For Sickness Kapitel 51

skulle jag ha en romans i alla i bandet innan jag tillslut bröt Liams hjärta och gick tillbaka för att vara singel 4ever?
dagen efter sov jag till tre på eftermiddagen. jag åt frukost som bestod av ett äpple och en glass tallrik medans jag tittade på mtv som hade svampbobfyrkant marathon. När jag ätit klart så sträckte jag på mig så det knäckte i ryggen och sedan la jag mig ner i soffan och drog täcket runt mig som jag tagit med ut från min säng. jag stängde av tv:n och satte på radion med hjälp av kontrollen. det var från iTunes så jag hade ingenaning i vilken ordning låtarna kom i. första var Tell Me A Lie. jag tror jag somnade till den eftersom när jag vaknade tittade Zayn in i mina ögon. jag log trött mot honom innan han pressade sina läppar mot mina. Han la sig under täcket med mig och jag låg med huvudet på hans bröst.
- Jobbade inte ni idag?, frågade jag och slappnade av.
- Vi fick ledigt resten men Liam åkte hem och somnade om precis som dom andra, sa han.
Det hög till i magen när han nämnde Liam. det var enklare när Liam var runt oss för då behövde jag inte oroa mig för att göra något dumt men nu när han sov på ett hotel ellet hemma så visste jag inte om jag kunde stå emot att göra något riktigt dumt. Zayn skrattade hest och pussade mig på huvudet.
- Vad gjorde ni idag då?, frågade jag.
- fotade, sjöng och mötte fans.
- när vaknade ni egentligen?
- frågan är när vaknade du egentligen eller sover du fortfarande?, skrattade han.
jag försökte slå honom men det gick inte under det varma täcket.

jag smekte Zayns arm och pussade honom på kinden. han hade somnat men jag ville prata.  han kysste mig frånvarande och jag smekte hans mage. han log sakta när jag gick längre ner med handen. han stönade när jag började runka av honom men jag tystade honom snabbt genom att kyssa hans perfekta läppar.
- Ryan är du hemma?!, skrek Liam.
Jag släppte taget om Zayn och sprang ut till hallen där Liam min pojkvän stod. vad var det för fel på mig? jag hade världens bästa pojkvän och jag var otrogen mot honom. Jag kysste honom snabbt.
- Kan vi inte gå en promenad?, frågade jag.
Liam nickade.
- Jag ska bara gå på toa tar två sekunder vänta där ute, sa jag och log.
jag tvättade händerna och satte på mig kläder lite snabbt innan jag visade att Zayn skulle gå medans Liam och jag var ute. jag fick en stel nickning och sedan tog jag Liams hand och vi gick. han kysste mig lät och log.


när vi kom hem till honom på kvällen var jag riktigt trött. vi la oss i sängen och jag kröp in så nära honom som möjligt innan jag kysste honom och somnade. jag drömde om hur Liam kom på mig och Zayn. Liam hade gjort slut och jag hade vaknat halv vägs ur sängen. jag la mig intill Liams brsöt igen och somnade om. det var varken en bra eller dålig dröm utan den var neutral och jag visste att mina känslor för Zayn skulle så småning om förstöra för Liam och mig.


asså jag vet det här är typ ingen JB novell men han kommer in snart igen.

Postat av: Sara

börjr bli spännande :D

Date:2012-01-19 / Time:21:55:06
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: