Chapter 7. There is an angel on my bed

Dean log vänligt och gav en tallrik åt Blue. Hon log och satte sig vid bordet för att äta upp äggröran och bacon. Pink kom med ett glas juice och sedan satte sig både hon och Dean ner. Pink såg bekymrad ut och Blue undrade varför. Hon kände tårarna komma när hon tänkte på sin pappa men vad skulle hon göra?
 
Castiel stod utanför huset och tittade på solen som kommit upp, Sam hoppade ur bilen.
- Har du hittat något nytt?, frågade han snabbt.
- Ramen har flyttats, mumlade Castiel bittert.
- Vet du vart någonstans?, det lät som om Sam inte hade sovit alls den natten.
Men det var sant han hade inte sovit en blund. Han och Dean hade stannat över för att Pink bad dom. Hon trodde fortfarande att dom var poliser och det var den enda täckmanteln dom hade. Dean hade tagit soffan och Sam hade tagit en av fåtöljerna. Dean hade sovit djupt hela tiden medans Sam legat vaken och undrat vad som skulle hända med dom två systrarna nu. Hade dom ens någon annan familj? Det var inte precis som om Sam och Dean kunde ta hand om dom eftersom dom hela tiden åkte runt i bilen och slogs mot monster. Det var inte som om Cas kunde ta hand om dom två heller. Bobby kanske men han var precis som Dean och Sam... en jägare han också.
- Nej men jag arbetar på det.
Cas försvann lika snabbt som Sam sett honom. Det enda dåliga med änglar var att dom kom och gick som dom ville. ändå var Sam glad över att dom hade Castiel som vän. han hade get upp så mycket för att kunna hjälpa Winchester bröderna.
Pink satt vid datorn och googlade på bloody Mary. Hela hennes kropp var utmattad. hon hade förlorat så himla mycket sedan hennes födelsedag. Hon hade inte vunnit någonting alls. Blue verkade vara förtjust i Sam och Dean men Pink ville bara att alla skulle försvinna och lämna henne ifred. Hon väntade bara på att se Bloody mary i spegeln en morgon och dö precis som Ashley hade gjort framför hennes ögon. men vad skulle egentligen hända med Blue då? det var enda anledningen till att hon inte gick in i badrummet just nu och inte sa hennes namn tre gånger. Pink smälde ihop laptopen och bröt ut i tårar. det fanns inget som kunde stoppa dom, hon bara satt där på stolen och lät tårarna strömma, defter att hennes mamma dött så hade hela hennes liv hamnat upp och ner och Pink ville inte vara kvar men hon gjorde det för sin syster.
- Pink?, Castiel satt på sängen.
Hon reagerade inte, hon orkade inte. även om hon var nyfiken på hur han hela tiden försvann och kom tillbaka så snabbt. ibland hörde hon honom inte och hans röst fick hennes kropp att rysa.
- Din mamma dog för vad Justin hade gjort, din pappa var en slump dock. Bara för att du tar livet av dig kanske det inte blir bättre, sa han med samma normala tonfall.
- Hur är himlen, frågade hon och torkade bort sina tårar. 
Hon tittade mot sängen där han fortfarande satt. han såg så datagjord ut. Som om han inte alls hörde hemma på hennes säng utan mer i en hem trevlig liten stuga ute vid en skidort.
- vems himel? Alla har olika paradis du borde fråga Dean eller Sam dom vet.
- vadå är dom också döda eller, är dom spöken som man kan röra vid. För det här börjar gå överstyr jag orkar inte, sa Pink och svalde ner några nya tårar som kom upp i ögonen.
- Tänk dig ett evig glädje ställe där skulle du vara i all evighet om du nu inte hamnar i helvetet förstås.
- Cas?, frågade hon skakigt.
- Vad?
- Varför är du här just nu?
 
- vart ska vi?, frågade Blue.
- VI ska ut och äta din syster är rädd att vi ska bränna ner huset, log Sam.
- okej, Blue var nöjd med det svaret även om det inte var det hon förväntade sig.
- Blue?, frågade Dean efter ett tag.
- Ja?, Blue log och tittade ut genom fönstret på bilen.
- Är du inte ledsen för din... din pappa?, frågade han och verkade tänka över orden.
- Jo men det kommer inga tårar. Jag är jätte ledsen men han var inte där så mycket, sa Blue och försvann bakom sina tankar.
tankar som var trygga och lugna. Hon kände hur bilen vibrerade under henne, hur landskapet runt omkring dom ständigt ändrades och hur radion var i gång och spelade en smörig kärlekslåt. Men Blue var helt borta i sin egna värld.

Postat av: Ninjapower

ahhaha älskar meningen: VI ska ut och äta din syster är rädd att vi ska bränna ner huset, log Sam.

XD Bra kapitel. ^^

Date:2012-09-14 / Time:21:11:22
Hemsida: http://ninjapower.devote.se
Postat av: Fanny....

Snyggt kapitel! Cas kan ju inte ta hand om dem.... xD
DSx2

Date:2012-09-14 / Time:21:48:00
Hemsida: http://myscribbles.blogg.se
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: