Kapitel 44 Our Family

- Hey Sweety, sa jag och log stort.
- Vem är du?
- Miranda, hon kramade om mig och jag log större.
Justin tog tillbaka henne och kramade om henne igen.
Medans Justin stod och pratade med sin pappa så satt jag med Aaron i knät och berättade historier för honom. för att vara fyra år så hade han verkligen en konstig fantasi men jag fortsatte att berätta även om han själv slängde in några meningar. När den tredje berättelsen var klar så kom Justin och Jeremy in. jag log mot dom och ställde mig upp för att kyssa Justin på kinden. Jeremy ställde fram tallrikar medans han fru kom in och tog hand om barnen. hon såg verkligen inte bekväm ut i min omgivning. Jag var så snäll mot henne som jag kunde men hon verkade ändå inte gilla mig. Jag satte mig ner bredvid Justin som precis la upp tre pizza bitar. Jag la själv bara upp två och Jeremy tog en. Justin åt som en gris och jeremy satt bara och skrattade. själv så åt jag ganska "fint". När Justin nästan satte i halsen så dunkade Jeremy honom i ryggen två gånger innan Justin brörjade le och fortsatte äta. När jag väl var klar var jag ganska mätt och Jeremy hade varit klar ganska länge. justin däremot åt fortfarande. Det var säkert nionde biten pizza och jag satt bara och stirrade på honom. var han galen som åt så mycket? När han väl var klar hade han ätit upp en och en halv pizza helt själv. Jag skakade på huvudet och tackade för pizzan. Justin hämtade Aaron och kom ner efter några minuter efter som han sa hej då till sina syskon. Jag stod vid dörren och tog på mig mina skor när han kom ner. När jag knytit klart gav han mig Aaron och kysste mig innan han satte på sig sina skor. Aaron började direkt leka med mitt hår och när vi satte oss i bilen hade Justin redan tagit med en barnstol. Jag spände fast Aaron innan jag satte mig bredvid honom. Justin körde iväg och det blev genast väldigt tyst i bilen.
- Justin vi kan åka tillbaka om du vill vara med din familj.
- Det är lugnt, han gav mig ett ansträngt leende.
jag nickade och tittade på Aaron. jag gillade inte att se Justin ledsen men han ville inte tillbaka kanske kan jag få dom att komma till oss och det snart. Vi stannade framför vårt hus och jag kunde fortfarande inte förstå att det här var vårt hus. Aaron som nästan halv sov la jag direkt i hans säng. Jag sjöng lite för honom som jag brukade göra på barnhemmet. när han somnade gick jag ner till Justin. Han gjorde varm choklad och popade popcorn. Jag tog fram en film och satte på tvn. När allt var klart hjälpte jag Justin bära ut allt till vardagsrummet. vi satte på filmen och jag sjönk ner i hans famn. filmen gick och gick men jag konsentrerade mig på Justin. filmen handlade om en familj som föräldrarna skiljer sig i. inte den bästa jag kunde valt men Justin tittade kallt på utan att bry sig. efter några minuter pausade jag filmen och kysste honom.
- I know this brave person and i love him so much, can you tell him that?
Han log och blev på bättre humör på en gång. han kysste mig igen och smekte mig över ena benet. Min hand åkte ner i hans byxor och jag började runka av honom. efter ett litet tag drar han av mig mina byxor och trosor. Jag log medans han tog av sig. Jag tog av mig linnet och medans han åkte in i mig knäppte han av mig min bh. han rörde sig i en rytmisk takt och jag stönade. den här gången kom jag ganska snabbt och det samma gjorde han. Han stönade en sista gång innan han la sig bredvid mig i den trånga soffan.
- Fan jag glömde kondom, sahan efter ett tag.
- Det gör inget.
jag kysste honom innan jag hoppade in i duschen och sen gick jag och la mig. jag var så otroligt trött fast jag knappt gjort något. överansträning skulle Aris ha sagt men han var inte här nu så jag brydde mig inte. Justin la sig bredvid mig efter några minuter och smekte mig över näsan. Jag började skratta och hörde hur aaron började gråta. Jag skulle precis siga upp när.
- Jag tar det, Justin flög iväg och efter ett tag kom han tillbaka med en nappflaska och Aaron i famnen. Han matade honom och la honom sedan emellan oss.
- Tänk när vi får en egen sån här fast mindre, sa jag och log
- I can't wait

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: