hon hade haft Ryan med sig men annars hade hon varit helt ensam när hon födde Ashley. Hon hade medgivit att hon varit rädd men nu var jag här. Jag hade gjort i ordning allt för detta ögonblick. Jag hade köpt ett litet hus ganska nära mormor och morfar och gjort i ordning allting. Jag hade två nycklar i mina jeans med mig och jag skulle ge den ena till Miranda. Min mobil pep till och Miranda tog Ashley i sin famn medans jag tittade vem som skickat sms till mig. Det var mamma.

- Miranda hur länge ska du och Ashley stanna här?

- Jag skrivs ut i kväll och hon skrivs ut i morgon kväll, sa hon och log.

Jag nickade och informerade mamma innan jag tog ett smygfoto av Miranda. Hon tittade ner på Ashley och lät det bruna håret falla ner över halva sitt ansikte. Ashley log och tittade upp i sin mors ögon. Jag loggade in på twitter och la ut bilden och skrev:

Our Healthy Baby Girl Bieber



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: