Kapitel 84 Ghost from the past part 3

- Vet du detta är första gången som du har betet dig som min pappa, sa jag och log mot honom.
- Jag vet och det ska jag fortsätta med, sa han och kramade om mig.
dörren slogs upp och in kom Justin. han var svettig och andfåd och han tittade på Aris som om han tänkte hoppa på honom när som helst.
Justins perspektiv
(medans Miranda höll på att åka hem och sedan till fängelset)

Jag skakade av ilska över vad Chaz hade gjort. jag gick över stengolvet och in i studion där Scooter väntade.
- Justin du är en kvart försenad var har du varit?!, han lät inte arg men han var väldigt sträng.
- Ursäkta men jag har just fått veta att det var Chaz som våldtagit Miranda och att Mecky dött. Chaz har rymt tillbaka till Canada och vem vet vad Miranda gör nu när hon är själv?!, sa jag surt.
Scooter tittade på mig med en ledsam blick.
- åk, sa han och jag nickade.
Jag packade och gjord iordning allt snabbt och sedan tog jag första planet hem.
(tillbaka I Atlanat)
jag steg in i huset och letade i vart enda rum. jag hittade inte Miranda någonstans. Chaz hade packat alla saker och även tagit några av Aarons saker. han hade skrivit en lapp också och den la jag snabbt ner i fickan innan jag sprang ner till bilen igen. jag åkte iväg och tänkte vart Miranda kunde åkt. jag tänkte tillbaka på allt vi hade gjort och tänkte först på barnhemmet men dit ville hon inte igen det visste jag. men hon kanske ville prata med personen som gjort allt mot henne. för att gllömma och gå vidare eller bara för att avreagera sin ilska.
När jag kom fram så såg jag henne krama Aris. jag sprang in och huvudet bultade efter all huvudvärk och jag var svettig och irriterad. när jga såg honom krama henne blev jag bara argare.
- Miranda vad gör du här?, sa jag och försökte låta trevlig.
- Jag ville prata med min pappa, sa hon och tittade på mig med ledsna ögon.
- Jag är så ledsen för det som hände era vänner, sa Aris.
- Du vet ingenting om att förlåta eller vara ledsen, sa jag arg mot honom.
- Jo din fru har lärt mig det.
Mirandas perspektiv
när han sa det till Justin såg jag en glimt i Justins öga. han svarade snabbt och drygt. Aris blev arg och gick fram till Justin och det såg ut som Han skulle skrika åt honom som om Justin var en fyra åring som precis snott en kaka och nu skulle han skälla ut honom. det gjorde han inte istället gav han Justin en ordentlig örfil. Justin slog tillbaka och sedan brottades dom mot varandra genom cellen. Jag blev illamående och snart drog Aris fram en kniv. jag skrek på vakt men inget hände. Aris närmade sig Justin och snart skulle han snart skära Justin.
- Justin Nej, skrek jag och ställde mig framför honom.
kniven åkte in vid revbenen och det sved. jag kände tårarna komma och hur allt blev dimmigt. Jag ramlade på golvet och såg hur Justin ställde sig över mig.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: