Kapitel 42 Funny thing

- Kan du stanna här i natt jag vet inte om jag vågar sova själv här.
han skrattade och nickade innan han la sig ner bredvid mig och la armen över min mage och kysste mig på pannan. gud vad jag älskade honom.

Vi låg i sängen ett tag och sedan började jag frysa ganska mycket.
- Justin lägg dig undertäcket.
Han lydde min order och la sig ner och jag drog upp täcket så hela jag blev varmpå några sekunder. Justin la armen om mig och la sig ännu närmare mig. Det kändes tryggt och inte långt efter det somnade jag.
När jag vaknade på morgonen låg inte Justin bredvid mig. Jag satte mig upp med ett ryck och såg att han satt i stolen som Lynn tidigare suttit i. Han log stort och blinkade åt mig.
- När somnade du?
- Jag var vaken hela natten. Den som kan somna bredvid en ängel som du är inte riktigt klok, Han kysste mig på handen och satte sig närmare mig. Jag log stort och hade helt glömt bort mitt brutna ben men ryggen gjorde inte ont längre. Jag tittade mot dörren igen och kände nästan hur instängd jag var. Doktorn som jag hade haft i går kom in och började prata men jag fattade inte så mycket efter som han pratade ganska snabbt som om han var stressad. När han gått ut kollade jag på Justin med oförstående blick och han förklarade att jag fick åka hem om två timmar. Jag tittade ner p åmitt ben och började precis börja tänka på gipset som en sjuksköterska kom in. Hon skulle ta bort gipset och ge mig någon stöd sak ifall jag skulle belasta benet något mer än nödvändigt. Jga log och tackade för hjälpen och sedan hjälpte Justin mig upp ur sängen. det gjorde inte ont längre men jag var alldeles för svag för att gå själv. Justin hjälpte mig till dörren och sedan ut till bilen. det hade varit över två veckor sedan jag såg solen och nu kändes det nästan som om jag alltid hade varit ute i den friska luften. vi åkte till ett ganska stort hus. Vårt hus.
(baksidan)
Jag tittade på det och vart tårögd.
- tack Justin, sa jag och kramade om honom innan jag gick in i huset.
det var precis i min stil och Justin hade även slängt in lite av sig själv som den stora tvn och xboxet och alla andra spelkonsoller och spel överhuvudtaget. det fanns även ett stort kök och på övervåningen fanns tre sovrum och på ena dörren stod det Aaron. Jag hade glömt bort honom och när jag läste hans namn så grät jag ännu mer. Jag saknade honom. Justin kom upp bakifrån och kramade om mig medans han kysste min axel.
- Gillar du det?
- Jag älskar det tack Justin du är för perfekt.
- No you are
- aww!
- haha
- När hämtar vi Aaron?
- första vi gör när vi vaknar imorgon, sa Justin och log.
Jag gick in i vårt rum och det var stort och hade en jätte stor dubbelsäng. Jag kunde inte vänta en sekund utan jag slängde mig ner i den direkt. Jag kände hur Justin ställde sig i sängen och började hoppa som en tok. Jag började skratta innan jag började hoppa med honom. det stack till i benet men jag brydde mig inte efter som jag precis tagit upp en kudde och startat kuddkrig med honom. Han fick skrattanfall och la sig ner och såklart drog han med mig ner så jag hamnade över honom. Han tittade ner i min urringning.
- Gillar du vad du ser?
- Nej.... Jag älskar det
Han kysste mig passionerat och smekte mig över ryggen så jag fick rysningar.

Postat av: Sara

Så långa kapiteln är bra att läsa. De blir inte så jobbigt då :P

Date:2011-10-10 / Time:22:01:39
Hemsida: http://powersara.blogg.se/
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: