For Sickness Kapitel 50

jag svalde hårt och precis då kom han och Liam in genom dörren. Zayn såg plågad ut och Liam log ett stort leende. ÖVERRASKNING att min pojkvän och min vän som var kär i mig kom in genom dörren efter att han öppnat sitt hjärta för mig. vad skulle jag göra?

Zayn satte sig ner i köket. Liam drog fram en massa mat och log sedan mot mig igen.
- Hur mycket tror du vi äter?, frågade jag och fnittrade.
- Niall kommer senare, sa Zayn och log.
- Det förklara ju saken, skrattade jag.
Zayn log större mot mig och jag kände mig varm inombords när han tittade på mig sådär. jag stirrade ner i bordet medans Liam sprang runt i köket.
- Vill du ha hjälp?, frågade Zayn.
Liam nickade och jag och Zayn gick in i köket. Vi lagade maten och skojade runt. kastade mjöl på varandra och jag såg ut som ett levande spöke. Liam kysste mig och dunkade sedan Zayn i ryggen eftersom det var han som hällt mjölpåsen över mitt huvud. jag tog upp tomatsås och när Zayn tittade bort kastade jag så han skrek.
- KALLT!, skrek han och försökte få bort allt som hamnat på ryggen.
Liam och jag brast ut i skratt men när Liam ställde sig med Zayn visste jag redan att det skulle bli matkrig.



Niall kom in och fick tzatziki i ansiktet. Han började skratta och kriget tog slut. jag var full i mjöl, olika såser, jag hade skinka i håret och ett flertal grönsaker inne i tröjan och en lång remsa bacon som hängde över tröjkanten. jag såg värst ut men även om alla tre killarna var täckt i mat så såg dom sexiga ut. jag såg mer ut som ett frukostbord som någon vällt. Jag skrattade och tog upp baconet. Killarna tittade på mig och min mobil pep till innan Keshas låt Cannibal spelades upp.
- Whenever you tell me I'm prettyThat's when the hunger really hits me Your little heart goes pitter patter I want you liver on a platter, skrattade jag och höll upp den rosa remsan.
killarna skrattade och sjöng med lite lågt till Kesha medans jag städade upp det värsta. det mest otroliga var att vi fått ganska mycket mat innan vi börjat kriga. jag ställde fram maten och hörde att killarna bytit låt. jag gick in i vardagsrummet och stirrade på dom när låten började sjöng alla tillsammans och tittade på mig. jag satte handen för munnen och började rodna.  när låten var klar kramade dom om mig. rodnaden gick snart över och jag fnittrade lite generat. Liam och Niall gick för att hämta det sista.
- Du vet att jag har känslor för dig, sa Zayn tyst.
- och jag har för dig men jag kommer alltid älska Liam, sa jag lika tyst.
- Så du gillar mig mer än en vän också?, frågade han.
Jag nickade tyst och fick en puss på kinden av honom.
- Det är väl okej att jag gör så?, frågade han.
Jag nickade och Zayn fick ett strort leende och visade tummen upp.
- Zayn Approves, sa jag med mörk röst och han brast ut i skratt.
image
Vi åt och sämtade och jag radade upp några bromance insidenter mellan dom fast det verkade dom gilla. sedan pratade vi om deras turné och sedan bara vanligt prat.  Liams telefon ringde och Harry medelade att dom var tvungna att komma tillbaka eftersom dom skulle upptidigt. Liam kysste mig hejdå och Niall kramade mig innan dom gick ut och möte taxin. Zayn kysste mig snabbt på läpparna och sprang ut. ingen hade märkt det men han hade kysst mig och jag hade gillat det. det hade räkt med Harry dramat men nu var Hrary och jag bara vänner igen. skulle jag ha en romans i alla i bandet innan jag tillslut bröt Liams hjärta och gick tillbaka för att vara singel 4ever?

Postat av: Sara

haha gulligt :D

Bra kapitel, va inte så jobbigt att läsa.

Date:2012-01-19 / Time:21:08:34
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: