Kapitel 52 Jul

- Jag älskar dig mer och mer för varje dag.
- Jag älskar dig också Miranda.
Jag kysste honom igen och somnade.

Jag vaknade på morgonen och kände hur glad jag var över att vara hemma. Justin sov bredvid mig så jag ställde mig över honom och kysste honom på  hans underbara läppar. Han slog upp ögonen och log.
- Godmorgon Shawty
- Godjul trötter
Han satte sig käpprak upp så vi slog i varandras huvuden. vi började skratta och gick ner till julgranen där Mecky redan satt och sorterade i fina högar. Chaz låg bakom henne och sov och ändå var klockan långt över elva så han borde vara vaken. Jag satte mig bredvid Mecky och Justin väckte Chaz. Jag gjorde varmchoklad och Justin gjorde i ordning soffan så det blev jätte mysigt. Vi slog på tvn och tittade på några jul pogram medans vi drack varmchoklad och åt popcorn. efter ett tag slängde Mecky ett paket till mig. Det var från Mecky och sedan delade hon ut resten så satt vi där med varsin liten hög. Jag öppnade Meckys först. Det var ett jätte fint halsband
och på baksidan av hjärtat stod det: We R 4Ever
Jag kramade om henne och hon log stort åt sin julklapp av mig. Sedan öppnade jag Justins present. där låg en ring. den var ganska lik den jag redan hade på ringfingret. Men den här diamanten var störren och det var rent guld och den var jätte fin. på insidan stod det ingraverat:
Always yours Shawty Love You
- Jag älskar dig också Justin sa jag och kysste honom.
När vi satt där i allt papper och allting var uppslaget så suckade jag. Mecky blåste ett snöre på mig och skrattade. Jag kastade tillbaka papper och sedan satt Mecky och jag där och hade krig med papprena och snörena. Justin och chaz satt och pratade.
- Jag älskar våra krig.
Sa Mecky och kastade kartong på mig. jag skrattade och kastade tillbaka så hon fick den i huvudet. hon skrattade och kastade ett snöre som låg närmast. det plingade på dörren och Justin öppnade. När dom kom tillbaka så var det Ryan som kommit. Jag tittade på Mecky som nickade och sedan kastade vi två små kartongaskar på honom så Vi båda brast ut i skratt.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: