For Sickness Kapitel 31

- Varför ska jag bli arg för. det är inte precis som om min familj dog i cancer men sjukdomar har alltid varit ganska stort i min familj och för att vara ärlig så jag riktigt rädd för den som går i min. Liam jag tänker inte berätta den för då förlorar jag dig men lova mig att inte lämna mig när jag behöver dig för jag älskar dig mer än någon annan.
- Jag lämnar dig aldrig hur många gånger du än skulle be mig om det, sa han och kysste mig.


- säker att du klarar dig hela dagen ensam?, frågade Liam för tionde gången.
- ja klockan är fem på morgonen och jag kommer sova till typ tio och sedan kommer jag äta söt saker och sörja framför tv:n för att jag inte kan kyssa idg men jag tror inte jag dör eftersom du kommer hem vid åtta ikväll.
- kanske tidigare, påminde han mig en gång till och kysste mig innan han klev ur sängen och jag somnade om.


Klockan elva vaknade jag och gick direkt in till badrummet och ställde mig i duschen. jag ställde på det varmsta innan jag började raka bort allt hår på kroppen förutom det på huvudet. jag satte på mig underkläder när jag torkat mig och sedan satte jag mig i soffan i vårt vardagsrum i våran svit. jag satte på nickelodeon och fastnade framför Svampbob fyrkant marathon och en stor glasskartong. När Svampbob tog slut var klockan ett. jag satte på en film, Lilla sjöjungfrun. det var den enda filmen jag hittade som var på engelska men jag skulle hittat fler om jag hade tålamod. Jag tittade på den två gånger och somnade till då och då. klockan var nu tre. jag hade ingenaning om vad jag skulle göra och jag hade otroligt tråkigt. Jag smsade lite med Selena och fick berätta allt som hade hänt och sedan berättade hon en jätte bra nyhet som verkligen var super duper bra. Hon dejtade Justin och jag hade undvikit att berätta om det som hände i London för henne. jag hade sett lite bilder med och nu smsade jag med Ryan som var hemma i Canada igen och satt och spelade med Chaz. Jag stängde av tv:n och började måla naglarna i olika färger. tummarna blev chock rosa, pekfingrarna blev neon gula, The middle fingers blev baby blå, ring fingrarna blev neon lila och lillfingrarna blev chock oranga.

klockan var nu fem på dagen och jag hade verkligen tråkigt. jag smörjde in mig med bodylotion. satte på datorn och kopplade in den i den stora högtalaren som stod bredvid tv:n. jag satte min iTunes lista på shuffle eftersom jag kunde nästan alla. den första låten som kom var Zombie med Natalia Kills. jag sjöng med och dansade lite löjligt eftersom jag inte fick ramla. efter cirka fem låtar så dansade jag mer och mer avancerat eftersom bodylotionet höll på att torka. klockan sllog halv sju och jag fick en galen idé. Jag färgade mitt hår rött med en gång färg som försvann efter några duschar. målade ögonen med eyeliner och gjorde min hud lite vitare med puder. Jag log åt mitt utseende efter att jag tupperat håret så det såg ut som en lejonmann. bara att mitt hår såg ut att vara brunt/orange men det var riktigt sbyggt bara inte den röda färgen jag hoppades att jag skulle få.(Ryans smink + hår)
Låte So What med P!nk kom och jag började dansa väldigt sexigt fortfarande bara i underkläder. Jag hoppade runt i soffan och rullade sexigt runt på golvet. fast jag tyckte det mest var kul att retas med min hjärna. Jag satte mig upp och gjorde några moves samtidigt som dörren öppnades och jag tittade skräckslaget på den samtidigt som jag stängde av musiken. Jag hörde hur dom bussvisslade och jag ville bara sjunka genom golvet.
- kunde du inte vänta tills pojkvännen kom hem?, frågade Harry lite elakt.
- Nej faktiskt inte, sa jag innan jag gick in i Liams och mitt rum helt lugnt.
Liam följde efter och stängde dörren efter oss.
- Sa ju att vi skulle komma tidigare, sa han flörtigt.
- Jag trodde dig inte, sa jag och bet mig i läppen för att inte säga något mer.
Jag drog på mig en blå sommarklänning och ett par jeans under. och även en gul stickad kofta över innan jag avslutade med ett läder halsband. jag tittade på Liam. Han log och gick fram och kysste mig innan han kramade om mig hårt. jag drog in hans doft av äpplen, te och vin.
- Var har du varit?, frågade jag misstänksamt.
- Killarna envisades med att gå ut och äta. så vi gick till en franskresturang som bjöd på vin och jätte god mat men jag vet vad vi ska göra nu. tillsammans utan killarna efter oss.
- Låt mig gissa vi ska åka så högt upp i eiffeltornet?, frågade jag.
- mind reader, sa han och kysste mig passionerat

Postat av: Sara

de här var nog de bästa kapitlet någonsin :D

Date:2012-01-06 / Time:20:05:33
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: