kapitel 58 Alcohol

Hejsan! Nu är de jag Rachels kompis som skriver kapitel 58, så om ni undrar om något som inte stämmer in så är de jag som skriver konstigt eller missat något! + att jag brukar inte skriva noveller så döm inte!

Mirandas perspektiv

Jag satt och lyssnade på när man privatlärare höll i en föreläsning för mig. Jag var ganska uttråkad och jag tänkte att kanske en lektion skulle hjälpa men nej.. Det gjorde de bara ännu värre. Intervjun igår vart ganska lyckad.
Jag ville hitta på något roligt ikväll... Kanske skulle köra Sanning konka igen. Jag hade ingen lust att bara sitta hemma och uggla. Jag ville hitta på något och bara för att göra de hela lite mer intressant så kunde vi hämta upp slumpvis med människor på stan.
Undra vad Justin skulle säga om de... Äsch! Man kunde väl få ha ett eget liv! Nej inte sanning och konka utan Drick-leken där man en frågar en fråga och om svaret är ja så dricker man en klunk och om de är nej så händer det ingenting.
Hoppas Justin vill vara med. Men skulle inte tro de. Han skulle på någon intervju och sen något möte och jag vet inte allt.
- Miranda lyssnar du på mig? Frågade min lärare.
- Jadå.. men jag tror de räcker för idag. Jag har lite ont i huvudet, svarde jag.
- Okej men lektionen är inte slut förän om 30 minuter och...
- Det gör ingenting! Avbröt jag.
Läraren såg sig förvirrande omkring men hon gick iallafall.
Jag började genast tänka på vilken dryck vi skulle ha. Inte Vodka för de hade vi föra gången och jag ville testa något nytt. Kanske Gin eller vin.. Äsch vi tar båda. Då kanske de räcker längre med.
Men vem skulle köpa ut då? Skit samma... det var iallafall de minsta problemet. Frank skulle inte vara hemma. Men Mecky skulle nog vilja vara med.
Jag ringde Justin direkt och berättade om mina kvällsplaner.

Ur Justins perspektiv:

Jag hade just pratat med Miranda och hon berättade vad hon tänkte göra ikväll.. Det gjorde mig inte glad.
Hon förväntade mig även att jag skulle vara med på den där patetiska leken. Aldrig i livet.
Jag vill bli arg och försöka förbjuda henne och göra de men då skulle hon bli arg. Kanske man skulle kontakta någon om hjälp. För hon tänkte plocka upp slumpmässiga personer och kanske använda mitt namn!
Frank skulle inte vara hemma.. Kanske man skulle ringa honom och berätta.
Fast då skulle Miranda också bli vanisnig på mig men behövde hon få veta?
Hon var minderårig så hon borde inte dricka eller handskas med sprit.
Jag var på väg till ett möte och efter det skulle jag på intervju. Men efter det skulle jag ringa Frank och tala om vad som var på gång. Utan att Miranda skulle få veta de.
Egentligen ville jag inte sätta dit Miranda för antagligen skulle hon få utegångsförbud eller något sånt men jag gjorde de för hennes bästa och för att jag brydde mig om henne. Hon borde inte hålla på med sånt där.

Mirandas perspektiv:

Jag var så förbannad! Justin ville inte vara med ikväll och han sa åt mig att inte göra de! Ingen kunde bestäma över mig sådär och bara för att visa att jag kunde ta hand om mig själv skulle jag bjuda med två killar och två tjejer + Mecky.
För att göra de hela lite mer spännande. För jag menar... Vad kunde Justin göra? Nej ingenting.
Jag ringde Mecky och vi bestämde att ses utanför systembolaget för att håva in någon som kunde köpa ut åt oss. Jag höll i mina pengar i ett stadigt grepp och satte kurs mot mötesplatsen.
Väl utanför så kom Mecky en minut efter jag hade kommit fram.
- Är du verkligen säker på de här? Frågde Mecky
- Jadå! Tvärsäker, jag kommer se till att de här inte spårar ur, de kommer bara bli lite mer spännande, svarade jag.
- Okej... Säger du de så. Men vem ska handla då?
- Jag ber någon göra de. Sen stoppar jag ner spriten i min väska här, sen går vi till snabbköpet och handlar chips och bjuder in några gäster! Sa jag glatt.
Det tog en stund innan vi hittade någon lämplig person. Men vi gav inte upp.
Efter en timme så hade vi både sprit, chips och gäset. Vi satt nu i en taxi och var på väg hem till mig. Mamma och pappa hade ringt min mobil och sagt att dom var på väg till... Ja dit dom skulle.
Hemma hos mig var de mörkt men jag tände några levande ljus och satte fixade kuddar så vi kunde sitta på golvet.
Jag tog fram glad och spriten och snacksen.
Sedan när alla satte sig började vi. 
Justins perspektiv:

Jag hade ringt Frank och han hade blivit helt förkrossade. han var på väg någonstans men han har redan vänt om. Antagligen hade Miranda och hennes gäng redan börjat. Men de var lika bra.
Jag hoppades att hon mådde bra. Just därför hade jag ställt in min intervju och skulle ringa Frank om några minuter.
Jag hade vinkat in en taxi och sagt adressen till hotellet. Jag hade även sagt till Frank att jag inte ville att han skulle säga att de var jag som hade tjallat.
Jag kunde se Mirandas tårfyllda ansikte framför mig.


Japp det var Mai som skrev och det var ett mvg från mig ;) hon kanske hoppar in någon gång i framtiden också. kommentera :)

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: