Kapitel 85 Ghost from the past part 4

- Justin Nej, skrek jag och ställde mig framför honom.
kniven åkte in vid revbenen och det sved. jag kände tårarna komma och hur allt blev dimmigt. Jag ramlade på golvet och såg hur Justin ställde sig över mig.
Jag vaknade på sjukhuset och det gjorde ont i hela magen. jag ville spy men jag kunde inte. Jag var kallsvettig och hade svårt att andas. Jag tittade upp i taket och kände hur allt gjorde ont. det blev svart igen. jag vart rädd om något hade hänt Justin eller barnet.
- Miranda snälla vakna, sa Justin och jag hörde att han grät.
- Justin jag älskar dig, sa jag och öppnade ögonen.
- Jag älskar dig med, sa han och kysste mig.
Justin torkade sina tårar och kysste mig igen. doktorn kom in och började prata på om såret och om barnet och min oro la sig inte precis. Aris satt fortfarande i fängelset och hade förlängt sin tid med ett halv år. jag hade blivit opererad och dom sa att barnet kanske inte skulle överleva men dom skulle ha kvar mig till veckans slut och då visste dom säkert om det skulle leva eller dö.
- Miranda ta det lugnt hon kommer klara sig, sa han och smekte min kind.
- Hon?, frågade jag och kände flera tårar rinna.
- Ja, sa Justin och sken upp.
Vi satt och försökte komma på namn. det gick inte bra.
- vad sägs som Ashley?, frågade Justin.
Scooter kom in och efter honom kom Pattie och Kenny. alla kollade oroligt  på mig.
- Du verkar må bra. Mår du bra gumman?, sa Pattie.
- Jadå det är lugnt, sa jag och kramade om henne.
Scooter pratade lågmält med Justin och han såg beskymrad ut. jag visste redan att Justin var tvungen att åka så jag sköt undan tanken och fokuserade mig på samtalet jag hade med Pattie. jag hade helt glömt bort min barndom, Chaz och allt dåligt som hänt. jag lät mig inte torteras med minnena längre och för första gången mådde jag absolut perfekt och jag ångrade ingenting. Jag älskade mitt liv, Justin och vårt barn vi skulle få tillsammans.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: