Kapitel 48 What are you doing here

"Twilight (n) - A depressed woman who can't decide whether she wants to marry a dead man or a dog
Just read this and I can't stop laughing and then I thought of you <3 I miss you Biebs"
"I Miss you to Miranda <3"

Jag satt och tittade på Justins konsert som sändes live på mtv. det var sköknt att se honom igen även om han inte kunde se mig. han passade på scenen och det kändes nästan som om jag stjälde honom från hans fans. han kände inte på det sättet men jag började känna så. Mecky satt bredvid mig och såfort han gjorde något som ett dans steg eller blinkade åt publiken så började hon skrika och blev helt hyper. Jag satt bara och log. efter några minuter var konserten slut och precis då ringde min mobil.
- Ja hejsan det är Frank.
- Frank Hej!
- Jo det är så här at du ska ha en konsert imorgon och sedan ska du på tre intervjuer dagen efter och en till konsert på kvällen. Nina och Lynn är taggade och Kim och Kimberly också. Kan du kanske smsa eller vad ni ungdomar gör till dina dansare så dom vet om detta?
- Såklart gör det på direkten. skicka en limo till mig och Mecky innan konsertern ses Frank.
Jag la på och Mecky var glad över mina konsert tider. Hon vart hyper igen och sprang upp och berättade för Chaz som hade oturen att bli barnvakt åt mig igen. fast jag tänkte ta med dom så dom får hänga backstage med resten av mitt lilla crew. Jag stängde av tvn och gick in i den stora garderoben. jag valde ut lite klädesplagg medans jag smsade mina dansare. när jag valt ut tre outfits så la jag mig i dubbelsängen och somnade ganska fort. jag drömde om Justin som satt i publiken och log medans jag sjöng uppe på scenen. efter ett tag började en tjej skrika och alla upptäckte Justin och hoppade på honom. vakter kom dit men det var för sent för Justin var redan borta. jag började gråta och då kom han framför mig och tittade argt på mig. OM du aldrig varit med i tävlingen så hade jag inte dött det är ditt fel Miranda.
Jag vaknade och började gråta. Chaz kom in och kramade om mig men det var Justin jag ville ha bredvid mig och säga att det aldrig skulle hända. jag hade försovit mig så jag sprang upp och klädde mig snabbt innan vi alla gick in i limon och åkte iväg.

Alla sprang runt bakom scenen och Nina stod och skrek åt alla att ta det lugnt och dom hade tid på sig. Dansarna tränade stegen och tvillingarna tränade på låtarna. Lynn satt och sydde in en klänning som jag skulle ha på mig och samtidigt gick Mecky runt och flörtade med alla killar. Chaz satt med Frank och höll i Aaron medans jag satt och drack vatten för att lugna ner nerverna. det var verkligen spänt bakom scenen och det var fullt ös så jag var verkligen peppad att gå upp på scen igen. idag skulle jag bara göra covers vilket var skönt. fansen där ute skrek och då och då kollade jag ut. det var verkligen många som hade kommit men jag var inte speciellt nervös.
- Miranda du ska upp om tre minuter.
jag nickade och tog micken. jag hoppade runt på stället och sedan kom Lynn och fixade det sista med min klädsel. mannen som räknade ner visade att jag skulle upp om tre... två... ett
- HEJ ALLIHOPA!
- HEJ!
- ÄR NI REDO?!
- JAAAAAAA!

I want someone to love me
For who I am
I want someone to need me
Is that so bad
I wanna break our madness
But it's all I have
I want someone to love me
For who I am

Det var Nick Jonas låt och det var en av mina favoriter. när låten var slut så körde jag Justins låt Pick Me. alla skrek som galningar när jag sjöng den och det var riktigt roligt. sedan var det ett snabbt byte av kläder och sedan upp och köra See No More. jag höll mig inom Jonas familjen. Mecky började små fnissa då och då det såg jag efter som jag då och då tittade på henne. efter det blev det You Belong With Me med Taylor Swift. efter det skulle jag prata lite med fansen så det gjorde jag. Vi pratade även om det var lite svårt men det gick bra tyckte jag. efter det så hade jag lite ont i rösten så Kim och Kimberly fick köra en duet på Airplanes



efter det var konserten slut och jag fick göra Meet and Greet. det var helt otroligt. jag skrev autograf, tog kort och småpratade lite. även om dom mesta ville stå och prata längre så lät jag alla komma fram och lät inte en enda kille eller tjej vara utan autograf. när det bara var två personer kvar så kändes det skönt. jag hade fått kramp i handen och det kändes som om jag aldrig skulle kunna sluta le. när sista autografen var skriven och sista kortet taget så kom en kille in springandes.
- Du kan väl inte låta din största beundrare stå utan autograf.
- Justin vad gör du här?

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: