For Sickness Kapitel 70 The End

Alla vi tittade mot Mitchel som fortfarande lekte med Demis hår. Jag pussade Demi på pannan samtidigt som alla lämnade Liam och Ryan vid kanten av taket. Louis la armen om Zayn och kramade om honom. Harry satte sig på något som liknade en mur del. de tbörjade verkligen bli mörkt nu och precis vid min tanke så tändes lamporna som hängde i långa rader över våra huvuden och lämnade ett romantiskt rött ljus över oss alla.
- Baby you light up my world like nobody else, skrattade Harry och tittade på Louis och Zayn.
dom sjöng vidare på What makes you beautiful.


Tre Veckor Senare
Justins perspektiv

Selena hoppade på stället när vi skulle lämna hotellet för att möta Ryan och Demi som snart skulle landa i New York. dom hade varit hemma en kort stund och lämnat Mitchel till en vän och var nu på väg till oss. jag hade verkligent saknat Ryan men när Selena stod hoppandes bredvid mig visste jag att hon saknade sina bästa vänner mer. det fick mig att tänka på Chaz och Ryan som jag inte pratat med på riktigt länge. speciellt inte Chaz efter vad han försökte göra mot Ryan för förra sommaren. känns som hundra år sedan allt detta hände. han var min bästa vän men jag lät en tjej komma ivägen...
- Justin kom ut ur ditt dumma huvud dom kommer ju snart, sa hon och sprang ner till taxin.
jag följde efter och hoppade in i taxin och kom ill flygplatsen cirka tio minuter seanre. Ryan och Demi var redan där med en massa fans runt sig. bakom dom följde One Direction efter och det såg ut som alla hade sovit, ätit dåligt och inte måde bra över huvud taget på ett tag. vakter sprang snabbt fram och skingrade fansen. Ryan, Demi och Selena hoppade in i en stor grupp kram medans jag hällsade på killarna som varmt välkomnade mig. när vi var tillbaka på hotellet så sprang tjejerna upp på taket eftersom Selena hade fixat myskväll med dom. hon hade satt slingor över huvudet på en precis som ett tak men det var ändå nästan kolsvart förutom stadens alla lampor. en stor soffa och en massa kuddar stod nära dörren och en tv med en hel filmhög bredvid stod nära soffan. Jag och killarna skulle ha en killkväll vilket skulle leda till alkohol och poker säkert.

Selenas perspektiv

Ryan la sig ner i soffan och Demi mossade på henne en massa kuddar innan hon la sig ner på sin syster. dom hade verkligen vant sig vid varandra riktigt snabbt och dom var verkligen som riktiga syskon. det var riktigt gulligt. Jag satte mig vid kuddarna framför soffan och tittade på dom allvarligt.
- Skräckis eller komedi?, frågade jag retsamt när dom fångade min blick.
- OH MY GOD SKRÄCKIS!!, skrek dom båda.
jag satte på den första jag såg och filmen startade. vi satt alla hel spända. Vi skrek till när en av tjejerna blev ner puttad från ett stup och man fick se hur hon landade på marken medans mördaren stod och skrattade. skrattet fick mig att rysa eftersom det lät så verkligt. vi skrek oss säkert hesa och folk nere på gatorna undrade säkert vad som hände på hotellets tak men jag ryckte bara på axlarna åt tanken och satte in en ny skräck film. dåligt val efter som den handlade om mörker vilket precis just nu omgav oss helt och hållet förutom tv ljuset.

Zayns perpsektiv

Louis satt och hällde upp vodka och whisky i två olika glass och räckte fram dom till Justin och Liam. han var våran "bartender" för ögonblicket eftersom han inte ville vara med i poker. för ögonblicket ledde Harry med tre vinst omgånger och vi alla började bli någoelunda berusade och uttråkade. Niall satt och skrattade åt allt som Liam sa vilket var ganska roligt i sig eftersom han då och då skrek random ord.
- Vi borde skrämma tjejerna jag såg Selena ta upp skräckfilmer förut, sa Justin och gungade till på stolen.
- Haha dom kommer hoppa ner från taket av rädlsa, sa Louis och sprang mot dörren.
vi andra följde efter och vi sprang upp för alla trappor men när vi kom upp till takvåningen hörde vi deras skrik och vara nära att ramla ner igen. vi brast alla ut i skratt och öppnade dörren sakta.

Demis perspektiv

Jag hörde killarna skratta men när jag vände mig om fanns ingen där. jag tittade mot tv skrämen igen och kände en rysning ila upp för ryggraden.
- Weird, sa jag sakta och tittade på min syster som höll ett krampaktigt tag om min hand.

dörren for upp och Ryan hoppade av soffan och in i Selenas famn medans killarna kom ut och sprang fram och kramade om oss. Niall kysste mig lätt på munnen och sedan satte dom sig alla i soffan och startade om en ny film som var en komedi. Niall drog upp mig i sitt knä medans Liam drog upp Ryan i sitt och Justin drog upp Sel i sitt knä. det var ganska gulligt att höra Niall skratta precis vid mitt öra, precis som vi hade hört ihop i flera år fast det egentligen bara varit ungefär två månader.

Nialls perspektiv

Demi smekte mitt ben och jag viskade romantiska saker i hennes öra. hon log hela tiden och kysste mig då och då väldigt passionerat och väldigt bestämt. när filmen var slut hoppade Selena upp och drog med sig tvillingarna upp på ett litet dans golv som ingen av oss utom Selena lagt märke till.
- Kom igen DJ Malik spela något, skrattade Ryan.
Zayn hoppade upp och sprang fram och drog på ett antal olika låtar som han gjorde en snygg remix på direkt på stället. vi kom alla på fötter och började dansa och det var då jag la märke till Ryans ring hon hade på ringfingret. hon hade haft den länge men varför märkte jag den så här tydligt nu? hon skrattade och dansade med Liam och det var då jag visste...

Louis perspektiv

När vi till slut somnade i våra sängar på hotellet var jag så trött att jag inte ens märkte hur Harry la sin arm om mig och mumlade ett godnatt. när vi däremot vaknade på morgonen hade jag världens huvudvärk... också kallad världens sämsta bakfylla. jag väckte Harry och gav honom ett stort glass vatten innan jag hällde upp ett åt mig själv.
- Vad hände igår?, frågade Harry.
- Vet inte men fråga tjejerna dom var dom enda som inte var fulla.
Harry stönade och hoppade in i en dusch medans jag gick ut i korridoren där Zayn stod lutad mot väggen med händerna för ansiktet.
- Hur är det?, frågade jag och la armen om hans axlar.
- skämtar du har världens huvudvärk, skrattade han.
- Samma här, log jag stort.
image

Harrys perspektiv

när jag kom ut ur duschen klädde jag snabbt på mig och tittade på mobilen. min kära syster Gemma hade bombat den och jag såg knappt vad hon hade skrivit eftersom jag var så trött. jag skickade ett snabbt sms där det stod sorry Gemma älskar dig innan jag gick ut och mötte alla andra som hade samlats i korridoren utan att jag hört dom. alla log stort mot mig och jag såg hur Justin sakta släppte Selenas hand när jag tittade på honom. han var obekväm runt oss det visste jag redan men att det skulle gå så här långt. jag skrattade lite och ställde mig hos dom andra.
- Klockan är fyra på efter middagen kom vi går ut och äter, gnällde Ryan.
- Ja det gör vi kom igen jag dör snart, mumlade Niall.
- Mot McDonalds, sa Selena och sprang mot hissen. hur hade hon energie kvar egentligen.
När vi kom fram beställde vi snabbt och satte oss i en park där det var helt öde förutom oss. Ryan åt lika mycket som Niall och dom satt och pratade och skrattade med mat i munnen. Demi coh Selena beteede sig mer som tjejer medans alla killar satt och snackade om något spel förutom jag som tyst åt och höll koll på alla andra.
- Orgasm, I'm fakin' it, skrattade Ryan när hon ätit klart.
Niall skrattade åt hennes skämt och sitt försök att se ut som om hon fick en orgasm.

alla stämde snabbt in i skrattet och Ryan satte sig stolt upp och tog pommes ifrån Liam som satt bredvid henne. han pussade henne på kinden och skrattade innan han åter upptog sin konversation med Justin.

Ryans perspektiv

När vi alla ätit färdigt gick vi tillbaka mot hotellet. jag hoppade in i en snabb dusch och satte sedan på mig ett par mörk blåa jeans och ett långt svart linne och utsmyckade mig med ett par halsband och armband + ett jätte sött rosa diadem. Jag gick ut på New Yorks gator och började genast att fönstershoppa med mig själv. jag gillade att bara höra stadens alla läten och några enstaka fans kom fram annars var jag helt själv med mina tankar. det var skönt och jag köpte knappt någonting förutom en jätte snygg rosa ring som var av diamant och lite smink. medans jag kom tillbaka till hotellet var klockan snart sju och Demi satt i entrén och pratade i telefon.
- Vem pratar du med?, frågade jag och satte mig bredvid henne.
"mamma och pappa" mimade hon och vinkade bort min fråga medans hon fortsatte prata. jag ahde knappt någon kontakt med dom om dom ville ha tag på mig fick dom fråga Demi. men jag ville egentligen ha någonting med dom att göra. jag trivdes på avstånd förutom mina sju underbara vänenr och min underbaraste pojkvän + min son. Demi pratade snabbt men jag kunde höra henne nämna Mitchel ett antal gånger. jag bestämde mig att ignorera och gick upp till Liam som också satt på telefon med sin mamma. han pratade lugnande och sövande med henne och jag tror faktiskt jag somnade en stund på sängen bredvid honom eftersom han lekte med mitt hår och pratade så där perfekt.

- Ryan vakna Liam vill att du möter honom på taket, sa Zayn som ruskade om mig tills jag vaknade.
jag gnuggade mig i ögonen medans han tog min andra hand och drog med mig till hissen.
- Ja god kväll på dig med, sa jag halv trött och med en stor gäspning.
- haha jätte roligt klockan är faktiskt tre på  morgonen så snarare god morgon.
- sluta vara så elak jag är trött, sa jag och hängde lite.
han lipade mot mig och jag slog honom på armen som fick oss båda att skratta.

Liams perspektiv

När Ryan stod framför mig i det perfekta mörkret så var allt underbart. hon log och höll i mina båda händer.
- Ryan älskling. kommer du ihåg dagen då jag gav dig den här ringen?, frågade jag.
- Ja samma dag som du blev skjuten, sa hon sorgset och tittade ner på ringen.
- det spelar ingen roll för nu ska jag uppfylla det löftet.
hon log större mot mig så att hennes vita tänder syntes. kunde hon  bli mer perfekt.
- Ryan jag älskar dig mer än något annat, varje gång du ler så ler jag. ditt skratt gör mig så glad och varje gång du rör mig går det ilningar i hela min kropp. ända sedan jag såg dig visste jag att det var dig jag ville ha föralltid. du är den snällaste, sötaste, underbaraste personen som jag känner. Ryan vill du gifta dig med mig.
Jag höll fram en silver ring med en diamant på och ingraverad text där det stod forever Adams and Payne på.
- jag vet inte du får fråga min familj, sa hon och vände sig mot alla andra.
Selena och Demi nickade entuastikt, Justin, Harry, Louis och Niall visade tummen upp men Zayn hade den här blicken som visade ogillande.

Ryan skrattade mot dom som alla i en enda grupp såg helt ut som en familj och jag är glad att hon känner oss alla som en familj då hon oftat stötter bort folk. jag tittade in i hennes bruna ögon.
- Så gifter du dig med mig Adams?, frågade jag.


Postat av: Sara

omg de va ju ett bra slut :D! lite som new moon ju ^^ :D ooh.. sorligt att de var de sista! :'//

Date:2012-02-03 / Time:22:10:40
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: