Chapter 10. Bloody Mirror part 1

bilen stannade framför det stora huset. Dean steg ut och satte handen för ögonen. solen låg och gazade på dom. Blue var trött och hungrirg men dom var åtminstone framme. Sam steg ur bilen också med Blue i famnen. dom hade ett alibi för att komma in och dom hade lärt Blue det så att hon inte pratade bort dom.
Sam och Dean skulle vara ett förälskat par som skulle komma med sin dotter och fråga om toalett åt Sam och kanske något fika åt Blue så att familjen i huset skulle vara upptagen när Dean skulle leta efter ramen. Dom hade satt Cas på att vakta Pink som skulle umgås lite med Jade.
 
Dean knackade på dörren och väntade. snart stod en ung kvinna i dörröppningen. När hon såg Sam bära Blue kom ett leende på läpparna. Blue var kanske inte så stor men hon var för gammal för att bli buren dock var Dean tvungen att säga att Sam såg ganska gullig ut när han gick runt och bärde på henne. 
- ursäkta mig skulle vi kunna få låna en toalett min.. pojkvän här behöver låna en, sa Dean med ett leende.
- Jovisst kom in kom in det är bara jag och Chang hemma. Min lilla dotter.. jag är Emma. toaletten ligger längst in mot vänster precis bredvid trappan, log hon och pekade Sam mot rätt väg.
Dean tog över Blue i sin famn och flickan var inte alls så tung som han trodde hon skulle vara. hon gömde ansiktet mot hans hals och spelade yngre än vad hon var.
- hur gammal är hon?, frågade Emma snällt.
- sex, log Blue.
- du får ursäkta men skulle vi kunna få något vi har inte ätit på länge och lilla Harper börjar bli hungrig eller hur, sa han och kände hur hon nickade.
- Javisst inga problem kom in jag skulle precis ge Chang ett litet mellanmål.
 
köket var stort och fyllt med barnlekt saker. den lilla flickan som satt vid bordet var ungefär fyra år. Dean satte Blue bredvid henne innan han satte sig bredvid Blue. hon tog hans hand och han visste att hon var rädd. Emma tog hand om tjejerna medans Dean ursäktade sig för en tredje gång och gick upp till övervåningen där Sam redan stod och letade efter ramen.
 
- vi kommer aldrig hitta den och jag tror att Ema snart börjar misstänka oss, umlade Sam medans han gick upp på vinden. 
Dean följde efter men svarade inte på det Sam hade sagt. deras plan skulle inte funka och antagligen skulle Jade, Pink och antagligen Blue också dö. 
- jag tror jag har hittat ramen och orsaken till varför vår Mary kom tillbaka...
Dean tittade på spegeln den var en aning rostig och blodig men nog allt var det den. i mitten av rummet stod en stor brasa med en massa märken och texter på annat språk. Antingen hade Emma eller hennes man kallat tillbaka bloody Marys spöke.

Postat av: Ninjapower

omg...!! O.o creepy pic.
haha, bra kapitel ^^ gillar slutet

Date:2012-09-22 / Time:00:50:17
Hemsida: http://ninjapower.devote.se
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: