Kapitel 41 Don't wanna be alone tonight

Vart hade han tagit vägen egentligen efter att jag blivit påkörd


"To the world you are one person, but to one person you are the world."
Fick jag svaret från Justin efter några sekunder. Jag log och tittade mot dörren. Det var som om jag räknade ner sekunderna när han kom inrusandes genom dörren men han kom aldrig.
You have no idea how it's like to be surrounded by perfect girls all the time when I'm not even a little bit perfect but when you look me in the eyes and smile and say U smile I smile then I'm perfect
Skickade jag till Justin och väntade på svar. Jag var inte rädd även fast mitt ben var brutet och jag hade ont i ryggen så var jag inte rädd och speciellt inte för döden. Jag tänkte på min konsert och kom genast att tänka på Lynn och Nina. Jag smsade till Frank och han svarade att allt var bra med hela crewet. Han skrev också att jag skulle ha konsert om två veckor och att jag skulle hinna villa upp mig till det. Jag vet inte om mitt ben skulle vara helt igen då men det fick bli som det blev och Justin hade ju uppträdit med brutet ben.
- McKay varför min ängel skador du dig
- haha Mckay min baby det gör jag ju för dig.
Lynn kom in i rummet och log stort.
- Jag har med mig någon.
Justin kom in i rummet och jag såg att han hade gråtit. Jag kom och tänka på Selenas min när hon hade skrikit efter honom på parkeringen. Jag rös och jag tror nog att alla tyckte att det blev ganska obekvämt i rummet. det var verkligen inte mening att vara elak mot Justin nu men jag visste inte vad jag kände. Ena minuten så hatade jag honom och andra skickade jag kärleks sms. Varför kunde jag bara inte tänka klart? Lynn satte sig på stolen som stod i rummet och Justin satte sig på min säng. Han tog min högra hand i sin och Lynn tog min vänstra.
- Jo Justin och jag har pratat lite och du ska flytta tillbaka till honom, det är för svårt att ha dig i svergie när du måste åka iväg hela tiden. och vi ser varandra hela tiden ändå efter som jag är din stylist. Jag har funderat på om hela crewet ska flytta till usa. men jag måste prata med frank om det. men än sålänge så har han och jag kommit överens om att du ska bo med honom.
- Ett hus med mjuka golv eller?, frågade jag och log mot honom.
- Haha ja jag fick jätte ont av det där trägolvet.
- När får jag träffa alla andra igen?
- hmm... när vi har köpt huset kan vi ju ha film kväll. Du fattar inte hur mycket Mecky tjatar på mig att träffa dig igen.
- Jag vet hon tjatar hål i huvudet på en.
Jag log och kom sedan p vad han hade gjort. Jag mådde illa. Men jag visade det inte. Jag ville inte släppa honom igen men vi bråkade så mycket och han åkte jämnt bort och jag stannade hela tiden hemma och det gjorde ont att se honom lämna mig om och om igen. doktorn kom in igen
- Du får åka hem imorgon bitti men ikväll får du sova här.
jag nickade och Lynn gick ut så hon lämnade Justin och mig ensamma. justin tittade in i mina ögon och jag visste inte vad jag skulle svara. Jag hade legat och "sovit" i två veckor och medans dess har ahn hunnit tänka och agera som han velat men inerst inne visste jag redan svaret. Jag ville vara med honom och han visste redan att han gjort fel. Jag log mot honom och viskade
- Du är mitt allt dr. Bieber
- Du är mitt allt Angel
han kysste mig och räckte fram ringen mot mig. Jag log och satte på mig den innan jag kysste honom igen.
- Kan du stanna här i natt jag vet inte om jag vågar sova själv här.
han skrattade och nickade innan han la sig ner bredvid mig och la armen över min mage och kysste mig på pannan. gud vad jag älskade honom.

Postat av: Sara

GUD!! vad ska dom göra tro... O.o

Date:2011-10-09 / Time:20:56:17
Hemsida: http://powersara.blogg.se/
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: