For Sickness Kapitel 53

- Du vi måste prata.
- Om Ryan eller?, frågade han missbelåtet.
- Nej varför du är så konstig helt plötsligt jag saknar att prata med dig, sa jag coh sjönk ner på sängen.
- Vet du varför jag är konstig det kanske är för att jag låg med din fulla flickvän på Sels party.
- va?....
han tittade argt på mig innan han kastade bort bollen. jag kände tårar komma och Zayn kramade om mig.

Zayn hade smsat och sagt att han berättat för Liam. jag hade sprungit till badrummet och spytt för andra gången den morgonen. jag ställde mig i en dusch och satte på mig ett par mjukisbyxor och en stor pösig tröja. jag satte håret i en toffs och suckade. det knackade på dörren och jag gick frustreat och öppnade. Liam stod framför mig. srogsen, blek och helt förstörd. jag påmindes om sjukhuset.
- Ry, sa han tyst och tog min hand.
Jag kände att jag var tvungen att spy igen men jag kunde inte och ville inte. Han tittade ner på mig och tog min haka i sin hand.
- Varför, viskade han.
Snälla rädda mig... vad ska jag svara? då kände jag det. jag sprang mot badrummet och spydde igen. jag hostade och spottade. Liam satte sig bredvid och smekte min rygg. Jag spolade och sjönk ner med ryggen mot badkaret. Jag tittade med tårar i ögonen på honom.
- Jag gjorde det för jag hade fått känslor för honom. men så fort jag hade gjort det visste jag att jag ville ha dig. Men Liam jag är så ledsen, grät jag.
- Ry... andas, sa han och drog in mig i en kram.
vi satt där länge och bara höll om varandra när det till slut knackade på dörren igen. Liam gick för att öppna men jag följde skakandes efter. Demi log emot mig när jag kom fram. Hon sprang fram och kramade om mig.
- Jag kom såfort Sel sa att du inte mådde bra så jag ska ha tjej kväll med dig och Sel. hon kommer när som helst, sa Demi och log. OM det är okej för din pojkvän vill säga.
- Ta henne men ring om det händer nåt okej Lill Tjejen, sa han och pussade mig på pannan.

Sel hade kommit inspringades med kuddar i famnen och massa godis. Vi gjorde tacos och satte på One Tree Hill marathon från första säsongen ochvi somnade på den femte. Vi satt och pratade och Demi berättade jätte mycket om våran familj vilket jag uppskattade mycket. Jag mådde inte illa längre och jag spydde inget mer. När vi somnade i soffan så hade vi dragit ut min madrass och en massa täcken och kuddar. One Tree Hill var fortfarande på i bakgrunden och vi sov som stockar. När vi vaknade var klockan nio på morgonen och jag sprang och spydde igen. Vi tog det lugnt och så klart One Tree Hill då det var eftermiddag och båda var tvugna att gå hem. Jag smsade över Niall för att prata för just nu orkade jag inte med dom andra. Han kom och gjorde en macka innan han satte sig bredvid mig och började äta.
- Ge mig halva, sa jag bedjande.
- det är inte ens fem minuter sedan du åt, sa Niall.
- Bryr mig inte och jag är as hungrig känns som jag inte ätit på flera veckor. Fast det kanske är för jag spyr varje morgon, sa jag och ryckte på axlarna medans jag började äta.
- Låter som om du är gravid, skrattade Niall.
Jag var nära att sätta i halsen och stirrade på honom med stora ögon. Han visste att jag var med Liam men han visste inte att jag varit med Zayn förra veckan. Jag tittade oroligt på honom som för att söka stöd. Han vinkade bort min blick och åt snabbt upp och jag följde hans exempel.
- men om jag verkligen är gravid då..., mumlade jag när vi suttit tysta.
- Vill du testa dig?, frågade han.
Jag nickade. vi gick till apoteket och köpte säkert fem stycken graviditet test. Jag tog allihopa och väntade sedan spänt med Niall vid min sida. jag höll hans hand hårt när tiden slog och det skulle visa om jag var gravid eller inte. alla fem visade positivt. jag tappade hakan. Det fanns två möjliga pappor till barnet och jag visste inte vem det var. jag hade nyss varit nära att förlora en av dom och vad skulle hända om jag berättade det här för dom?
Niall kramade om mig och tog min hand medans han ledde mig mot Liams lägenhet. Anton had einte varit hemma där på en evighet så killarna hade flyttat in där. Jag kände blixtrar i ryggen men jag brydde mig inte. Jag kände att Niall försökte släppa min hand men jag skakade på huvudet och smekte hand handrygg med tummen så han slappnade av. Vi skakade av oss papparazzisarna och gick upp till Liam. När vi kom in satte Zayn och Liam i soffan och spelade kort medans Harry och Louis dansade åt någon låt jag aldrig hört. alla stannade när jag stod där med Niall vid min sida. det rann fortfarande några tårar från mina ögon.
- Vi lämnar er ensamma, sa Zayn och började gå.
-Nej Zayn stanna du med, sa jag snabbt och tittade ner på mina skor.
Dom andra stängde in sig på Antons rum. Liam kramade om mig medans Zayn satt obekvämt på armstödet till soffan. Jag drog en djup suck innan jag började stamma fram.
- jo... ja-jag är typ gravid och någon av er är pa-pappan, jag stirrade ner på mina fötter och undrade djupt hur dom såg ut. jag vågade inte titta upp.
- Så det är antingen Zayns eller min, frågade Liam tveksamt.
Jag nickade och torkade bort några tårar. Zayn tog min hand och jag tittade upp först på Zayn som log och sedan mot Liam som log lika stort. varför var dom inte arga för.
- Vi båda kommer vara där med dig om du bestämer att ha kvar det. vi kan titta senare vem som är pappan om du fortfarande vill veta men det spelar ingen roll, förklarade dom i munnen på varandra.
Jag nickade och försökte mig på ett leende. Dom kramade om mig.
- Berätta inte för dom andra om ni vill prata så prata med Niall eller mig men lova att inte berätta något försen jag vill det okej?, båda nikade och pussade mig på kinden.
Zayn sov mot Liam och jag tittade på dom.
384870_112876505498045_100003270885141_60492_1763780227_n_large
Harry kom ut och tittade på mig där jag satt och stirrade på hans sovande vänner. Han log innan han gick till köket och gäspade. Jag följde efter och tog ett glasvatten.
- Hoppas det ni pratade om gick bra, sa han och log.
- ganska men jag har fortfarande inte bestämt mig, sa jag och drog på mungiporna.
- Tell me Lill Tjejen, sa han och log.
Jag förklarade snabbt och hans reakttion var oslagbar han skrattade
- är du ärlig, sa han när han tystnade och jag nickade.
- grattis men jag tycker du ska behålla det. du verkar bli en bra mamma och båda två är underbara killar.
- Tack Harry, sa jag och kramade om honom.

Postat av: Sara

omgomg :D skit bra

Date:2012-01-20 / Time:20:27:00
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: