Kapitel 86 After The Hospital

för första gången mådde jag absolut perfekt och jag ångrade ingenting. Jag älskade mitt liv, Justin och vårt barn vi skulle få tillsammans.
Veckan gick trögt eftersom justin försvann till och från för att jobba. Som tur var kom han och sov över varje kväll. han sa att han gjorde det för han visste hur läskigt det kunde vara att sova själv på sjukhus. jga orkade inte säga emot honom så jag till lät honom. det kändes som en säkerhet att veta att han kom innan jag somnade.
- Miranda du blir utskriven imorgon, sa Scooter som stack i huvudet genom dörren.
jag nickade och försökte le men det gick inte. jag fick ont i ryggen och jag började massera men Scooter kom in. han började massera mig och jag slapnade av.
- Kan du gå lite längre ner?, frågade jga och log stort när den varma känslan spred sig i kroppen.
efter ett tag slutade han efter som han hade fått sms. han gick ut och jag hörde hur han ringde upp någon. jag suckade och la mig till rätta. jag var trött men jag kunde inte somna om inte justin var här. jag sneglade på klockan som hängde öve rmin säng. och enligt min åsikt var de tett dumt ställe att hänga en klocka. Hon var tio i åtta på kvällen. jag smsade Justin och frågade var han var.
Kommer om tio minuter älskling <3 xoxo
Jag log och la mobilen på sängbordet. man brukar inte få ha mobiler på sjukhus men jag hade det ändå. jag låg i ett privatrum också så det kunde inte störa någon om jag fick sms eller om någon ringde.
klockan slog halv nio när Justin kom in genom dörren. han var andfådd men skakade av sig frågan och kröp ner bredvid mig i sängen som började bli lite trång eftersom min mage började växa mer och mer. till slut somnade jag av Justin mumel. jag hörde inte vad han mumlade om men han lät glad och samtidigt smekte han min mage. så jag somnade och drömde om hur vår familj skulle bli om några månader.
- woho det är skönt att vara hemma, skrek jag när jag steg in i huset.
Justi skrattade åt mig och pussade mig på kinden. han skulle åka om exakt 18 timmar 24 minuter och 3 sekunder. vilket suger eftersom jag inte vill vara ensam.

Postat av: Sara

:D spännande,

Date:2011-11-15 / Time:18:51:59
Hemsida: http://powersara.blogg.se/
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: