For Sickness Kapitel 52

vi la oss i sängen och jag kröp in så nära honom som möjligt innan jag kysste honom och somnade. jag drömde om hur Liam kom på mig och Zayn. Liam hade gjort slut och jag hade vaknat halv vägs ur sängen. jag la mig intill Liams brsöt igen och somnade om. det var varken en bra eller dålig dröm utan den var neutral och jag visste att mina känslor för Zayn skulle så småning om förstöra för Liam och mig.


- Men kom igen Justin du måste hjälpa mig!
- Jag tycker du ska stanna med Liam. hur mycket har inte han hjälpt dig och vill du verkligen byta kille jag menar du verkar jätte lycklig med honom, sa Justin och tittade ner på sina skor.
- Så jag ska bara säga till Zayn att jag inte vill ha honom. det verkar lite elakt, sa jag och rynkade på näsan.
- Nej Ryan jag säger inte vad du ska göra jag ger råd. det är inte mina käsnlor. du kanske ska prata med honom på festen ikväll.
Jag nickade och fortsatte hälla upp drinkar tills festen ikväll. Sel stod och dansade i vardagsrummet och hade inte varit med när jag öppnat mitt hjärta för Justin. vi hade stått och pratat om mitt drama och jag tror att Justin fortfarande har känslor för mig men jag vill bara vara vän och jag är glad att han respekterar det. Selena tog min hand och drog med mig ut på den nu tomma ytan där Sels soffa och bord, stolar och lite andra saker brukade stå. jag dansade och skrattade i tio minuter innan det knackade på dörren. jag sprang och öppnade.
- NEJ SEL SLUTA MED DET DÄR!, skrattade jag till henne.
- kommer jag olägligt?, frågade Niall.
jag skakade på huvudet och visade att han kunde komma in. Sel skrattade medans hon satte sig ner i Justins knä och han ströck bort hennes lockade hår och pussade henne på kinden.
- Jo jag har märkt att Zayn och Liam bråkar lite... över dig, sa Niall tyst.
- Va?!, skrek Sel som plötsligt vaknade.
- Ja idag gick Liam ut ur rummet efter att Louis började prata om dig och Zayn kommenterade. Liam är jätte sur på Zayn och Zayn är ännu surare på Liam och jag vet inte hur jag ska göra och Harry och Louis bryr sig inte.
- Niall vet du vart Liam gick?, frågade Justin.
Niall förklarade för Justin var Liam var och sedan åkte dom både två. lite onödigt att förklara men det var ju ändå Justin som skulle köra. Sel tittade ledsamt på mig och jag förklarade för henne. hon gav mig samma råd som Justin. mer hann vi inte prata eftersom folk började komma och musikvolymen hjödes och lamporna släcktes.

Jag dansade till låten Cannibal och några av tjejerna skrek coh hoppade runt. Jag tittade bakom mig. Niall stod och dansade med Harry. Louis, Zayn och Justin dansade också fast mer larvigt och Liam var på väg rätt mot mig.
- Hej, sa han och tittade ner i golvet.
det var nu det skulle hända. han skulle fråga om jag gillade Zayn jag skulle säga nej och han skulle se att jag ljög. han skulle bli ledsen och sedan skulle vi bråka och sluta träffas och sedan skulle jag sluta träffa dom andra och skulle Liam kunna förlåta Zayn? jag svalde hårt.
- vad är det, frågade han.
- du hatar mig inte va? för det var inte meningen!, sa jag och tittade ner på Liams gröna skor.
- Vad kan jag göra om du har känslor för... honom, han tittade rakt in i mina ögon.
- Liam vad jag än gör så kommer jag alltid välja dig, jag älskar dig.
- och jag dig.
jag ställde mig på tå och kysste honom mjukt.


Zayns perspektiv

Jag steg in i festen. alla var fulla och jag såg Niall sitta och flörta med en brunett tjej som satt i hans knä. jag såg Ryan sitta och skratta åt någon kille och resten var bara ett vimel av folk som dansade och drack mer. jag gick fram till Ryan som skrattade igen. hon log och tog min hand. jag följde efter henne in i ett gästrum. det var mörk och jag hörde henne andhämtning. jag gick fram och la mina händer på hennes röda kinder. jag kysste henne samtidigt som vi föll ner i sängen. hon log och kysste mig passionerat. jag brydde mig inte att hon var full eftersom jag själv var inte helt nykter. hon drog av mig tröjan och kysste mig på halsen. jag smekte hennes kropp och log för att hon var här med mig.

Ryans perspektiv

han låg mellan mina ben och smekte mig. det var dimmigt i mitt huvud men jag visste att jag ville det här. han kysste mig hårdare och drog ner mina trosor. jag log när han trängde in i mig. han rörde sig rytmiskt ovan på mig och stönade mot mitt öra.

När vi låg bredvid varandra och jag hade Zayns armar runt mig kändes det konstigt eftersom jag visste att jag hellre ville ha Liam. jag tittade in i Zayns mörka ögon.
- Jag vet att du hellre vill ha Liam men det är okej, sa han och kysste mig.
Jag nickade och började klä på mig. jag stängde dörren efter mig och satte upp håret innan jag tog taxi hem. vad hade jag gjort egentligen? jag hade haft sex med Zayn och varit otrogen mot Liam. När jag kom hem låg Liam på min säng och log. jag la mig bredvid honom. och det ena ledde till andra och jag hade sex en gång till.

Liams perspektiv

Jag stod bredvid Harry och lagade frukost. vi hade haft fullt up hela veckan så jag hade inte haft möjligheten att träffa Ryan på ett tag. Zayn var konstig runt mig och det kändes ännu kontsigare att jag knappt pratade med honom längre. 
- Kan du ta resten själv jag måste prata med Zayn, Harry nikade och dansade lite.
Jag gick in i rummet där Zayn låg på sängen och kastade en boll upp i luften och fångade den. 
- Du vi måste prata.
- Om Ryan eller?, frågade han missbelåtet.
- Nej varför du är så konstig helt plötsligt jag saknar att prata med dig, sa jag coh sjönk ner på sängen.
- Vet du varför jag är konstig det kanske är för att jag låg med din fulla flickvän på Sels party.
- va?....
han tittade argt på mig innan han kastade bort bollen. jag kände tårar komma och Zayn kramade om mig.

Postat av: Sara

ojojoj ;) spännande :D

haha söt bild

Date:2012-01-20 / Time:18:54:24
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: