Kapitel 64 Teach me How To Plank

- Jo jag är gravid

Jag blinkade några gånger mot Mecky som log osäkert mot mig och Ryan. Ryan log stort och dunkade henne i ryggen.
- Grattis till dig och Chaz.
- Skämtar du Ryan hon är bara sexton till skillnad från er!, jag höjde rösten.
- Men...
- Nej barn förendrar livet totalt! fattar du att Mecky inte kommer kunna jobba, göra vad hon vill och bara sitta hemma och göra allt hon kan för barnet. Chaz kommer jobba arslet av sig och Mecky kommer vara hemma helt ensam och säkert bli depprimerad!, skrek jag.
Ryan tog upp händerna och visade att han inte ville bråka.
- gått ut Ryan jag fixar det här, sa mecky lugnt och log mot honom.
Ryans perspektiv
Miranda hade blivit ganska arg och börjat skriva mot mig. Jag var lite rädd efter som jag visste vad som hade hänt henne så kunde hon försvara sigsjälv. det visste jag och det skulle vilket dumhuvud som helst veta. Jag satte mig ner bredvid chaz och Justin som tittade på mig.
- Hon blev arg, sa jag och Justin nickade.
- Men grattis Chaz, sa jag och slog honom på armen.
Justins perspektiv
Jag fattade att Miranda vart arg jag menar dom två är bara sexton år gammla och det borde vara svårt att skaffa barn vid den åldern. mamma hade klarat det men hon var lite äldre och hade mormor och morfar som hjälpte henne. dom här flickorna hade inga förutom dom själva och deras pojkvänner. jag rös vid tanken.
Mirandas perspektiv

Jag och Mecky satt och pratade om det och det lugnade ner mig ganska mycket. hon tänkte behålla det och hon visste redan hur man gjorde med barn efter som hon hjälpt mig med Aaron. Jag kramade om henne hårt och sedan gick vi tillbaka mot killarna som satt i vardagsrummet. Jag kysste Justin på läpparna och log sedan mot honom. Jag sa förlåt till Ryan och sa grattis till Chaz och sedan gick vi tillbaka till att ha kul.
Sent på natten när alla sov gick jag in på datorn och gick in på youtube där jag såg flera videos innan Teach Me How To Plank kom upp. jag sjöng med och dansade lite i vardagsrummet innan jag kloppade in den i tvn och såg vidoen på stortfortmat.
- Wanna know how to plank?, sa Justin och blinkade mot mig.
- No I'm trying the Plank Dance, sa jag och blinkade tillbaka.

Postat av: Sara

Gud vad spännande :D

Date:2011-10-29 / Time:19:14:51
Hemsida: http://powersara.blogg.se/
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: