Kapitel 94 Kladdkaka och kärlek

jag twittrade lite och sedan tittade jag på vad dom andra skrivit och såg även att jag fått flera nya followers och jag följde några av dom tillbaka. efter det stängde jag av datorn och la mig i sängen. jag somnade snart och jag tänkte på Justins leende och att han snart skulle komma hem.
Jag vaknade och gnuggade ögonen samtidigt som jag gäspade stort.
- vad gullig du är när du är trött.
- Tack, sa jag och gäspade igen.
Jag satte mig upp och kände hur magen blivit större. jag suckade och gick in i badrummet. jag duschade och satte på mig kläder. mamma kläder var riktigt bekväma men jag saknade mina mode kläder. när jag kom ut igen borstade jag håret och sedan tittade jag på Ryan.
- vad ska vi göra idag?
- inget speciellt vad vill du göra?
- vet inte men jag vill ha kladdkaka.
- Till frukost?
- mhm, sa jag och nickade.
Jag ställde mig up och gick till datorn där jag drog ut ett recept. Ryan kom snabbt med ner til köket och hjälpte mig att baka säkert sju formar kladdkakor. medans dom stod i ugnen så gjorde vi glasyr, grädde och tog fram strössel och maränger och chokladbitar att ha på. när äggklockan ringde så var jag först till ugnen att ta ut dom. Ryan stod och göll i en stor bricka som jag lastade alla kladdkakor på. han skrattade när jag travade dom på varnadra. vi ställde ner dom på bordet och lät dom svalna i fem minuter innan vi började dekorera dom.
jag tog en bit av varje och sedan åt jag samtidigt som Ryan tog två bitar av dom närmaste. vi satt där tills jag ätit så mycket jag orkat. det var en kvar. fast Ryan hade även han ätit ganska mycket. vi satt och skrattade medans vi pratade.
- Och vad har vi här?, den välbekanta rösten som jag hörde fick mig att kolla upp.
- Det var Mirandas idé.
- Jag tar på mig all ära, sa jag och kysste honom i dörröppningen.
Justin var äntligen hemma

Postat av: Mai

du, den där kladdkakan såg itne lite god ut! :o

Date:2011-11-22 / Time:17:05:16
Hemsida: http://powersara.blogg.se/
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: