Kapitel 55 Miranda

Men jag visste redan svaret....
Justins perspektiv

vi landade i danmark och jag steg ut i solen som sken i mina ögon. Många Beliebers stod och skrek när dom såg mig stiga ut och en massa livvakter flokades runt mig. Jag steg in i bilen som körde till studion där intervjun skulle vara. Jag togs emot och gjordes iordning. Jag fick nya jeans och en blå t-shirt samt en läder jacka att sätta på mig. Jag drog på mig allt ganska sanbbt och satte mig för att vänta på att jag skulle ropas upp och gå ut på scenen i studion. Jag skulle sjunga One Time och sedan bli intervjuad och det kändes helt otroligt att veta att jag snart skulle sjunga. Jag hoppade upp och ner och gick runt för att bli av med energi.
- Beiber du ska upp nu, skrek en man.
Jag tog micken och hoppade upp på scenen och började sjunga. Alla tjejer skrek och jag tog upp en utav tjejerna och flörtade lite med henne för att hon skulle känna sig speciell. Efter låten skrev jag en autograf till henne och gick sedan mot program ledaren. Bobo hette han och han var inte precis danmarks snygging men han dög. jag nickade för mig själv och log stort mot honom.
- Så hur går turnén?
- Helt perfekt! alla tjejer skrek högre när jag sa det.
- Hur tar din flickvän detta?
- Haha hon nästan skrek av glädje när hon fick veta. Det var hon som tvingade mig åka, sa jag och blinkade.
- Ni är förlovade?
- YEAH man, sa jag och nickade.
- Och väntar barn?
- Nej det var bara falska ryckten. hon har aldrig varit gravid, sa jag och log mot kameran.
Jag kände hur jag fick sms och stelnade till. men intervjun fortsatte och han frågade ganska mycket om mig och Miranda. några saker sa jag ja på och några blå nekade jag direkt. När jag kom fram till Scooter klappade han mig på axeln och vi hoppade in i bussen. Jag drog upp mobilen och såg att det var okänt nummer.
Det kommer mer hemligheter om dig och Miranda snart
det kom en rysning genom kroppen och jag raderade smset.  Jag somnade på bussen efter som jag inte sovit på flygplanet och vaknade av att Kenny kom in och väckte mig. Jag skulle till kosnerten och fixa med ljus, ljud och danssteg. hela tiden kände jag hur jag fick sms. men det var inte försen några minuter före vi skulle börja som jag hann kolla på dom. alla varfrån Miranda och det var femton stycken alla hade samma tre ord. Jag Hatar Dig. Jag ringde upp henne men det gick direkt till röstsamtal. Jag var tvungen att gå upp och göra konserten men direkt när den var klar. efter en timme och en halv kunde jag ringa igen.
- Miranda vad menar du?
- Miranda är inte här.
- varför hatar hon mig? jag grät nästan.
- Det gör hon inte (jag drog en lättnads suck) det är jag som hatar dig.
Personen la på och jag undrade vad hon eller han hade gjort med Miranda. några sekunder senare fick jag sms. Jag älskar dig Justin och jag mår bra, jag tappade bara bort mobilen <3
Jag var förvirrad och orolig men Miranda mådde bra. jag var tvungen att åka på en ny intervju och den var ungefär som den första och åter igen sa jag lika många ja som nej. jag träffade även två Beliebers och hörde deras historier. två modiga flickor och dom hade vunnit en timme med mig. så jag satt med dom på en middag och pratade. mot slutet så gav jag dom autograf och varsin bild innan jag åkte till hotellet.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: