Kapitel 91 come home soon

- Om kyssen som jag inte ville göra och sedan hur jag gick där ifrån?
- ahh fast hans sida av hur du kysste honom och hur han blev besviken på dig.
- äsch han ljuger det är det enda han någonsin har gjort efter att Justin och jag har gift oss.
Ryan nickade och sedan la jag mig ner igen. tankarna var som en virvelvind och jag blev alldeles yr.


Jag tittade stint framför mig. Chaz hade berättat allt för Justin men han hade berättat precis samma historia som han berättat för Ryan. Justin hade skickat ett sms till mig och det var att vi skulle prata när han kom hem. han var arg och hade inte svarat på mina sms. Ryan hade lagt en arm om mina axlar och jag var för trött för att ta mig ur hans grepp. jag rörde mig stelt och kände mig illamående. hur kunde han lita på Chaz efter allt Chaz hade gjort. jag var arg och det enda jag kunde tänka på var att sova mig igenom dom tre veckorna som återstod. tänk att tiden hade gått så snabbt och at jag och Justin snart varit tillsammans i ett år. jag rös vi tanken och försökte ställa mig upp men Ryan tvingade mig att sätta mig ner igen. han hade varit tyst ända sedan Justin ringt mig och sedan bet om att få prata med Ryan.
- Ryan kan du hämta något att dricka?, frågade jag och svalde.
Han nickade och försvann ner för trappan. jag bäddade ner mig och drog in Justins lukt. jag slöt ögonen och tänkte på när vi hade legat i kuddrummet efter att mitt ben fortfarande gjorde ont. hur rädd han blev när jag fått ont. hur vi hade somnat i det och sedan hur jag fick klädpanik när jag vaknade.

mellan allt tänkande och ljudet av hur Diane, Bruce och RYan höll på nere i köket så somnade jag. jag drömde inget speciellt och när jag vaknade kom jag bara ihåg det svarta tom rummet i hjärnan där jag oftas brukade komma ihåg drömmarna. rummet luktade varm choklad och grädde. jag tittade upp och fick se Ryan sitta med ryggenemot mig. han drack ur en mugg och den andra stod på golvet bredvid honom. grädden hade nästan smält bort men koppen var fortfarande varm. jag tog upp koppen och satte mig ner bredvid Ryan. han log så stort han förmådde men jag såg fortfarande ränderna på hans kinder som visade att han nyss hade gårtit.
- det var ingens fel att Chaz gjorde som han gjorde, sa Ryan och sedan tog han en till klunk.

Vi satt där tills vi båda hade druckit upp. orden hängde fortfarande i luften men vi brydde oss inte om dom. allt hade stannat och snart hörde vi en knackning nere på dörren. det var redan kväll och jag chansade på att hon var runt åtta. någon öppnade och jag hörde hur dom pratade med varandra innan en av dom började gå upp för trapporna. in i rummet kom Scooter. han såg inte ut att ha sovit och han var orakad.
- Miranda säg att Chaz ljuger, han lät skakig på rösten.
- Så klart han ljuger. Han älskar mig och vill inte att jag och Justin ska vara tillsammans. Han kysste mig precis som han brukade våldta mig. Allt är Chaz fel och nu kan ingen stoppa att jag och Justin kommer göra slut. Han litar inte på mig längre och det är Chaz fel!, min röst var kall och hård.
- Miranda, Justin skickade mig för han kunde inte sluta med sin konsert. Han vill veta att du mår bra och att allt bara var en bluff. Han litar inte på Chaz längre.
- Jag mår bra så du kan berätta för Mr. Popstjärna att allt är bra och berätta att jag vill ha hem honom så fort som möjligt, min röst lät likadant och jag blev nästan rädd för mig själv.
Jag reste mig argt upp och stormade ut ur rumemt och in i badrummet. rädd för att säga något annat som jag senare skulle ångra. Jag älskade Justin och jag visste att arbetet var viktigt. Jag var glad att han skickat Scooter men jag var arg att han inte trodde att jag kunde ta hand om mig själv.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: